Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
De resultaten 1 tot 25 van 29 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Series die je niet kon bekoren...

    Als hier al iets over bestaat kan dit verwijderd worden!

    Welke serie vond jij niets aan? Welke series vind jij overgewaardeerd? Welke series konden jou totaal niet interesseren, bekoren of intrigeren?

    Waarschijnlijk zal ik het hele forum over me heen krijgen voor de volgende series. Ik heb wel de respect genomen om het eerste seizoen gewoon af te kijken. Dit zijn mijn bekentenissen:

    Met Six Feet Under haalde ik twee jaar terug een behoorlijk domper binnen in me collectie. Een begrafenisfamilie die met een bepaald soort humor door het leven ging. Niet mijn humor toch zaten er een aantal mooie gebeurtenissen in die ik zeker niet zal vergeten. Vooral het karakter van Peter Krause en Rachel Griffiths vond ik wel interessant. Maar de rest, dat hele wereld, had ik totaal niets.

    Mijn stukje toen der tijd:
    Ben geen bewonderaar van Alan Ball, schrijver van Americ Beauty en Six feet under. Ik zie meestal niet de de zwarte humor erin. Het gaat zich om een begrafenisonderneming die geleid worden door een behoorlijk vreemde familie. De eerste aflevering begint meteen heftig waar de eigenaar en ook meteen de vader van de familie wordt doodgereden. Iedereen lijd onder het verlies en de onderneming wordt verder getrokken door de twee zoons. Als je van een zwartgallige komische familie houd die in de ruwbusiness zit een aanrader. Voor mij was het vooral wennen, wie weet dat ik ooit de andere seizoenen kijk maar voor mij hoeft het nou niet.

    Hotel Babylon ging ik met de verkeerde gedachte kijken.

    Wat ik dacht kwam ook uit deze serie is niet voor ondergetekende gemaakt. Teveel nonsens, teveel soaperigheid, te luchtig noem het maar op. We krijgen een zogenaamd kijkje in een wereld van het vijfsterren hotel. Het hotel krijgt de meest absurde en excentrieke klanten over de vloer. Of het geloofwaardig is weet ik niet want ik ben nog nooit binnen geweest in een dergelijk hotel. Verder vond ik het acteerwerk niet echt boeiend en werkte een aantal medewerkers me behoorlijk op de zenuwen zoals de receptioniste Thornton-Wilton met een schuin streepje welteverstaan. De visuele vorm van de serie was ook een punt waar ik me continue aan ergerde: slowmotion, fastmotion door elkaar heen en dat vijftig minuten lang. Me ogen hadden geen moment van rust. Verder vond ik de inhoud nou niet echt interessant neem de inhoudsloze vioce-over aan het begin en einde van de serie. Dus een serie die me vrijwel koud liet en ik mag concluderen naar acht afleveringen dat deze serie niet voor mij gemaakt is.


    En met 24 ontsprong er in 24-topic een complete discussie. Dat zal menigeen nog wel weten!

    Een weekend met 24 en je bent meteen van alle gekte af, is het echt zo lovend als iedereen zegt of ben ik gewoon extreem kritisch, ik hoop ergens daartussen. Personages komen en gaan een syndroom waar elke serie mee zit en moet mee zitten, maar helaas gingen hier letterlijk de totaal overbodige personages eruit. Met wat meer vertrouwen in het publiek had onze Sutherland ook het stokje kunnen doorgeven aan een volgende iets wat de kijker totaal niet verwacht en een juiste manier is van Plotwendingen te brengen. Het volgende punt waar ik even stil wil op staan: Plotwendingen. Helaas zag ik ze van veraf aankomen. Natuurlijk zaten er één of twee bij die ik niet zag zoals dat Nina Myers uiteindelijk een dubbelrol had, ongelooflijk maar waar. Verder zijn de cliffhangers alles behalve goed iets waar ik touwens bij bijna elke serie aan erger net alsof er dan kijkers wegvallen. Ik ben van mening dat de serie het niet moet hebben van de plotwendingen, Cliffhangers of andere nonsens. Als je de kijker een degelijk verhaal kan laten vertellen en er ook nog kan in gaan geloven dat de president van Amerika daadwerkelijk wel eens kan gaan sterven dan ben je goed bezig iets wat je niet moet opzoeken in de hierboven geschreven punten. Gelukkig kan Sutherland net boven zichzlef stijgen zoals als hij in één van de laatste aflevering een slachtpartij houd. Wat intens rauw en schitterend in beeld gebracht is iets wat het Hollywood gehalte drastisch omlaag haalde. En de manier van montage in mijn mening niet concentratie vermogend meer irretant uit je kijkbalans trekken. Tijdklokken die intens hard tikken bij een aankomend reclame, en dat vier keer op een aflevering dus 96 keer in heel seizoen, kan dat op een dvd-uitgave niet aangepast worden of ben ik de enige die daarover zeurt? Verder het steeds onderverdelen van de beelden kan voor de één een mooie oplossing zijn maar voor de ander vreselijk. Het haalde me steeds uit de serie en dwong om op me horloge te kijken. Misschien ben ik gewoon een zeurpiet maar in mijn ogen vind ik dit dus geen aangenaam vermaak, toch zijn er zeker dingen op te noemen die rit wat minder ongemakkelijk maken. Zoals het kleurverschillen in nacht en dag, vooral de schemering kwam magnifiek naar voren iets wat ze gelukkig mooi toegepast hebben voor het totaalplaatje. Dus misschien waren het de hoge verwachtingen misschien was ik al van te voren al negatief ingesteld, ik weet het niet, maar ik hoor dus niet bij de groep die de serie uitmuntend tot geniaal benoemt. Een ‘’ruime’’ voldoende voor de baanbrekende dingen die ze erin hebben verwerkt
    En The Sopranos...

    Tony Soprano (James Gandolfini) staat aan het hoofd van maar liefst twee families. Hij heeft zelf met zijn vrouw (Edie Falco) een zoon en een dochter op de wereld gezet, maar daarnaast 'schenkt' zijn vader hem nog een familie namelijk een maffiafamilie. Als de ene familie niet zijn einde betekent dan zal het andere dat wel worden. Deze serie is ieders favoriet tot nu toe bij mij nog niet. Maar de meeste maffiafilms zoals The Godfather, Casino, Goodfellas kon ik heel erg van genieten. Maar krijg naar mijn mening te weinig, te zien van het maffiawereldje. Deze serie vult de films in als de aftiteling begint. In het begin is even wennen maar al snel raak je al gewend aan het wereldje van de afvalverwerking. Je begint stilaan mee te voelen alsof het je eigen familie is. Alleen ook weer hier te lange afleveringen meer dan 50 minuten hoef je niet raar voor op te kijken. Ook al gebeurd er veel in één aflevering als je bij de laatste aflevering bent was ik al de helft kwijt. Als je ongeveer 8 afleveringen per dag kijkt wat ik gedaan heb. Had ik de serie binnen anderhalve dag uitgekeken en dan nog kon ik niet alles meer herinneren. Voor de rest zat er paar geniale afleveringen bij zoals de voorlaatste wanneer Tony helemaal depressief wordt en de halve aflevering in zijn bed blijft liggen, vond ik goed gevonden. Maar voor de rest snap ik niet helemaal de hype rond deze serie.


    En jullie...?
    Laatst aangepast door Oudlid_X5 : 19-04-2008 om 18:40

  2. #2

    Standaard

    The 4400

    Wat een slechte serie zeg. Geen goedlopend verhaal, slechte effecten en zeer zwak en vooral ongeloofwaardig acteerwerk.

  3. #3

    Standaard

    24
    The Sopranos
    Lost

    Nou moet ik zeggen dat ik bij alle drie de series ergens midden in het verhaal viel, maar zelfs dan nog moet er iets zijn dat me zou kunnen bekoren. Maar niets van dat dus.

  4. #4

    Standaard

    Series waarvan ik een seizoen had:

    - One three hill, series als The OC en Dawsons Creek vind ik geweldig maar dit kon me echt niet boeien.
    - Vrouwenvleugel; te gedateerd en te traag
    - BH90210; ook te gedateerd en enorm traag
    - De vlaamse pot; zo niet grappig (dat ik het eerder keek!)

  5. #5

    Standaard

    Ik heb nogal een brede interesse maar series (meestal soaps) waar eenzelfde personage door 2-3 verschillende acteurs/actrices wordt vertolkt. Verder merk ik, bij mezelf dan, dat de series die ik bezit, meestal na een seizoen of 4, enig niveau- of kwaliteitsverlies lijden.

  6. #6

    Standaard

    Zou de topicstarter zijn 24 stukje niet kunnen spoileren...niet iedereen weet hoe het met Nina Meyers zat...
    DIT IS MIJN CLUB, MIJN IDEAAL, DIT IS DE MOOISTE CLUB VAN ALLEMAAL !! HIER LIGT MIJN HART, MIJN VREUGDE, MIJN VERDRIET. HET KAN DOOIEN, HET KAN VRIEZEN, WE KUNNEN WINNEN OF VERLIEZEN, MAAR EEN BETERE CLUB DAN DEZE IS ER NIET !!!

  7. #7

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Richard B. Bekijk bericht
    24
    The Sopranos
    Lost

    Nou moet ik zeggen dat ik bij alle drie de series ergens midden in het verhaal viel, maar zelfs dan nog moet er iets zijn dat me zou kunnen bekoren. Maar niets van dat dus.
    Lekker onzinnig om ze dan af te kraken. 24 en Lost zijn juist pas goed als je het verhaal volgt. Als je ergens de helft niet van snapt (zeker bij Lost) dan heb je geen hol aan de serie. Idem met 24, dat pas tof is als je het vanaf aflevering 1 volgt..

    Ik heb 2 seizoenen van The Unit gekeken en ik vond het maar saai. Vooral dat familiegelul op de thuisbasis...en dat nam vaak een halve aflevering elke keer al in beslag...
    DIT IS MIJN CLUB, MIJN IDEAAL, DIT IS DE MOOISTE CLUB VAN ALLEMAAL !! HIER LIGT MIJN HART, MIJN VREUGDE, MIJN VERDRIET. HET KAN DOOIEN, HET KAN VRIEZEN, WE KUNNEN WINNEN OF VERLIEZEN, MAAR EEN BETERE CLUB DAN DEZE IS ER NIET !!!

  8. #8

    Standaard

    Ik investeer meestal pas tijd in een serie als ik er goede dingen over heb gehoord. Ik ben wel gestopt met Arrested Development. Dat is toch voornamelijk een comedy en als ik het dan persoonlijk niet grappig vind, houdt het al snel op.

    Overigens zie ik het nut niet zo van een topic als dit. Een beetje hetzelfde verhaal als het overwaardeer/onderwaardeer topic. Iemand zegt een topserie niet goed te vinden en vervolgens zegt iemand anders: Hoe kun je dat nu vinden? bla bla bla etc. etc. etc.
    |Gekeken films (WhatIWatch) |
    "The screen is a magic medium. It has such power that it can retain interest as it conveys emotions and moods that no other art form can hope to tackle." - Stanley Kubrick

  9. #9

    Standaard

    idd en je kunt er alleen maar lui mee kwetsen als je er soms iets te eerlijk over bent

    slotje

  10. #10

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door deTuinman Bekijk bericht
    idd en je kunt er alleen maar lui mee kwetsen als je er soms iets te eerlijk over bent

    slotje
    Een slotje is misschien wat overdreven en je eigen mening voor je houden omdat je er anderen mee zou kwetsen al helemaal.

    Ik geef alleen aan dat ik niet 100% achter dit soort topics sta en het doel niet zo goed zie. Ik zal hier dan ook niet zo snel meer posten
    |Gekeken films (WhatIWatch) |
    "The screen is a magic medium. It has such power that it can retain interest as it conveys emotions and moods that no other art form can hope to tackle." - Stanley Kubrick

  11. #11

    Standaard

    Everwood
    One Tree Hill
    Roswell
    The X-Files (kijk het wel, mja alleen als ik er echt zin in heb)
    The Sopranos (Ik heb ECHT een haat voor seizoen 1, kan het niet uitstaan, maar moet zeggen dat Seizoen 6 ontzettend goed is).
    The Wire, Heb het 3 afleveringen geprobeert en heb niet veel zin meer om het te kijken.

  12. #12

    Standaard

    Onbetwiste nummer 1 in de serie flop tien: Lost

    Wat een ongelooflijke overblown en overhypte serie, zeg! Het plot sloeg na het eerste seizoen echt gewoon nergens meer op, ik moest onmiddellijk denken aan South Park, waarin een paar zeekoeien het plot van Family Guy "schrijven" door balletjes met woorden uit hun aquarium te gooien. Ik snap echt niet dat deze veredelde onzin nog zoveel aanhangers heeft: de serie is niet spannend, plotholes "up the wazoo" (hoor ik toch, ik kon het zelf niet meer aan na de helft van seizoen 2), en jah... het hoeft voor mij gewoon niet.

    En kom nu niet aandraven met "maar, het wordt pas goed na de tweede helft van seizoen 2!", want als een serie anderhalf seizoen nodig heeft om op dreef te komen, is het gewoon geen goeie serie.

    Ohja, en natuurlijk ook The Simpsons, een klassieke animatieserie (begrijp me niet verkeerd) gedurende de eerste acht, misschien negen seizoenen. Sindsdien begon de humor vreselijk te vervlakken en enkel nog te vertrouwen op slappe parodieën van bestaande films of series. Na seizoen 10 hadden ze de stekker er mogen uittrekken: het is een mooi rond getal om mee te eindigen en dan zou The Simpsons als een klassieke animatieserie de geschiedenis ingaan. Nu waarschijnlijk ook, omdat hij al minstens een jaar of euh, acht, negen, de titel "Langstlopende Animatieserie Aller Tijden" meedraagt, maarjah, dat betekent voor mij weinig als de serie al meer dan de helft van zijn totale bestaan uit totale nonsens bestaat. Afvoeren zo onderhand!
    Spleen, door Godfried Bomans
    Ik zit mij voor het vensterglas onnoem'lijk te vervelen. Ik wou dat ik twee hondjes was. Dan kon ik samen spelen.
    Mijn blog met filmbesprekingen
    Mercapto ergo sum - Ik zeik, dus ik ben...

  13. #13

    Standaard

    LOST!

    (get lost!)

    Fraiser

    (niet mijn humor)

    Seinfeld

    (ook niet mijn humor)

    Simpsons

    Southpark

    CSI

    (jaja, alleen knappe mensen zijn slim en doen interessante dingen en blijven ook nog verassend genoeg 'integer' :kots)

    24

    (hahahahahahahahaha 24 uur duurt 4 maanden, tssss.)

    Sopranos

    X-files.
    Laatst aangepast door KILLER : 20-04-2008 om 06:47

  14. #14

    Standaard

    Ach, het hele punt van CSI is net dat je gewoon altijd perfect weet wat je kunt verwachten. Eerst stelt men alle verdachten voor (het valt trouwens ook altijd op dat diegene die het gedaan heeft ook bij de pakweg 5-6 mensen horen die de speurders ondervraagd hebben), dan heeft men tot ongeveer de helft van de aflevering geen idéé van wie het gedaan kan hebben, dan halen ze een DNA-staal door een wondertoestel en ziezo: de dader is gekend!

    CSI en aanverwanten (vooral Miami) zijn zo cheesy dat je er gewoon van moét houden
    Spleen, door Godfried Bomans
    Ik zit mij voor het vensterglas onnoem'lijk te vervelen. Ik wou dat ik twee hondjes was. Dan kon ik samen spelen.
    Mijn blog met filmbesprekingen
    Mercapto ergo sum - Ik zeik, dus ik ben...

  15. #15

    Standaard

    [Hou je in, je hebt net gezegd dat je niet meer in dit topic zou posten]

    [Hou je in, je hebt net gezegd dat je niet meer in dit topic zou posten]

    [Hou je in, je hebt net gezegd dat je niet meer in dit topic zou posten]


    Sorry, ik praat even tegen mezelf.
    |Gekeken films (WhatIWatch) |
    "The screen is a magic medium. It has such power that it can retain interest as it conveys emotions and moods that no other art form can hope to tackle." - Stanley Kubrick

  16. #16

    Standaard

    Desperate house wifes, alle rechtbank en crime series, alle soaps

    is gewoon CRAP!!!!

  17. #17

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Dennoman Bekijk bericht
    Onbetwiste nummer 1 in de serie flop tien: Lost

    Wat een ongelooflijke overblown en overhypte serie, zeg! Het plot sloeg na het eerste seizoen echt gewoon nergens meer op, ik moest onmiddellijk denken aan South Park, waarin een paar zeekoeien het plot van Family Guy "schrijven" door balletjes met woorden uit hun aquarium te gooien. Ik snap echt niet dat deze veredelde onzin nog zoveel aanhangers heeft: de serie is niet spannend, plotholes "up the wazoo" (hoor ik toch, ik kon het zelf niet meer aan na de helft van seizoen 2), en jah... het hoeft voor mij gewoon niet.

    En kom nu niet aandraven met "maar, het wordt pas goed na de tweede helft van seizoen 2!", want als een serie anderhalf seizoen nodig heeft om op dreef te komen, is het gewoon geen goeie serie.
    Dit topic is juist leuk voor de discussie. Dit richt ik aan de mensen die hier een slotje op willen..Dit terzijde.

    Verder heb je schijnbaar gewoon het verhaal van Lost niet gesnapt, of je interesse ligt niet bij een serie waarin zaken voorkomen die in het echt niet gebeuren.

    Lost seizoen 1 is inderdaad een intro voor de seizoenen daarna, maar ook seizoen 1 bevat veel spanning met het hele open-the-hatch verhaal. Maar het gaat pas echt los vanaf seizoen 2 en daarna blijft het beter, grootser en stoerder worden.

    Lost is mysterieus, apart en bijzonder. Zon serie zou niks aan zijn als je meteen weet hoe alles in elkaar steekt. Je hoeft het uiteraard niet te waarderen, maar ik vind het dom dat je die serie afkraakt door 1 seizoen wat overduidelijk de intro is op de serie.
    DIT IS MIJN CLUB, MIJN IDEAAL, DIT IS DE MOOISTE CLUB VAN ALLEMAAL !! HIER LIGT MIJN HART, MIJN VREUGDE, MIJN VERDRIET. HET KAN DOOIEN, HET KAN VRIEZEN, WE KUNNEN WINNEN OF VERLIEZEN, MAAR EEN BETERE CLUB DAN DEZE IS ER NIET !!!

  18. #18

    Standaard

    Ik ben er vrij zeker van dat hier al een topic voor was.. ik herinner me namelijk dat ik toen heb geschreven dat ik het niet zo op ziekenhuis-series zoals Grey's Anatomy en (de meeste) soaps heb

    Verder vind ik Family Guy ook maar onzin (totaal niet grappig).

    Prison Break is vanaf seizoen 2 eigenlijk ook niet meer de moeite waard, maar het eerste seizoen is wél zeer sterk.

    Heroes: gewoon een zeer middelmatige serie die de juiste hype voor zichzelf heeft weten te scheppen. Maar ik verwacht dat tegen seizoen 3 net zoveel mensen hebben afgehaakt als nu bij Prison Break gebeurt.

    De meeste doorsnee US sitcoms zoals onder andere According To Jim, My Wife And Kids, Everybody Loves Raymond, Will & Grace, Life On A Stick, ... als je alle goede grappen uit één seizoen samenbrengt heb je net genoeg humor om één fatsoenlijke aflevering te maken.

    Detectiveseries als CSI/Criminal Minds en dergelijke zijn meestal niet echt slecht, maar toch iets te repetitief qua behandelde zaken om echt interessant te zijn.

    Smalville: ooit een paar stukken van gezien, leek me gewoon heel saai te zijn. Maar ik ben dan ook sowieso al geen grote superman-fan (al kon ik van Lois & Clark eigenlijk wel genieten).

  19. #19

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door AjaxLitmanen Bekijk bericht
    Je hoeft het uiteraard niet te waarderen, maar ik vind het dom dat je die serie afkraakt door 1 seizoen wat overduidelijk de intro is op de serie.
    Alsjeblieft zeg, ik ben een ongelooflijke fan van fantasy (films en series dienen ook grotendeels voor escapisme naar mijn mening), maar Lost heeft gewoon een vreselijk slecht verhaal naar mijn mening, en daar vind ik mezelf heus niet zo dom voor als jij me kennelijk noemt...

    En ja, als je zelf al met zoveel woorden toegeeft dat het eerste seizoen erg traag en oninteressant is, dan hoeft een serie voor mij al niet. Het gaat wel om een heel seizoén jongens, 24 afleveringen of iets dergelijks... is wel een beetje té, nee?
    Spleen, door Godfried Bomans
    Ik zit mij voor het vensterglas onnoem'lijk te vervelen. Ik wou dat ik twee hondjes was. Dan kon ik samen spelen.
    Mijn blog met filmbesprekingen
    Mercapto ergo sum - Ik zeik, dus ik ben...

  20. #20

    Standaard

    Lost neemt misschien wel een hele lange aanloop, maar om nu te zeggen dat er helemaal niets gebeurt in seizoen 1 is wat overdreven. Veel zaken die je ziet in dat seizoen worden ook pas relevant in het licht van gebeurtenissen in de latere seizoenen. Het is trouwens science-fiction en in de verste verten geen fantasy (dan zou ik het wellicht zelf niets vinden).

    Maar ik ga geen moeite doen om iemand te overtuigen, Lost zal altijd zijn haters hebben maar de mensen die zijn afgehaakt weten gewoon niet wat ze missen Zelfde trouwens voor onder andere 24 en The Sopranos die hier precies ook vaak genoemd worden.

    EDIT: en zoals ik wel dacht, er was al een topic over dit onderwerp: http://www.dvd.nl/forum/showthread.php?t=43612 Bedankt Verhoeven voor weer een nutteloos topic
    Laatst aangepast door intexor : 20-04-2008 om 12:44

  21. #21
    Member
    Registratie datum
    Mar 2008
    Woonplaats
    Oost-Vlaanderen (België)

    Standaard

    Ach series zoals lost & 24 zie ik graag okal word het uitgemolken enzo.

    Maar als k dan op tv programma's tegen kom als Full house en the fresh prince of bell-air. Echt om misselijk van te komen. xD

  22. #22

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Dennoman Bekijk bericht
    Alsjeblieft zeg, ik ben een ongelooflijke fan van fantasy (films en series dienen ook grotendeels voor escapisme naar mijn mening), maar Lost heeft gewoon een vreselijk slecht verhaal naar mijn mening, en daar vind ik mezelf heus niet zo dom voor als jij me kennelijk noemt...

    En ja, als je zelf al met zoveel woorden toegeeft dat het eerste seizoen erg traag en oninteressant is, dan hoeft een serie voor mij al niet. Het gaat wel om een heel seizoén jongens, 24 afleveringen of iets dergelijks... is wel een beetje té, nee?
    Lost is SF, geen fantasy.
    Lost heeft een geniaal bedacht verhaal dat pas redelijk in 1 valt na enkele seizoenen.
    Ik zeg nergens dat je dom bent, ik vind je mening hierover wat dom.

    En ik heb sowieso al nergens gezegd dat Lost s1 saai is. In tegendeel, ik vond hem enorm interessant. Iedereen wordt geintroduceerd, je ziet stukken van dit gekke eiland en je wordt in het verhaal getrokken.

    Maar goed, ik ga niemand proberen te overtuigen. Ik nuanceer je verhaal alleen.
    DIT IS MIJN CLUB, MIJN IDEAAL, DIT IS DE MOOISTE CLUB VAN ALLEMAAL !! HIER LIGT MIJN HART, MIJN VREUGDE, MIJN VERDRIET. HET KAN DOOIEN, HET KAN VRIEZEN, WE KUNNEN WINNEN OF VERLIEZEN, MAAR EEN BETERE CLUB DAN DEZE IS ER NIET !!!

  23. #23

    Standaard

    Lost is dan misschien geen fantasy, maar om het SF te noemen... ook een beetje hors-catégorie, nee?
    Spleen, door Godfried Bomans
    Ik zit mij voor het vensterglas onnoem'lijk te vervelen. Ik wou dat ik twee hondjes was. Dan kon ik samen spelen.
    Mijn blog met filmbesprekingen
    Mercapto ergo sum - Ik zeik, dus ik ben...

  24. #24

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Dennoman Bekijk bericht
    Lost is dan misschien geen fantasy, maar om het SF te noemen... ook een beetje hors-catégorie, nee?
    Niet als je verder had gekeken, dan had je begrepen waarom Lost 100% science-fiction is Okay, geen Star Trek-achtige toestanden. Maar wel science-fiction. Of beschouwen we theorieën rond tijdreizen en eeuwige jeugd tegenwoordig niet meer als sci-fi?

  25. #25

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door intexor Bekijk bericht
    Lost neemt misschien wel een hele lange aanloop, maar om nu te zeggen dat er helemaal niets gebeurt in seizoen 1 is wat overdreven. Veel zaken die je ziet in dat seizoen worden ook pas relevant in het licht van gebeurtenissen in de latere seizoenen. Het is trouwens science-fiction en in de verste verten geen fantasy (dan zou ik het wellicht zelf niets vinden).

    Maar ik ga geen moeite doen om iemand te overtuigen, Lost zal altijd zijn haters hebben maar de mensen die zijn afgehaakt weten gewoon niet wat ze missen Zelfde trouwens voor onder andere 24 en The Sopranos die hier precies ook vaak genoemd worden.

    EDIT: en zoals ik wel dacht, er was al een topic over dit onderwerp: http://www.dvd.nl/forum/showthread.php?t=43612 Bedankt Verhoeven voor weer een nutteloos topic
    Vind het zelf ook ongelovelijk dat Lost en The Sopranos hier genoemd worden. 2 briljante series wat mij betreft. Maar ja, ieder z'n meug :wink:

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •