DVD.nl zoekt nieuwe medewerkers!

DVD.nl zoekt nieuwe medewerkers!

DVD.nl is al tijden het grootste online DVD Magazine van Nederland en daarvoor zijn wij al onze bezoekers zeer dankbaar! Om jullie nog beter van dienst te zijn zoeken we naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen versterken. We zijn momenteel zowel op zoek naar versterking van ons team van recensenten als naar mensen die zin hebben om mee te werken bij het nieuwsteam.

Recensenten

Jaarlijks bespreekt de redactie van DVD.nl honderden DVD’s. Om verder door te groeien zijn we echter op zoek een DVD-freak die ons team wil komen versterken. Wij zijn vooral op zoek naar iemand die interesse heeft in de horror, back catalog / 80’s of filmhuis genres.
Heb jij een thuisbioscoop met minimaal een breedbeeld TV en een DD/DTS 5.1 installatie, affiniteit met films en zin om in de pen te klimmen?
Stuur ons dan een mailtje met je eventuele forumnaam, wat informatie over jezelf en jouw interesses. Wij zullen dan contact met je opnemen over het schrijven van een proefrecensie.

Nieuwsteam

DVD.nl is ook op zoek naar mensen die alles op het gebied van films en home theater scherp in de gaten houden. Ben jij iemand die de laatste roddels en weetjes rond bioscoop en DVD releases volgt? Houdt jij scherp in de gaten wat er de laatste trends en nieuwtjes zijn op het gebied van Home Theater apparatuur? Lijkt het je bovendien leuk om deze informatie te delen met de bezoekers van DVD.nl?
Laat dan van je horen! Aangezien veel nieuws op dit gebied vanuit Amerika komt is beheersing van de Engelse taal een must, en ook het vertalen en schrijven van korte nieuwsitems moet tot jouw interesses behoren.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina