PDA

Bekijk de volledige versie : !!!Newsflash!!! (2)



Pagina's : 1 [2] 3 4 5 6 7

Frank
21-07-2010, 06:32
Smartegeld voor lesbische leerling Mississippi

Een school in de Amerikaanse staat Mississippi moet een lesbische oud-leerling 35.000 dollar smartegeld betalen. De school had de tiener en haar vriendin geweerd bij het eindexamenfeest in april.

De meisjes wilden in smoking het feest bijwonen, terwijl het schoolbestuur had bepaald dat meisjes alleen in jurk en met een jongen mochten komen. Om te voorkomen dat de tieners toch kwamen, gelaste de school het feest zelfs af.

Geschonden
Volgens de school was dat in het belang van de opvoeding, de veiligheid en het welzijn van de andere scholieren. Een rechter bepaalde eerder al dat de rechten van de leerlinge waren geschonden.

Onder andere op de sociale netwerksite Facebook namen veel mensen het voor de lesbische leerlinge op.

Bron: www.nos.nl.

Alexander D
21-07-2010, 06:55
Ik ga binnenkort in een jurk naar een feest, da's goed bijverdienen zo! 8-)

Jeroen D
23-07-2010, 11:36
http://gothamist.com/2010/07/22/darth_vader_robs_bank_photos_oh_yes.php

Haha ! Wat lopen er toch gekke mensen rond :grin:

DVD Watcher
23-07-2010, 11:45
Bootjes gebruikt als openbare wc

AMSTERDAM - Eigenaren van bootjes staan machteloos als zwervers hun behoeftes doen in de schuitjes.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00742/bootje_vervuild_742729d.jpg

Toen een bewoner van een huis aan de Oudezijds Voorburgwal in Amsterdam twee politieagenten, een zwerver en zijn buren bij een met lichaamssappen besmeerde boot zag staan, checkte hij snel zijn eigen boot of hetzelfde gebeurd zou zijn. Dat bleek het geval.

Geschrokken en vol afschuw vroeg hij de agenten wat er met de dader die naast hen stond, ging gebeuren. De zwerver zou waarschijnlijk twee uurtjes later, na verhoor, weer buiten staan. Want van een kale kip kun je niet plukken. "En het was ook geen mogelijkheid dat de man zelf met een emmer sop en borstel aan de slag zou gaan om zijn eigen troep op te ruimen want, zo zei de politie, je kunt die man moeilijk dwingen. Dat is toch absurd!", zo stelt de boze bewoner.

Rekening

"Een suggestie was dat ik een schoonmaakbedrijf zou inhuren en de rekening aan de zwerver zou sturen. Maar waar stuur ik die dan heen?! Op deze manier word je bijna gedwongen het heft in eigen handen te nemen. Volgende keer zorg ik er zelf wel voor dat die man gaat boenen tot alles weer blinkend schoon is."

Stank

De boot van zijn buren was er het ergst aan toe. Daar had de zwerver, die zij op heterdaad hadden betrapt, in de koelkast geürineerd, kussens in zijn uitwerpselen geduwd om daar vervolgens op te slapen en de hele boel ook nog eens ondergekotst. En overal lagen kapotte flessen en troep. Maar ook bij hem lagen uitwerpselen, waren de banken opengetrokken en had de zwerver over zijn motor heen geürineerd.

"Ik ben drie dagen bezig geweest die troep op te ruimen en de stank eruit te krijgen. We hebben onze kussens opnieuw moeten laten bekleden en er zitten nog kringen in het hout. En dan te bedenken dat het zo weer kan gebeuren! Zo'n man moet toch gewoon 200 uur taakstraf krijgen?"

De eigenaar zou graag zien dat er meer controle op zou komen, want bijna iedere booteigenaar heeft last van deze ongewenste logees. "Ik betaal al liggeld en vaargeld. Kunnen die agenten die drie keer per dag langskomen om parkeerboetes uit te delen niet ook meteen even een kijkje onder de dekzeilen nemen? Hoewel ik weinig tijd heb ga ik wel aangifte doen. Ze hebben mij verteld dat ik er pas na vele meldingen preventief opgetreden zal worden, dus ik hoop dat iedereen nu aangifte doet zodat er eindelijk eens wat aan gedaan wordt."

Hard maken

Politiewoordvoerder Ebe van der Land reageert: "De man is inderdaad betrapt op het slapen in de boot. Daarvoor heeft hij ook een boete opgelegd gekregen. Maar we kunnen niet hard maken dat hij de boten ook heeft vervuild. Dat zouden we alleen aan de hand van dna-onderzoek kunnen doen, maar dat is in dit geval buiten proportie. Het gaat immers om een overtreding en niet om een misdrijf.

Preventief controleren doen we al. 's Morgens vroeg gaat er altijd een bootje door de grachten dat controleert. Er wordt dan gekeken of bootjes scheef of dieper liggen, of dat de tentjes zijn open geritst. Als we iemand aantreffen, delen we een boete uit. Meestal krijgen deze mensen namelijk nog wel een uitkering of iets dergelijks waar ze normaal gesproken hun eten, sigaretten en bijvoorbeeld alcohol van kopen. Dit doen we sinds anderhalf jaar en we merken dat het minder wordt."

Bron : Telegraaf.nl

Alexander D
23-07-2010, 18:13
Tja, en dan raar opkijken als een booteigenaar een keer z'n handjes laat wapperen.

En ja, die pakken we wel op want dat is een misdrijf en geen overtreding...

DVD Watcher
26-07-2010, 08:10
Vrouw eet zich dood in ziekenhuis

ESSEX - Een vrouw van 285 kilo die was opgenomen in een ziekenhuis, is daar alsnog overleden omdat familieleden stiekem junkfood voor haar meenamen.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00743/dikste_vrouw_sun_743282d.jpg

Sharon Mevsimler (40), de dikste vrouw van Engeland, was in het ziekenhuis op een strikt dieet gezet, maar zat toch elke dag te schransen. Ze smeekte haar familie om junkfood voor haar mee te brengen, en dat deden ze nog ook. Familieleden smokkelden emmers kip en patat het ziekenhuis binnen, meldt The Sun.

Dat is haar uiteindelijk fataal geworden. De vrouw overleed aan een hartaanval. "Ze heeft zichzelf letterlijk doodgegeten", vertelt een bron rond het ziekenhuis aan The Sun. "Ze had een serieus probleem met voedsel, maar deed niets om zichzelf te helpen. En haar bezoekers in het ziekenhuis hebben haar ook niet bepaald geholpen."

Tot overmaat van ramp stortte een karretje in, toen het lichaam van Sharon daarop naar het mortuarium werd vervoerd.

Bron : Telegraaf.nl

Het is natuurlijk niet om te lachen, maar dat deed ik wel toen ik de laatste zin las :lol:.

Eigen schuld dikke bult.

Overigens hier (http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3068364/Britains-fattest-woman-dies.html) het originele artikel met duidelijker foto's!

Alexander D
26-07-2010, 10:05
Van je familie moet je 't hebben.....:rolleyes:

DVD Watcher
26-07-2010, 10:51
Van je familie moet je 't hebben.....:rolleyes:

Nou dat hebben heeft ze gekregen :lol::lol::lol:

Jeroen D
26-07-2010, 11:31
Pak dan ook een (verstevigde) kar en geen karretje ;)

Wel een diep triest verhaal trouwens.

DVD Watcher
26-07-2010, 11:52
Wel een diep triest verhaal trouwens.

Ja voor haar is het niet leuk nee, maar aan andere kant is het haar eigen schuld.

Moet ze maar niet zoveel eten, pardon, niet zoveel naar binnen stouwen.

Eigen schuld dikke bult blijf ik bij.

Met zulke mensen heb ik echt geen medelij.

Wel met de mensen die haar moeten begraven, hopelijk hebben ze een goede rug :lol:.

Overigens zou ze zo (http://www.volkskrantblog.nl/pub/mm/tempest/1330/Image/dikke%20vrouw%20in%20bikini.jpg) genieten van de zomer denk ik.

DVD Watcher
26-07-2010, 20:11
Afschuw over onthoofde kat

De Dierenambulance in Helmond is geschokt na de vondst van een afgesneden kattenkopje. Een buurtbewoonster vond het kopje in de wijk Rijpelberg.

Kijk hier (http://www.telegraaf.nl/video/binnenland/7253298/__Afschuw_over_onthoofde_kat__.html?sn=video) voor het originele artikel (Kijken op eigen risico).

Bron : Telegraaf.nl

Coen P.
29-07-2010, 10:39
walgelijk.

Jeroen D
29-07-2010, 12:22
HAARLEM - Een 46-jarige dronken automobilist uit Nijverdal heeft woensdagmiddag bij een benzinestation op de Schipholweg in Haarlem per abuis benzine in zijn onderbroek getankt. Dat maakte de politie donderdag bekend.

De man probeerde bij het tankstation een jerrycan te vullen met benzine, maar dit lukte niet. Hij goot de brandstof daarentegen in zijn slip. Een getuige die het zag, waarschuwde de politie. De man bleek bijna drie keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol te hebben genuttigd. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de man moest mee haar het bureau. Hij is donderdagmiddag weer in vrijheid gesteld.




Damn.......dan ben je echt goed bezopen :lol:

Edgar Smit
29-07-2010, 16:43
Medereiziger laat ons koud
door Jos van Noord
AMSTERDAM - We worden steeds onverschilliger. En alles ’moet kunnen’. We twitteren ons suf, maar inhoudelijk iets betekenen voor een ander, hó maar! Ik twitter dus ik ben. Een beetje wellevendheid, eens opstaan voor een ander in het openbaar vervoer, is er niet meer bij. De deur even open houden, iemand even vóór laten gaan of helpen met uitstappen, je eigen rommel opruimen, gewoon een beetje rekening houden met medereizigers of sowieso met een ander, het zijn schaarse uitzonderingen geworden.




Iedereen is gehaast, we worden geregeerd door types die uitsluitend economische groei voor ogen hebben. Daar moet alles voor wijken. Het grootste goed is dat we drie mobieltjes hebben, in alle kamers tenminste één platte tv en dat we wel vier keer op vakantie gaan, want de rest van het jaar zien we onze computerkinderen nooit.
Als chauffeur van de hightech denken we vooruit te komen, maar qua mentaliteit hollen we achteruit. Ouders moeten beiden werken om de hypotheek, de computers, de auto’s en de keuken af te betalen en hebben dusdoende geen tijd meer voor hun grut, dat zichzelf maar moeten opvoeden, in de opvang of op de hangplek.
Welbeschouwd is Nederland een meelijwekkende maatschappij, waarin enkel het individu telt en dat individu er bovendien alleen maar voor zichzelf is. Zo kweken wij kleine, beklagenswaardige Jorannetjes die van jongs af aan niet beter weten dan dat er maar één persoon telt: ik!
Vele honderden lezers reageerden op mijn vraag van vorige week over oprukkende hufterigheid in het maatschappelijk verkeer. Een stortvloed aan nauwelijks opwekkende reacties.
Veel lezers verwijten het verval aan de ouders, die als opvoeders vaak volledig falen of voortdurend met elkaar ruziën. Op dit eeuwige strijdtoneel moeten kinderen bij thuiskomst dan maar raden hoe een gewoon mens met een ander omgaat!
De conversatie in veel gezinnen begint tegenwoordig met ’Ja, maar...’ en eindigt met: ’Jij de kinderen, ik het bankstel!’ Veel lezers vinden dat de politie harder moet ingrijpen bij hufterig gedrag, maar politie komt altijd te laat, standaard achteraf. Bovendien mogen er dan per trein wel tien agenten worden ingezet, in de daluren.
Die dienders hebben we niet, want Oom Agent loopt alleen maar bonnen te schrijven, waardoor er voor de politie ook bij de jeugd geen enkel ontzag meer is.
Door een bijna totaal gebrek aan innerlijke beschaving, afwezigheid van enige kijk op het eigen bestaan, collectieve leidraad of correctie van wangedrag, heeft onze jeugd niet alleen thuis maar vooral ook over de grens een beroerde naam, zo mailen mij veel lezers vanuit het buitenland.
’In Spanje, waar wij wonen, durven wij in de vakantietijd niet meer naar een restaurant, vanwege alle rennende en klierende Nederlandse kinderen, die onder de tafels zitten als ze er niet op klimmen’, mailde mij een gepensioneerd echtpaar vanaf de Costa del Sol.
Ook in Zuid-Europese supermarkten vallen Nederlanders in de zomermaanden altijd meteen op, al was het maar door hun geschreeuw tussen de schappen: ’Nee Jan, dat is véél te duur!’
Een oplossing zien de meeste lezers niet, zeker niet vanuit eigen maatschappelijke kracht. ’Daarvoor is de verloedering al te ver doorgeschoten’, schrijft mij een bedroefde lezeres.
’Dat hele getwitter en gefacebook is een sociale ramp’, mailt mij een ander. Jongelui communiceren met apparaten, maar zien een ander niet staan. Een normaal gesprek is er niet bij. Niemand zegt nog normaal gedag, maar ze lopen wél de hele dag te twitteren. Zijn dus alleen maar met zichzelf bezig, gebogen over hun mailmobieltje lopen ze een ander ondersteboven en daarbij kan er nog geen excuus van af.
Zoiets heet dan een virtuele werkelijkheid, in goed Nederlands een leugen. Mensen hebben honderden facebookrelaties, maar in werkelijkheid niet één vriend.
Bij een frietkot in de Franstalige Ardennen, zo mailt mij een lezer vanuit Wallonië, viel hem een Nederlandstalig bordje op: Honden en kinderen aanlijnen!


Hoe treffend!!

DVD Watcher
30-07-2010, 13:48
Dit zal je huisarts maar zijn zeg :???: :

Huisartsenpraktijk Veghel te vies

De huisartsenpraktijk J.M. Bonnet in Veghel is met onmiddelijke ingang gesloten. De praktijk is te vies, de doktersassistente is niet gediplomeerd en medicijnen waren al jaren over de datum.

http://www.omroepbrabant.nl/Graphics/Image.aspx?object=News&image=Foto_ANP_649188.jpg

Volgens de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) voldeed onder meer de wijze waarop de huisarts zijn instrumenten reinigde, niet aan de normen. Ook werd de praktijk zelf niet vaak genoeg schoongemaakt en ontbrak het aan goede voorzieningen om bijvoorbeeld de handen te wassen.

Inspecteurs troffen in de tas die de arts gebruikte om visites af te leggen, medicijnen aan die al meerdere jaren over de datum waren. Ook de bereikbaarheid van de praktijk voor spoedgevallen is volgens de inspectie onder de maat. Er was geen aparte spoedlijn of een keuzemenu met die optie. Patiënten kregen bovendien bij een spoedmelding geen deskundig persoon aan de lijn. De dokterssasistente was niet gediplomeerd, terwijl zij ook medische handelingen verrichttelijn.

De IGZ hield Bonnet al langer in de gaten, nadat de huisartsenpost 's-Hertogenbosch-Oss-Veghel hem wegens onprofessioneel gedrag op non-actief had gesteld. Deze week bleek tijdens een onaangekondigd bezoek dat de wijze waarop de man zijn beroep uitoefende, „ernstig gevaar voor de patiëntveiligheid” opleverde.

De arts mag pas weer aan de slag als de IGZ heeft vastgesteld dat de situatie voldoende is verbeterd

Bron : Telegraaf.nl

Hier wil je toch geen patient meer zijn? Deze man moet het huisartsen-beroep nooit meer mogen uitoefenen.

Zowiezo denk ik dat er weinig mensen nog bij hem willen komen als ze wat mankeren.

Wat vinden jullie hiervan, en wat zou er moeten gebeuren????

Edgar Smit
30-07-2010, 13:58
Nooit meer als huisarts aan de slag lijkt mij ook een toepasselijke straf.

DVD Watcher
30-07-2010, 14:06
'Duitsers graven geen kuilen meer'

Sommige kustbewoners weten het zeker: aan de Nederlandse stranden worden minder Duitse kuilen gegraven.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00744/kuil_744825d.jpg

"De tegenwoordige badgast uit Duitsland heeft genoeg geld. Die graaft geen kuil om lekker beschut op het strand te zitten, die huurt gewoon een strandstoel met een windscherm," zegt Katwijker Dick Hogewoning tegen het Leidsch Dagblad.

Vroeger was dat wel anders. "Die grote Duitse families groeven kuilen en zetten daarmee hun gebied af. Het is echt zo dat het de Duitsers waren die dat deden," weet Hogewoning.

Ook Peet uit Noordwijk herinnert zich de Duitse kuilen: "Als opgeschoten jongeren ergerden we ons aan die gasten. Legden we 's avonds een bolus in zo'n kuil."

Pieter Koekbakker van de Reddingsbrigade in Katwijk twijfelt nog: "Had je hier gisteren moeten komen, de ene kuil na de andere. En dat zijn juist Duitsers. Nederlanders maken ook kuilen, maar die gooien ze weer dicht."

Bron : Telegraaf.nl

Edgar Smit
30-07-2010, 15:49
Hoezo komkommernieuws.
Hier was vanmiddag nog een flinke aanrijding tussen een auto en een motorfiets, best heftig.

Qzyn
30-07-2010, 16:02
Nog meer heerlijk komkommernieuws:

Belg (10) vangt haai met schepnetje (http://www.telegraaf.nl/buitenland/7287139/__Belg__10__vangt_haai_met_schepnetje__.html?p=18, 1)

EmDee
30-07-2010, 18:02
HAARLEM - Een 46-jarige dronken automobilist uit Nijverdal heeft woensdagmiddag bij een benzinestation op de Schipholweg in Haarlem per abuis benzine in zijn onderbroek getankt. Dat maakte de politie donderdag bekend.

De man probeerde bij het tankstation een jerrycan te vullen met benzine, maar dit lukte niet. Hij goot de brandstof daarentegen in zijn slip. Een getuige die het zag, waarschuwde de politie. De man bleek bijna drie keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol te hebben genuttigd. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de man moest mee haar het bureau. Hij is donderdagmiddag weer in vrijheid gesteld.Tja, nu denkt iedereen natuurlijk dat alle mensen uit Nijverdal zulke rare fratsen uithalen... :oops:

Edgar Smit
30-07-2010, 19:26
Tja, nu denkt iedereen natuurlijk dat alle mensen uit Nijverdal zulke rare fratsen uithalen... :oops:
Ben er wel eens geweest maar dat viel mee hoor (y)

Alexander D
01-08-2010, 10:13
Ben er wel eens geweest maar dat viel mee hoor (y)

Want je had er ook twee gezien die dat deden of wat? :lol:

Edgar Smit
01-08-2010, 12:33
Want je had er ook twee gezien die dat deden of wat? :lol:Nee, van de 23 mensen die ik zag deden er 10 dat, da's toch mooi minder dan de helft (y)

DVD Watcher
02-08-2010, 17:10
Wat moet je hier van denken? :lol: :

Vijftien keer abortus, toch moeder

AMSTERDAM - Vijftien keer raakte de Amerikaanse Irene Villar zwanger, evenzovele malen ging ze over tot abortus. Nu is ze toch moeder, gelukkiger dan ooit en heeft ze een boek over haar zwangerschapsdrama geschreven

http://www.whatsonxiamen.com/news_images/7341.jpg

Vanwege dat boek wordt Villar met de dood bedreigd - in de Verenigde Staten worden vrouwen die abortus laten plegen door een deel van de bevoking gelijk gesteld met moordenaars - maar ze wil toch haar verhaal vertellen.

De inmiddels 40-jarige moeder van twee dochters raakte als achttienjarige studente in de ban van een professor, 34 jaar ouder en tamelijk dominant. Die maakte Irene duidelijk dat hun relatie slechts kon slagen op één voorwaarde: dat deze kinderloos zou blijven.

De beïnvloedbare vrouw raakte in twaalf jaar vijftien maal zwanger en voelde zich vijftien maal gedwongen de babies het leven te ontzeggen. Tot ze op haar dertigste afscheid nam van de professor en op haar 33e een nieuwe man trof; een die best kinderen wilde. En dat geluk resulteerde in twee dochters, zo meldt Bild.de (http://Bild.de) .

Bron : Telegraaf.nl

DVD Watcher
02-08-2010, 17:21
'Mini Monet' (7) verdient 180.000 euro

Holt - Hij zit nog op de basisschool, maar hij wordt nu al een "mini Monet" genoemd. De 7-jarige Kieron Williamson haalde afgelopen weekend in een half uurtje 180.000 euro op tijdens een veiling van 33 van zijn kunstwerken in een galerie.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/08/01/article-1299399-0AA717EE000005DC-775_634x391.jpg

Zijn werken werden gekocht door liefhebbers van over de hele wereld. Kieron schildert vooral landschappen en stadsgezichten uit de streek Norfolk, waar hij woont. Het duurste werk ging weg voor een kleine 10.000 euro, het goedkoopste nog altijd voor 2.000 euro.

Kieron begon zijn carrière tijdens een familievakantie in Cornwall twee jaar geleden, geïnspireerd door de boten in de haven. Hij vroeg zijn ouders om een schetsboek en al snel tekende hij niet alleen boten, maar ook achtergronden, landschappen en huizen.

Zijn talent werd herkend door lokale kunstenaars die hem hielpen beter te worden. In augustus 2009 leverde dat zijn eerste expositie in zijn woonplaats op en was zijn naam gevestigd.

"Ik hou van landschappen met de mooie luchten in deze omgeving," zegt Kieron. Hij schildert elke dag vanaf zes uur in de ochtend tot hij naar school moet en daarna weer na zijn lessen.

Zijn succes is nog niet voorbij. Elke week schildert Kieron zes schilderijen. Er is een wachtlijst van 700 liefhebbers die dolgraag een originele Kieron Williamson willen bemachtigen. Zijn stijl wordt omschreven als "impressionistisch, maar niet abstract", melden Britse media.

Zijn ouders willen met het geld alvast een huis voor hem kopen en de rest investeren tot hun kleine kunstenaar 25 is.

Kijk hier (http://news.bbc.co.uk/local/norfolk/hi/people_and_places/arts_and_culture/newsid_8871000/8871924.stm) naar enkele voorbeelden van zijn werk.

Bron : Telegraaf.nl

EmDee
02-08-2010, 18:26
Zijn dat niet gewoon van die Ravensburger schilderijen?

Ed Lewis
02-08-2010, 18:50
Wat moet je hier van denken? :lol: :

Vijftien keer abortus, toch moeder

AMSTERDAM - Vijftien keer raakte de Amerikaanse Irene Villar zwanger, evenzovele malen ging ze over tot abortus. Nu is ze toch moeder, gelukkiger dan ooit en heeft ze een boek over haar zwangerschapsdrama geschreven

http://www.whatsonxiamen.com/news_images/7341.jpg

Vanwege dat boek wordt Villar met de dood bedreigd - in de Verenigde Staten worden vrouwen die abortus laten plegen door een deel van de bevoking gelijk gesteld met moordenaars - maar ze wil toch haar verhaal vertellen.

De inmiddels 40-jarige moeder van twee dochters raakte als achttienjarige studente in de ban van een professor, 34 jaar ouder en tamelijk dominant. Die maakte Irene duidelijk dat hun relatie slechts kon slagen op één voorwaarde: dat deze kinderloos zou blijven.

De beïnvloedbare vrouw raakte in twaalf jaar vijftien maal zwanger en voelde zich vijftien maal gedwongen de babies het leven te ontzeggen. Tot ze op haar dertigste afscheid nam van de professor en op haar 33e een nieuwe man trof; een die best kinderen wilde. En dat geluk resulteerde in twee dochters, zo meldt Bild.de (http://Bild.de) .

Bron : Telegraaf.nl

Ik geloof er geen hol van.
Voor de 15de keer hoef je toch zeker niet meer aan te kloppen bij de kliniek ?
Daarbij komt nog eens, hoe stom ben je dan als je na de eerste of tweede keer nog geen voorbehoedsmiddelen gebruikt ? laat staan 15 keer, zeker als man lief geen kinderen wil.
Wel een mooi verhaal om een stapel boeken te verkopen natuurlijk, maar wat mij betreft klinkt het allemaal wel heel ongeloofwaardig.

Marcel den Haan
02-08-2010, 20:43
Mijn vriendin leest altijd van die waargebeurde boeken die vaak te erg zijn om echt te lijken. Soms blijkt het ook allemaal verzonnen, dit lijkt me er ook een van.

DVD Watcher
04-08-2010, 11:12
Bus en taxi verboden voor Creilenaren

CREIL - Het begon allemaal twee weken geleden. Rika Baars (91) had haar honden in Emmeloord laten trimmen en de hondenkapster bestelde een taxi voor de terugrit naar Creil.

http://www.destentor.nl/multimedia/archive/01540/ST_11901417_119014_1540796b.jpg

De telefoniste van Vloettax meldde haar echter dat er geen meer reed. Toen er na een poos wachten echt geen wagen voor kwam rijden, waagde de trimster nog een poging.

Nee, het bedrijf wilde de hoogbejaarde en haar pas getrimde viervoeters écht niet meer meenemen. "Er hangt een behoorlijke reuk om haar heen", luidde het antwoord. En daarmee was een groot probleem ontstaan. Want Regiotax Flevoland, ingehuurd door Connexxion, had Rika en haar inwonende zoon Hans (52) twee jaar geleden al eens geweigerd en hun het maatschappelijk werk op het dak gestuurd. Om dezelfde reden.

"Jongeren knepen hun neus dicht als ik instapte. En de chauffeur zei dat 'ie me voortaan zou laten staan, omdat ik stonk", vertelt Hans. Moeder en zoon begrijpen er niets van. Rika wast en verschoont zich dagelijks. Hans mag dan aan psoriasis lijden, hij zuigt zijn schilfers wel geregeld op. "En hij houdt het huis zoveel mogelijk bij", aldus de oude vrouw.

Groot was dan ook de verbazing toen er vorige week opeens schoonmaaksters op de stoep stonden. De gemeente Noordoostpolder had de dames ingehuurd, na overleg met de GGD. Op aandringen van Vloettax, bekent administrateur Bauke van der Weg.

Want geen chauffeur wil Rika en Hans nog vervoeren. "Nadat deze personen zijn uitgestapt, moeten zij de auto helemaal laten reinigen. Het is allemaal heel vervelend en daarom hebben wij aangegeven dat er iets moet gebeuren." De gemeente en de GGD zeggen samen met de familie Baars naar een oplossing te zullen zoeken. "We doen ons best het gezin weer met het vervoer mee te krijgen", aldus een gemeentewoordvoerster. Ook onderhouden de instanties contacten met de vervoerder en de thuiszorg.

Rika en Hans zijn ondertussen aangewezen op de plaatselijke super, die "duur is en lang niet alles heeft". "Ons vlees is op en ook hebben we ondergoed nodig." Op hun familie kunnen ze geen beroep doen, die woont in Rotterdam. Buren willen ze niet belasten, die spreken ze nauwelijks. "We zijn op onszelf. Ik ben een schippersdochter en gewend mezelf te redden", aldus Rika.

Bron : DeStentor.nl

Edgar Smit
04-08-2010, 11:17
Grappig, ze menen dus zelf helemaal niet te stinken maar hebben wel onderbroeken nodig (6).

suedje
04-08-2010, 12:21
Grappig, ze menen dus zelf helemaal niet te stinken maar hebben wel onderbroeken nodig (6).

Koop jij pas nieuw ondergoed als het oude begint te stinken?? ;)

DVD Watcher
06-08-2010, 11:44
Hoe bedenk je dit, een Moskee bouwen, juist op deze plek :???::???::???: :

Geert Wilders naar New York om moskee

Hij zal daar optreden als spreker. Op Ground Zero, het terrein waar de terroristische aanslag op de Twin Towers plaatshad op 11 september 2001, zijn plannen voor de bouw van een mega moskee.

"Door deze uitnodiging te aanvaarden, steunt Geert Wilders het verzet tegen de bouw van een moskee vlak bij de plaats waar de islam de ergste misdaad van de afgelopen jaren pleegde", stelt de PVV. "De aanslag op de Twin Towers op 11 september 2001, was een aanval op de hele Westerse beschaving, met inbegrip van Nederland."

De demonstratie is georganiseerd door 'Stop Islamization Of America'. Andere sprekers zijn Newt Gingrich en nabestaanden van slachtoffers en brandweermannen van de aanslag.

De plannen voor de bouw van de moskee leidde in de afgelopen tijd tot verhitte discussies in de Verenigde Staten. Veel New Yorkers beschouwen het project als een belediging van de nabestaanden van de bijna drieduizend mensen die om het leven kwamen tijdens de terreuraanslag door extremistische moslims.

Anderen zijn juist voorstander van het project, dat moet leiden tot verbroedering tussen gelovigen. Het centrum, dat zich bevindt op twee huizenblokken afstand van Ground Zero, zal zijn deuren openen voor iedere bezoeker, ongeacht diens geloof en sekse.

Bron : Telegraaf.nl

DVD Watcher
09-08-2010, 17:27
Originele plek om te verstoppen :lol: :

Vrouw steekt telefoon in vagina

Hengelo - In een poging een mobiele telefoon te stelen, heeft een Enschedese vrouw een mobieltje in haar vagina gestopt.

De 23-jarige vrouw was zaterdagavond door haar gedrag al opgevallen in de Media Markt in Hengelo. Beveiligers vroegen haar mee te gaan naar een apart kamertje. Om de bewakers te overtuigen dat ze niets had gestolen, kleedde de vrouw zich tot op haar ondergoed uit.

De bewakers lieten haar daarna alleen. Op camerabeelden was te zien hoe ze de Nokia 6303 vervolgens bij zichzelf inbracht, meldt de Stentor.

Dat was voldoende aanleiding om de politie in te schakelen. Ze bleek ook nog een aantal boetes open te hebben staan en een gevangenisstraf te moeten uitzitten.

Bron : Telegraaf.nl

Ed Lewis
09-08-2010, 18:18
heeft die 6303 een trilfuncite ? Dan begrijp ik het nog wel.

1101
09-08-2010, 23:13
Grappig, ze menen dus zelf helemaal niet te stinken maar hebben wel onderbroeken nodig (6).

Ik ken dit soort mensen wel. Nutteloze defecten die de vruchten plukken van de verzorgingsstaat. Gelukkig is de stankregel een geldige. Meenemen van een hond in de taxi gaat overigens tot een zekere grootte, en deze is wel wat fors.

angel66
10-08-2010, 09:48
Hmm werk al jaren in de beveiliging, maar beveiligers zijn absoluut niet bevoegd om dit te doen.
Ze mogen alleen iemand aanhouden op heterdaad!
Zodra die vrouw zich van haar kleding ontdeed hadden ze moeten zeggen , wacht u maar tot de politie komt.
belachelijk!

Originele plek om te verstoppen :lol: :

Vrouw steekt telefoon in vagina

Hengelo - In een poging een mobiele telefoon te stelen, heeft een Enschedese vrouw een mobieltje in haar vagina gestopt.

De 23-jarige vrouw was zaterdagavond door haar gedrag al opgevallen in de Media Markt in Hengelo. Beveiligers vroegen haar mee te gaan naar een apart kamertje. Om de bewakers te overtuigen dat ze niets had gestolen, kleedde de vrouw zich tot op haar ondergoed uit.

De bewakers lieten haar daarna alleen. Op camerabeelden was te zien hoe ze de Nokia 6303 vervolgens bij zichzelf inbracht, meldt de Stentor.

Dat was voldoende aanleiding om de politie in te schakelen. Ze bleek ook nog een aantal boetes open te hebben staan en een gevangenisstraf te moeten uitzitten.

Bron : Telegraaf.nl

Yvonne
10-08-2010, 18:55
Hmm werk al jaren in de beveiliging, maar beveiligers zijn absoluut niet bevoegd om dit te doen.
Ze mogen alleen iemand aanhouden op heterdaad!
Zodra die vrouw zich van haar kleding ontdeed hadden ze moeten zeggen , wacht u maar tot de politie komt.
belachelijk!


het is Hengelo int ooste doen we nie moeilijk als iemand hun klere uuttrekt

Roy de Jong
10-08-2010, 21:57
Hoe bedenk je dit, een Moskee bouwen, juist op deze plek :???::???::???: :

Geert Wilders naar New York om moskee


Vervolg:

Homobar naast islamitisch centrum New York


NEW YORK - Een Amerikaanse tv-presentator heeft aangekondigd een homobar te willen openen naast het geplande islamitische centrum nabij Ground Zero in New York. Dat meldden Amerikaanse media dinsdag.


De plannen voor het vijftien verdiepingen tellende islamitische centrum met onder meer moskee en zwembad leidden tot verhitte discussies in de VS.
Volgens een dinsdag gepubliceerde peiling is 53 procent van de New Yorkers tegen de opening van een islamitisch centrum op die plek.

Velen beschouwen het als een belediging van de nabestaanden van de 2750 doden van de aanslagen op de torens van het World Trade Center op 11 september 2001. Die werden uitgevoerd door extremistische moslims.

Verbroedering

Anderen zijn juist voorstander van het project, dat moet leiden tot verbroedering tussen gelovigen, omdat het centrum voor iedereen ongeacht geloof en sekse zijn deuren opent.
Ook de homobar zal voor alle homo's geopend zijn met het oog op verbroedering, aldus initiatiefnemer en presentator Greg Gutfeld van nieuwszender Fox News.
Hij zei te hopen dat de eigenaren van de moskee net zo open staan tegenover de homobar als dat hij open staat voor het openen van het centrum met de moskee.
Een gedeelte van de bar zal alleen alcoholvrije drankjes schenken, om islamitische homo's tegemoet te komen.

Wilders

PVV-leider Geert Wilders is van plan te spreken tijdens een demonstratie die is georganiseerd door de beweging Stop Islamization Of America (SIOA).
Door de bijeenkomst bij te wonen, steunt Wilders naar eigen zeggen ''het verzet tegen het bouwen van een moskee vlakbij de plaats waar de islam de ergste misdaad van de afgelopen jaren pleegde''.
Ondertussen is in New York een actie tegen de bouw van het islamitisch centrum gestart. Op initiatief van de organisatie American Freedom Defence zullen 26 bussen een maand lang rondrijden met een afbeelding van de torens op het moment van de aanval met daarbij de tekst 'Waarom daar?'.
© ANP

Bron: nu.nl

DVD Watcher
11-08-2010, 00:51
Kwam het volgende tegen, en gezien de vorige artikelen vind ik ze wel toepasselijk.

Vind ze in ieder geval wel geinig :lol: , de 3e wellicht wat hard :

http://data.boomerang.nl/c/cartoony/image/isla-miet-cartoon-van-illustrator-peter-welleman/s400/islamiet.jpg

http://www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/pwe/lowres/pwen16l.jpg

http://www.toonpool.com/user/651/files/gay_marriage_421385.jpg

Frank
12-08-2010, 07:47
Wat zijn Nederlanders toch een dom volk:

Stormloop op ’gratis’ geld
Van een onzer verslaggeefsters

AMSTERDAM - Een landelijke storing bij pinautomaten van ING bank heeft gisteravond op verschillende plekken in ons land gezorgd voor een ware run op ’gratis’ geld.

De stormloop ontstond nadat het op het sociale netwerk Twitter gonsde van de geruchten dat klanten bij de ING-geldautomaten tot 250 euro konden opnemen, zonder dat het geld van hun rekening zou worden afgeschreven.

In onder andere Amsterdam en Lelystad werd zelfs de politie ingeschakeld om de rust bij de pinautomaten te bewaken.

De apparaten waren zo’n drie uur lang buiten werking. Het ging om een landelijke storing, aldus de ING. Van gratis pinnen was geen sprake.

Bron: www.telegraaf.nl.

Roy de Jong
12-08-2010, 14:59
Wat zijn Nederlanders toch een dom volk:

Dom of hebberig :lol::-P

Smooth-J
12-08-2010, 15:30
Dom én hebberig

Alexander D
12-08-2010, 15:33
Alsof dat iets met "Nederlander zijn" te maken heeft....

DVD Watcher
12-08-2010, 16:35
Man belt vader 13-jarige seksdate om geld terug te eisen

Stockholm - Een Zweedse loodgieter betaalde een 13-jarig meisje voor een seksdate, maar zij kwam niet opdagen. Hij liep tegen de lamp, omdat hij haar vader belde om zijn geld terug te eisen...

De man had zo'n 55 euro op de rekening van het meisje gestort in ruil voor seks. Hij had de afspraak gemaakt via internet. Toen ze niet op de afgesproken plaats verscheen, belde hij het telefoonnummer dat ze hem had gegeven. Vervolgens kreeg hij haar vader aan de lijn, melden Zweedse media.

Op hoge toon eiste hij zijn geld terug. "Die meid vroeg verdomme geld voor seks," zou hij tot besluit van het gesprek gezegd hebben.

De vader heeft vervolgens maar de politie gebeld. De loodgieter uit Stockholm zit nu vast op verdenking van het betalen voor seks aan een minderjarige. Hij heeft verklaard dat hij dacht dat het meisje veel ouder was dan 13 jaar.

Bron : Telegraaf.nl

WitteGijt?
12-08-2010, 21:08
Hmm werk al jaren in de beveiliging, maar beveiligers zijn absoluut niet bevoegd om dit te doen.
Ze mogen alleen iemand aanhouden op heterdaad!
Zodra die vrouw zich van haar kleding ontdeed hadden ze moeten zeggen , wacht u maar tot de politie komt.
belachelijk!

Toevallig heb ik het verhaal gehoord van de beveiligingsman in kwestie. En het is precies zo gegaan als jij vertelt. Hij heeft de vrouw via de camera de telefoon zien stelen. De vrouw is hierop aangesproken waarop zij ineens haar kleren uittrok om zgn te laten zien dat ze niks had. De vrouw is toen alleen gelaten in het hokje en er is gewacht op de politie. Op het moment dat de vrouw alleen werd gelaten heeft ze de telefoon op de "vreemde" plek verstopt niet wetende dat ook in dat hok een camera hing.

Qzyn
12-08-2010, 23:00
'Donald Duck randt vrouw aan'

Een 27-jarige Amerikaanse vrouw beweert te zijn aangerand door iemand in een Donald Duck-kostuum in Walt Disney World. Daarom heeft ze Disney aangeklaagd.

April Magolon zegt dat de Disney-medewerker haar in haar borsten heeft geknepen toen ze om een handtekening vroeg, terwijl ze één van haar kinderen op haar arm droeg. Dat gebeurde al in mei 2008 toen ze met haar verloofde en kinderen op bezoek was in het wereldberoemde pretpark.

Aangezien ze nog steeds getraumatiseerd zou zijn door het incident, eist ze nu 40.000 euro van Disney wegens nalatigheid, geweldpleging en het toebrengen van emotionele schade. Sinds de aanval van de eend kan ze niet meer slapen en heeft ze last van misselijkheid en hoofdpijn.

Om de aanklacht kracht bij te zetten verwijst deze ook naar een incident uit 2004. Toen zou Teigetje zich in hetzelfde park hebben vergrepen aan een 13-jarig meisje. Dat moet aantonen dat Disney al jaren winst belangrijker vindt dan de veiligheid van zijn klanten.

Bron: Telegraaf.nl

Alexander D
13-08-2010, 08:36
altijd gevaarlijk zo'n geile eend.

DVD Watcher
16-08-2010, 14:16
Brit krijgt seksreis Amsterdam van belastingbetaler

AMSTERDAM - En 21-jarige Brit met gedrag- en leerproblemen krijgt een betaalde reis naar Amsterdam, inclusief prostitueebezoek. Volgens zijn maatschappelijk werker heeft de man het 'hoognodig'.

Hij omschrijft zijn cliënt als een "boze gefrustreerde maagd" en het hoerenbezoek als een "mensenrecht". In Engeland heeft de overheid ruim 600 miljoen euro vrijgemaakt voor bijzondere uitgaven in de zorg. Mensen met een bijzonder persoonsgebonden budget kunnen daar aanspraak op maken.

De Britse maagd heeft al twee cursussen gevolgd op het gebied van 'seksueel bewustzijn' en vertrekt over een maand met het vliegtuig naar Amsterdam. Hij maakt er dan meteen een vakantie van, zegt de maatschappelijk werker. "De prostituees in Amsterdam zijn veel beter beschermd dan bij ons. En waarom zou mijn cliënt geen lol mogen maken? Geluk en persoonlijke groei staan voorop."

Critici zeggen in Britse media dat het diep zorgelijk is dat steeds vaker geld van de belastingbetaler verdwijnt naar prostitueebezoek, uitjes naar stripclubs en internetdating. Zo kwam onlangs nog een man met een hersenbeschadiging in opspraak. Zijn vrouw had hem verlaten en al het geld meegenomen. Als therapie mocht de man meermalen naar de hoeren. Dat zou 'zijn seksuele zelfvertrouwen vergroten', net als 'zijn geloof in vrouwen', beweerden zijn maatschappelijk werkers.

Bron : Telegraaf.nl

Edgar Smit
16-08-2010, 15:12
Goh, en wij maar denken dat wij hier gek zijn om hangjongeren naar weetikveel waar te sturen om een tuintje te bouwen......

DVD Watcher
20-08-2010, 18:39
Ouders vinden verloren zoon op kerkhof

LILLE - De ouders van een 42-jarige Fransman hebben een bizarre ontdekking gedaan tijdens de begrafenis van een familielid.

Onderweg naar de uitgang van een begraafplaats in de omgeving van de stad Lille in Noord-Frankrijk stuitten ze op een recent geplaatste grafzerk met daarop de naam van hun zoon, met wie ze maar geen contact konden krijgen in de dagen voor de begrafenis van het familielid.

La Voix du Nord publiceerde vrijdag een verhaal over het voorval, dat woensdag gebeurde. „Binnen twee of drie seconden begon iedereen te schreeuwen”, aldus Elie Langlet, vader van de overleden man, tegen het dagblad. Moeder Josianne viel volgens hem flauw. „Ze begraaft haar broer en vindt haar zoon in een graf in de buurt. Dit is ongelofelijk.”

Natuurlijke oorzaak

De zoon bleek al op 5 juli te zijn overleden, volgens de autoriteiten door natuurlijke oorzaak. De beheerder van de Hellemmes-begraafplaats had het stoffelijk overschot begraven in het hoekje voor arme mensen. Het is niet helemaal duidelijk waarom de familie niet op de hoogte is gesteld van het sterfgeval.

Volgens een woordvoerder van het kerkhof gebeurt het vaker dat iemand wordt begraven zonder dat er familie aanwezig is. Dat kan bijvoorbeeld voorkomen als er geen contactadres voor handen is.

Onvoorstelbaar

De moeder verklaarde dat ze haar zoon in de dagen voor de begrafenis van haar broer een aantal keer probeerde te bereiken. Ze dacht dat haar zoon haar negeerde in verband met een eerdere ruzie. Ze accepteert de gang van zaken niet en noemde het onvoorstelbaar dat niemand had geprobeerd de familie te bereiken ondanks de mogelijkheden van de moderne communicatietechnologie. „Iemand heeft zijn werk niet gedaan”, aldus de moeder. „Ik eis een verklaring.”

Bron : Telegraaf.nl

DVD Watcher
20-08-2010, 18:45
Pil maakt vrouwen slimmer

Vrouwen die de anticonceptiepil slikken, hebben een groter brein. Dat blijkt uit een onderzoek van de Oostenrijkse Salzburg University. Vrouwen die de pil slikken hebben gemiddeld een 3% groter brein dan vrouwen die deze anticonceptie niet nemen. Volgens de onderzoekers zijn vooral de hersendelen die de communicatie en het geheugen regelen groter bij deze groep vrouwen.

Tijdens het onderzoek werd op regelmatige tijdstippen foto's genomen van de vrouwen hun hersenen. Bij de vrouwen die geen pil slikten werd er dubbel zo vaak een foto genomen om de hormonale schommelingen beter in kaart te brengen. Door deze schommelingen kan het brein namelijk eveneens groter worden.

Bron : Zita.be

DVD Watcher
20-08-2010, 18:49
Wat vinden jullie van dit idee? :

Saudische rechter overweegt verlamming als straf

Een rechter in Saudi-Arabië heeft verschillende ziekenhuizen gevraagd of zij opzettelijk het ruggenmerg van een bepaalde man kunnen beschadigen om hem te verlammen. De man werd schuldig bevonden aan het verlammen van een andere man door hem met een hakmes te verwonden.

Dat hebben zeker twee Saudische kranten donderdag gemeld. Onder de islamitische wetgeving in Saudi-Arabië worden geregeld straffen uitgedeeld volgens het principe van oog om oog, tand om tand.

Om die reden zou de rechter in de noordwestelijke provincie Tabuk op zoek zijn gegaan naar ziekenhuizen die het vonnis kunnen uitvoeren. Een ziekenhuis in de hoofdstad Riyad zou inmiddels hebben aangegeven zich niet te willen toeleggen op een dergelijke operatie.

Bron : Nieuws.nl

Edgar Smit
21-08-2010, 07:56
Het is een rechter, die legt dat toch gewoon op aan een ziekenhuis en gaat dat niet vragen?
Hallo, ik ben rechter en heb hier een gevalletje wat in aanmerking komt voor opzettelijke verlamming, wilt u hem even aan zijn ruggemerg helpen?
Hoe achterlijk het principe van deze rechtspraak is ga ik maar niet op in.

Edgar Smit
21-08-2010, 07:57
Pil maakt vrouwen slimmer

Vrouwen die de anticonceptiepil slikken, hebben een groter brein. Dat blijkt uit een onderzoek van de Oostenrijkse Salzburg University. Vrouwen die de pil slikken hebben gemiddeld een 3% groter brein dan vrouwen die deze anticonceptie niet nemen. Volgens de onderzoekers zijn vooral de hersendelen die de communicatie en het geheugen regelen groter bij deze groep vrouwen.

Tijdens het onderzoek werd op regelmatige tijdstippen foto's genomen van de vrouwen hun hersenen. Bij de vrouwen die geen pil slikten werd er dubbel zo vaak een foto genomen om de hormonale schommelingen beter in kaart te brengen. Door deze schommelingen kan het brein namelijk eveneens groter worden.

Bron : Zita.beDus als we allemaal condooms gaan gebruiken ipv de vrouwen de pil zal dat een hoop echtelijke ruzies en scheidingen schelen (6).

Dai
25-08-2010, 15:06
http://www.bbc.co.uk/news/technology-11082125

"Fat-fingered sumo wrestlers, unable to tap the keys on a standard mobile phone, are being given iPads to help improve communication."

Dikkers kunnen niet met "kleine" mobiele telefoons overweg, wel begrijpelijk.

1101
25-08-2010, 15:14
Pff, ik ben echt geen yokozuna, maar ik tik ook nog weleens mis op die kleine prutstelefoontjes. Heb een tijd moeten wennen aan de Nokia die ik nu heb, en dan was ik nog kritisch op de 'toetsbaarheid'.

Alexander D
26-08-2010, 07:24
http://www.bbc.co.uk/news/technology-11082125

"Fat-fingered sumo wrestlers, unable to tap the keys on a standard mobile phone, are being given iPads to help improve communication."

Dikkers kunnen niet met "kleine" mobiele telefoons overweg, wel begrijpelijk.

Als je jezelf bewust zo vet mest moet je niet zeiken.

Qzyn
27-08-2010, 16:17
Whisky uit urine van oma

Een Engelse kunstenaar heeft de urine van zijn oma gebruikt om whisky te produceren. Volgende maand kan iedereen een slokje nemen.

Haar urine is zeer suikerrijk, aangezien ze diabetespatiënte is. Ook andere suikerpatiënten hebben een bijdrage geleverd. Kunststudent James Gilpin, die zelf ook lijdt aan suikerziekte, heeft de urine gekookt. De suiker die overbleef, voegde hij bij graan, mout en water. Zo ontstond de unieke 'Gilpin Family Whisky'. "Een erg lekker drankje," aldus Gipin in Engelse media. De naam van de vrijwilliger die zijn urine heeft afgestaan, staat op de fles.

De bijzondere whisky zal niet op de markt komen. Wie de drank toch wil proeven, moet komende maand naar de tentoonstelling 100% Materials in Londen. Gilpin ziet zijn stunt vooral als een kunstproject om aandacht te vragen voor diabetes.

Bron: Telegraaf.nl

Marcel v/d H.
28-08-2010, 07:49
Jammer dat je hem niet kunt kopen....

DVD Watcher
03-09-2010, 04:56
...Vanwege een zakje fruit...

Zelfmoord na ontslag

AMSTERDAM - Een 50-jarige man blijkt in februari zelfmoord te hebben gepleegd op zijn werk door een glas zoutzuur te drinken. Regi Daan had kort daarvoor van zijn werkgever, kabelfabrikant Draka in Amsterdam, te horen gekregen dat hij na 32 trouwe dienstjaren was ontslagen.

Kwaliteitscontroleur Daan werd onverwacht de laan uitgestuurd omdat hij via de kantinechef elke week een zakje fruit mee naar huis kreeg. Dit werd aangemerkt als fraude. Kort nadat hij dit te horen had gekregen, dronk de man een glas zoutzuur uit een bij Draka aanwezig bassin.

De advocaat van Daans weduwe, mr. F.W. Brugman, heeft het bedrijf inmiddels aansprakelijk gesteld voor de overlijdensschade: "Draka had de man na het ontslag, waarvan hij totaal overstuur was, nooit in de buurt van vrij toegankelijke gevaarlijke stoffen mogen laten."

Draka Holding NV laat bij monde van woordvoerder Michael Bosman weten het incident en de afloop te betreuren, maar wil inhoudelijk niet ingaan op de zaak.

Bron : Telegraaf.nl

Edgar Smit
03-09-2010, 07:47
Belachelijk dat iemand daarvoor ontslagen wordt.

peptalk
03-09-2010, 09:08
Belachelijk dat iemand daarvoor ontslagen wordt.

Vind ik echt te makkelijk gezegd, daar moet je toch echt meer info voor hebben en De Telegraaf staat er nou net niet om bekend grondig onderzoek te doen...

Alexander D
03-09-2010, 09:53
Vind ik echt te makkelijk gezegd, daar moet je toch echt meer info voor hebben en De Telegraaf staat er nou net niet om bekend grondig onderzoek te doen...

Dan nog blijft het belachelijk als hij daarvoor ontslagen is.....;)

Edgar Smit
03-09-2010, 10:08
Vind ik echt te makkelijk gezegd, daar moet je toch echt meer info voor hebben en De Telegraaf staat er nou net niet om bekend grondig onderzoek te doen...Eens maar ik reageer op wat ik in die post lees, anders zou ik zelf ook eerst onderzoek moeten doen om mijzelf ervan te gewissen dat het echt zo is en dan pas een conclusie trekken, dat is mij iets te veel werk (y).

peptalk
03-09-2010, 10:16
Eens maar ik reageer op wat ik in die post lees, anders zou ik zelf ook eerst onderzoek moeten doen om mijzelf ervan te gewissen dat het echt zo is en dan pas een conclusie trekken, dat is mij iets te veel werk (y).

Dan heb je helemaal gelijk, klinkt in het verhaal als een bruin uitgeslagen banaan en een appel met dutsen die zijn blijven liggen op vrijdag na de lunchpauze en laat de kantine nou net niet open zijn in het weekend.

Of zou de meneer al een dossier hebben opgebouwd of elke week 3 kilo fruit mee hebben gekregen;-)

Lex v/d Moolen
05-09-2010, 10:12
Zou het dan niet eerder de kantine chef zijn die ontslagen moest worden?
En het zou inderdaad goed kunnen dat het fruit anders gewoon weggegooid zou worden. Iets wat in bedrijfskantines en restaurants regelmatig voorkomt. Eten wat nog gewoon goed is wordt klakkeloos weggegooid.

Edgar Smit
05-09-2010, 13:23
Zou het dan niet eerder de kantine chef zijn die ontslagen moest worden?
En het zou inderdaad goed kunnen dat het fruit anders gewoon weggegooid zou worden. Iets wat in bedrijfskantines en restaurants regelmatig voorkomt. Eten wat nog gewoon goed is wordt klakkeloos weggegooid.Gezien bovengenoemd nieuwsbericht wel zo logisch dus (6).

1101
05-09-2010, 23:07
Hij had wel ballen... Een glas zoutzuur drinken. Pff.

Alexander D
06-09-2010, 08:16
Hij had wel ballen... Een glas zoutzuur drinken. Pff.

En hopelijk geen spijt....

DVD Watcher
08-09-2010, 16:26
Terminale patiënten verstoken van zorg

Ernstig gehandicapten en patiënten die op sterven liggen, zitten door het stopzetten van de persoonsgebonden budgetten (pgb) zonder zorg.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00712/Ab_Klink_712569d.jpg

Veel ernstig zieke en terminale patiënten hebben thuis dringend hulp nodig vanwege hun ernstige situatie, maar blijven er desondanks van verstoken, meldt het Leidsch Dagblad.

Geldpot leeg

Deze zomer kondigde minister Klink van Volksgezondheid aan dat de geldpot voor persoonsgebonden budgetten, waarmee zieken zelf hulp kunnen inkopen, leeg is. Daarom worden er vanaf 1 juli tot aan het eind van het jaar geen nieuwe pgb's meer verstrekt.

In de tussentijd moeten zieken tijdelijk zorg krijgen van AWBZ-instellingen, maar dat stuit in de praktijk op grote problemen. De instellingen kampen met wachtlijsten en hebben vaak al meer patiënten geholpen dan waarvoor ze worden betaald.

'Schandalig'

PvdA-Kamerlid Wolbert heeft meerdere berichten binnengekregen van mensen die in zo'n situatie verkeren en ook Jan van 't Hof, voorzitter van Stichting Alertzorg en Welzijn, waarschuwt dat de situatie behoorlijk uit de hand loopt. Ze vinden het schandalig dat mensen op hun sterfbed niet de zorg krijgen die ze willen.

"Het onthouden van zorg aan deze mensen is onverantwoord", aldus Wolbert in het Leidsch Dagblad. De PvdA eist dat Klink de zorgkantoren het mandaat geeft om in schrijnende gevallen alsnog een pgb-budget toe te kennen. Vandaag moet de minister tekst en uitleg geven, anders volgt een spoeddebat.

Bron : Telegraaf.nl

1101
08-09-2010, 17:02
Hmm, ik weet uit ervaring dat veel PGB overbodig is en dat het bovendien maximaal wordt uitgemolken met aanschaffen waarvan het nut twijfelachtig is. Overigens is het met veel subsidiaire maatregelen zo dat de verstrekte gelden, ook wanneer dat niet noodzakelijk is, volledig worden opgemaakt met als enig doel de volgende termijn weer nieuwe subsidie te krijgen.

Ik vind dat hier best beter naar gekeken mag worden.

Edgar Smit
12-09-2010, 07:15
Dat is inderdaad een van de grote problemen met subsidies etc. De overheid zou daar heel anders mee om moeten gaan dan als het op is, is het op maar dan krijg je het volgend jaar wel weer. UWV heeft hetzelfde probleem reintegratieprojecten, potje leeg? Kan er niemand meer reintegreren.

Maar wat mij het meest steekt is dat het de overheid is die ons een aantal jaar geleden beloofde dat de zorg beter en betaalbaarder zou worden door de afschaffing van het ziekenfonds/particulier stelsel.
Ik heb nog nooit zoveel eigen risico, hoge poliskosten en minimale vergoedingen gehad als nu. De hele zorg is een puinhoop geworden en de meeste mensen die werken in de zorg en dan vooral de frontline staff, worden onderbetaald. Overigens niet dat ik uberhaupt iets geloof wanneer een overheid of politieke partij iets beloofd maar zorg is gewoon belangrijk en als het dan zo fout uitpakt kan ik me daar behoorlijk aan ergeren.

Qzyn
14-09-2010, 14:04
Filmmaker Jean-Luc Godard betaalt boete illegale downloader

De Frans-Zwitserse filmmaker Jean-Luc Godard heeft duizend euro geschonken aan James Climent, een 37-jarige Fransman die ervan wordt beschuldigd 13.788 MP3-bestanden illegaal te hebben gedownload. Climent kreeg daarvoor een boete van maar liefst 20.000 euro.

'God(ard) bless us'
Toen Godard, pionier van de 'nouvelle vague', in de Franse krant Libération las over zijn juridische problemen met BitTorrent, besloot hij de man te steunen. Climent dacht aanvankelijk dat hij een flauwe grappenmaker aan de lijn had, maar zijn wantrouwen sloeg om in verwondering toen bleek dat een van zijn helden hem wilde helpen. Climent maakte daarover een blogpost onder de titel 'God(ard) bless us'.

Tegen intellectuele eigendom
"Het gaat er niet om waar je de dingen haalt, het gaat erom waar je ze naartoe neemt", is het credo van Godard. "Ik ben tegen Hadopi (de Franse wet op het auteursrecht op internet). Intellectuele eigendom, dat slaat nergens op. Ik ben ook tegen de erfenis van werken. De kinderen van een artiest zouden wel tot ze meerderjarig zijn moeten kunnen genieten van het copyright op het werk van hun ouders. Maar daarna? Ik zie niet in waarom de kleinkinderen van Ravel nog een inkomen zouden moeten vergaren uit de Bolero".

Bron: AD.nl

Edgar Smit
14-09-2010, 15:47
Filmmaker Jean-Luc Godard betaalt boete illegale downloader

De Frans-Zwitserse filmmaker Jean-Luc Godard heeft duizend euro geschonken aan James Climent, een 37-jarige Fransman die ervan wordt beschuldigd 13.788 MP3-bestanden illegaal te hebben gedownload. Climent kreeg daarvoor een boete van maar liefst 20.000 euro.

'God(ard) bless us'
Toen Godard, pionier van de 'nouvelle vague', in de Franse krant Libération las over zijn juridische problemen met BitTorrent, besloot hij de man te steunen. Climent dacht aanvankelijk dat hij een flauwe grappenmaker aan de lijn had, maar zijn wantrouwen sloeg om in verwondering toen bleek dat een van zijn helden hem wilde helpen. Climent maakte daarover een blogpost onder de titel 'God(ard) bless us'.

Tegen intellectuele eigendom
"Het gaat er niet om waar je de dingen haalt, het gaat erom waar je ze naartoe neemt", is het credo van Godard. "Ik ben tegen Hadopi (de Franse wet op het auteursrecht op internet). Intellectuele eigendom, dat slaat nergens op. Ik ben ook tegen de erfenis van werken. De kinderen van een artiest zouden wel tot ze meerderjarig zijn moeten kunnen genieten van het copyright op het werk van hun ouders. Maar daarna? Ik zie niet in waarom de kleinkinderen van Ravel nog een inkomen zouden moeten vergaren uit de Bolero".

Bron: AD.nl
Eigenlijk best goed, ben benieuwd wat andere "grote" namen gaan doen.

DVD Watcher
14-09-2010, 18:45
Bejaarden krijgen ruzie om A-Team

TILBURG - Een bejaard stel uit Tilburg heeft maandagavond ruzie gekregen over de televisieserie The A-team. Daarbij heeft de 73-jarige man zijn 82-jarige vriendin mishandeld.

http://www.omroepbrabant.nl/Graphics/Image.aspx?object=News&image=Foto_ANP_673756.jpg

De vrouw wilde niet dat hij naar de televisieserie keek, waarna de man haar in het gezicht sloeg. De politie trof de verdachte en het slachtoffer met een bebloed gezicht op straat aan.

Ze zijn allebei meegenomen naar het bureau. Daar vertelde de man dat ze al vaker ruzie hadden gehad, omdat hij graag naar Hannibal, B.A. Baracus, Murdock en Face kijkt. Toen de vrouw maandagavond weer de televisie niet op '7' wilde zetten, sloeg de man, die een paar biertjes op had, haar. Nadat de ruzie op het bureau was gesust, ging het stel samen terug naar huis.

Bron : OmroepBrabant.nl

Qzyn
15-09-2010, 15:43
Drentse jongen naar Spaanse stierenvechtersschool

De 17-jarige Reinoud Homan uit het Drentse Nieuw-Schoonebeek begint aan een bijzondere opleiding. Hij gaat volgende maand naar de stierenvechtersschool in Madrid. Homan is de eerste niet-Spanjaard die is toegelaten tot de ‘Escuela Taurina’.

Dat schrijft Dagblad van het Noorden woensdag. De jonge matador in spe raakte gegrepen door de Spaanse traditie nadat hij als kind met een tafellaken ging ‘stierenvechten’ met bokken.

Zijn doel is nu om de eerste Nederlandse matador ooit te worden.

Bron: NU.nl

Alexander D
15-09-2010, 15:53
Drentse jongen naar Spaanse stierenvechtersschool

De 17-jarige Reinoud Homan uit het Drentse Nieuw-Schoonebeek begint aan een bijzondere opleiding. Hij gaat volgende maand naar de stierenvechtersschool in Madrid. Homan is de eerste niet-Spanjaard die is toegelaten tot de ‘Escuela Taurina’.

Dat schrijft Dagblad van het Noorden woensdag. De jonge matador in spe raakte gegrepen door de Spaanse traditie nadat hij als kind met een tafellaken ging ‘stierenvechten’ met bokken.

Zijn doel is nu om de eerste Nederlandse matador ooit te worden.

Bron: NU.nl

Kijk, echt weer een kerel met toekomstvisie. Tegen de tijd dat hij klaar is met z'n opleiding is het stierenvechten met een beetje geluk verboden.

1101
15-09-2010, 23:42
Ja dan kun je beter in de IT stappen. Zijn er ook te weinig van. :P

Edgar Smit
16-09-2010, 06:41
Ja, of communicatie adviseur...

Alexander D
16-09-2010, 07:26
Ja, of communicatie adviseur...


:lol:

Ed Lewis
17-09-2010, 06:02
Papegaai waarschuwt voor politie


BARRANQUILLA (ANP) - In de Colombiaanse havenstad Barranquilla is een papegaai opgepakt die zijn eigenaar waarschuwde als de politie eraan kwam. Dat meldt de krant El Tiempo donderdag.
Volgens de krant had de eigenaar van papegaai Lorenzo een winkel waar hij illegaal dieren verkocht. Hij had de papegaai geleerd om ,,rennen, rennen'' te roepen als de politie eraan kwam. Dat had effect, want de politie kon alleen de papegaai en zijn lotgenoten in de winkel meenemen. De eigenaar was gevlogen.


"De eigenaar was gevlogen" Die had zo van Jan de Hoop van RTL4 nieuws kunnen komen, die heeft ook altijd van die "fantastische" humor :|

Edgar Smit
17-09-2010, 10:42
Papegaai waarschuwt voor politie


BARRANQUILLA (ANP) - In de Colombiaanse havenstad Barranquilla is een papegaai opgepakt die zijn eigenaar waarschuwde als de politie eraan kwam. Dat meldt de krant El Tiempo donderdag.
Volgens de krant had de eigenaar van papegaai Lorenzo een winkel waar hij illegaal dieren verkocht. Hij had de papegaai geleerd om ,,rennen, rennen'' te roepen als de politie eraan kwam. Dat had effect, want de politie kon alleen de papegaai en zijn lotgenoten in de winkel meenemen. De eigenaar was gevlogen.
Als de politie dan die papegaai en alle andere dieren in beslag heeft genomen, vraag ik me af hoe dat beest dat trucje heeft kunnen leren, als dat dan lukt werkt het toch maar 1 keer (6).

Ed Lewis
17-09-2010, 18:40
17-jarige stierenvechter is hoax (video) (http://www.endandit.nl/bizar/170917151/17-jarige-stierenvechter-hoax-video)


http://images.endandit.net/files/artikel/spanje_vlag_0.jpg (http://www.dvd.nl/bizar/170917151/17-jarige-stierenvechter-hoax-video)



Weet u dit (http://www.endandit.nl/regionaal/150917135/eerste-nederlandse-stierenvechter-17) verhaal nog? De 17-jarige Nederlandse jongen die stierenvechter wilde worden. Dat blijkt dus een grote hoax te zijn. Reinoud Homan heeft de landelijke media, inclusief ons, in de zeik genomen. "Het ging om een grapje", aldus de jongen.
De beste man gaat helemaal geen opleiding doen in Spanje om te leren stierenvechten. Hij heeft het bericht in de wereld geholpen vanwege een grapje met zijn broer en de collega's bij de supermarkt waar hij werkt. Volgens hem was er geen enkel medium dat het verhaal checkte. Het verhaal werd door de meeste media direct gepubliceerd, omdat het zo opvallend was.
Wel vertrekt Reinoud binnenkort naar Spanje, maar dat is om zijn middelbare school te doen. Het is ook echt waar dat de 17-jarige daadwerkelijk een aantal jaar Spaanse les heeft gehad. De jongen heeft ons er dus flink ingestonken.

dus...

Qzyn
29-09-2010, 11:03
Belg besneden in plaats gesteriliseerd

Door een vergissing van een Belgische uroloog is een 36-jarige man besneden in plaats van gesteriliseerd.
Ludger Staf uit Honnay merkte op de operatietafel dat er iets niet goed ging. "Toen ik zei voor een vasectomie te zijn gekomen, was het al te laat", zegt hij tegen Het laatste Nieuws. Het mes had zijn werk toen al gedaan.. "Elke keer als ik ga plassen, word ik eraan herinnerd". Teamsport doet hij niet meer uit angst onder de douche te moeten met zijn ploeggenoten, aldus de krant. Staf mag blij zijn dat de vergissing niet omgekeerd was..

Bron: Telegraaf.nl

Marcel v/d H.
05-10-2010, 06:07
Die Hard-regisseur McTiernan een jaar de cel in

John McTiernan verdwijnt een jaar achter de tralies. De 59-jarige regisseur van onder meer het eerste en derde deel in de Die Hard-reeks is schuldig bevonden aan het afleggen van valse verklaringen tegen de FBI.

McTiernan loog vier jaar geleden tegen de FBI toen hem werd gevraagd naar zijn banden met privédetective Anthony Pellicano. De detective luisterde in opdracht van de regisseur gesprekken van filmproducent Charles Roven af. McTiernan beweerde hier niets van af te weten. In juli van dit jaar gaf hij echter toe hierover te hebben gelogen. Pellicano zit voor zijn praktijken al een gevangenisstraf van vijftien jaar uit.

De rechter legde McTiernan maandag een celstraf van een jaar op en nog eens drie jaar voorwaardelijke celstraf wanneer hij de gevangenis weer verlaat. Ook moet hij een boete van honderdduizend dollar betalen. Na het betalen van een borgsom is de regisseur, in afwachting van een hoger beroep, op vrije voeten gesteld.

McTiernan tekende, naast de Die Hard-films, voor de regie van films als Predator, The Hunt for Red October en The Thomas Crown Affair.

Marc T.
05-10-2010, 17:36
Ja, of communicatie adviseur...

Wat is daarmee?

Alexander D
06-10-2010, 08:48
Wat is daarmee?

Grapje uit het OHT.

Marc T.
06-10-2010, 14:23
Grapje uit het OHT.

Care to share?

Alexander D
06-10-2010, 16:08
Care to share?

Nee sorry...

Typisch geval van 'moet je bij zijn geweest'. Als ik het nu hier samenvat is het stukken minder hilarisch.... :grin:

Yvonne
08-10-2010, 14:37
http://www.spreekbuis.nl/content/1751/Verwacht_in_voorjaar_2011:_de_nieuwe_BNN_comedy_Wa lhalla.html

ik schaam me dood dat ik een NL-er ben.... en dat ze dit nieuwe serie durven te noemen... sta op punt me lidmaatschap op te zeggen.

na de NL vertalingen van succesvolle Britse en Amerikaanse series: de NL versie van Friends! ik vind het nu al een diepte punt.. dut kan toch niet werken? zelfde als De Co-Assistent... ja Scrubs was al in gebruik bleh bleh bleh.. het enige wat wij hebben is Big Brother... nou nou wat een feest. een NL succes... met een Engelse naam!!

Yvonne
08-10-2010, 14:51
De Belgische Patricia is doodsbang. Haar ex overgoot haar met bijtend zuur en is vrij door een justitiële blunder. Ze is net uit het ziekenhuis, lijdt pijn en vreest voor haar leven.

http://video.nl.msn.com/watch/video/belgische-bang-na-vrijlating-ex-door-blunder/5cnkjs9n

Alexander D
09-10-2010, 09:41
Moet inderdaad niet kunnnen zoiets.

Hugo R
12-10-2010, 14:37
Dubbel pech voor Demy de Zeeuw :D
http://www.youtube.com/watch?v=02a6qEqcfJg&feature=player_embedded

Qzyn
12-10-2010, 16:18
http://img140.imageshack.us/img140/1015/20101012171445clipboard.jpg

Michelangelo ontdekt achter sofa

Een schilderij dat een familie in de staat New York meer dan 25 jaar achter de bank had staan, is vrijwel zeker een echte Michelangelo. Het doek is een piëta, een voorstelling van Maria met het dode lichaam van Jezus op schoot.

De familie Kober dacht dat het een reproductie was. Het hing tot de jaren 70 boven de bank, tot het per ongeluk van de muur werd gestoten door een tennisbal. Sindsdien stond het achter de bank. Kober besloot het te laten taxeren toen hij vanwege zijn pensioen er de vrije tijd voor had.

De Italiaanse kunstkenner Antonio Forcellino is ervan overtuigd dat het werk van 63 bij 48 centimeter een echte Michelangelo is, omdat bij röntgenonderzoek bleek dat de schilder verbeteringen had aangebracht. "Dat zou bij een reproductie nooit gebeurd zijn."

Ook werd de herkomst van het schilderij achterhaald. Michelangelo moet het werk rond 1545 hebben gemaakt voor een vriend. Daarna kwam het in handen van twee kardinalen en een barones.

Die laatste schonk het aan een hofdame, de schoonzus van de betovergrootvader van Kober. Het schilderij kwam zo in 1883 naar de VS.

Forcellino ontdekte dat een biograaf van de schilder het in 1868 als een echte Michelangelo had bestempeld. Binnen de familie Kober stond het gekscherend bekend als "The Mike", omdat er verhalen waren over de echtheid van het werk.

Forcellino wil het werk door andere experts laten onderzoeken om zeker te zijn van de herkomst. Als het inderdaad een echte Michelangelo is, is het vele tientallen miljoen waard.

Bron: nos.nl

Roy de Jong
12-10-2010, 18:13
Turnbond trekt Van Gelder terug van WK


AMSTERDAM - De gymnastiekbond KNGU heeft Yuri van Gelder teruggetrokken van de deelnemerslijst voor de WK turnen.

De bond wil niet zeggen waarom. ''We hebben besloten Yuri terug te trekken van de WK'', zei topsportmanager Hans Gootjes.
''Dat is besloten op zwaarwegende gronden. We willen nu nog niet inhoudelijk op de zaak ingaan. Meer informatie volgt later.''

Van Gelder kwam in juli terug na een dopingschorsing van een jaar. De Waalwijkse ringenspecialist was in juni 2009 betrapt op het gebruik van het verboden genotmiddel cocaïne.
De voormalig defensiemedewerker kickte af in een Schotse kliniek en hervatte dit jaar de training op jacht naar eerherstel. Bij een wereldbekerwedstrijd in Gent won hij begin september al weer goud op ringen.
Onduidelijk is of hij in zijn oude fout vervallen is.

Bron: NU.nl (en diverse radiostations)
Mijn eerste reactie was (denk ik) als de rest van NL: Zou hij nou echt zo dom zijn door weer dezelfde fout te maken? Het is even afwachten, maar ik ben bang dat hij weer met z'n neus in die troep heeft gezeten.

Yvonne
12-10-2010, 22:19
Michelangelo ontdekt achter sofa

is het erg dat ik alleen kan denken: waarom stofzuigen die mensen niet achter de bank??

Ed Lewis
13-10-2010, 16:18
Mijn eerste reactie was (denk ik) als de rest van NL: Zou hij nou echt zo dom zijn door weer dezelfde fout te maken? Het is even afwachten, maar ik ben bang dat hij weer met z'n neus in die troep heeft gezeten.

Ja dus...


Turner Yuri van Gelder heeft opnieuw cocaïne gebruikt. Dat is de reden dat hij uit de selectie voor het WK turnen is gezet. Dat heeft de Nederlandse turnbond (KNGU) woensdagmiddag op een persconferentie bekendgemaakt.


http://www.blikopnieuws.nl/media/foto/middle/20090713_7646732.jpg (http://www.blikopnieuws.nl/foto/119858)
''We betreuren de onderhavige situatie ten zeerste waar het de persoon Yuri van Gelder betreft, alsook het WK en de turnsport in het algemeen. Helaas hebben wij moeten wij vaststellen - ondanks de inspanningen van alle betrokkenen en Yuri van Gelder zelf- dat het vertrouwen van de KNGU in de sporter Yuri van Gelder onherstelbaar is geschonden. Het vertrouwen van de turnbond in de sporter Yuri van Gelder is onherstelbaar geschonden", was de reactie van bondsvoorzitter Jos Geukers.

De Waalwijkse Van Gelder werd dinsdag uit de selectie gehaald. Dat is net voor het WK in Rotterdam dat dit weekend begint. Van Gelder was een van de topfavorieten voor de wereldtitel.

Van Gelder heeft maanden in een afkickkliniek in Schotland gewerkt aan het afkicken van zijn verslaving

Wat een ongeloofelijke domme eikel zeg :roll:

Roy de Jong
13-10-2010, 16:23
Ik hoorde het vanmiddag op de radio, wat een sukkel zeg! Iedereen om hem heen geeft hem alle steun en dan nu dit...

Alexander D
13-10-2010, 17:57
Tja, makkelijk om hem een sukkel te noemen natuurlijk en dom is het zeker maar misschien moet je ook even in je achterhoofd houden dat het best lastig is als je écht verslaafd bent geweest....

DVD Watcher
13-10-2010, 19:47
Pathé weigert Schemer te vertonen

AMSTERDAM - De film Schemer, geïnspireerd op de moord op Maja Bradaric, zal niet worden vertoond in de bioscopen van Pathé. De grootste bioscoopketen van het land wil de film die donderdag in roulatie gaat, niet in zijn programmering opnemen. Aanleiding is volgens een woordvoerster dat deze week veel films in première gaan en dat er ?domweg? geen plek is voor Schemer.

De film is vanaf donderdag in een aantal filmhuizen te zien. Schemer, van regisseur Hanro Smitsman, draait om een hechte vriendengroep (vertolkt door Robert de Hoog, Gaite Jansen, Melody Klaver, Roos Netjes, Gerson Oratmangoen en Matthijs van de Sande Bakhuyzen) die uiteen valt.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00765/tirsamelodyklaver_j_765112d.jpg
Melody Klaver

Het drama is geïnspireerd op de moord op Maja Bradaric, die in 2003 werd omgebracht door vrienden. De regisseur is naar eigen zeggen niet uit op het veroordelen van de jonge daders, maar op het verkrijgen van meer begrip voor hen.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00773/maja_bradaric_773638d.jpg
Maja Bradaric

Schemer ging op 25 september in première op het Nederlands Film Festival (NFF) in Utrecht, waar het de Prijs van de Nederlandse Filmkritiek (jury van filmjournalisten) en de jongerenprijs MovieSquad Award won.

Bron : Telegraaf.nl

''De regisseur is naar eigen zeggen niet uit op het veroordelen van de jonge daders, maar op het verkrijgen van meer begrip voor hen'' :shock::shock::shock::shock::shock:

begrip voor mensen die mensen levend verbranden? van mij in ieder geval never nooit.

Hugo R
14-10-2010, 06:51
Van Gelder ontkent overigens weer cocaine gebruikt te hebben. Wordt vervolgd dus.

Edgar Smit
15-10-2010, 08:03
Van Gelder heeft volgens eigen zeggen nooit gezegd dta hij weer gebruikt heeft maar dat hebben de heren van de turnbond ervan gemaakt tijdens een persconferentie.
Als dat waar is zal er ngo wel een vervolg komen, als hij wel gebruikt heeft zal ook dat wel weer uitgebreid in de pers gaan komen.

Edgar Smit
15-10-2010, 08:04
Amerikaanse Porno industrie ligt op hun gat door een "acteur" met HIV.
Ik dacht dat die streng gecontroleerd werden?

Marcel v/d H.
15-10-2010, 08:37
Amerikaanse Porno industrie ligt op hun gat door een "acteur" met HIV.
Ik dacht dat die streng gecontroleerd werden?

Dit is nou echt treurig nieuws....

Melzz
15-10-2010, 09:52
Amerikaanse Porno industrie ligt op hun gat door een "acteur" met HIV.

De Porno Industrie ligt zowieso op "hun gat".....of op hun knieen...of op hun zij.....of hangend....:grin:

1101
15-10-2010, 12:07
There goes the pun...

Alexander D
15-10-2010, 13:03
De Porno Industrie ligt zowieso op "hun gat".....of op hun knieen...of op hun zij.....of hangend....:grin:

:lol::lol:

DVD Watcher
18-10-2010, 16:52
'Man valt ex aan met bijl'

ZANDVOORT - Een 25-jarige Nederlandse vrouw is maandagochtend bij een spoorwegovergang in Zandvoort met een hakbijl aangevallen door een 38-jarige man van buitenlandse afkomst, hoogstwaarschijnlijk haar ex.

Dat heeft de politie bevestigd. Het slachtoffer werd aangevallen toen ze stond te wachten voor de spoorbomen. Plotseling stapte een man uit een auto en begon hij met een hakbijl op het hoofd van de vrouw in te hakken, zo melden getuigen. Het slachtoffer viel op de grond, waarna de man nog twee keer op haar insloeg met de bijl.

De dader werd uiteindelijk overmeesterd door enkele mannen die op een paar meter van het spoor met graafwerkzaamheden bezig waren. Ze hebben hem overgeleverd aan de politie, waarna hij direct kon worden aangehouden.

Ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om het slachtoffer te hulp te schieten. Het slachtoffer is zwaargewond afgevoerd naar het VU-ziekenhuis, waar ze op dit moment wordt geopereerd. Voor haar leven wordt gevreesd.

Bloedbad

Het bizarre incident vond plaats bij de spoorwegovergang tussen de Haltestraat en de Tollenstraat, vlak voor het station van Zandvoort. Het drama is hoogstwaarschijnlijk vanaf het perron te zien geweest.

Omstanders spreken van een waar bloedbad en op de grond lagen na de aanval allemaal bebloede kleren en meer stille getuigen van het drama. Inmiddels is de plaats van het misdrijf afgezet door de politie. Een getuige van het gruwelijke misdrijf is zwaar overstuur opgevangen door de hulpdiensten.

Voor de pagina met filmpje van ooggetuigen, en foto's, klik Hier (http://www.telegraaf.nl/binnenland/7953279/___Man_valt_ex_aan_met_bijl___.html?p=1,1)

Bron : Telegraaf.nl

Vreselijk zeg om dit te moeten zien als ooggetuige.

Echt ongelofelijk dat zoiets gebeurd, ik wens het slachtoffer alle goeds toe, maar ik vrees het ergste.

En die dader moeten ze ZWAAR straffen, vies vuil monster dat het is.

Sorry dat ik dit zeg, maar kan voor zo iemand niks anders verzinnen.

peptalk
18-10-2010, 17:58
En die dader moeten ze ZWAAR straffen, vies vuil monster dat het is.

Sorry dat ik dit zeg, maar kan voor zo iemand niks anders verzinnen.
Zolang je geen rechter bent of (strafrecht)advocaat...

Ed Lewis
18-10-2010, 18:19
Te triest voor woorden...
Pas geleden ook weer dat verhaal van die vrouw die haar oren en neus afgesneden waren omdat ze verkracht was notabene, wat een rare wereld is het toch af en toe, wat moet je nou met zulke "mensen"
Terugsturen naar oekietoekiestan en volgens eigen gebruik stenigen misschien ? Maar wellicht krijgt hij nog een schouderklopje in eigen land ook...
Mannen uit culturen waar het heel normaal is je ex de kop in te slaan als ze bij je weggaan moeten maar lekker in eigen land blijven !
Die vrouwen zijn van harte welkom in Nederland als vluchteling wat mij betreft, maar mannen van dergelijke komaf moeten maar fijn daar blijven met hun achterlijke waanideëen.

DVD Watcher
18-10-2010, 19:24
Zolang je geen rechter bent of (strafrecht)advocaat...

... Moet je het aflaten hangen van het rechtssysteem hier toch?, dat bedoel je waarschijnlijk.

Ik blijf van mening dat iemand die zoiets verschrikkelijks doet, de benaming ''Mens'' niet waardig is.

Zo iemand noem ik echt een monster die zeer goed gestraft moet worden, maar gezien het rechtssysteem hier in Nederland, zal het wel niet te zwaar bestraft worden.

Ik mag toch aannemen dat veel mensen dit een abnormale actie vinden van die bruut, en zo iemand kan je geen mens noemen.

Ik ben van mening '''Zou dit in Amerika plaatsvinden, worden deze personen behandeld zoals ze verdienen, en niet zo slap als hier''.

Hier nemen ze de dader in bescherming, en andersom is het afwachten hoe ze de slachtoffer behandelen

Maar ik hou er over op, anders krijgen we hier nog discussies over.

Ed Lewis
18-10-2010, 19:33
Kan het alleen maar met je eens zijn

peptalk
18-10-2010, 21:54
... Moet je het aflaten hangen van het rechtssysteem hier toch?, dat bedoel je waarschijnlijk.

In jouw ogen bedoel ik dat denk ik wel ja, want ik bedoel dat de 1 hem moet veroordelen en de ander hem moet verdedigen en zij mogen dat dan dus eigenlijk niet denken, maar moeten hun werk doen. Jij mag dat dus wel denken en verkondigen, zij hebben die vrijheid door hun werk dan niet.

Of ons rechtssysteem dan te kort schiet of niet is weer een andere zaak, maar als ik zie wat jij vaak post zullen wij het er daar meestal niet over eens zijn.

DVD Watcher
19-10-2010, 05:02
In jouw ogen bedoel ik dat denk ik wel ja, want ik bedoel dat de 1 hem moet veroordelen en de ander hem moet verdedigen en zij mogen dat dan dus eigenlijk niet denken, maar moeten hun werk doen. Jij mag dat dus wel denken en verkondigen, zij hebben die vrijheid door hun werk dan niet.

Of ons rechtssysteem dan te kort schiet of niet is weer een andere zaak, maar als ik zie wat jij vaak post zullen wij het er daar meestal niet over eens zijn.

..... Hoe dan ook, de daad van deze idioot kan je niet bepaald normaal noemen toch ???

peptalk
19-10-2010, 13:10
..... Hoe dan ook, de daad van deze idioot kan je niet bepaald normaal noemen toch ???

Nee dat vind ik zeker niet normaal.

Coen P.
19-10-2010, 14:37
Als jurist doet het pijn me te zeggen, maar ons rechtssysteem is een lachertje. Bijlman had waarschijnlijk een slechte jeugd in Afghanistan tussen alle haatbaarden daarn en acteerde in een 'vlaag van verstandsverbijstering'.

Niet meer doen meneer: 4 jaar voor poging tot moord. 2 jaar later sta je weer buiten...

Lachwekkend!

peptalk
19-10-2010, 15:42
Het is idd bewezen dat zwaarder straffen helpt...

Maar met de huidige regering krijg je waarschijnlijk wel je zin dat er zwaardere straffen komen.

Edgar Smit
21-10-2010, 07:53
Het probleem ligt simpelweg in het gedoog en pappen en nathouden beleid wat hier al decennia lang heerst, daar moeten we vanaf. Politie (en hulpverleners) moeten weer gewoon met respect behandeld worden en niet per aangifte tig miljoen formulieren moeten invullen. Verkeersboete gehad? Had je je maar aan de regels moeten houden. We zijn gewend om ons mannetje te staan en de regels te breken maar als we daarvoor bestraft worden gaan we er nog tegenin ook en dat gebeurd soms nog met succes. Een samenleving kan niet zonder regels en als je die doorbreekt moet je de consequenties aanvaarden en niet zeiken. Maar dan krijg je het punt van de inhoud en uitvoering van de regels en die zijn nogal eens twistbaar (boetes als belasting gebruiken, boete quota opleggen anders kun je geen promotie maken) en daar kan en moet de politiek een einde aan maken.

Reinbo
22-10-2010, 15:35
Wat een suf***ten die rechters daar in Amsterdam. Stelletje flapdrollen. Moet het hele (onzinnige) proces tegen Wilders over... En wie gaat dat allemaal betalen. Laat ze die Schaken maar een flinke douw geven met zijn beinvloeding van getuigen.. Een rechter zou toch heel veel beter moeten weten

Ed Lewis
22-10-2010, 17:45
Wat een suf***ten die rechters daar in Amsterdam. Stelletje flapdrollen. Moet het hele (onzinnige) proces tegen Wilders over... En wie gaat dat allemaal betalen. Laat ze die Schaken maar een flinke douw geven met zijn beinvloeding van getuigen.. Een rechter zou toch heel veel beter moeten weten

Dat geeft meteen een mooi inzicht van ons droevige rechtssyteem, daar moest maar eens flink de bezem doorheen !

Qzyn
25-10-2010, 16:45
Man redt hond uit kennel en vlucht op grasmaaier

Een Amerikaan op leeftijd is in de gevangenis opgesloten nadat hij zijn hond had bevrijd uit de plaatselijke hondenkennel. Hij gebruikte een betonschaar en ging er vandoor op zijn grasmaaier.
De 73-jarige Edwin Fry weigerde om een boete van 100 dollar te betalen om zijn viervoeter weer mee naar huis te mogen nemen. Deze had Fry gekregen omdat hij zijn hond niet aangelijnd had uitgelaten. Hij besloot zelf tot actie over te gaan, meldt persbureau AP.

Gewapend met een betonschaar, brak Fry binnen in de kennel en ging hij er met zijn poedel Buddy Tough vandoor. Bij gebrek aan een ander voertuig diende zijn grasmaaier als vluchtauto, waarmee hij met moeite 20 km/u haalde. Het duurde dan ook niet lang voor de politie hem kon inrekenen.

Fry werd voor zijn fratsen enkele dagen in de gevangenis opgesloten. Tot overmaat van ramp lieten de verzorgers Buddy Tough inslapen terwijl Fry in de cel zat.

Bron: AD.nl

Ed Lewis
28-10-2010, 05:59
Bij een straatroof in Den Haag zijn de sieraden van een 2-jarige peuter gestolen.
Terwijl het jongetje buiten aan het spelen was, werden zijn ketting en armband van hem af gerukt. De politie vindt dit een laffe daad en is dan ook hard op zoek naar getuigen.

Das natuurlijk best erg en je moet gewoon met je fikken van elkaars spullen afblijven, maar wat ik me dan afvraag...waarom heeft een kind van 2 sieraden om ?
En waar waren papa of mama, moet je een kind van 2 niet een beetje in de gaten houden ?
Ik heb geen kinderen, dus het zal wel aan mij liggen, maar ik snap het één en ander in ieder geval niet.

En waar was Edgar toen dit allemaal gebeurde ?

1101
28-10-2010, 10:43
In sommige culturen is het heel gewoon om met gouden tanden en dergelijke te pronken voor je goed en wel kunt praten. Of nee, tanden is wat overdreven, maar iets om je nek dat je mee moet slepen over de stoep moet toch wel een soort statusbevestigende functie bekleden. Daar staat dan zo'n naam in gegraveerd als Shelonquai of wat dan ook.

Ed Lewis
28-10-2010, 17:38
Vandaag het hele stuk in de krant gelezen.
De desbetreffende gouden ketting was een erfstuk en was al 70 jaar in de familie.
Logisch dat je dat dan aan je kind van 2 geeft...
De overvaller liep op hem en zijn 13 jarige broertje af en vroeg aan het 2 jarige kind of hij sieraden om had, ook heel logisch en het verhaal word steeds geloofwaardiger.
De 13 jarige zou zijn gefouilleerd door de overvaller om te kijken of hij een portomenee of mobiel bij zich had, die had hij niet...
een 2 jarig kind loopt met een gouden ketting en zijn 13 jarige broertje heeft geen mobiel ??? wth ?
Kortom, ik geloof er allemaal geen moer van, typisch gevalletje verzekering tillen misschien ?
Ik ben benieuwd of we er binnenkort nog meer over horen, het zal mij erg verbazen als dit verhaal zo gebeurt is als zij beweren, maar er zijn gekkere dingen gebeurt natuurlijk...

als het waar is, lijkt het me sowieso nogal stom om je kind zon ketting te geven, ik werd vroeger wel eens ontdaan van mijn knikkers door wat oudere kinderen, das balen maar goed, ik kwam niet in de krant voor straatroof...

1101
28-10-2010, 18:25
Ik zie dat Coen's negerstatements zijn verdwenen. Rustig aan, Coen!

Weer zo'n vaag verhaal dat ergens uit een onnozel politie persberichtenlijst komt lijkt me. Er wordt ook niets meer geverifieerd.

Jordy van Buel
28-10-2010, 18:42
Ik zie dat Coen's negerstatements zijn verdwenen. Rustig aan, Coen!



Inderdaad, denigrerende opmerkingen richting bepaalde bevolkingsgroepen of rassen zijn vanzelfsprekend niet toegestaan.

Frank
30-10-2010, 08:39
Dit kan alleen weer in Amerika:

Zesjarig meisje aangeklaagd in VS

In de VS mag een meisje van zes worden aangeklaagd. Ze heeft toen ze vier was met haar fietsje een bejaarde vrouw omver gereden. De vrouw viel, brak haar heup en overleed drie maanden later.

De nabestaanden van de vrouw stellen het meisje aansprakelijk. Ze zou nalatig zijn geweest. De ouders van het meisje stapten naar de rechter, maar die gaf de nabestaanden gelijk.

Volgens de rechter was de kleuter oud genoeg om aansprakelijk te zijn. Ze had moeten beseffen dat ze met 'risicovol gedrag' bezig was toen zij met haar fietsje op de bejaarde vrouw inreed.

Bron: www.rtlnieuws.nl (http://www.rtlnieuws.nl).

Ed Lewis
30-10-2010, 09:02
Moord met voorbedachte rade ! De doodstraf zeg ik !

Nee, wat een onzin zeg...in dat rare Amerika kan ook alles.
Ik moet er in Januari heen, ik zal maar een goede rechtsbijstand en WA verzekering afsluiten.

Ed Lewis
30-10-2010, 09:05
En nog maar 1 uit dat fijne land

Baby doodgeschud om spel Farmville

Een Amerikaanse vrouw heeft bekend dat zij haar baby heeft doodgeschud omdat het kind haar stoorde in het internetspel Farmville.

http://data.rtl.nl/_internal/gridimage_v3!0/42u484jd9qbur9ranvkb2jpcbwzv5sw/farmville800.jpg


Sigaretje

De vrouw, 22 jaar oud, was zo boos dat zij het drie maanden oude babytje door elkaar schudde. Daarna rookte zij een sigaretje en gaf de baby nogmaals een pak slaag. Als de vrouw wordt veroordeeld, kan zij levenslang krijgen.
Razendpopulair

Farmville (http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/opmerkelijk/)/components/actueel/rtlnieuws/2009/11_november/12/opmerkelijk/miljoenen-melken-virtuele-koeien.xml) is een razendpopulair spel op internet. Spelers beheren een virtuele boerderij waar ze gewassen planten en oogsten en hun vee verzorgen. Op de markt kunnen spelers zaken als koeien, zaden, bomen en gebouwen kopen.

rtl4nieuws.nl

1101
31-10-2010, 14:17
Zo roeien de onrendabelen van de wereld zichzelf uit. Goed bezig.

Coen P.
31-10-2010, 14:21
inderdaad ja, de Darwinaward kan zo aan de jonge dame worden uitgereikt. Nadeel is dat ze waarschijnlijk nog 7 kinderen van 9(!) verschillende vaders heeft rondlopen...

DVD Watcher
02-11-2010, 16:16
Nu we het toch over kinderen hebben, wat denken we hiervan? :shock::shock: :

Meisje van 10 baart kind

In het ziekenhuis van Jerez de la Frontera (Andalusië) heerst discussie, nadat gisteren een meisje van amper tien jaar beviel van haar eerste kind. Het minderjarige meisje- van Roemeense afkomst- bleek al voor haar emigratie naar Spanje zwanger van het kind. De vader van het kind is ook minderjarig. Dat meldde de krant Diario de Jerez (http://www.diariodejerez.es/article/jerez/826227/una/nina/diez/anos/da/luz/bebe/hospital.html) vandaag.

Zowel het kindje als haar jonge moeder verkeren in goede gezondheid. Volgens het ziekenhuispersoneel is de minderjarige moeder van het kindje erg tevreden met de geboorte van haar baby. Volgens haar is het in Roemenië gebruikelijk om jong kinderen te krijgen. Het meisje bleek voor vertrek naar Spanje al samen te wonen met de vader van het kind.

Het medisch personeel (http://www.20minutos.es/noticia/860738/niña/10-años/bebe/) van het ziekenhuis is ronduit verbaasd over de uitspraken van het kind. Het ministerie van sociale zaken van Andalusië bekijkt momenteel of beide minderjarigen onderdak kunnen krijgen bij de familie van de 10-jarige moeder. Getwijfeld wordt of de moeder en haar familie wel in staat zijn om voor de baby te zorgen.

Bron : Spanje.blog.nl

DVD Watcher
05-11-2010, 15:21
Man betrapt vrouw met priester in bed

LIMA - Een man heeft zijn vrouw op heterdaad betrapt toen ze seks had met een priester... De bedrogen echtgenoot besloot het tweetal te filmen en de beelden door te spelen aan een televisiezender...

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00782/priester_782246d.jpg

De Peruviaanse man had al een tijdje vermoedens dat zijn vrouw vreemd ging met de priester. Daarom sloop hij met een videocamera de pastorie van de Medalla Milagrosa-kerk in Trujillo binnen en daar zag hij wat hij al vermoedde... In het bed van de priester bedreef het tweetal de liefde.

In plaats van de priester aan te vliegen, besloot de man om zijn rivaal op een andere manier te straffen. Hij speelde de videobeelden door aan een plaatselijk televisiestation.

De priester voelt zich in de val gelokt, maar erkent wel dat hij fout zat. Hij is echter nog steeds in functie. De vreemdgaande vrouw raakte haar baan daarentegen wel kwijt toen de beelden op televisie waren uitgezonden. Tot overmaat van ramp is ze ook nog zwanger van de priester. Ze eist dat de priester het kind erkent.

Kijk hier voor de beelden (http://www.youtube.com/watch?v=IxuADN_j1d8&)

Bron : Telegraaf.nl

Dit vind ik een mooie wraakactie van die bedrogen echtgenoot jegens zijn vrouw en die priester.

Alexander D
05-11-2010, 16:23
Gods wil is ondoorgrondelijk....

1101
09-11-2010, 17:37
Ophef om 'seksistisch' promotiefilmpje universiteit (http://www.nu.nl/opmerkelijk/2374857/ophef-seksistisch-promotiefilmpje-universiteit.html)

Een filmpje dat wetenschap aantrekkelijk maakt voor de middelbare scholier wordt als seksistisch (en heteronormatief, lol) getypeerd door Liedeke Plate (check die kop! (http://www.ru.nl/genderstudies/igs/docenten_en/plate_liedeke/)). Wat ontzettend sneu. Ten eerste is het natuurlijk humoristisch gebracht, maar belangrijker nog betreft het hier degelijk wetenschappelijk onderzoek! Wetenschap voor de massa dus, a la Brainiac. U kent dat wel.

Filmpje! (http://www.youtube.com/watch?v=S-SDGb7qCNY). De dame is Ancilla Tilia (http://www.google.nl/images?hl=nl&q=ancilla+tilia).

DVD Watcher
14-11-2010, 15:19
Posteractie en petitie voor UvA-transseksueel

AMSTERDAM - Bijna zeshonderd sympathisanten hebben afgelopen week op internet een petitie ondertekend waarmee ze steun betuigen aan een oud-student van de Universiteit van Amsterdam (UvA), die een nieuw diploma wil wegens een geslachtsverandering.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00785/justus_785192d.jpg

Hij wil zijn voormalige vrouwennaam op zijn bul laten veranderen in zijn huidige mannennaam Justus, maar de universiteit weigert dit. Het universiteitsblad Folia heeft intussen duizenden posters verspreid onder studenten.

Op de poster staat een fictief diploma van bestuursvoorzitter Karel van der Toorn van de UvA afgebeeld, waarbij met twee pasfoto's gesuggereerd wordt dat Karel vroeger als Carla door het leven ging.

„Als UvA-baas Karel van der Toorn vroeger zelf een vrouw was geweest, had hij oud-student Justus misschien beter begrepen”, staat erbij als tekst.

De acties zijn een initiatief van UvA Pride, het platform voor lesbiennes, homo's, biseksuelen en transgenders die werkzaam zijn of studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

„De actie is bedoeld om Justus te steunen en het bestuur van de UvA verder onder druk te zetten”, staat op de website van UvA Pride.

De universiteit beroept zich op wettelijke voorschriften. De PvdA in de Tweede Kamer stelde hier al schriftelijke vragen over.

Justus zelf is naar de Commissie Gelijke Behandeling gestapt. Die doet voor het einde van deze maand uitspraak.

Klik hier (http://www.uvapride.nl/?p=444) voor de website van UvA-pride

Bron : Telegraaf.nl

DVD Watcher
23-11-2010, 17:17
Man 'tatoeëert' echtgenote met sleutels

NEW YORK - Een man in New York heeft vermoedelijk woorden als teef en hoer met sleutels op het lichaam van zijn echtgenote 'getatoeëerd'.

Verpleegsters ontdekten de inscripties toen de 23-jarige vrouw vanwege een bevalling in het ziekenhuis lag. De 26-jarige man zou de woorden in het been en de hals van zijn vrouw hebben gekrast.

De verpleegsters konden de inscripties niet lezen, maar ingeschakelde Russischtalige politieagenten ontcijferden de 'tatoeages'.

Het echtpaar was vanuit Oezbekistan geëmigreerd naar de VS. Dat berichtte de New Yorkse krant Daily News (http://www.nydailynews.com/ny_local/brooklyn/2010/11/22/2010-11-22_man_carved_epithets_into_womans_body_threatened _to_kill_her_and_their_newborn_ba.html) dinsdag.

Bron : Telegraaf.nl

Pieter V
23-11-2010, 23:09
Ugly Betty-acteur vermoordt moeder

Acteur Michael Brea heeft zijn 55-jarige moeder onthoofd in haar appartement in Brooklyn, New York. De acteur, die rollen had in onder andere Ugly Betty en Step Up 3D, gebruikte voor zijn gruwelijke daad een samoeraizwaard.

Toen door buren gealarmeerde agenten het appartement binnengedrongen waren, was het al te laat. De moeder van Michael werd onthoofd en vol steekwonden aangetroffen op haar slaapkamer. De acteur schreeuwde religieuze teksten en gilde "je moet boete doen, je moet boete doen."

Met een taser hebben de agenten Michael onschadelijk weten te maken. Wat hem bezielde is nog niet bekend. Hij is opgenomen in een psychiatrische inrichting.
Meer discussies over Michael Brea vind je in dit topic (http://forum.fok.nl/topic/1564064) op ons forum

http://frontpage.fok.nl/nieuws/416579/1/1/50/ugly-betty-acteur-vermoordt-moeder.html

Ed Lewis
26-11-2010, 17:42
Dit vond ik vandaag toch wel zon leuk bericht in het AD(hier gepost via Nu.nl)
Vooral hoe hij het heeft opgelost.



Duitser metselt zichzelf in

Uitgegeven:25 november 2010 18:15Laatst gewijzigd:25 november 2010 18:31
JENA - Een Duitse gepensioneerde die de ingang van een kelder wilde dichtmetselen, heeft daarbij zichzelf opgesloten.

http://media.nu.nl/m/m1fzs0baujce.jpg © Thinkstock

Pas toen zijn metselwerk klaar was, besefte hij zijn fout, zei een woordvoerder van de politie donderdag. De politie noemde de fout ''behoorlijk stom''.
Toen de man zijn fout had ingezien, had hij eerst enkele dagen in de kelder doorgebracht. Toen besloot hij een muur door te breken. Hij spaarde daarbij zijn zelfgemetselde muur, maar koos ervoor de muur naar de buren door te breken. Hij had toch al een tijdje ruzie met hen.

Alexander D
26-11-2010, 18:17
Sjezus zeg, dan blijf je toch niet eerst een paar dagen in de kelder zitten.... Alsof dat verandering zou brengen.

Lex v/d Moolen
26-11-2010, 21:43
maar koos ervoor de muur naar de buren door te breken. Hij had toch al een tijdje ruzie met hen.
:lol:

Yvonne
26-11-2010, 23:01
nog even over die Ugly Betty acteur hier staat in het Engels een interview met hem. hij voelde zich als Neo van de Matrix en kippen koken staat elijk aan zwarte magie, duidelijk een hee ziek en verwarde man.
http://www.nydailynews.com/news/ny_crime/2010/11/26/2010-11-26_i_didnt_kill_her_i_killed_the_demon_inside_her_ psycho_tells_news_in_chilling_det.html

Marcel v/d H.
01-12-2010, 13:33
Dildo op speelgoedpagina Wehkamp (http://frontpage.fok.nl/nieuws/417932/1/1/50/dildo-op-speelgoedpagina-wehkamp.html)

Lex v/d Moolen
03-12-2010, 17:34
Van LEGO kan je alles maken :mrgreen:

Edgar Smit
07-12-2010, 11:19
Van LEGO kan je alles maken :mrgreen:
En dan de lego site:
LEGO grote winnaar bij Speelgoed van het jaar!

DVD Watcher
09-12-2010, 14:25
Dit vind ik zelf best schokkend nieuws :

Soullegende Aretha Franklin heeft kanker

LOS ANGELES - De Amerikaanse soullegende Aretha Franklin (68) heeft kanker. Dat meldden Amerikaanse media woensdag op basis van informatie van een familielid. Het zou om alvleesklierkanker gaan, waaraan de meeste patiënten binnen enkele jaren na de diagnose sterven.

http://blogs.bet.com/entertainment/spotlight/bet-blog/assets/2010/08/Aretha-Franklin.jpg

De zangeres werd vorige week geopereerd, maar toen werd niet bekendgemaakt waaraan. Ze zou het naar omstandigheden goed maken. Franklin zei vorige week zelf dat haar operatie zeer succesvol was verlopen.

Franklin scoorde wereldwijde hits met onder meer de nummers Think en Respect.

Bron : Telegraaf.nl

Vind het een fantastische zangeres met een schitterende stem, en ik hoop van harte dat ze er bovenop komt.

Coen P.
09-12-2010, 15:53
Poolse agent bekeurt zichzelf

WARSCHAU - Een Poolse politieagent heeft zichzelf een bekeuring gegeven, om zo het verplichte minimumaantal bonnen te halen.

De man in de noordwestelijke stad Bialogard gaf zichzelf een boete van 20 zloty (5 euro) voor het lopen op een spoorlijn.
Agenten in de stad moeten minstens één bekeuring per dag uitschrijven op straffe van loonsverlaging, meldde de Poolse krant Gazeta Wyborcza donderdag.

DVD Watcher
10-12-2010, 16:28
Deze man heeft echt een gouden hart, zulke mensen zouden er meer moeten zijn :

Zakenman schenkt kankerpatiëntjes 10.000 euro

OOSTKAMP - De twintig kankerpatiëntjes die beroofd werden van hun langverwachte vakantie, kunnen dankzij een gulle gever binnenkort toch vertrekken.

"Ik vond het verschrikkelijk voor de zieke kindjes. Ik kon ze niet laten zitten", zegt zakenman Franky van Hee uit het Belgische Oostkamp. "En als ze meer willen, kunnen ze dat krijgen."

De kinderen werden beroofd door twee collectanten die met de buit hun schulden aflosten. "Hoe kun je nou schaamteloos stelen van kindjes met kanker?" De patiënten gaan een week kamperen in de Oostenrijkse natuur, schrijft Het Laatste Nieuws.

Bron : Telegraaf.nl

DVD Watcher
11-12-2010, 12:20
Vader (47) castreert 57-jarige vriend van 17-jarige dochter

BIELEFELD - Een 47-jarige vader heeft de 57-jarige vriend van zijn 17-jarige dochter gecastreerd.

De man in het Duitse Bielefeld was ten einde raad. Hij was naar de politie geweest om aangifte te doen, maar de politie kon de man niet helpen omdat de 57-jarige man officieel niets strafbaar deed.

Hij besloot toen met twee kompanen de testikels van de 57-jarige man eraf te snijden. De vader heeft zelf de politie gebeld.

Bron : Telegraaf.nl

Alexander D
12-12-2010, 13:36
Deze man heeft echt een gouden hart, zulke mensen zouden er meer moeten zijn :

Zakenman schenkt kankerpatiëntjes 10.000 euro

OOSTKAMP - De twintig kankerpatiëntjes die beroofd werden van hun langverwachte vakantie, kunnen dankzij een gulle gever binnenkort toch vertrekken.

"Ik vond het verschrikkelijk voor de zieke kindjes. Ik kon ze niet laten zitten", zegt zakenman Franky van Hee uit het Belgische Oostkamp. "En als ze meer willen, kunnen ze dat krijgen."

De kinderen werden beroofd door twee collectanten die met de buit hun schulden aflosten. "Hoe kun je nou schaamteloos stelen van kindjes met kanker?" De patiënten gaan een week kamperen in de Oostenrijkse natuur, schrijft Het Laatste Nieuws.

Bron : Telegraaf.nl

Respect!!!!


Vader (47) castreert 57-jarige vriend van 17-jarige dochter

BIELEFELD - Een 47-jarige vader heeft de 57-jarige vriend van zijn 17-jarige dochter gecastreerd.

De man in het Duitse Bielefeld was ten einde raad. Hij was naar de politie geweest om aangifte te doen, maar de politie kon de man niet helpen omdat de 57-jarige man officieel niets strafbaar deed.

Hij besloot toen met twee kompanen de testikels van de 57-jarige man eraf te snijden. De vader heeft zelf de politie gebeld.

Bron : Telegraaf.nl

Tja, kan het me wel voorstellen..... Al geloof ik dat ik dit wel wat heel heftig vind.

Marcel v/d H.
12-12-2010, 21:23
Ernstige zedenzaak in Amsterdam (http://nos.nl/artikel/204746-ernstige-zedenzaak-in-amsterdam.html)

Marcel v/d H.
14-12-2010, 11:29
Echt ziek dit.... :(

Pedovereniging begrijpt commotie niet

Pedofielenvereniging Martijn heeft weer eens van zich laten horen. Volgens bronnen van de Telegraaf hebben diverse leden van deze vereniging maandagavond vol onbegrip gereageerd over de ophef en media-aandacht rond de zaak Mikelsons.
"Het wordt weer sensationeel gebracht; kennelijk hoort dat binnen deze aan realityshows en soaps verslaafde emo-maatschappij", aldus één van de leden.
Een ander lid van Martijn houdt er een hele eigen interpretatie op na voor wat betreft de gevolgen voor de misbruikte kinderen. "Die kinderen schieten meteen al in een psychose door de reactie van de buitenwereld. Die hand in hun broekje zijn ze allang weer vergeten, maar o,o,o... het moet wel heel erg zijn geweest."

Smooth-J
14-12-2010, 17:13
Echt ziek dit.... :(

Pedovereniging begrijpt commotie niet

Pedofielenvereniging Martijn heeft weer eens van zich laten horen. Volgens bronnen van de Telegraaf hebben diverse leden van deze vereniging maandagavond vol onbegrip gereageerd over de ophef en media-aandacht rond de zaak Mikelsons.
"Het wordt weer sensationeel gebracht; kennelijk hoort dat binnen deze aan realityshows en soaps verslaafde emo-maatschappij", aldus één van de leden.
Een ander lid van Martijn houdt er een hele eigen interpretatie op na voor wat betreft de gevolgen voor de misbruikte kinderen. "Die kinderen schieten meteen al in een psychose door de reactie van de buitenwereld. Die hand in hun broekje zijn ze allang weer vergeten, maar o,o,o... het moet wel heel erg zijn geweest."

Ziek, fucking afschieten die gasten, het leven zo zuur maken dat ze niet meer willen leven.

1101
14-12-2010, 17:15
Hmja. Weet iemand wat er feitelijk is gebeurd met deze kinderen?

Marcel v/d H.
14-12-2010, 17:43
Pedosite Martijn plat na DDoS-aanval
Pedofielenwebsite Martijn.org is plat na een oproep om de site te DDoSsen. Dit nadat bekend werd dat pedofielen op de website vonden dat misbruik pas erg werd omdat de media er een hype van maakten.

De kinderen waren de handen in de broekjes allang al vergeten, aldus pedofielen op de site. Dit leidde tot zo veel verontwaardiging dat mensen de site wilden neerhalen. De site is nu down en SPN_Anonymus heeft op Twitter de verantwoording opgeëist.

Alexander D
15-12-2010, 07:40
Pedosite Martijn plat na DDoS-aanval
Pedofielenwebsite Martijn.org is plat na een oproep om de site te DDoSsen. Dit nadat bekend werd dat pedofielen op de website vonden dat misbruik pas erg werd omdat de media er een hype van maakten.

De kinderen waren de handen in de broekjes allang al vergeten, aldus pedofielen op de site. Dit leidde tot zo veel verontwaardiging dat mensen de site wilden neerhalen. De site is nu down en SPN_Anonymus heeft op Twitter de verantwoording opgeëist.

Een goed begin. Nu de mensen die daar op wat voor inhoudelijke manier dan ook bij betrokken zijn nog neerhalen.

Coen P.
15-12-2010, 08:27
Nu nog een ander soort aanval graag! Sterf pedo's!

Alexander D
15-12-2010, 08:47
Nu nog een ander soort aanval graag! Sterf pedo's!

En graag op pijnlijke wijze....

Edgar Smit
15-12-2010, 08:51
Even een knuppel in het hoenderhok smijten hier:
Pedofielen kiezen er niet voor om op kinderen te vallen, dat is een aangeboren iets, net zoiets als homosexualiteit of vallen op lang haar, blond, donkere huid, SM, en alle andere sexuele voorkeuren. Tot zover snap ik wel dat pedofielen moeite hebben met hun eigen pedofilie en vooral omdat ze er feitelijk niets aan kunnen doen. Alleen binnen onze huidige maatschappij is het simpelweg onacceptabel om kinderen sexueel te misbruiken. En in elke andere maatschappij ook. En dat is maar goed ook, kinderen moeten kind kunnen zijn en niet al op zo'n jonge leeftijd geconfronteerd worden met mensen die hun eigen behoeftes niet kunnen bedwingen. Dus ik snap dat iemand pedofiel kan zijn, maar ik begrijp niet dat als je dat bent je jezelf zo laat gaan dat je je daadwerkelijk sexueel aan kinderen kan vergrijpen terwijl je weet dat een kind totaal geen besef heeft en nog erger, waarschijnlijk geschaad is voor het leven. Opmerking dat kinderen door hun onschuld zulke voorvallen toch allang zijn vergeten zijn imho dan ook niets anders dan slappe excuses om het toch te doen. Dat er een stichting is voor pedofielen is prima, maar laat die zich bezighouden met hoe je die behoeftes kan onderdrukken en normaal in de maatschappij functioneren in plaats van slappe smoezen te bedenken om toch maar vooral wel aan kinderen te zitten. Plat die site is een goed begin, maar ik vrees dat er ergere dingen op het punt staan te gebeuren.

1101
15-12-2010, 11:03
Inderdaad een flinke knuppel, Edgar. Opmerkelijk is dat je de term 'misbruik' los lijkt te zien van de seksuele omgang tussen volwassenen en kinderen. Die term impliceert al dat er iets grondig mis is, dus dat het onacceptabel is staat buiten kijf. Misbruik is te allen tijde fout. Het neutralere 'seksuele omgang tussen volwassenen en kinderen' lijkt echter weer een soort akkoord tussen de twee te insinueren, waar mijns inziens geen sprake van is. Mocht het inderdaad zo zijn dat kinderen zich niet bewust zijn van het ongepaste aan dergelijke handelingen (buiten beschouwing gelaten dat pedofielen enkel hun eigen lusten botvieren en niet aan het effect op de kinderen denken of het bagatelliseren) dan gaat het duidelijk om misbruik. Is dat niet zo, dan zou je het 'gebruik' kunnen noemen.

Naast deze semantische discussie kunnen we nog in de geschiedenis van de kindertijd duiken en er met ouderwetse ogen naar kijken. Een knuppel-in-het-hoenderhok-voorbeeld zou zijn het huwelijk tussen Mohammed en zijn vrouwen, waaronder Aisha die volgens de overlevering 7 was bij het huwelijk. Een huwelijk dat 'pas' 3 jaar later werd geconsumeerd... In die tijd bestond kindertijd nog niet. Dat is een constructie van onze westerse maatschappij. Kinderen dronken ook in de late middeleeuwen nog bier overdag en moesten gewoon werken. Dat je dan nog niet geslachtsrijp bent was geen criterium voor kind-zijn of niet en bijbehorende acties ondernemen.

Begrijp me niet verkeerd, ik keur pedofilie ook zeker af en ik heb geen neigingen ten opzichte van kinderen. Ik vind dat ze onschuldig gehouden moeten worden. Maar in het licht van de beschaving en de moderne maatschappij krijgen dit soort zaken een heel andere kleur dan die de media er van maken. Zie maar hoe afwezig Julian Assange ineens is, sinds deze affaire.

Rücksichtslos pedoseksuele koppen af willen hakken in naam van de beschaving is mijns inziens geenszins een beschaafde maatregel, maar behoorlijk paradoxaal ten opzichte van de boodschap die het anti-pedoseksuelenfront probeert uit te dragen. Wat wil je nu naar het pubiek communiceren en/of propageren: behoud van beschaving met gebruik van geweld? Lijkt aardig op moslimfundamentalisme.

DVD Watcher
16-12-2010, 16:39
Wat denken we hier van? :

Man eist eigen graf terug

NIEUWVEEN - André van Leeuwen uit Nieuwveen (Zuid-Holland) staat erop dat zijn moeder uit het graf wordt gehaald zodat hij erin kan, mocht hij voor mei 2015 komen te overlijden.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00796/graf_jpg_796523c.jpg

Hij gaat bij burgemeester Frans Buijserd het verzoek indienen, zodat zijn moeder herbegraven kan worden. "Het is immers mijn graf, ik heb ervoor betaald", zegt hij tegen het Leidsch Dagblad.

Er is een grafrust van tien jaar. Na mei 2015 kan het graf van de in 2005 overleden moeder dus geruimd worden. Over wat er dan met het lichaam van zijn moeder moet gebeuren, is Van Leeuwen duidelijk: "Dat zoeken zus en schoonzus maar uit. Ik ben gebrouilleerd met mijn moeder."

Van Leeuwen kocht in 2003 voor twintig jaar het grafrecht van grafruimte 1034 op de algemene begraafplaats in Nieuwveen. Zijn vader ligt sinds 2003 eveneens op die plaats begraven. De gemeente geeft toe dat Van Leeuwen niet om toestemming is gevraagd om zijn moeder te begraven in het graf.

Bron : Telegraaf.nl

Qzyn
20-12-2010, 10:42
Nieuwe eigenaar vindt drie ton in bankgebouw

Een 33-jarige inwoner van het Vlaamse Gent heeft 300.000 euro gevonden in een kluis van een voormalig bankkantoor.
De man meldde zijn vondst bij de politie, die het geld tijdelijk in bewaring heeft genomen. Dat heeft de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws maandag gemeld.

De man van Turkse afkomst kocht het voormalige bankgebouw enige tijd geleden. Tijdens de renovatie van het pand trof hij samen met een vriend een gesloten kluis aan. De mannen slaagden erin de kluis open te breken en troffen daarin de de drie ton aan.

Om niet van diefstal beticht te worden meldden ze hun vondst bij de politie. Het was maandag nog niet duidelijk wat er met het gevonden geld zal gebeuren. (ANP)

1101
20-12-2010, 17:51
Menigeen zou dat geld (gedeeltelijk) gewoon in zijn eigen zak hebben gestoken. Ben benieuwd waar het nu heen gaat.

In Maastricht op de markt is een kookwinkel gevestigd in een oud bankgebouw. In de kelder kun je in de kluisruimte kijken, allemaal kleine kluislaatjes met sleuteltjes erin. Best geinig.

DVD Watcher
21-12-2010, 04:56
Ik denk dat veel mensen dit graag zouden willen zien dat dat daadwerkelijk gebeurd wat hij wil :

Robert M. probeert zich op te hangen

Monster van Riga wil dood

AMSTERDAM - Robert M., hoofdverdachte in de Amsterdamse zedenzaak, wil nog maar één ding: dood. In zijn cel heeft het Monster van Riga meerdere zelfmoordpogingen ondernomen.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00795/Robert_M_Cut3_795095d.jpg

Dat stellen bronnen rond het onderzoek. De 27-jarige Let, die vandaag twee weken vast zit, staat onder permanent toezicht. Betrokkenen zeggen dat M. zich 'debiel' gedraagt en zich regelmatig ontkleedt. Al na enkele dagen probeerde M. zich te verhangen.

Olievlek

Politiemensen zijn ontdaan door de specifieke kinderpornofoto's die momenteel worden onderzocht. Het team vreest dat de werkelijke omvang van het zedenschandaal nog vele malen groter is. Bronnen spreken van een 'zich uitbreidende olievlek'.

In het onderzoek groeien ook de verdenkingen tegen de drie arrestanten Robert M., zijn echtgenoot Richard van O. (37) en zijn collega Edwin R. (39). Op grond van de verhoren van M. is het aantal kinderen dat direct betrokken is bij de zedenzaak bijgesteld tot 64. Dat aantal kan nog verder oplopen. Vanwege de omvang van de zaak zijn zedenrechercheurs uit het hele land opgeroepen assistentie te verlenen aan het Amsterdamse korps.

M.'s echtgenoot Richard van O. wordt inmiddels naast het bezit van kinderporno ook verdacht van het verspreiden van kinderpornofoto's en "feitelijke aanranding, dan wel ontuchtige handelingen met een kind", aldus justitie. Deze ontucht zou in 2002 hebben plaatsgevonden met een destijds elfjarige jongen.

Justitie benadrukt dat deze zaak losstaat van de crèches. Het slachtoffer heeft onlangs aangifte gedaan. Edwin R. wordt naast webcamseks met minderjarigen nu óók verdacht van het bezit van kinderporno. "Het gaat vooralsnog om een gering aantal beelden waarop kinderen te zien zijn in de leeftijd van twaalf jaar of ouder", aldus justitie.

Politie en justitie onderzoeken een eerdere misbruikmelding over crèchedirecteur Albert Drent, die acht maanden lang vanaf medio 1994 werkte als groepsleider bij kinderdagverblijf de Kameleon, onderdeel van Stichting Welzijn De Baarsjes. De toenmalige directie ontsloeg hem wegens 'ontoelaatbaar gedrag', maakte daarvan melding bij de GGD en deed zelfs aangifte bij de politie.

Tot een veroordeling kwam het niet. De personeelsdossiers van die tijd zijn inmiddels vernietigd. Drents ex-vrouw, Magda Raaphorst, zegt dat haar toenmalige man een andere verklaring gaf over zijn vertrek, namelijk een vertrouwensbreuk. Raaphorst stelde haar man destijds aan als mededirecteur van kinderdagverblijf 't Hofnarretje en voerde jarenlang samen met hem de leiding, tot ze een aantal jaren geleden uit elkaar gingen en het bedrijf verdeelden.

Drent heeft inmiddels een crisismanager in de arm genomen. Gisteravond werkte Drent thuis in Den Haag samen met de professionele woordvoerder aan een verklaring, die hij later deze week bekend maakt.

Justitie verdenkt Drent momenteel niet van betrokkenheid bij het seksueel misbruik op de Amsterdamse crèches. Drent stapte vorige week op als directeur van 't Hofnarretje nadat hij onder vuur kwam te liggen over een gebrek aan toezicht. Over hoofdverdachte Robert M. is inmiddels bekend geworden dat hij in 2002 is weggestuurd als vrijwilliger bij een kindercrèche in de Letse hoofdstad Riga.

Dat gebeurde al vóórdat hij door de lutherse kerk en een Europese uitwisselingsorganisatie later dat jaar werd uitgezonden naar een crèche in het Duitse Heidelberg. Daar werd hij in 2003 betrapt op het verzamelen en verspreiden van kinderporno. Personeel kreeg argwaan omdat M. als vrijwilliger heel vaak de handjes van kinderen vastpakte en peuters op schoot nam.

Bron : Telegraaf.nl

Alexander D
21-12-2010, 08:05
Dood is makkelijk, dood is goedkoop. Als ie niet te genezen is, is dood beter. Maar dood geeft geen antwoorden voor de nabestaanden, geeft nog meer onzekerheid/onduidelijkheid. Tja....

Coen P.
21-12-2010, 09:03
Geen easy way out please, straffen dit monster!

Alhoewel, dood is wel goedkoper voor de samenleving...

DVD Watcher
22-12-2010, 16:30
'Maak islamitische staat van Nederland'

AMSTERDAM - De extremistische groepering Sharia4Holland roept moslims op ten strijde te trekken om van Nederland een islamitische staat te maken. De AIVD en NCTb vinden het te vroeg om in te grijpen, maar houden 'de vinger aan de pols'.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00798/Sharia_798492d.jpg

Sharia4Holland, een afsplitsing van Sharia4Belgium, zou sinds kort actief zijn in de Nederlandse samenleving, meldt Trouw. De extremisten zijn voor invoering van de sharia, de streng islamitische wetgeving. Het is de bedoeling dat de leden binnenkort de straat op gaan om leden te ronselen.

De AIVD en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding bevestigen op de hoogte te zijn van de activiteiten van de groep, maar vinden het nog te vroeg om in te grijpen, meldt Trouw. "We constateren nog geen strafbare feiten”, zegt woordvoerder Edmond Messchaert. "Dit was al aangekondigd door Shariah4Belgium", reageert woordvoerdeer Edmond Messchaert in Trouw.

De organisatie is een afsplitsing van Shariah4Belgium, een extremistisch netwerk dat het afgelopen jaar enkele keren voor onrust zorgde. In België wordt de dreiging van de groepering uiterst serieus genomen.

Op internet profileert Shariah4Holland zich als een ’groep jongeren uit Nederland’ die bereid is ’te vechten voor de wetgeving van Allah’. Ook schrijven ze pas te stoppen ’tot de dood ons zal inhalen of de vlag van shariah zal waaien boven het Koninklijke Huis in Den Haag’.

Bron : Telegraaf.nl

Jordy van Buel
22-12-2010, 16:32
Mijn eerste reactie is: *gaap*

Sneaker
22-12-2010, 17:53
Gelijk weg met die gasten.

1101
23-12-2010, 00:37
Echt Telegraafnieuws. Wegjorissen.

Coen P.
23-12-2010, 10:08
shariah levert wel strengere straffen op...

Alexander D
23-12-2010, 17:47
shariah levert wel strengere straffen op...

Voor nutteloze dingen wel ja.

Edgar Smit
27-12-2010, 12:35
Leuk, vooral als je nagaat dat Christenen het in Turkije erg zwaar hebben en amper iets kunnen ondernemen vwb hun geloof. Misschien moeten we Geertje daar eens loslaten.

DVD Watcher
27-12-2010, 16:15
Moeder gooit baby uit raam

BERLIJN - Een 20-jarige moeder uit de Berlijnse wijk Charlottenburg heeft haar pasgeboren baby op Tweede Kerstdag uit het raam gegooid.

De baby werd vanaf de eerste etage gegooid en kwam in de sneeuw terecht. Een buurman zag het kindje liggen, waarna hij alarm sloeg. Het baby'tje overleed op weg naar het ziekenhuis, meldt Bild.

De Roemeense moeder wordt gehoord en zal voor de rechter moeten verschijnen. Volgens de Berliner Zeitung verklaarde de moeder dat ze de baby per ongeluk uit het raam gooide.

Bron : Telegraaf.nl

Het is geen leuk bericht natuurlijk, maar toen ik de laatste zin las, moest ik wel wat gniffelen eerlijk gezegd.

Hoe kan je ''per ongeluk'' je baby uit het raam gooien? Dan moet er toch echt wat goed los zitten in je bovenkamer denk ik dan.

Alexander D
27-12-2010, 18:48
Misschien moeten ze haar per ongeluk levenslang geven.

Coen P.
27-12-2010, 20:17
Levenslang? Halve dag schoffelen en na 2 uur aftaaien vanwege goed gedrag. Dat zal het wel worden.

Alexander D
28-12-2010, 08:12
Goed schoffelen is ook zwaar hoor.... :rolleyes:

Frank
29-12-2010, 14:22
BELG RIJDT FIETSENKELDER IN

http://www.ed.nl/multimedia/archive/01684/Nieuwe_afbeelding_1684865b.jpg

http://www.ed.nl/multimedia/archive/01684/IMG_9685_1684891b.jpg

EINDHOVEN - Een Belgische automobilist heeft zich woensdag vlak voor de middag vastgereden in een fietsenkelder in de Eindhovense binnenstad.

De auto zat vast in de fietsenkelder aan de Jan van Lieshoutstraat op de hoek van de Heuvelgalerie. De Belgische bestuurder had zich vergist met de ingang. Nog geen honderd meter verderop is de ingang van een parkeergarage.

Veel winkelend publiek dat met de vakantie in de stad aan het winkelen is, staat te kijken. "Er is een flinke toeloop," zegt een serveerster van het er tegenoverliggende Bagel and Beans. "Het ziet er ook wel erg grappig uit." Ook klanten van de winkel Design Daily's komen glimlachend binnen, vertelt de eigenaar van de winkel. "Je mag het niet zeggen, maar het lijkt wel een flauwe belgenmop." Volgens de bewaker van de fietsenstalling is het niet de eerste keer dat een automobilist de fietsenkelder inrijdt. Een jaar geleden beging een Belgische automobiliste dezelfde fout.

De site OverEindhoven (http://www.overeindhoven.nl/112/auto-rijdt-fietsenkelder-heuvel-galerie) meldt dat de Belg door zijn navigatiesysteem de kelder in werd gestuurd.

De auto van de Belg is inmiddels verwijderd uit de fietsenkelder en staat geparkeerd in de juiste garage.

Bron: www.omroepbrabant.nl (http://www.omroepbrabant.nl).

Alexander D
29-12-2010, 20:18
Lol

1101
29-12-2010, 23:36
Haha, GTA 4 IRL! Ik rij met zo'n klein vliegveld bagageautootje weleens de underground in. Past precies! :) Sneu dat dit dan weer een Belg moet zijn.

Jordy van Buel
05-01-2011, 18:27
Iemand die in de buurt van de grote brand in Moerdijk woont?

Christiaan Sauer
05-01-2011, 23:07
Nee.
Maar maatje van me werkt er op minder dan een km vandaan. Die werden niet geevacueerd. Was aan de goede kant van de windrichting :)

Yvonne
07-01-2011, 14:48
http://www.nu.nl/opmerkelijk/2413262/geen-pardon-revolverheld-billy-the-kid.html

wimv
07-01-2011, 16:57
Nieuw ezelsbruggetje voor de euro-landen: sms ff bondige clips

s - slovenie
m - malta
s - slowakije
f - frankrijk
f - finland
b - belgie
o - oostenrijk
n - nederland
d - duitsland
i - ierland
g - griekenland
e - estland
c - cyprus
l - luxemburg
i - italie
p - portugal
s - spanje

Yvonne
07-01-2011, 16:59
sms ff bondig eclips klinkt veel beter...

DVD Watcher
08-01-2011, 13:47
Nieuw ezelsbruggetje voor de euro-landen: sms ff bondige clips

s - slovenie
m - malta
s - slowakije
f - frankrijk
f - finland
b - belgie
o - oostenrijk
n - nederland
d - duitsland
i - ierland
g - griekenland
e - estland
c - cyprus
l - luxemburg
i - italie
p - portugal
s - spanje

Amsterdam - 'Sms ff bondige clips'. Dit ezelsbruggetje voor de zeventien eurolanden heeft de verkiezing gewonnen voor de opvolger van 'ding flof bips' uit 2001. 26 procent van de 2570 stemmers op de website van Onze Taal koos voor dit makkelijk te onthouden zinnetje.


http://www.blikopnieuws.nl/media/foto/middle/200904081239183837_113957.jpg (http://www.blikopnieuws.nl/foto/123523) Foto: Archief DASfotografie (http://www.dasfotografie.nl/)

Op 1 januari 2011 werd Estland het zeventiende lid van de eurozone. Het Genootschap Onze Taal vroeg toen of mensen een handig nieuw ezelsbruggetje voor de eurolanden konden bedenken. Uit de 900 reacties zijn vijf kansrijke inzendingen geselecteerd, waarop vervolgens gestemd kon worden via www.onzetaal.nl (http://www.onzetaal.nl/).

De volledige uitslag:

1. sms ff bondige clips: 26%
2. Cobi's sms: pin ff geld: 23%
3. sms ding flof biceps: 20%
4. cd, gsm of fles in bips: 16%
5. begin sf-films op cd's: 15%

Het winnende ezelsbruggetje is nog meer dan de andere voorstellen een goedlopend, samenhangend zinnetje dat alleen uit bekende woorden en afkortingen bestaat. Dat maakt het makkelijk te onthouden.

Op volgorde van de letters van het nieuwe ezelsbruggetje zijn dit de landen van de eurozone: Slovenië, Malta, Slowakije, Frankrijk, Finland, België, Oostenrijk, Nederland, Duitsland, Ierland, Griekenland, Estland, Cyprus, Luxemburg, Italië, Portugal en Spanje.

http://www.blikopnieuws.nl/structure/images/icons/icon_photo.gif Bekijk de foto op groot formaat (http://www.blikopnieuws.nl/foto/123523)

Bron : Blikopnieuws.nl

DVD Watcher
08-01-2011, 13:53
DJ snuit neus tussen borsten luisteraar

3FM-deejay Frank Dane heeft op een opmerkelijke manier een luisteraar 'verrast'... Hij snoot zijn neus tussen de borsten van de vrouw.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00803/screenshot_dane_803248d.jpg

Dane, deze week de vervanger van Coen Swijnenberg in de Coen en Sander Show (BNN), had luisteraar Merel al een dag eerder tijdens een live op de radio uitgezonden telefoongesprek gevraagd of hij zijn snot in haar boezem mocht lozen. En Merel vond het geen probleem...

Het bezoek en de 'snuitactie' werden op video (http://www.radiofreak.nl/nieuws/10219/Frank-Dane-snuit-neus-in-borsten-luisteraar/) vastgelegd, te zien via de website van het radioprogramma.

Volgens een woordvoerster van BNN was de actie grappig bedoeld. "Dat beaamt het filmpje ook wel. We hebben er veel reacties op gekregen. Die hebben er weer toe geleid dat Frank en Sander maandag de vrouwvriendelijkheid van hun programma nog een keer extra onderstrepen met een Sandra en Franka Show. Dan draaien ze enkel muziek van vrouwelijke artiesten, zijn er alleen vrouwelijke gasten en zal ook de rest van het programma in het teken van vrouwenzaken staan."

Bron : Telegraaf.nl

DVD Watcher
14-01-2011, 16:18
België kampt met tekort aan donorsperma

België kampt met een tekort aan donorsperma. Dat komt doordat de meeste centra voor kunstmatige inseminatie geen sperma uit het buitenland meer aanbieden aan Belgische patiënten, aldus Vlaamse media vrijdag.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00805/Donorzaad_805723d.jpg

Volgens de Belgische wet is het verboden om met het zaad van één donor meer dan zes Belgische vrouwen te bevruchten. Omdat dat met buitenlands sperma moeilijk te controleren valt, wordt dat vaak niet meer gebruikt. Belgische vrouwen moeten daardoor drie maanden of langer wachten voor ze aan de beurt zijn voor een inseminatie.

Bron : Telegraaf.nl
(http://trijntje.ad.nl/ADCD/Default.aspx)

Yvonne
14-01-2011, 22:07
België kampt met tekort aan donorsperma


natuurlijke selectie...

1101
18-01-2011, 13:32
Ik wil toch even klagen over de aanstaande extra heffing voor slome studenten (http://www.nu.nl/binnenland/2425520/ruim-tienduizend-studenten-verwacht-malieveld.html), en jullie ideeën erover peilen. Want ik ben toch zeker niet de enige die het kul vindt dat ze hierover zitten te zeuren, die tienduizenden lamstralen van een studenten die niet willen werken? Ik vind dat hoger onderwijs sowieso al behoorlijk laagdrempelig is, zeker niet meer voor de elite alleen, en nu moeten ook degenen die de vaart er niet in kunnen houden geholpen (blijven) worden. Uitzonderingen daargelaten voor gehandicapten die gewoon niet zo snel mee kunnen, vind ik dat iedereen uiterlijk een jaar extra mag doen over een studie. Het ***excuus dat je met extracurriculaire activiteiten zoveel tijd verliest gaat mijns inziens niet op, want je moet gewoon prioriteiten stellen. Ga dan niet studeren maar gewoon bier zuipen. Het beklag over te weinig geld is ook al zo'n kul, want er wordt meer uitgegeven aan eigen lol dan aan schoolverwante zaken, waarvoor overigens ook al veel wordt geleend tegen een voordelige rente.

Studenten hebben het hier al makkelijk genoeg. Gewoon nadenken over wat je uitgeeft en een beetje je best doen in de lesbanken, dan ben je er gewoon binnen de gestelde termijn. Ik heb 3 jaar gestudeerd, WO, met een half jaar uitwisseling, en nog steeds niks uitloop. Ik heb zelfs langere tijd 3 a 4 dagen in de week gewerkt naast het studeren. Ook gewoon gehaald. Dus of je bent te dom om het te halen, dan moet je niet gaan studeren ook al helpt papa's portemonnee je een eind op weg (en dan nog moet je niet zeiken over extra kosten) of je bent gewoon geschikt en je maakt je planning rond. Lekker korten die studenten.

DVD Watcher
18-01-2011, 19:22
Brandon (18) drie jaar vastgebonden aan muur

ERMELO - De gehandicapte Brandon (18) leeft al drie jaar lang vastgebonden aan de muur van zijn kamer 's Heeren Loo, een instelling voor verstandelijk beperkten. Het personeel is bang voor Brandons onvoorspelbare gedrag en daarom zit hij vast.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00807/brandon_807195d.jpg

Dat meldt het actualiteitenprogramma Uitgesproken EO dinsdag. Een medewerkster van 's Heeren Loo in Ermelo vindt de situatie van Brandon zo ernstig dat ze besloten heeft met haar verhaal naar buiten te komen, aldus de omroep.

Volgens de medewerkster werd in 2007 besloten dat Brandon elke dag met een tuigje en een riem aan de muur geketend moest worden. Sindsdien is Brandon al drie jaar niet meer in de buitenlucht geweest. Zijn bewegingsvrijheid is anderhalve meter, de lengte van de riem. De jongen verblijft in een lege, kille kamer die nog het meeste weg heeft van een isoleercel.

Spoeddebat

Tweede Kamerleden reageren geschokt. De PVDA zal een spoeddebat aanvragen. Agnes Wolbert (PVDA): "Geen aandoening is zo erg dat dit verdedigbaar zou zijn. Brandons situatie moet per direct worden verbeterd. Elke dag dat dit langer duurt is een dag te lang."

Sabine Uitslag (CDA): "Ik krijg hiervan een knoop in mijn maag. Ik kan me niet voorstellen dat dit de enige manier om deze jongen te behandelen. Iemand drie jaar zo vasthouden, dat kan echt niet."

'Behandeling zorgvuldig'

De Inspectie voor de Gezondheidszorg heeft naar aanleiding van de berichtgeving een onaangekondigd inspectiebezoek aan de instelling gebracht. De inspectie concludeert dat de behandeling van de cliënt met zeer complexe en uitzonderlijke psychiatrische problematiek zorgvuldig en verantwoord plaatsvindt in 's Heeren Loo.

In tegenstelling tot wat het televisieprogramma Uitgesproken EO in haar persbericht beweert, is het niet juist dat de IGZ in de afgelopen jaren meerdere meldingen heeft ontvangen over de behandeling van deze cliënt. De enige melding over deze cliënt dateert van begin 2008. Volgens de medewerker zou er geen toezicht op de cliënt worden gehouden.

De inspectie heeft hierop actie ondernomen en de instelling en de cliënt in mei 2008 bezocht om te kijken of de behandeling en begeleiding voldeed aan de voorwaarden voor het leveren van verantwoorde zorg. Dit was het geval. De cliënt had permanent twee begeleiders, waarvan een altijd bij de cliënt in de ruimte aanwezig was, aldus de inspectie.

Bekijk hier een video over de situatie van Brandon (http://www.youtube.com/watch?v=1QQT_-RTa7c&feature=player_embedded)

Bron : Telegraaf.nl

1101
18-01-2011, 19:46
Het is Brandon wat de klok slaat. Wat willen we nu eigenlijk? Veiligheid op straat? Dan moet die gast binnen blijven. Veiligheid in de instelling? Dan moet die gast vastgezet worden. Willen we vrijheid voor Brandon? Dan moeten we hem loslaten en voor lief nemen dat hij onvoorspelbaar is en dus mensen kan lastig vallen of zichzelf kan schaden. Maar wat we vooral willen is lekker zeiken over alles dat slecht is, en dus ook de geestelijke gezondheidszorg. Neem maar van mij aan dat er nog veel, heel veel figuren zijn die beter veilig weggeborgen kunnen worden, voor ons aller bestwil, en dat we daar helemaal niet rouwig om hoeven te zijn.

Yvonne
18-01-2011, 22:41
die kamer kan echt wel een lik verf gebruiken zeg blergh
en hij heeft hetzelfde tuigje als mijn hond...

DVD Watcher
20-01-2011, 17:02
Band vermoord om weigeren toegift

Guadalajara - Vier ontevreden concertbezoekers hebben twee leden van een Mexicaanse band La Excelencia doodgeschoten in de stad Guadalajara, omdat ze weigerden een toegift te spelen.

Een 26-jarige concertbezoekster werd ook geraakt door een kogel en raakte gewond.

Nadat de muzikanten het om vier uur maandagochtend genoeg vonden, eisten vier dronken mannen dat ze toch nog door zouden spelen.

Om duidelijk te maken dat het ze menens was gooiden één van de mannen een handgranaat op het podium, meldt El Occidental . In de paniek die vervolgens ontstond werden twee bandleden van 22 en 35 doodgeschoten.

De schutters zijn ontkomen in een auto. Waarschijnlijk hebben de daders banden met één van de beruchte Mexicaanse drugsbendes.

Bron : Telegraaf.nl

Alexander D
21-01-2011, 08:35
Het wordt echt steeds gekker daar in Mexico.

DVD Watcher
24-01-2011, 10:05
Wat mensen allemaal niet doen om iets gratis te kunnen krijgen :lol:, Hoe gek ben je dan :

Man laat 'mini' op penis tatoeëren

HALLE - De 39-jarige tuinman Andreas Müller ging wel heel ver voor een gratis auto...

http://bilder.bild.de/BILD/news/2011/01/24/mini-penis/mfbq-penis-tattoo__19290648__MBQF-1295804152,templateId=renderScaled,property=Bild,w idth=465.jpg

De Duitser reageerde op een oproep van een radiozender om een zo gek mogelijke tegenprestatie te bedenken om een Mini ter waarde van 24.000 euro te verdienen. Müllers idee: de naam van de auto op zijn geslachtsdeel laten tatoeëren.

De zender accepteerde en dus moest de tuinman eraan geloven. Het woord 'Mini' werd live in de studio op zijn penis vereeuwigd.

De vriendin van Müller verheugt zich al op de Mini. Die op vier wielen welteverstaan, want die andere is voorlopig uit de running, schrijft Bild.

Bron : Telegraaf.nl

Dan ben je toch echt compleet gestoord lijkt me als je zoiets laat doen.

Ik moest overigens wel lachen om de volgende opmerking van een lezer, wat onder het artikel stond : ''De vriendin van Müller verheugt zich al op de Mini. Die op vier wielen welteverstaan, want die andere is voorlopig uit de running hahahahahaha geweldig'' :lol:

peptalk
24-01-2011, 14:14
Ze bestaan: Duitsers met humor;-)

Marcel v/d H.
24-01-2011, 15:03
Zeker 31 doden bij aanslag Moskou

Op het Moskouse vliegveld Domodedovo zijn bij een explosie zeker 31 doden gevallen. Dat meldt het Russische persbureau Interfax.Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Interfax zegt dat het om een zelfmoordaanslag gaat. Een Russische woordvoerder spreekt van een terreuraanslag.

De explosie gebeurde in de aankomsthal van het vliegveld. Meer dan honderd mensen zouden gewond zijn geraakt. Domodedovo is het grootste vliegveld van Rusland en de belangrijkse internationale luchthaven van Moskou.Alle internationale vluchten zijn na de explosie geannuleerd. Toestellen die in Domodedovo willen landen, worden voorlopig omgeleid.

Later meer.

DVD Watcher
25-01-2011, 17:19
Crematorium verwarmt zwembad

Londen - Het gemeentebestuur van het Engelse plaatsje Redditch Borough denkt een mooie manier gevonden te hebben om energie te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen. De verbrandingsoven van het crematorium moet het lokale zwembad gaan verwarmen.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00719/zwembad_719543d.jpg

Niet alle inwoners van het plaatsje vinden dit een goed idee en noemen het voorstel "ziek". Een gemeentewoordvoerder vindt het echter zonde de warmte niet te gebruiken: "De hitte zou anders worden verspild in de atmosfeer." Het idee moet de gemeente 16.000 euro per jaar opleveren, melden Engelse media.

De ambtenarenvakbond ziet er helemaal niets in. "Dit is een belediging voor de dorpsbewoners," zegt secretaris Roger McKenzie. Hij eist excuses van de gemeente. Volgens hem is de maatregel "een hopeloze poging" om om te gaan met de bezuinigingen die de Britse overheid de gemeenten oplegt.

Op 7 februari besluit de gemeenteraad of het idee werkelijkheid wordt.

Bron : Telegraaf.nl

Yvonne
26-01-2011, 10:19
zo raar is dat niet, in.... ja uhm een ander land worden kantoren zo verwarmt.

Qzyn
31-01-2011, 13:03
Slak veroorzaakt dodelijke crash

Een slak blijkt verantwoordelijk te zijn voor de dood van een 19-jarige Engelse vrouw. Zijn slijmspoor veroorzaakte kortsluiting in een installatie van verkeerslichten.

Katie Dagley was afgelopen zomer onderweg van haar werk naar huis. Op een smalle brug botste ze met haar Ford Ka frontaal op een Fiat Punto, bestuurd door een 18-jarige jongen. Ze overleed ter plekke.

Het politieonderzoek heeft nu de oorzaak aan het licht gebracht. De toegang tot de brug wordt geregeld door stoplichten, maar die bleken op die fatale avond aan beide kanten op groen te staan. Zo reden beide auto's tegelijk de brug op.

Het probleem werd veroorzaakt door kortsluiting in de aandrijfkast van de verkeerslichten, melden Engelse media. Daar vonden onderzoekers het slijmspoor van de boosdoener. De 18-jarige bestuurder van de andere auto is nu vrijgepleit.

Bron: Telegraaf.nl

DVD Watcher
31-01-2011, 17:56
Vrouw neemt wraak met ketchup

Boise - Een 75-jarige Amerikaanse vrouw moet een maand de gevangenis in, omdat ze de inleverbox van de plaatselijke bibliotheek volgooide met diverse sauzen.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00008/ketchup_8650d.jpg

Sinds het voorjaar van 2009 vond de bibliotheek in de staat Idaho zeker tien keer uitgeleende boeken in de box terug die onder de maïssiroop, ketchup, mayonaise of stroop zaten.

Zo wilde Joy Cassidy wraak nemen voor haar verbanning uit de Ada County Community Library. In 2007 werd haar de deur gewezen, omdat ze volgens de bibliotheek regelmatig medewerkers uitschold en zelfs sloeg.

Om de sauzenvandaal te snappen hing de bibliotheek een camera op, maar uiteindelijk werd Cassidy pas gepakt toen ze op heterdaad werd betrapt door postende agenten. Zij zagen haar een geopende pot mayonaise in de box gooien.

De totale kosten voor de bibliotheek bedroegen zo'n 750 euro. Cassidy moet niet alleen een maand de cel in voor vernieling van andermans eigendom, maar mag ook twee jaar niet in de buurt van de Ada County Community Library komen.

Bron : Telegraaf.nl

DVD Watcher
04-02-2011, 17:42
Moeder laat kind verkolen

WYTHENSHAWE - Een 39-jarige moeder uit het Britse Wythenshaw heeft haar kind van dertien maanden drie dagen in zijn kinderwagen voor een open vuur laten overlijden.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00812/verkooldkind_812606d.jpg

Het kind stond zo dichtbij het vuur dat het kind verkoold werd aangetroffen met zijn hoofd in zijn handen. Daarnaast had het kind op de achterkant van zijn lichaam blauwe plekken en een ernstige luieruitslag, meldt Daily Mail.

De moeder had haar zoontje vastgebonden en gaf verwaarlozing toe. Ze werd dronken aangetroffen door de politie, waarna bleek dat de vrouw gemiddeld zes flessen wijn per dag wegdrinkt. De vrouw werd veroordeeld voor 27 maanden celstraf.

Bron : Telegraaf.nl

Hier het originele artikel uit Mailonline : Klik_hier (http://www.dailymail.co.uk/news/article-1353625/Social-workers-face-rap-death-baby-Alex-Sutherland.html)


Ik kan alleen maar zeggen : Rust in vrede Alex

1101
04-02-2011, 22:35
Nou nou, lang verhaal. Van dergelijke uitmelking van empathisch vermogen des krantlezers word ik net zo onpasselijk als van het verhaal zelf. Heel naar.

DVD Watcher
06-02-2011, 12:50
Meisje belaagd door 15 scholieren

AMSTERDAM - Een meisjes uit Gouda is in december belaagd door 15 scholieren. Onder luid gejoel werd het meisje van achteren meermalen getrapt. Een van de scholieren heeft de walgelijke mishandeling gefilmd en de video op internet gezet.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00813/gouda_813396d.jpg

Het meisje probeert zich met haar fiets een weg te banen door een dik pak sneeuw. Net als andere weggebruikers wordt ze getrakteerd op een sneeuwballenregen. Als ze valt, rennen de scholieren op haar af. Haar fiets wordt meteen afgepakt en afgevoerd, daarna wordt het meisje onder luid gejuich herhaaldelijk getrapt en tegen de grond gewerkt.

Video (http://www.dumpert.nl/mediabase/1340311/44a4e12c/marokkaan_steelt_fiets_@gouda_uwahah_.flv.html)

Bron : Telegraaf.nl

Wat een ... jeugd zeg, slechte opvoeding gehad, niet normaal toch.

En trots dat ze zijn, nou nou, oppakken en opsluiten maar.

Yvonne
06-02-2011, 14:43
ik zie het probleem niet... ik bedoel met zo'n titel verwacht je minstens een half dood meisje terwijl ze alle 15 is gezellig op aant meppen zijn. als je hierom al een groot drama gaat maken...

maar ik kwam van een school waar rustig stoelen/krukjes van trappen afkwamen, openlijk gedealt werd en als je niet in de smaak viel niemand opkeek van een beetje gedreig (liefst met mes voor dramatisch effect). elke dag politie op school, zelfs van die metaal poortjes bij de ingang van de school.. mischien dat ik daarom dit te soft vindt?

Marcel den Haan
06-02-2011, 17:29
Sorry dat ik het zeg hoor maar jij spoort echt niet met je "ik zie het probleem niet".

Lekker normaal dat een hele groep één meisje zo belaagd. Ze wordt misschien niet helemaal in elkaar getrapt, maar een paar schoppen en dreigen met zijn allen gaat toch echt te ver. Zegt veel over iemand als die dit al normaal vindt.

Jordy van Buel
06-02-2011, 17:44
Mee eens Marcel.

Lex v/d Moolen
06-02-2011, 18:03
Dit slaat helemaal nergens op idd. Walgelijk kuddegedrag.

Jethro
06-02-2011, 18:05
En dan is het vreemd dat Marokkanen een slechte naam krijgen, dit kan echt niet. Dit meisje zal dit niet snel vergeten, heel triest.

Eric B.
06-02-2011, 18:35
ik vind het ook niet normaal, vond het dan weer wel grappig dat degene die er met haar fiets vandoor ging een marokkaan is :-P

Roy de Jong
06-02-2011, 20:23
ik zie het probleem niet... ik bedoel met zo'n titel verwacht je minstens een half dood meisje terwijl ze alle 15 is gezellig op aant meppen zijn. als je hierom al een groot drama gaat maken...

maar ik kwam van een school waar rustig stoelen/krukjes van trappen afkwamen, openlijk gedealt werd en als je niet in de smaak viel niemand opkeek van een beetje gedreig (liefst met mes voor dramatisch effect). elke dag politie op school, zelfs van die metaal poortjes bij de ingang van de school.. mischien dat ik daarom dit te soft vindt?

Doe jij nu "alsof", of heb je echt een plaat voor je kop? :???:

Michael Hamers
06-02-2011, 21:57
ik zie het probleem niet... ik bedoel met zo'n titel verwacht je minstens een half dood meisje terwijl ze alle 15 is gezellig op aant meppen zijn. als je hierom al een groot drama gaat maken...

maar ik kwam van een school waar rustig stoelen/krukjes van trappen afkwamen, openlijk gedealt werd en als je niet in de smaak viel niemand opkeek van een beetje gedreig (liefst met mes voor dramatisch effect). elke dag politie op school, zelfs van die metaal poortjes bij de ingang van de school.. mischien dat ik daarom dit te soft vindt?

Sorry dat ik het zeg, maar het wordt echt tijd dat jij je serieus na laat kijken door iemand die verstand heeft van dit soort zaken. Mijn god...

1101
07-02-2011, 12:09
Over kuddegedrag gesproken...

Ed Lewis
07-02-2011, 17:56
Ik zal wel wat aan mijn ogen mankeren, maar, ik vind het wel een vaag filmpje, ik zie haar niet op de grond gewerkt worden of geschopt worden.
Ik heb er 1 tegen een groene fiets zien schoppen en zij had een zwarte, het is niet echt duidelijk te zien wat er nou gebeurt.
Mishandeling is dan misschien ook wel een sterk woord.
Maar goed, pesterijen door groepen vind ik sowieso al misselijkmakend genoeg, al is het alleen maar dat ze er met je fiets vandoor gaan.

-Edit- mmm...nog eens gekeken, wat me eerst niet opviel omdat ik op dat eerste meisje lette, is dat haar vriendin met de groene fiets omdraait en erachter aan loopt, die krijgt vervolgens wel een paar trappen...te triest voor woorden...
Valt me ook wel op dat er een hoop meiden tussen lopen die ook vrolijk meedoen.

Dit heeft trouwens niks met deze tijd te maken, in mijn tijd, zon 25 jaar geleden, gebeurde dit soort dingen ook en toen waren er echt nog geen Marokanen waar ik woonde...wat ook weer niet weg neemt dat als ze dit soort dingen flikken, ze van mij direct terug mogen naar land van afkomst trouwens, dan zijn die gevallen in ieder geval opgelost.

Qzyn
08-02-2011, 11:39
Heldhaftige oma

Don't fuck with my handbag! Zes overvallers slaan op klaarlichte dag de etalageruiten in van een juwelier in een drukke winkelstraat in Northampton. Maar ze hielden geen rekening met een oude dametje die op de boeven in slaat met haar handtas en de rooftocht saboteert. Dankzij de heldhaftige oma konden vier overvallers ter plaatse gearresteerd worden. De Britse media noemen haar al de Handbag Heroine (http://news.sky.com/skynews/Home/UK-News/Handbag-Heroine-Takes-On-Armed-Robbers-Attempting-To-Raid-A-Jewellery-Store-In-Northampton/Article/201102115925491?lpos=UK_News_Second_UK_News_Articl e_Teaser_Region_1&lid=ARTICLE_15925491_Handbag_Heroine_Takes_On_Arme d_Robbers_Attempting_To_Raid_A_Jewellery_Store_In_ Northampton).

http://www.youtube.com/watch?v=_fLPBkZ74zo

Bron: DePers.nl

DVD Watcher
15-02-2011, 17:32
Domme dief steelt twee rechterschoenen

Waalwijk - De politie in Waalwijk (Noord-Brabant) heeft afgelopen weekeinde een wel heel domme dief aangehouden.




De 33-jarige veelpleger uit Tilburg had zaterdagmiddag een paar schoenen gestolen uit een winkel in Waalwijk. De man zette het op een lopen, maar keerde even later alweer terug…

Hij had per ongeluk twee rechterschoenen meegenomen.

De man is aangehouden, meldt de politie.

Bron : Telegraaf.nl

Frank
17-02-2011, 11:38
Klepto-kat achter 600 diefstallen

SAN MATEO - Een grijpgrage kat blijkt achter honderden diefstallen in het Amerikaanse San Mateo te zitten.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00817/Dusty_817207d.jpg

Volgens zijn baasjes Jean Chu en Jim Coleman verlaat Dusty elke avond het huis en komt hij terug met uiteenlopende voorwerpen zoals schoenen, zwembroeken en speelgoed.

Met een infraroodcamera werd de kleptomane kat op heterdaad betrapt.

Bekijk hier (http://www.youtube.com/watch?v=9I72gPT2HVk) een video

Bron: www.telegraaf.nl (http://www.telegraaf.nl).

DVD Watcher
23-02-2011, 17:10
96-jarige prostituee nog steeds actief

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/02/23/article-0-0053BE2300000258-98_233x293.jpg

AMSTERDAM - Ze is 96 jaar, ze heeft 3.500 bedpartners gehad en ze verdient een groffe 60.000 euro per jaar. De Britse Milly Cooper, die al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog actief is in de seksindustrie, werkt vandaag de dag nog steeds als prostituee.

Dat meldt de Daily Mail. Tegenwoordig ontvangt ze nog twee klanten per week. Maar ze is dan ook geen koopje: ze vraagt per vrijpartij tot 900 euro. Haar klanten zijn tussen 29 en 92 jaar oud.

Showgirl

Toen Milly 27 jaar was, werd ze smoorverliefd op een Amerikaan. Ze trouwde met hem en ruilde Londen voor Las Vegas. Haar man sneuvelde in de Tweede Wereldoorlog. Milly bleef alleen achter met haar dochtertje zonder enige vorm van inkomen. Als voormalige showgirl rolde ze als het ware in de prostitutie. Ze werd escortmeisje in de hogere kringen en verdiende al snel een klein fortuin.

Madame

Na jaren 'actieve dienst', werd Milly 'madame'. Ze had tien meisjes in dienst voor wie ze alle intieme afspraakjes regelde. Milly hertrouwde, maar bleef gedurende 25 jaar haar escortservice runnen. Even later werd Milly opnieuw prostituee.

Sletten

,,Vandaag de dag zijn de meisjes slank en hebben ze stevige borsten. Ze lopen bij voorkeur halfnaakt rond. In mijn tijd noemden we dit soort vrouwen sletten. Ik blijf echter de lat hoog leggen. Ik ben steevast elegant gekleed en mijn klanten zijn gentlemen,’’ aldus Cooper.

Bron : Telegraaf.nl

DVD Watcher
24-02-2011, 16:37
Werkloos door constante erectie

HAARLEM - De 37-jarige Bas Dorst uit Haarlem zit al maanden werkloos thuis. De voormalige dakdekker heeft een ziekte waardoor hij twaalf tot veertien uur per dag met een erectie rondloopt.




Bas heeft flink te lijden onder de zeldzame erectiestoornis, genaamd priapisme. "Mensen doen er heel lacherig over, maar het is een rotprobleem", aldus Bas in het Haarlems Dagblad. Hij vertelt zijn verhaal onder een schuilnaam, omdat zijn vriendin niet wil 'dat heel Haarlem weet dat ik hiermee rondloop'.

Bas lijdt aan de ziekte sinds twee jaar, toen hij plotseling wakker werd met een erectie die niet meer overging. "Na twaalf uur liep ik krom van de pijn. Uiteindelijk ben ik huilend naar het ziekenhuis gegaan." Elke behandeling tegen de zeldzame ziekte heeft tot nu toe niet tot gewenst resultaat geleid. Daardoor heeft de man nog steeds elke dag een erectie, die pas rond het middaguur vanzelf weer over gaat.

Bas wil geen medicijnen nemen. "Die blokkeren de productie van testosteron. Dat betekent dat ik geen kinderen kan krijgen en ik heb wel een kinderwens", legt Bas uit.

Werkloos

De dakdekker wil graag meer begrip voor zijn aandoening, die ervoor zorgt dat hij momenteel werkloos is. "Ik mag van het UWV niet op kantoor werken omdat zo'n erectie geen gezicht is. Mijn begeleider zegt dat kantoorpersoneel daar aanstoot aan kan nemen. Ze probeert nu passend werk voor me te vinden."

Ook thuis heeft Bas het erg moeilijk met zijn aandoening. Zo beleeft hij geen plezier aan seks. "De hele boel is afgeklemd, waardoor ik bijna niks voel..."

Bron : Telegraaf.nl

Frank
10-03-2011, 19:20
Chaos bij leegverkoop It's

Amsterdam - De faillissementsuitverkoop van electronicaketen It's op het Bos en Lommerplein in Amsterdam is donderdag ontaard in een chaos. Door de enorme drukte ontstond paniek voor de deur van het filiaal.

De winkel ging om tien uur nog één keer open voor een totale leegverkoop. Op dat moment hadden zich honderden mensen voor de deur verzameld die op zoek waren naar een goedkope televisie, computer of wasmachine. In de grote menigte braken vechtpartijen uit, vielen mensen flauw en dreigden mensen te worden vertrapt.

IMpact Retail, moederbedrijf van It’s, ging in januari failliet. De moordende concurrentie, voortdurende prijsdruk en steeds meer verkopen via internet werden het bedrijf fataal

Video en foto's van de chaos (http://www.telegraaf.nl/binnenland/9236362/__Chaos_bij_leegverkoop_It_s__.html?p=20,1)

Bron: www.telegraaf.nl (http://www.telegraaf.nl).

1101
10-03-2011, 22:52
Jezus. Kuddegedrag inderdaad. Sneue types. Consumerism's ugly face.

Albert Kostwinder
13-03-2011, 12:31
Te zielig voor woorden dat mensen gaan vechten om een stuk dood elektronica zoals een tv. Je zou dergelijke types postuum naar Japan sturen om te genezen van hun hebzucht....

DVD Watcher
14-03-2011, 05:25
Seksverslaving is nu officieel

Het is nu officieel: seksverslaving is een psychiatrische afwijking, een behandelbare ziekte.

De organisatie van Amerikaanse psychiaters heeft na onderzoek vastgesteld dat het geen inbeelding is.
In de meeste landen wordt de verslaving nog niet als ziekte gezien. In Engeland zijn er slechts drie geregistreerde nieuwe gevallen per jaar, zo weet de Daily Mail.

In Amerika komen er 1 tot 2 nieuwe patiënten per week bij. In Australië meldden behandelaars onlangs een sterke stijging van het aantal hulpzoekers.

Seksverslaving kwam pas echt in het nieuws tijdens de affaire Tiger Woods. De golfer onderging een zes weken durende therapie in Mississippi. De behandeling duurt acht tot negen uur per dag en is grotendeels groepstherapie.

De publiciteit rond Woods heeft ertoe geleid dat veel meer "gewone" mensen de psychiater opzoeken.

Bron : Telegraaf.nl

DVD Watcher
24-03-2011, 16:26
Stel leeft met 240 sekspoppen

http://i.imgur.com/940zG.jpg

Bob en Lizzie Gibbins delen hun huis met 240 sekspoppen.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00829/sekspop1_829972d.jpghttp://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00829/sekspop_2_829973d.jpghttp://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00829/sekspop_3_829974d.jpg
http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00829/sekspop_4_829975d.jpghttp://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00829/sekspop_5_829976d.jpg

De Britse man en vrouw hebben alle 'meisjes' een naam gegeven en gaan eens per maand shoppen om nieuwe kleding, make-up en pruiken voor ze te kopen. Het kostte ze tot nu toe zo'n 115.000 euro. "Het is iedere cent waard", zegt Bob (60), vader van twee kinderen, in The Sun.

Hij heeft een favoriete sekspop: Patsy. Hij neemt haar graag mee in de auto om een stukje te rijden. Maar van lijfelijk contact komt het nooit, zegt hij. "Veel eigenaren van de poppen gebruiken ze voor de seks maar op die manier ben ik er niet in geïnteresseerd. Ook al zien ze er aantrekkelijk uit".

Volgens de Britse tabloid is de collectie nepvrouwen van Bob en Lizzie de grootste ter wereld. Een siliconen pop kost ongeveer 8.000 euro per stuk. Maar het stel uit Madley verzamelt ook de simpele opblaasbare uitvoeringen. Er zit er zelfs eentje tussen die zo is gemaakt dat Bob met haar kan dansen.

"Het is een hobby die we samen delen", vertelt Lizzie (55). "We vinden het geweldig om ze aan te kleden en mooi te maken".

Zie ook de video_&_meerdere_foto's (http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3487474/Wacky-couple-share-their-bungalow-with-a-world-beating-collection-of-240-love-dolls.html) van het opmerkelijke stel in The Sun.

Bron : Telegraaf.nl

Een mens heeft zo zijn hobby's :lol::lol::lol::lol:

Yvonne
26-03-2011, 16:55
Earth Day!! zaterdag half 9 het licht uit!
http://www.wnf.nl/nl/wat_wnf_doet/campagnes_wnf/earth_hour2011/?gclid=COiRvdXY7KcCFYKEDgodQxBQSA

Jordy van Buel
26-03-2011, 16:58
Ja dat zal helpen ja http://i.fok.nl/s/emo.gif

Yvonne
26-03-2011, 17:04
Ja dat zal helpen ja http://i.fok.nl/s/emo.gif

negatieveling!
en trouwens elke gelegenheid dat het donker word vind ik gaaf...

DVD Watcher
26-03-2011, 18:26
Vader én moeder hebben kanker

Een onvoorstelbaar drama in New York waar de vader en de moeder van een anderhalf jaar oud meisje binnen een week hoorden dat ze allebei een ernstige vorm van kanker hebben.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00830/Bond_830530d.jpg

Op het moment dat de 38-jarige schilder Nathan Bond vernam dat hij binnen afzienbare tijd zal sterven aan de slopende ziekte, had hij één troost: zijn vrouw Elisa kon de rest van haar leven de opvoeding van hun kleine Sadie overnemen.

Daarna volgde de tweede dreun: de 36-jarige Elisa kreeg de diagnose borstkanker en heeft 16% kans nog vijf jaar te overleven.

Vrienden en familie zijn een actie (http://friendsofnathanandelisa.blogspot.com/) gestart om geld in te zamelen zodat het stel zo lang mogelijk kan genieten van Sadie. "We hopen op een mirakel", zegt de familie die al 25.000 dollar bij elkaar harkte.

Bron : Telegraaf.nl

Dit vind ik zo erg om te horen.

Natuurlijk is het verliezen van je vader of moeder heel erg, maar als je weet dat je ze alle 2 gaat verliezen binnen afzienbare tijd, word je volgens mij helemaal verscheurd van verdriet.

Ik wens hun in ieder geval nog een zooi lang mogelijke mooie tijd samen toe, met veel hoogtepunten.

Dit is geen leuk verhaal, maar heb het toch besloten te plaatsen, omdat ik mijn ogen en gevoel niet wil sluiten voor zoiets ergs als dit.

DVD Watcher
28-03-2011, 18:55
Verdachte verkrachter door het lint

Een 22-jarige verdachte in een groepsverkrachtingszaak is maandag door het lint gegaan tijdens de rechtszaak.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00831/verdachte_831083d.jpghttp://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00806/cordaan_806560d.jpg

De man gooide een aansteker richting de rechters. Toen hij werd verzocht buiten af te koelen, schreeuwde hij "donder op". Na de pauze was de man echter niet afgekoeld. Hij trapte tegen een stoel en weigerde de zaal te verlaten.

Na een volgende woede-uitbarsting moest de parketpolitie de man tegen de grond werken, in de boeien slaan en afvoeren. Zijn verhoor is een dag uitgesteld.

In totaal staan twaalf mannen in de leeftijd van 17 tot 23 jaar terecht; acht voor groepsverkrachting van een 16-jarig meisje, vier voor het in bezit hebben van kinderporno.

Zij zouden zich in mei vorig jaar met veel geweld hebben vergrepen aan het meisje, in wisselende samenstelling, verspreid over meerdere dagen, op verschillende lokaties.

De verkrachtingen zouden onder meer plaats hebben gehad in Cordaan, een woongroep voor licht verstandelijk gehandicapten, waar enkele van de mannen wonen.

Mobiele telefoons

De groep mannen die zich met haar bezighield, groeide onder meer doordat de mannen elkaar over het bestaan van het meisje via berichten op mobiele telefoons inlichtten. Deze berichten gingen vergezeld van foto's waarop het meisje te zien was terwijl zij seksueel verkeer had met een of meer verdachten.

Het meisje zou zijn opgepikt in een coffeeshop in Amsterdam. Zij was weggelopen uit jeugdinrichting Het Poortje in Groningen. Een aantal verdachten zegt dat het slachtoffer de seks zelf heeft gewild. "Ze liegt”, aldus een van hen maandag over haar verklaring voor de rechtbank van Amsterdam.

Walgelijk

Behalve bewoners van Cordaan aan de Parkhof waren waarschijnlijk ook vrienden bij de verkrachting betrokken. Een ingewijde noemde de groepsverkrachting 'te walgelijk voor woorden'.

Ontredderd

In de nacht van 12 op 13 mei trof de politie het hevig ontredderde meisje aan op het metrostation Reigersbos in Amsterdam. Ze zat onder de blauwe plekken en had moeite met lopen.

Een week later meldde de vestiging Parkhof van Cordaan zich bij de politie met de mededeling dat een bewoner zelfgemaakte pornografische beelden had gezien, op de mobiele telefoon van zijn buurman (een van de verdachten). De beelden waren geschoten in een kamer van de Cordaanvestiging, van weer een andere verdachte.

In juni arresteerde de politie de eerste verdachten. In totaal pakte zij vijftien jongens en mannen op. Een drietal zaken is geseponeerd.

Aangifte

De gezinsvoogd van het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Volgens de verklaring van het meisje zijn de verdachten bijzonder hardhandig en pervers met haar omgegaan. Een aanzienlijk deel van de seksuele handelingen is gefilmd met mobiele telefoons.

De rechtbank heeft tien dagen uitgetrokken voor de zaak. Op 6 april formuleert de officier van justitie zijn strafeisen.

Bron : Telegraaf.nl

DVD Watcher
29-03-2011, 17:38
12-jarige moeder naar pleeggezin

Tijdens een schoolreisje van haar basisschool is vorige week een 12-jarig meisje uit Groningen bevallen van een gezonde dochter. Het meisje was 11 jaar toen ze zwanger raakte. Ze wil niet zeggen wie de vader is.

Jeugdzorg wil de moeder en de baby samen in een pleeggezin plaatsen, zolang het onderzoek van de Kinderbescherming bezig is. Volgens de Raad zou het meisje zich thuis "mogelijk in een onveilige omgeving bevinden." De Raad wil zeker weten dat het meisje veilig is.

Schoolreisje

Het meisje wist niet dat ze zwanger was. Tijdens het uitstapje kreeg ze plotseling hevige buikkrampen. Er werd een ambulance bijgehaald. De medewerkers hebben de baby ter wereld gebracht.

Moeder en dochter liggen nog in het ziekenhuis en maken het goed. Meerdere hulpinstanties zijn ingeschakeld om de tienermoeder bij te staan. Bureau Jeugdzorg als voogd aangesteld, de Raad voor de Kinderbescherming had daarop aangedrongen bij de rechter.

Erg jong

"We hebben wel vaker minderjarige moeders in Nederland, maar twaalf jaar is wel heel erg jong, dat komt heel weinig voor", zegt Marie-Louise van Kleef, directeur van de Raad voor de Kinderbescherming.

Ook heeft de raad aangifte gedaan bij de politie. "Het is niet duidelijk of de volwassenen in dit verhaal een rol hebben gespeeld. De Kinderbescherming heeft de politie daarom gevraagd de rol van de volwassenen te onderzoeken", aldus Van Kleef.

Strafbaar of niet?

Volgens het Openbaar Ministerie in Groningen is het seksueel binnendringen van een lichaam onder de 16 jaar verboden. Zo staat het in de wet. Bij leeftijdsgenoten onder de 16 jaar wordt in de praktijk geen actie ondernomen als de seks vrijwillig is.

Ook kan iemand van 14 jaar vrijwillig seks hebben met iemand van 30 jaar, maar dan kan de politie wel kijken of er sprake is van machtsmisbruik.

Bron : NOS nieuws

Niet weten dat je zwanger bent/kan zijn? Ja daaaaaaaaaag.

Je kan wel doktertje spelen, maar niet weten wat er kan gebeuren, tuurlijk http://www.goldenearringforum.nl/images/smilies/maf.gif http://www.goldenearringforum.nl/images/smilies/maf.gif

Een kind van die leeftijd hoort te spelen, alleen heeft dit geval spelen wel erg letterlijk opgevat op de verkeerde manier.

Opvoeding wel ok geweest?

Jordy van Buel
29-03-2011, 17:41
Niet weten dat je zwanger bent/kan zijn? Ja daaaaaaaaaag.

Je kan wel doktertje spelen, maar niet weten wat er kan gebeuren, tuurlijk http://www.goldenearringforum.nl/images/smilies/maf.gif http://www.goldenearringforum.nl/images/smilies/maf.gif

Een kind van die leeftijd hoort te spelen, alleen heeft dit geval spelen wel erg letterlijk opgevat op de verkeerde manier.

Opvoeding wel ok geweest?

Hmm.. niet om het een of ander, maar het kan wel degelijk dat je zwanger bent zonder dat je daar iets van merkt. Er zijn genoeg voorbeelden van jonge meiden/vrouwen die amper een buik krijgen. Daarnaast kan het best zo zijn dat het hier gaat om een verkrachtingszaak en dat het meisje dit niet heeft durven vertellen. Beetje voorbarig dus wat je hier zegt..

DVD Watcher
29-03-2011, 17:47
Hmm.. niet om het een of ander, maar het kan wel degelijk dat je zwanger bent zonder dat je daar iets van merkt. Er zijn genoeg voorbeelden van jonge meiden/vrouwen die amper een buik krijgen. Daarnaast kan het best zo zijn dat het hier gaat om een verkrachtingszaak en dat het meisje dit niet heeft durven vertellen. Beetje voorbarig dus wat je hier zegt..

Ik bedoel alleen dat als je gemeenschap hebt, al dan niet met vriendje, of verkrachting, moet iedereen toch weten dat je zwanger kunt raken als sex plaats vind.

Jordy van Buel
29-03-2011, 17:48
Ik bedoel alleen dat als je gemeenschap hebt, al dan niet met vriendje, of verkrachting, moet iedereen toch weten dat je zwanger kunt raken als sex plaats vind.

Niet iedereen van 12 is tegenwoordig al zo ver..

scherpschutter
29-03-2011, 18:00
Misschien dacht ze dat het kunstmatige ademhaling was of zoiets ...

1101
29-03-2011, 19:25
Niet iedereen van 12 is tegenwoordig al zo ver..

Helaas zijn ze wel zo ver dat ze gewoon de koffer induiken. Ik vermoed een gevalletje obesitas.

De twee artikelen zijn goede voorbeelden van een ontwikkeling die alleen maar leidt tot meer ellende. Jonge seksueel actieve onnozelaars die nieuwe onnozelaars produceren en een intellectuele voorhoede die niet denkt aan nageslacht maar aan carrière en de portemonnee. Je kunt zelf wel bedenken waar dat toe zal leiden. Ja, ik flirt met eugenetica.

langejan
29-03-2011, 20:31
Komt wel vaker voor op scholen, omdat de jeugd van tegenwoordig nogal bijdehand zijn, en geflikfooi toch niet onbeantwoord kan blijven...

DVD Watcher
30-03-2011, 16:53
Blijf het toch raar vinden ''ze wist niet dat ze zwanger was''.

Ze moet 2 dingen wel geweten hebben lijkt me : A = Ze is met vriendje of iemand anders vrijwillig naar bed geweest of B = Ze is misschien slachtoffer van verkrachting.

1 ding is zeker, er heeft seks plaatsgevonden, al dan niet vrijwillig, want kindjes komen niet tussen de kolen vandaan, of uit een winkelschap http://www.goldenearringforum.nl/images/smilies/icon_wink.gif.

Dus iets moet ze wel geweten hebben dat ze zwanger zou kunnen zijn geraakt door 1 van de 2 bovenstaande mogelijkheden.

Smooth-J
30-03-2011, 17:44
Blijf het toch raar vinden ''ze wist niet dat ze zwanger was''.

Ze moet 2 dingen wel geweten hebben lijkt me : A = Ze is met vriendje of iemand anders vrijwillig naar bed geweest of B = Ze is misschien slachtoffer van verkrachting.

1 ding is zeker, er heeft seks plaatsgevonden, al dan niet vrijwillig, want kindjes komen niet tussen de kolen vandaan, of uit een winkelschap http://www.goldenearringforum.nl/images/smilies/icon_wink.gif.

Dus iets moet ze wel geweten hebben dat ze zwanger zou kunnen zijn geraakt door 1 van de 2 bovenstaande mogelijkheden.

Uit ervaring kan ik spreken dat dit wel mogelijk is. Wij wisten pas na 6 maanden dat ze zwanger was. Al die tijd had ze nog steeds haar maandelijkse bloedverlies, dan wel wat afgezwakt. Ze had een minimaal buikje erbij, wat we verweten aan minder sporten en meer eten. Naarmate het toch wat harder werd, naar de dokter en bleek ze uiteindelijk 6 maanden.

Uiteraard snap ik dat er meteen een beeld wordt gevormd, maar don't jump to conclusions, till you really know them.

Marcel den Haan
31-03-2011, 18:49
Ik ken zelfs iemand die al 8 maanden zwanger was en van niks wist. Die persoon was vrij jong ook, jaartje of 18 geloof ik. Toen ze vermoedens had wou ze het weg laten halen, bij de echo bleek het al zo ver te zijn. Niks geen buik gezien, pas toen ze het wist schoot die ineens naar voren.

DVD Watcher
02-04-2011, 07:46
'Oortjes' gevaarlijk voor fietsers.

Koptelefoontjes, ook wel 'oortjes' genoemd, van mp3-spelers en mobiele telefoons vormen een gevaar voor fietsers.

Steeds meer fietsers komen in de problemen doordat zij worden afgeleid door elektronica aan hun hoofd. De politie gaat optreden als er sprake is van gevaarlijk weggedrag.

Er is nog geen algeheel verbod op fietsen met mp3 of telefoon, gekoppeld aan het direct opleggen van een boete. Toch stelt het Buro Verkeershandhaving van het Openbaar Ministerie (BVOM) dat het verkeersgedrag van de vooral jeugdige fietsers zorgen baart.

Woordvoerder Ernst Koelman van het BVOM: „De regels zijn inmiddels aangescherpt. Zo zijn nu ook snorfietsers al enige tijd strafbaar als ze proberen te bellen. Het aantal ernstige ongevallen, veroorzaakt door gebruik van de apparatuur, is nog niet aantoonbaar hoog voor een algeheel verbod.

De politie zal bij gevaarlijk weggedrag echter wel degelijk bestraffend optreden, zeker nu het aantal klagers volgens verschillende onderzoeken stijgt.”

Schrikken

Het gebruik van gsm of mp3-speler op de fiets is in ons omringende landen inmiddels strafbaar. Eerder al waarschuwde verkeersofficier Koos Spee voor de gevaren. Spee: „Automobilisten schrikken zich vaak rot van bellende fietsers.”

De Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) heeft berekend dat de risicofactor op een ongeval voor fietsers die bellen of muziek beluisteren dertig procent hoger ligt. „Het blijft bij een schatting, maar het risicogebruik staat toch tamelijk onomstotelijk vast”, stelt een woordvoerder.

Ook constateert de SWOV dat fietsers steeds vaker in de nachtelijke uren een ongeval krijgen. Het aantal steeg van 5000 naar 8000 in vijftien jaar tijd. „Bellen, muziek, alcoholmisbruik, slechte fietsverlichting: het zijn zorgenkindjes”, stellen de verkeerswetenschappers.

Bron : Telegraaf.nl

Yvonne
02-04-2011, 12:56
das overdreven.. ik lees weleens op de fiets met me muziek of foon.. niks aant handje...
best leuk om te doen trouwens... weet niet of het een slimme aanrader is.

peptalk
02-04-2011, 14:00
Duidelijk een opmerking van iemand die geen auto rijdt....

Smooth-J
02-04-2011, 15:24
Ik vind het een beetje dubbel.

MP3 spelers of telefoons bedienen kan ik me helemaal indenken.
Maar puur het luisteren naar muziek niet. In de auto luister je ook muziek en zit je in een auto dan is omgevingsgeluid ook veel en veel minder.

Vaak hoor ik auto's waarbij het wel een concert lijkt. Dan moeten we dat ook verbieden.

Yvonne
02-04-2011, 15:25
Duidelijk een opmerking van iemand die geen auto rijdt....
je moet eens zien auto's geven fietsers in het algemeen nooit voorang, snijde ze af... als ik doodgereden word wil ik gewoon als laatste hier op aarde Green Day horen (y)

Jordy van Buel
02-04-2011, 15:28
Ik moet toegeven dat bellen en fietsen moeilijk samengaan. Je bent dan toch erg snel afgeleid. Muziek en fietsen vind ik persoonlijk geen probleem, gewoon wat beter kijken (al moet/doe je dat zonder muziek ook al).

scherpschutter
02-04-2011, 18:39
Of het verboden moet worden is natuurlijk vers twee, maar dat het gevaarlijk is, lijkt me duidelijk. Je wordt er hoe dan ook door afgeleid en omgevingsgeluiden die je kunnen waarschuwen, worden minder goed hoorbaar.

Jethro
02-04-2011, 19:01
Regeltjes, regeltjes en lekker zeiken, er wordt altijd zo spastich en gefrusteerd gereageerd in het verkeer. Het lijkt wel of iedereen overspannen is?:-(

1101
02-04-2011, 20:04
Verkeersveiligheid wordt veel te serieus genomen in Nederland. Wat fietsvriendelijkheid betreft staat Nederland denk ik aan de internationale top. Hele infrastructuren zijn ingericht speciaal voor fietsers, zeker in de nieuwere kernen als Houten en in de Flevopolder en de talloze VINEX-locaties. Fietsers worden dan ook vaak nog beschermd, en de mens op de fiets denkt zich dan bepaalde voorrechten te kunnen toeeigenen: lekker door rood als er toch niks aan komt (ook moeders met kinderen), zwabberend over de weg of het fietspad zonder oog voor medeweggebruikers, ook en misschien wel juist zonder telefoon aan het oor, geen richting aangeven, niet de gewezen plaats op de weg gebruiken. Talloze onzorgvuldigheden waar automobilisten voor gestraft zouden worden. De fietser moet niet zo zeuren. Al deze argumenten ten spijt: of het de fietser dan verboden moet worden om wat dan ook aan apparatuur te bedienen achter het stuur vind ik ernstig overdreven. Ook zonder deze zaken concentreren mensen zich veelal NIET op het verkeer maar op randzaken. Zorg dat je zichtbaar bent en hou je aan de aangewezen plek op de weg. Wees niet arrogant als fietser, stel je flexibel en bescheiden op, wees je bewust van je kwetsbare locatie en denk een beetje na, dan hoeven er geen strafmaatregelen genomen te worden. Bal ligt bij de fietser.

Alexander D
04-04-2011, 08:16
Ik moet toegeven dat bellen en fietsen moeilijk samengaan. Je bent dan toch erg snel afgeleid.

Echt? Geen enkel probleem mee. Maar goed, ik bel ook constant voor m'n werk in de auto dus op de fiets is nog veel relaxter.