Bridge: Hotnews.nl - deel 3 - Vals Geld

BRIDGE ENTERTAINMENT GROUP presenteert de derde verhaallijn van HOTNEWS.NL
Bekroond met de Kinderkast Televisieprijs 2005 en het Gouden Beeld 2005

HOTNEWS.NL – Deel 3 - VALS GELD
2 DVD met op elke DVD 10 afleveringen

Met Fehd El Ouali als Cas, Elise Schaap als Maja, Tobias Nierop als Kevin, Robin Zijlstra als Daniel en Yoka Verbeek als Suzan. Met gastrollen van Kees Boot als Leo, Tanja Jess als Hella, Bas Keijzer als Leendert en Mads Wittermans als Arno.

De derde verhaallijn van de razend populaire Jetix TVserie
Leeftijd 6 – 12 jaar | Maar liefst 20 afleveringen!

Verkrijgbaar vanaf 14 maart 2006

Na de succesvolle releases van de eerste en tweede verhaallijnen van de populaire Jetix TVserie HOTNEWS.NL kondigt Bridge Entertainment Group met trots nieuwe avonturen van HOTNEWS.NL aan.

14 maart 2006 verschijnt HOTNEWS.nl – VALS GELD op 2 DVD digipack. Het is alweer de derde verhaallijn met op iedere DVD 10 afleveringen.

HOTNEWS.NL is een Nederlandse jeugdserie met thrill’-elementen.
Vijf jonge en avontuurlijke webredacteurs CAS (Fehd El Ouali), MAJA (Elise Schaap), KEVIN (Tobias Nierop), DANIEL (Robin Zijlstra) en SUZAN (Yoka Verbeek) werken voor de populaire webkrant HotNews.nl. De webredacteurs stuiten op mysterieuze activiteiten en ontdekken vreemde praktijken, die het onderzoeken waard zijn. Gewapend met camera’s, gsm’s en veel lef gaat de nieuwsgierige webredactie iedere keer weer op zoek naar de waarheid en in sommige gevallen naar criminelen, die ze op het spoor zijn. De eigenaresse van de webkrant SYLVIA (Angela Groothuizen) houdt haar redactie nauwlettend in de gaten en stuurt ze via de webcam aan.
Gastrollen in VALS GELD worden vertolkt door Kees Boot als Leo, Tanja Jess als Hella, Bas Keijzer als Leendert en Mads Wittermans als Arno.

Synopsis:
Na een uitje in een attractiepark komt de redactie in aanraking met vals geld. Het meisje dat ze op die dag tegenkomen, Lorraine, lijkt er iets mee te maken te hebben. Toch houdt de rechercheur, die de zaak onderzoekt de redactie ook nauwlettend in de gaten. Het speurwerk van de nieuwsgierige webredacteurs naar de valsemunters leidt naar uiteenlopende bedrijven. Suzan, Maja en Daniel besluiten te infiltreren zodat ze hopelijk iemand kunnen ontmaskeren. Wie zijn toch de échte valsemunters?

Speelduur: ± 220 minuten - Taal: Nederlands - Beeldformaat: 16:9 - Regio code: 2 (pal) Audio: Dolby Digital 2.0 – Consumentenadviesprijs: € 9,99

HOTNEWS.nl – Best bekeken Nederlandse kinderserie
Bekroond met de Kinderkast Televisieprijs 2005 en het Gouden Beeld 2005
9 Mei jl. lanceerde Jetix de spannende jeugdserie HOTNEWS.NL. De eerste twee verhaallijnen ‘Geheim Spel’ en ‘Chat’ waren een groot succes. Naar deze verhaallijnen van HotNews.nl is door ruim 867.000 van alle kids in Nederland (ma-za)* tenminste een keer gekeken. 5 September jl. startte de verhaallijn “Vals Geld” en vervolgens in oktober “De Achtste Steen”. In september en oktober was HOTNEWS.NL de BEST BEKEKEN KIDS-SERIE IN NEDERLAND. In het najaar (september-oktober) scoorde HOTNEWS.NL bij de doelgroep 6 tot 12 jaar een gemiddeld marktaandeel van 33,6%. De twee concurrerende series Zoop en Topstars scoorden respectievelijk 25,6% en 9,7%. Het marktaandeel van HOTNEWS.NL was in oktober zelfs 36,2% (Zoop 23,9% en Topstars 11,4%). In oktober is HOTNEWS.NL door het publiek uitgeroepen als winnaar van de Kinderkast Televisieprijs 2005. Tevens is de serie bekroond met het Gouden Beeld 2005 in de categorie ‘jeugd’.
*Bron: SKO, periode 9 mei t/m 2 juli en september-oktober 2005, 6-12 jaar, ma-za

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina