Nu in de bioscoop: LOST IN THE NIGHT

Corruptie, maatschappijkritiek en cynisme zijn thema's die regisseur Amat Escalante niet vreemd zijn. Na HELI, waarvoor hij Beste Regie won op het Filmfestival van Cannes en LA REGIÓN SALVAJE, waarvoor hij Beste Regie won op het filmfestival van Venetië is nu LOST IN THE NIGHT (PERDIDOS EN LA NOCHE) te zien in de Nederlandse bioscopen. 

De film volgt Emiliano, die de plotselinge verdwijning van zijn moeder onderzoekt. Hij komt terecht in de moderne villa van de rijke en eigenaardige familie Aldama. Zij worden bedreigd door een religieuze sekte. Wanneer er steeds meer leugens onthuld worden, blijkt iedereen een dubbele agenda te hebben.

De Nederlandse pers spreekt lovende woorden: ‘LOST IN THE NIGHT is een bijtende kritiek op de rijken van Mexico' (★★★★ Trouw). 'Gruizig realisme vloeit over in een warmbloedige satire over de kloof tussen arm en rijk' (★★★★ de Volkskrant). 'Onvoorspelbare thriller over exploitatie en corruptie met een spottende ondertoon, met een waanzinnige, zinnelijke visuele stijl' (★★★★ VPRO Cinema).

BEKIJK NU TIJDEN & TICKETS
Winactie LOST IN THE NIGHT 

Zin in een onvoorspelbare thriller? Dan ben je bij regisseur Amat Escalante aan het juiste adres. Hij maakte naast zijn eerdere films HELI en LA REGIÓN SALVAJE ook meerdere afleveringen van de populaire Netflix-serie NARCOS: MÉXICO.

Wij verloten 2 x 2 vrijkaarten voor LOST IN THE NIGHT. Maak kans door mee te doen via de onderstaande knop!

JA, IK DOE MEE!
 

Nu online beschikbaar

 

Nu in de bioscoop

 
 

VOLG ONS

Instagram  Facebook  Threads  Youtube  TikTok

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina