Twee Splendid toptitels op DVD en Blu Ray - 26 maart


Twee Splendid toptitels op DVD en Blu Ray op 26 maart

Jimmy & Judy (DVD) en The Gene Generation (DVD en Blu-ray Disc)

Jimmy & Judy – 26 maart op DVD
Een meesterlijk debuut van Jan Schroder en Randall K. Rubin, die verantwoordelijk waren voor zowel script als regie, dat ons direct in de duistere afgronden van de menselijke ziel stort. Edward Furlong (American History X) en Rachael Bella (The Ring) acteren met een ongelooflijke intensiteit als Jimmy en Judy die de eentonigheid en triestheid van het leven volstrekt zat zijn. Wanneer ze door de staten van de VS reizen, op zoek naar een beter leven, komen ze erachter dat hun land schijnheilig,  materialistisch en bovenal overspoeld met drugs en geweld is. Ze nemen hun door rebellie, liefde en woede doortrokken avonturen op met een digitale camera. Vooral de driftige Jimmy voelt zich meer en meer geprovoceerd en kan de situatie steeds slechter aan, tot er op een of andere manier geen enkele uitweg meer lijkt te zijn…

Script en regie: Jan Schroder & Randall Rubin - Cast: Edward Furlong en Rachael Bella.
Lengte: 95 minuten - Consumentenadviesprijs:  EUR 14.99.
Bonusmateriaal: Extended scenes, Audiocommentaar.



The Gene Generation – 26 maart op DVD en Blu Ray
Een mix van “The Crow”, “Blade Runner” en “The Matrix”, dat is de visueel indrukwekkende scifi-actiefilm “The Gene Generation” van de prijswinnende regisseur Pearry Reginald Teo (Grand Jury Award op het San Fransisco Indiefest). Hij schiep een bijzonder duistere, donkere en bizarre wereld waarin DNA-hackers actief zijn. De film is gebaseerd op het succesvolle stripverhaal “The DNA Hackers Chronicles”, en kent met Ling Bai (The Crow) in een sexy leren outfit, Alec Newman (Dune) als DNA-hacker en Faye Dunaway (Bonnie & Clyde, Alias) als geniale uitvinder een intrigerende cast.  Een slim verhaal waarin het thema (DNA) goed is uitgewerkt en de film tot een echte ‘must have’ voor elke cyber-punk maakt!

Regie: Pearry Reginald Teo - Cast: Ling Bai, Alex Newman en Faye Dunaway.
Lengte: 82 minuten - Consumentenadviesprijs: DVD – EUR 14.99, BR – EUR 29.99

Recente artikelen

Laatste reacties

Bas Hokke  |  01-04-2009

zegt me ook niks. Ik ga ze niet kopen in ieder geval. Ze zeggen dat het toch zijn dan toch echt toptitels zijn. Maar ik zie alleen een top auto.
Lees meer >

Gandalf the funny  |  14-03-2009

zegt me ook niks. Ik ga ze niet kopen in ieder geval.
Lees meer >

Ray69  |  14-03-2009

van alle twee de films nog nooit gehoord.. ik ben benieuwd :roll:
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina