Hallo allemaal,

Net nieuw op het forum. Net faq voor beginners gelezen. Dit algemene forum is volgens mij de beste plek voor mijn vraag :

Wij gaan een DVD op de markt brengen van onze familieattractie Railz Miniworld. In eerste instantie in eigen beheer. Echter ik wil ook de mogelijkheden onderzoeken om deze officieel te distribueren via een gespecialiseerde distributeur. Helemaal gek gegoogled, echter ik kan er geen vinden. Ik krijg telkens reproductiebedrijven en geen echte distributeurs. Mijn vraag dus : waar vind ik (een lijst van) DVD distributeurs in Nederland?

ff voor de volledigheid :
Familieattractie Railz Miniworld is de grootste overdekte miniatuurwereld van Nederland met karakteristieke beelden uit het Nederlandse landschap. De miniatuurwereld is 280 m2 groot. Er rijden meer dan 90 modeltreinen en er ligt meer dan 1,3 kilometer rails. Ook rijden volautomatisch modelauto’s rond tussen de honderden modelgebouwen. Elke 24 minuten dimt het zaallicht in een reeks avond- en ochtendkleuren, waarbij duizenden lampjes aangaan in huizen en op straat. Meer info : www.railzminiworld.nl

Alvast bedankt voor jullie reacties?

Groeten,
Marc van Buren