TV Serie S1NGLE - vanaf 27 jan 2009 als luxe 4 DVD Box

Succesvolle Net 5 TV-serie S1NGLE
over mannen, relaties en het leven
met Katja Schuurman, Bracha van Doesburg en Eva van der Gucht

Vanaf 27 januari 2009 verkrijgbaar als Luxe 4 DVD Box
Alle 12 afleveringen van Seizoen 1

De populaire NET 5-serie S1ngle, naar de zeer goed gelezen humoristische strip van Hanco Kolk en Peter de Wit over drie vrijgezelle vriendinnen, die enigszins worstelen met hun bestaan en met het feit dat ze geen vaste partner hebben, is vanaf 27 januari 2009 verkrijgbaar op DVD. Het hele eerste seizoen, maar liefst 12 afleveringen, komt die datum uit in een Luxe 4 Disc DVD Box. De hoofdrollen worden vertolkt door Katja Schuurman (Stella), Bracha van Doesburg (Fatima) en Eva van der Gucht (Nienke). Distributie: Dutch FilmWorks.

De strips zijn dagelijks te lezen in het Parool en het Algemeen Dagblad. De serie gaat over drie vriendinnen die allemaal op een verschillende manier in het leven staan. Maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn alleenstaand, of zoals sommigen liever zeggen ‘alleengaand’. Ze vertellen elkaar hun filosofieën over mannen, relaties, het leven en mislukkingen.
Met S1ngle haalde Net 5 met een gemiddelde van 650.000 kijkers per aflevering, een marktaandeel van 17,4% in de doelgroep 20-49 jaar. Voornamelijk vrouwelijk (63%) en relatief jong (37% jonger dan 35 jaar). Daarmee vertaalde Net 5 met S1ngle, na Evelien en De co-assistent, opnieuw een bestaande reeks naar televisie. Het is momenteel de meest succesvolle serie op Net 5.

Personages
Nienke (Eva van der Gucht)
Nienke is de aanvoerster van het drietal. Ze is een temperamentvolle dame en een indrukwekkende verschijning. Een keer per maand moet de wereld dekking zoeken, want dan is Nienke verschrikkelijk ongesteld…
Fatima (Bracha van Doesburg)
Fatima is de blonde dromer die onverminderd gelooft in de prins op het witte paard. Vanuit haar luie stoel piekert ze heel wat af over die ene grote liefde, die toch ergens in de wereld moet rondlopen.
Stella (Katja Schuurman)
Stella is de stoerste van de drie, eigenlijk een vent in een prachtig vrouwenlijf. Uitgaan is haar favoriete bezigheid en haar seksuele moraal luidt: van een lichaam moet je genieten

16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1) - Dolby digital 2.0 - Chapter selection
Subtitles on/off - Genre: TV-serie - Speelduur: Circa 300 minuten
Nederlands Gesproken

Luxe 4 DVD Box – Kijkwijzer: AL, grof taalgebruik - Consumentenadviesprijs € 29,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Coen P.  |  02-01-2009

WOW! deze komt er zo hard....niet in... PRUT :mrgreen:
Lees meer >

bart1971  |  02-01-2009

Hele leuke serie. Alleen jammer dat-ie best prijzig is..
Lees meer >

Bettina  |  31-12-2008

klinkt leuk, wil ik wel hebben voor een leuke prijs
Lees meer >

Chiel!  |  19-12-2008

Dat kon ook wel op 2 dvd's! Leuke serie, al vind ik 1 keer kijken wel voldoende :)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina