Disky: Persbericht: populaire tv-serie Julia's Tango vanaf 27 juni op DVD

Disky presenteert

Julia's Tango
Liefde, familie en vriendschap in Buenos Aires

Vanaf 27 juni op DVD

Afgelopen maandag was alweer de laatste aflevering van het eerste seizoen van Julia's Tango op Net5 te zien. Julia's Tango werd met gemiddeld 425.000 kijkers erg goed bekeken. Gelukkig kun je vanaf 27 juni thuis genieten van de 10 afleveringen op DVD.

De dramaserie Julia's Tango volgt het verhaal van vier verschillende en eigenzinnige vrouwen die een nieuw avontuur aangaan in Buenos Aires. Ze hebben elkaar én de bruisende Argentijnse stad nodig om te ontdekken hoe ze in het leven staan en wie ze werkelijk zijn. Want hoe ver je ook reist, je komt jezelf altijd tegen...

Het verhaal
De succesvolle advocate Julia Marsman (Kim Pieters) besluit in een opwelling om een weekje met haar beste vriendin Marjolein (Peggy Vrijens) naar Buenos Aires te gaan. Ze heeft dan nog geen idee dat deze beslissing haar leven ingrijpend zal veranderen. Eenmaal terug in de stad waar ze vroeger heeft gewoon en een deel van haar familie nog woont, wordt het al snel duidelijk dat het niet bij die ene week zal blijven. Ze ontmoet haar oudtante Maria (Liz Snojink) en achternichtje Pia (Tina de Bruin) die op het punt staan het oude familiehuis te verkopen. Ze wil haar Argentijnse familie helpen en maakt de verkoop van ‘de casa' ongedaan. Met hulp van Marjolein, Pia en de al tien jaar in Buenos Aires wonende Jacqueline (Miryanna van Reeden) wil Julia proberen van het pand een bed & breakfast te maken en haar leven een andere draai te geven. Zie hoe de meiden in de bruisende Zuid-Amerikaanse stad samen ‘Casa Bocquero' opbouwen en elkaar tot steun zijn in hun persoonlijke leven.

Cast
In de hoofdrollen spelen Kim Pieters, Peggy Vrijens, Tina de Bruin, Miryanna van Reeden en Liz Snoijnk. Kim Pieters maakte haar televisiedebuut in de soapserie 'Onderweg naar Morgen' en was daarna ze te zien in series als 'Bad Candy' en 'Samen', en films als 'Gegijzeld', 'Flirt' en 'Sextet'. Peggy Vrijens is bekend van bioscoopfilms als 'Joyride' en 'Snowfever' en de serie 'Rozengeur & Wodka Lime'. Tina de Bruin was in verschillende rollen te zien in programma's als 'Kopspijkers' en 'Koppensnellers', 'Jiskefet', en 'Kannibalen'. In 2002 won Tina de Persoonlijkheidsprijs van het Cammeretten Festival voor haar solovoorstelling 'Maar dat geeft Niks!'. Miryanna van Reeden is bekend van series als ‘Diamant' en ‘Westenwind' en de film ‘Liever Verliefd'. Liz Snojink speelde onder meer in de films ‘De Kleine Blonde Dood', ‘Paul Chrevolet', ‘Phileine zegt Sorry' en de televisieserie ‘Meiden van de Wit'.

Wegens het succes van het 1e seizoen zal dit najaar het 2e seizoen op Net 5 te zien zijn.

Productspecificaties
2 DVD Box
Verpakt in luxe verpakking
Nederlands en Spaans gesproken + Nederlands ondertiteld
Consumentenadviesprijs: € 19,99, tijdsduur: ± 500 minuten, geluidskwaliteit: stereo

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  13-06-2007

Vond het een leuke serie, maar denk niet dat ik hem op dvd aan zal schaffen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina