De resultaten 1 tot 10 van 10 worden weergegeven.

Discussie: Alpha Dog

  1. #1

    Standaard Alpha Dog

    http://www.apple.com/trailers/newline/alphadog/

    ik kwam net deze trailer tegen, ik moet zeggen dat ik wel benieuwd ben geraakt naar deze film.
    Turn around and feel the vibe.....

  2. #2

    Standaard

    Ik heb een ietsipitsitieniwinie stukje gezien van Alpha Dog en hoop dat het niet te spiegelen valt aan het geheel. Vaak zal zoiets niet uit mijn mond komen, maar Justin Timberlake was beschamend slecht. Het is jaren geleden dat ik iemand zo op zijn bek heb zien gaan.

  3. #3

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Esteban
    Vaak zal zoiets niet uit mijn mond komen, maar Justin Timberlake was beschamend slecht. Het is jaren geleden dat ik iemand zo op zijn bek heb zien gaan.
    Edison zeker nog niet gezien, dan is het dus 2x.

  4. #4

    Standaard

    is hier al meer over bekend mbt nederlandse release? dvd of bios?

  5. #5

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Ramonhal
    is hier al meer over bekend mbt nederlandse release? dvd of bios?
    ???

  6. #6

    Standaard

    Alpha Dog (2006)
    Johnny Truelove is een jonge drugsdealer in de San Gabriel Valley, Los Angeles. Zijn bende ontvoert de jongere broer van iemand die hen nog geld verschuldigd is, maar het plan loopt niet zoals gepland. Frankie krijgt de taak om te passen op de ontvoerde jongen, die de ernst van de situatie niet lijkt in te zien. Ondertussen tracht de vader van Johnny zijn zoon uit de gevangenis te houden, maar in drie dagen tijd kan er veel gebeuren...

    Een film waar ik bij voorbaat al me twijfels over had omdat o.a. Justin Timberlake er in meespeelt en dat voorspelt niet veel goeds. In het begin deed fe film me vooral aan een film van Larry Clark denken alleen met het verschil dat dit me totaal niet kon boeien en de film hip en cool wil zijn maar eerder ongeloofwaardig en lachwekkend is. Vooral ook dat schelden van fuck,bitch enz en al die rapmuziek ging me al snel de keel uithangen. Ik werd ook nergens geraakt of leefde met niemand van de personen mee. En dan dat einde met Sharon Stone,mijn hemel,heel snel vergeten deze film wat in mijn ogen gewoon troep is. 4/10
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  7. #7

    Standaard

    Vond em wel aardig voor 1 keer. Best triest als je ziet wat mensen blijkbaar doen voor 1200 dollar. Wel was het inderdaad duidelijk te merken dat ze de film overdreven 'populair' hebben willen maken.

  8. #8

    Standaard

    Nou, ik wou deze film eerst gewoon aan me laten voorbijgaan vanwege de naam Justin Timberlake in de cast, maar zijn rol in Black Snake Moan viel me niet tegen dus wou ik deze nu ook wel eens zien (nuja, niet speciaal voor hem hoor ).

    Wat tegensteekt aan Alpha Dog is dat marginale rap- en dealer-sfeertje dat over de hele film hangt, maar aangezien het ergens gebaseerd is op ware feiten kan je het de makers misschien niet echt kwalijk nemen dat ze waarheidsgetrouw proberen te zijn. Dat zou echter geen excuus mogen zijn voor de soms echt wel belachelijke dialogen in de stijl van "you're a faggot" met als reply "no YOU are the motherfuckin' cocksucker" om maar een idee te geven van het niveau. Sommige dingen die met de gegijzelde jongen gebeuren kwamen me ook over als té ongeloofwaardig en waarschijnlijk een poging om het verhaal wat te dramatiseren.

    Maar als je verder probeert te kijken als die dingen, zitten er in Alpha Dog wel een aantal dingen die het de moeite waard maken om de film eens te bekijken. Een aantal goede acteerprestaties van o.a. Emile Hirsch, (jaja) Timberlake en voor mij vooral Ben Foster, die jammer genoeg naar het einde van de film toe niet meer zoveel in beeld komt. Verder ook kleinere rollen voor Bruce Willis en Harry Dean Stanton die bij mij weinig fout kunnen doen. Het verhaal op zich is zeker ook boeiend materiaal om een film uit te maken, alleen vraag ik me af wat verzonnen is en wat zich echt heeft voorgedaan een 15-jarige nerdige knul die op een feestje in een zwembad ontmaagd wordt door 2 bloedgeile meiden die op hem kicken omdat hij gegijzeld wordt, come on zoiets gebeurt in een pornofilm niet eens. En zo zitten er wel meer dingen in de film die volgens mij voortspuien uit overdreven verhalen die achteraf door de getuigen waarschijnlijk verspreid zijn

    Maar achja, voor één keer te zien was het best wel amusant en voor een paar euro zou ik het ook nog wel op DVD kopen (al denk ik niet dat deze film hier al is verschenen ondertussen?).

  9. #9

    Standaard

    Hieraan te zien lijkt het dat er wel een release is geweest:
    http://www.moviemotion.nl/content/re..._Fuck_You.html

  10. #10

    Standaard

    Ik zie nu bij een aantal webwinkels inderdaad ook dat de film toch al is verschenen op DVD hier. Maar meer als 6-7 euro wil ik er in ieder geval niet aan geven, dus wacht ik nog wel even af

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •