Indies: DVD Releases in Augustus

THE CHALLENGE

Synopsis
Na een reeks natuurrampen en de instorting van de wereldeconomie, is de wereld een vrijstaat geworden. Anarchie vult de straten van Berlijn en de macht wordt met brute kracht door enkele opstandelingen gegrepen. Bosco is een van die heersers en een genadeloze killer die geobsedeerd is door martial arts. Hij vermoord een van de meesters: Master Tach, die een geheim martial arts book bezit.

De laatste pupil van deze Master is ‘Jonas’ en laat dit niet zomaar gebeuren. Hij moet het boek terughalen en beschermen. Jonas beheerst de martial arts als geen ander en heeft een puur hart. Hij verzamelt een team mensen om zich heen om de strijd tegen Bosco aan te gaan!

Regie: Johannes Jaeger
Cast: Mathis Landwehr, Volkram Zschiesche, Christian Monz,
Speelduur: 106 min.
Genre: Actie
Releasedatum: 2 augustus

Specificaties DVD:
Extra\'s: Trailer
Scene Selection
Taal: Duits
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3 letterbox
Geluid: 2.0 & 5.1 unwrapped



Caught in the Headlights

Synopsis:
Claire Scott is ooit het land uitgevlucht, omdat ze werd beschuldigd van een moord die ze niet had gepleegd. FBI agent Kate Parker krijgt de op het oog simpele opdracht om Claire, als ooggetuige van de moord, terug te brengen naar de V.S. Een onbetrouwbare buitenlandse agent heeft echter andere bedoelingen met Claire en stuurt twee huurmoordenaars op haar af. Het dodelijke geheim dat Claire met zich meedraagt, zorgt ervoor dat de twee vrouwen continu opgejaagd worden en in gevaar zijn. CIA agent Harry Eden en lokale politie-agent Duncan Finney raken eveneens betrekken bij het dodelijke kat en muisspelletje.

Regie: Gavin Wilding
Cast: Erika Eleniak (Under Siege)
Kim Coates (The Last Boy Scout, The Client)
Speelduur: 90 minuten
Genre: Actie
Releasedatum: 2 augustus

Specificaties DVD:
Extra’s: Trailer
Scene selection
Taal: Engels
Ondertiteling:Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 (1.78:1) anamorphic
Geluid: Dolby Digital 5.1



CAPITAL PUNISHMENT

Synopsis
Ex-boxer Dave heeft schulden bij zijn beste vriend Russell. Om deze te kunnen aflossen, gaat hij in diens taxibedrijf in Londen als taxichauffeur aan het werk. Dan merkt Dave dat hij terecht is gekomen in de onderwereld van criminelen en geweld. Hij moet naast personen ook drugs afleveren. Hij wil ermee stoppen. Maar als hij getuige wordt van een moord kan dat ook zijn leven kosten.....
Een sterk verhaal over levenslange vriendschap en moeilijke keuzes. Capital Punishment geeft de botsing weer tussen idealen, vriendschap, bedrog en verraad tegenover de anders zo normale gang van zaken in de wereld van de zwarte taxi’s in Londen.

Regie : Adrian Vitoria
Cast: Sam Callis, Richard Driscoll, Deborah Sheridan-Taylor,
Laura Carter
Speelduur: 88 minuten
Genre: Misdaad
Releasedatum: 2 augustus

Specificaties DVD:
Extra’s: Scene selection
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (Pal)
Beeld: 16*9 (1.78)
Geluid: dolby digital 5.1




HOGE HAKKEN, ECHTE LIEFDE

Synopsis
VERVELING
De steenrijke Semijns Roggeveen verveelt zich te pletter. Zijn vrouw Mirabelle, de kinderen, zijn vriendin en goedlopend containerbedrijf hebben hem niets meer te bieden. Vermomd met pruik en snor treedt Semijns daarom in zijn eigen zaak in dienst als vrachtwagenchauffeur Arie Snoek.
DUBBELLEVEN
Semijns vindt voor Arie ook een sjofele tweede woning: driehoog achter in de Amsterdamse Pijp.
In zijn nieuwe gedaante wordt hij in de kantine smoorverliefd op de mooie serveerster Jenny. Door haar ontwikkelt hij zich tot een opstandig werknemer, die de collega’s opstookt tot revolutie tegen zijn eigen bedrijfsleiding. Het wordt zo een zeer opwindend maar uitputtend dubbelleven in het Gooi en in de Pijp, waar Jenny al gauw bij hem intrekt.
ONTKNOPING
De ontdekking ligt natuurlijk steeds op de loer. Semijns, alias Arie lokt de ontknoping van deze hilarische komedie tenslotte zelf uit, als hij Jenny in zijn gedaante als directeur enorm beledigt. Arie Snoek daagt daarop, volstrekt gespleten, zichzelf uit tot een absurd duel. Mirabelle en Jenny vrezen beiden om zijn leven. Als de pistolen desondanks gereed worden gemaakt, verlaat Jenny hem uit woede om zijn koppigheid. Maar op het laatste moment vindt de miljonair/trucker zijn geluk letterlijk aan en in de boezem van het volk.

Regie : Dimitri Frenkel Frank
Producent : Rob Houwer
Cast: Rijk de Gooyer, Monique van de Ven, Geert de Jong,
Dolf de Vries
Genre: Komedie
Speelduur: 87 minuten
Releasedatum: 23 augustus

Specificaties
Extra’s: Scene Selectie
Taal: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 (1.78:1)
Geluid: 5.1 unwrapped / 2.0



WAT ZIEN IK!?

Synopsis
WERK
Blonde Greet is een opvallende en goedgebekte hoer in de Amsterdamse rosse buurt. Zelf noemt ze zich liever ‘sociaal werkster’, want ze is gespecialiseerd om in delicate gevallen een kordaat handje te helpen. Haar klanten zijn de heren die met een extra service (een verkleedpartij, een prettig pak slaag of een lichte vernedering) verwend willen worden.
VRIENDINNEN
Greet, een vrouw van ijzer maar met het bekende gouden hart, heeft één zwakke plek: haar vriendin Nel. Het is haar bovenbuurvrouw en collega, die vaak assisteert bij de komische klanten die elkaar in de woning van Greet in rap tempo afwisselen. Nel heeft, in tegenstelling tot Greet, een pooier waarvan ze wel houdt, maar die haar tegelijkertijd doodongelukkig maakt. Als de Grote Liefde bij toverslag in Nel’s leven komt zorgt Greet ervoor dat haar vriendin naar de nieuwe minnaar, een aardige vertegenwoordiger uit de provincie, kan vluchten. Nu bezwijkt ook Greet bijna voor de romantiek. Zij krijgt plotseling een vaste verhouding met een prachtvent, die ze in een café heeft leren kennen. Maar Greet’s vriend gaat terug naar zijn vrouw, óók omdat die zwanger is geworden. Blonde Greet blijft nu wel zeer alleen achter: haar minnaar is voorgoed weg en vriendin Nel is inmiddels getrouwd. Echter, het leven gaat door en als de volgende klant zich meldt voor een speciale behandeling krijgt hij van Greet het volle pond.

Regie: Paul Verhoeven
Producent: Rob Houwer
Cast: Ronny Bierman, Sylvia de Leur, Piet Römer, Jules Hamel
Genre: Komedie
Speelduur: 90 minuten
Releasedatum: 23 augustus

Specificaties
Extra’s: Scene Selectie
Taal: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 (1.78:1)
Geluid: 5.1 unwrapped / 2.0



Crime Scene Investigation Seizoen 4 (aflevering 4.13-4.24)

Synopsis:
Het gespecialiseerde team van forensische detectives van Crime Scene Investigation in Las Vegas is altijd onmiddellijk ter plekke wanneer een misdaad gepleegd is. Alleen zij hebben de gespecialiseerde kennis en toegang tot complexe technische en wetenschappelijke methodes om uit te puzzelen wie de dader is en voor gerechtigheid te zorgen.
Het televisiepubliek stemde al massaal af op deze serie misdaadthrillers met een goed uitgedachte plotline.

Regie: diverse regisseurs
Cast: William Petersen (Manhunter, The Contender, Fear)
Marg Helgenberger (Erin Brockovich, Bad Boys, Species)
Gary Dourdan (Alien: Resurrection, Impostor)
George Eads
Jorja Fox (serie E.R., Memento)
Eric Szmanda
Robert David Hall
Paul Guilfoyle (L.A. Confidential, Airforce One, Primary Colors)
Genre: Thriller
Speelduur: 475 minuten in totaal
Releasedatum: 23 augustus

Specificaties :
Extra’s:
- Evolution of an episode:
pre-production
-\'Bad to the Bone\' commentary
- Evolution of an episode:
production
-Evolution of an episode:
post production
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 (1.85:1)
widescreen
Geluid: Dolby Digital 5.1

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Maarten van Krimpen  |  08-07-2005

De eerste Duitse martial-arts film. Ben wel benieuwd...
Lees meer >

Tim k  |  06-07-2005

toch best erg als je om een actrice aan te prijzen moet adverteren met een hitje van meer dan 10 jaar oud; en ja dan heb ik het over die film met Erika Eleniak...
Lees meer >

Quido  |  06-07-2005

Zo zonde van die Rob Houwer releases. De laatste vijf bevatten helemaal geen extra's ! Hopelijk dat over een paar jaar een andere maatschappij de rechten overko...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina