Warner: DVD release overzicht november en december 2006

Releaseschema Warner Home Video
November & December 2006

Hoofdreleases - November 2006

The Lake House (release 15 november)
Kate (Sandra Bullock) verlaat haar huurhuis, dat gelegen is aan een meer, om in de stad te gaan wonen. Ze laat een briefje achter voor de volgende huurder, waarin ze vraagt om haar post door te sturen en meldt dat de vreemde geschilderde pootafdrukken bij de voordeur er al zaten toen zij er kwam wonen. De volgende huurder, Alex (Keanu Reeves), ziet een huis dat erg verwaarloosd is en nergens een spoor van pootafdrukken zijn te vinden. Als hij tijdens het verven van de steiger een hond ziet die een pootafdruk achterlaat op exact de plaats die Kate beschreef stuurt hij haar een briefje. Hij vraagt zich af hoe zij op de hoogte was van de hond. Kate stuurt een antwoord terug en zo begint een correspondentie via de postbus van het huis aan het meer. Beiden geloven niet dat ze twee jaar uit elkaar wonen. Zo onthullen ze hun geheimen, twijfels en dromen, totdat ze verliefd op elkaar worden. Als ze besluiten elkaar te gaan ontmoeten riskeren ze elkaar voor altijd te verliezen....

Poseidon (release 15 november)
Het is Nieuwjaar en het feest is in volle gang aan boord van het luxe cruiseschip Poseidon dat op de Atlantische oceaan vaart. Wanneer een grote golf het schip midden op zee laat kapseizen, treft een groepje overlevenden elkaar als lotgenoten in de strijd voor hun leven. John Dylan (Josh Lucas) leidt de groep, o.a. een 9 jarige jongen met z’n moeder, Robert Ramsey (Kurt Russell) en een suïcidale man (Richard Dreyfuss) omhoog door de lagen van het schip. Vastberaden om een weg te vinden naar de oppervlakte, zoekt de groep een weg door lagen van puin, terwijl het schip blijft zinken....Spannende actiefilm van regisseur Wolfgang Petersen (Troy, Perfect Storm)..


BBC Comedy Collection - November 2006

Nighty Night serie 1 (release 8 november)
Als bij Jill Tyrell’s echtgenoot een niet behandelbare kanker wordt geconstateerd ziet zij dit als haar kans om opnieuw te beginnen. Zodra ze een blik werpt op haar nieuwe buurman dokter Don Cole weet ze dat hij de nieuwe man in haar leven moet worden. Ondanks dat Don al getrouwd is – met de in een rolstoelzittende Cath, gaat Jill ervoor.

Hi De Hi serie 1 (release 8 november)
Deze Britse comedy draait om het wel en wee van een entertainment groep in een Brits vakantiekamp eind jaren 50. Het “Maplin’s” camp waar de entertainers Yellowcoats werden genoemd was een comedy gebaseerd op het eigen leven van schrijvers Jimmy Perry en David Croft.

Little Britain serie 1 en serie 2 (release 8 november)
Matt Lucas en David Williams geven een komische blik op het leven in Groot-Brittannië.

Only Fools and Horses serie 4, serie 5, serie 6 en 7 (release 8 november)
Ondanks de kleine en grote tegenslagen van het leven, blijft moderne held Del onverstoorbaar voort zwoegen aan zijn grote droom, met hilarische en hartverwarmende gevolgen…

Open All Hours serie 3 en serie 4 (release 8 november)
De stotterende winkelier Arkwright (Ronnie Barker) leeft voor slechts drie dingen: een regelmatig rinkelende kassa, af en toe een vluchtige blik op de weelderige boezem van verpleegster Gladys Emmanuel en zijn neef en boodschappenjongen, G-G-G-Granville, het leven zo zuur mogelijk maken.


TV series - November 2006

The Sopranos seizoen 6a (release 29 november)

Curb your Enthousiasm seizoen 5 (release 15 november)
Op het eerste gezicht leidt Larry David een droomleventje, met een liefhebbende echtgenote, ruimdenkende vrienden, een prachthuis en een naar hem vernoemd broodje…maar er moet toch meer zijn in het leven? En zie: Larry speelt bingo met bejaarden, gaat met enkele nieuwe vrienden op een skireisje, nodigt een volslagen vreemde uit voor de seidermaaltijd, doneert geld aan een Koreaanse maat, bezoekt een zieke man in het ziekenhuis, toont interesse voor andere geloofsovertuigingen en gaat op zoek naar zijn familiale roots. Is dit het begin van een nieuwe Larry David…of is het einde nu echt nabij?


Complete TV series - November 2006

Warner brengt op 8 november zeven prachtige TV serie boxen uit.

E.R box seizoen 1 t/m 7
West Wing Box seizoen 1 t/m 7
Babylon Complete Collection seizoen 1 t/m 5
Keeping up Appereances Complete Collection
Gilmore Girls box seizoen 1 t/m 5
Six Feet Under Complete Collection box seizoen 1 t/m 5
Best of Friends Complete Collection box seizoen 1 t/m 10


Animatie - November 2006

De Kleine IJsbeer : Nanoeks Redding (release 22 november)
De Kleine IJsbeer: Nanoeks redding, zitten Lars en zijn poolvriendjes Greta en Robbie opgesloten in een ijsstation, terwijl de mensen van het onderzoeksteam snel dichterbij komen. Na een gewaagde ontsnapping stuit Lars op de door heimwee verscheurde huskypup Nanoek. Met behulp van zijn huiveringwekkende gehuil en zijn supergevoelige neus vinden ze zijn familie én heerlijke worstjes!

De Kleine IJsbeer: Bezoek van de Zuidpool (release 22 november)
In De Kleine IJsbeer: Bezoek van de Zuidpool, onderzoeken Lars en Robbie een scheepswrak, waar de reuzenoctopus Octavius Lars het leven redt en iedereen leert dat water leuk is, ook als je niet kunt zwemmen.

Nine Dog Christmas – The Movie (release 15 november)
Verteld door James Earl Jones met liedjes van Grammy Award winnaar Gary Morris. Nine Dog Christmas is een animatie tekenfilm over 9 dakloze honden die de plaats van de zieke rendieren voor de slee innemen tijdens de avond voor kerst.

Nijntje Boxset (release 22 november)
De Nijntje boxset bevat 3 eerder uitgebrachte Nijntje titels waaronder de Nijntje Special.

The Polar Express 1 disc edition (release 6 november)
Een moderne kerstklassieker die met verbluffende nieuwe animatietechnieken een lekker ouderwetse en magische kerstsfeer weet op te roepen. Na de release van de 2 disc vorige jaar november verschijnt deze titel nu als 1 disc.

Harry Potter Box 1,2,3& 4 (release 22 november).


Superman - November 2006

Superman S.E (release 29 november)
Superman II S.E (release 29 november)
Superman III S.E (release 29 november)
Superman IV S.E (release 29 november)

Superman S.E Box (release 29 november)
De box bevat de 4 Superman Special Edition titels.

Ultimate Superman Collection (release 29 november)
Dé collectie voor de echte Superman liefhebber. Deze box bevat 13 DVD’s en een comic boek

Op 6 december verschijnt Superman Returns op DVD.


Packs - November 2006

Miss Congeniality 1& 2 (release 29 november)

Ocean’s Eleven/ Ocean’s Twelve (release 29 november)

3 Pack Keanu Reeves (release 29 november)
• Constantine
• Devil’s Advocate
• The Matrix

3 Pack Al Pacino (release 29 november)
• Any Given Sunday
• Heat
• Devil’s Advocate


Overig - November 2006

The Maltese Flacon S.E (release 15 november)
Deze classic met Huphrey Bogart verschijnt nu als special edition. Deze derde verfilming van Dashiell Hammet\'s roman is een film van debuten: Het regisseurdebuut van John Huston, het filmdebuut van de mollige Sydney Greenstreet, de eerste film noir uit de filmgeschiedenis en de rol waarmee Bogart doorbrak na jaren contractueel aan Warner te zijn verbonden. Een cast van steracteurs (inclusief Greenstreet, Mary Astor, Peter Lorre en Elisha Cook Jr.) vergezelt Bogart in dit doordringend geschreven kassucces, die een plaats verdiend heeft bij de beste vijfentwintig in de lijst van 100 beste Amerikaanse films van het American Film Institute.

The Green Mile S.E (release 15 november)
Geweldige film met Tom Hanks in de hoofdrol. Filmmaker Frank Darabont is terug, na zijn debuut The Shawshank Redemption uit 1994, en een ander verhaal van Stephen King heeft bewerkt tot een stimulerende kaskraker. The Green Mile werd genomineerd voor 4 Oscar nominaties, waaronder die voor de Beste Film.

Body Heat (Deluxe Edition) (release 15 november)
De chemie tussen William Hurt en Kathleen Turner doet de vonken van het scherm spatten in Lawrence Kasdans sexy thriller Body Heat, een zinderend verhaal over hartstocht en obsessie dat schatplichtig is aan de film noirs van de jaren ’40, maar dan met een geladenheid en passie die enkel in de jaren ’80 helemaal kon oplaaien. In zijn zelfzekere regiedebuut zaait Kasdan de kiem van de emotionele diepgang die het handelsmerk van zijn latere films als The Big Chill

Roberta (Astaire& Rogers) (release 15 november)
Een sprankelende musical met Fred Asaire en Ginger Rogers. Deze derde Astaire/ Rogers film is een verfilming van de broadway hit uit 1933. Het heeft een zwierig romantisch plot, fantastische decors (voor de salon op drie niveaus was de grootste camerakraan ter wereld nodig), gedenkwaardige muziek (waaronder Smoke Gets in Your Eyes van Jerome Kern en Otto Harbach) en boven alles, onvergelijkelijke dansmagie die bij de film past.

Last Days of Disco (release 15 november)
De populairste discoclub in Manhattan is het helemaal voor de vriendinnen Charlotte (Kate Beckinsale) en Alice (Chloë Sevigny). Je komt er om te zien en om gezien te worden. Om te dansen en te begeren. Om te ontmoeten en misschien te klikken.

Beyond the Poseidon Adventure (1978) (release 22 november)
Een monsterlijke vloedgolf heeft de luxe oceaanstomer Poseidon in de uitgestrekte oceaan doen kapseizen en nu proberen de weinige overlevenden wanhopig te ontsnappen uit de op zijn kop gezette wereld. Maar The Poseidon Adventure was slechts het spannende begin. Pas met Beyond the Poseidon Adventure wordt de spanning naar ijzingwekkende hoogten gestuwd. Geregisseerd door Irwin Allen, tevens de producer, voeren Michael Caine en Sally Field een sterrencast aan die vast komt te zitten in de brandende gangen en openbarstende verschansingen van het verminkte vaartuig.


Hoofdreleases - December 2006

Superman Returns (release 6 december)
Na een mysterieuze afwezigheid van enige jaren, keert Superman (Brandon Routh) terug op aarde. Terwijl een oude vijand hem nog steeds van al zijn krachten probeert te ontdoen, ontdekt Superman dat zijn grote liefde Lois Lane (Kate Bosworth) door is gegaan met haar leven. Maar is dit wel zo? Ondanks deze ontgoocheling wil Superman weer proberen nader tot haar te komen, terwijl hij druk bezig is zijn draai te vinden in een maatschappij die heeft geleerd het zonder hem te stellen. In een poging de wereld waar hij zo van houdt, te beschermen tegen een grote ramp, begint Superman aan een heldhaftige reis op zoek naar verlossing. De reis zal hem naar de bodem van de diepste oceaan tot in de wijdste omtrekken van het heelal brengen.


Independent Films - December 2006

Bandidas (release 13 december)
Sara Sandoval (Salma Hayek) en Maria Alvarez (Penelope Cruz) zijn elkaars tegenpolen. Het enige dat ze gemeen hebben is hun Mexicaanse afkomst. Sara is de keurig opgevoede dochter van een rijke Mexicaanse bankier en Maria is de dochter van een arme Mexicaanse boer. Als Tylor Jackson (Dwight Yoakam), vertegenwoordiger van de bank van New York, Sara’s vader vermoord en het land van Maria’s vader inpikt hebben de dames ineens iets gemeen: ze willen wraak!

Taxi van Palemu (release 13 december)
Palemu is 12 jaar en woont in Surinama. Zijn vader koopt een auto om taxi te gaan rijden, maar krijgt ene ongeluk en breekt zijn been. Dan besluit Palemu om samen met zijn vriendje Hayley gedurende de grote vakantie het werk op de taxi over te nemen. Op deze manier wille ze de auto afbetalen en geld verdienen voor het lyceum in de stad, waar Palemu graag naar toe wil. Zeven afleveringen lang beleven ze allerlei grappige en ook spannende avonturen. Lemming Film en Villa Achterwerk presenteren Taxi van Palemu. Vanaf zondag 29 oktober op televisie in Villa Achterwerk op Z@pp. Uitgeverij Pimento brengt tegelijkertijd het gelijknamige boek op de markt.


Nederlandse TV series - December 2006

Waltz (release 13 december)
Willy Waltz (Aart Staartjes), directeur van het zieltogende familiecircus WALTZ, regeert met ijzeren vuist over zijn circus en zijn familie. Hoewel hij al op leeftijd is, wil hij van geen ophouden weten. Dan wordt bij hem een kwaadaardige hersentumor ontdekt. Waltz moet alles op alles zetten om het voortbestaan van het circus, zijn levenswerk, veilig te stellen. Wie is geschikt om hem op te volgen? Zijn oudste zoon, Bruno (Theo Maassen) is homoseksueel en zal niet voor nakomelingen zorgen. Zijn tweede zoon, Felix (Barry Atsma) heeft wel vrouw en kinderen, maar is te slap om het circus te leiden en de jongste, Enrico (Koen Wouterse) is een ongeleid projectiel. Dan is er Waltz nieuwe Russische vriendin die het circus wil overnemen. Maar is er in deze tijd nog wel plaats voor het Groot Internationaal Wereldcircus WALTZ? Zevendelige dramaserie over de ondergang van een circusfamilie vanaf 10 november bij de VARA op Nederland 2.

Van Speijk seizoen 1 (release 13 december)
Een dramaserie over gepassioneerde politieagenten die ieder vanuit hun eigen achtergrond en karakter met het wel en wee van de wijk (Amsterdam, stadsdeel de Baarsjes) omgaan en waar nodig ingrijpen. Daarnaast gaat het over hun persoonlijke levens, privé-situatie en hun relaties onderling. Met Peter Faber, Tygo Gernandt, Johnny de Mol en Quintis Ristie. Talpa trok met het eerste seizoen één miljoen kijkers. Seizoen 2 zal vanaf januari op Talpa te zien zijn.


Animatie - December 2006

The Flinstones seizoen 6 (release 6 december)
In dit vijfde seizoen vermaken de Flintstones en de Rubbles nog steeds jong en oud met prehistorische versies van moderne apparatuur (meestal lopend op zeer alternatieve energie) en moderne perikelen. In meer dan 26 afleveringen op 5 DVD’s reizen de twee gezinnen in een tijdmachine, en krijgen ze te maken met juwelendieven, spionnen en beroemde politiemannen. Ook raken ze met wisselend succes verzeild in de showbusiness.

What’s New Scooby Doo vol 10 (release 6 december)

Scooby Doo and Pirates Ahoy (release 6 december).


Overig - December 2006

Mutiny on the Bounty S.E (release 6 december)
Deze epische verfilming van de muiterij op de Bounty kaapte in 1935 de Oscar® voor Beste Film en zeven andere nominaties* weg. Charles Laughton schittert als Kapitein Bligh, een monsterlijke man die zijn bemanning laat sidderen van angst. In een rol die zijn status als Hollywoods grootste mannelijke ster bevestigde, biedt Clark Gable hem weerwerk als eerste luitenant Fletcher Christian. Moegetergd door de tirannie van Bligh weigert Christian nog langer zijn bevelen op te volgen. Franchot Tone vertolkt dan weer de idealistische adelborst Byam, die verscheurd wordt door zijn trouw aan beide mannen. Dat zij alle drie een onvergetelijke rol neerzetten, mag wel blijken uit het feit dat, voor de eerste en enige keer in de geschiedenis van de Oscar ®-uitreikingen, drie sterren uit dezelfde film werden genomineerd in de categorie Beste Mannelijke Hoofdrol.

Supergirl (1984) (release 6 december)
Kara (Supergirl), oftewel de Vrouw van Staal, is de nicht van Superman van Krypton. Ze is getransporteerd naar de aarde om de Omegaheadron (krachtbron voor haar eigen planeet) te zoeken en terug te brengen Maar de krachtbron is in handen gevallen van de amateur-heks Selena, die hiermee absolute wereldmacht wil krijgen. Dan gebruikt Selana een toverspreuk om tuinman Ethan verliefd op haar te laten worden, maar hij wordt verliefd op Supergirl. Het grote gevecht tussen Supergirl en Selena de heks kan nu beginnen...

Blade Runner D.C (release 6 december)
Sciencefiction klassieker van Ridley Scott waarin een detective (Harrison Frod) 5 replicas moet vernietigen die met een gekaapt ruimteschip naar de aarde zijn teruggekeerd. Hij vraagt zich steeds meer af wat menselijk is.

Forbidden Planet 50th S.E (1956) (release 6 december)
Sciencefiction film uit 1956 geregisseerd door Fred M. Wilcox met Walter Pidgeon, Anne Francis en Leslie Nielsen.

Bovenstaande titels en data zijn onder voorbehoud.

Recente artikelen

Laatste reacties

X-GeaR  |  20-10-2006

Curb your Enthusiasm seizoen 5 natuurlijk! Wat heb ik daar zin in! Verder: - Keeping up appearances box Ik heb Babylon 5 al op dvd, maar ben desondanks...
Lees meer >

scheur  |  19-10-2006

Lijkt mij wel aardig: -Poseidon -Keeping up appearances -Green mile s.e. :wink:
Lees meer >

scheur  |  19-10-2006

Lijkt mij wel aardig: -Poseidon -Keeping up appearances -Green mile s.e. :wink:
Lees meer >

Olivier Laemont  |  19-10-2006

- Poseidon - Ultimate Superman Collection - Superman Returns - Bandidas - Body Heat D.E Misschien ook: - The Lake House
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina