Confessions of a Shopaholic - vanaf 24 juni op Blu-ray en DVD


Isla Fisher, Hugh Dancy, Krysten Ritter, Joan Cusack, John Goodman, John Lithgow en Kristin Scott Thomas in de weergaloos leuke komedie van P.J. Hogan, de Jerry Bruckheimer productie

CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC

Vanaf 24 juni verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

Filmliefhebbers, chicklit-fans en shopverslaafden van over de hele wereld worden op hun wenken bediend met de hilarische komedie Confessions of a shopaholic, gebaseerd op de New York Times bestseller-serie Shopaholic van Sophie Kinsella. De perfecte komediecast met Isla Fisher, Hugh Dancy, Krysten Ritter, Joan Cusack, John Goodman, John Lithgow en Kristin Scott Thomas speelt de sterren van de hemel in deze feel-good romantische komedie van P.J. Hogan (Muriel’s Wedding, My Best Friend’s Wedding) en geproduceerd door niemand minder dan Jerry Bruckheimer.
Met speciale aandacht voor de styling en kleding, waarvoor niemand minder dan Patricia Field, een van de meest prominente modeontwerpsters van Amerika, als ook een van de meest gevraagde costume designers voor de film industrie (The Devil Wears Prada) en TVseries (Sex and the City), verantwoordelijk was.

Na een zeer succesvolle bioscooprelease is Confessions of a shopaholic, waarin alles draait om de aan winkelen verslaafde super leuke Becky Bloomwood (Isla Fisher), vanaf 24 juni 2009 verkrijgbaar op Blu-ray en DVD. Met als leuke extra bij iedere Blu-ray en DVD een Fashioncheque van maar liefst € 5,-.
Fashioncheque is de algemene modecadeaubon, waarmee je bij meer dan 1000 winkels in Nederland en Vlaanderen kunt shoppen.

Korte inhoud
Rebecca Bloomwood (Isla Fisher) is hopeloos verslaafd aan shoppen. Het is haar grote droom als journaliste aan de slag te gaan bij modetijdschrift Aletta, maar door stom toeval lukt het haar een positie te veroveren bij Successful Savings, een financieel tijdschrift, dat toevallig van hetzelfde bedrijf is als Aletta. Tot haar verrassing is haar column “Het meisje met de groene sjaal”, waarin Rebecca financieel advies geeft aan de lezers, een groot succes. Maar als er iemand is die financieel advies nodig heeft, dan is het wel Rebecca zelf! Want Rebecca vult het ene financiële gat met het andere geeft met verlopen creditcards en een keten aan smoesjes haar koopverslaving ruim baan. Door haar uit de hand gelopen shopgewoontes heeft ze nu een creditcardschuld van ruim dertien duizend dollar. Als ze dan ook nog stapelverliefd wordt op haar aantrekkelijke baas Luke Brandon (Hugh Dancy) die afkomstig is uit een rijk geslacht en op eigen kracht carrière wil maken, moet ze actie ondernemen. Zal het deze shopverslaafde financieel adviseuse lukken haar eigen financiën en daarmee haar hele leven op orde te krijgen?

Blu-ray disc
Bonusmateriaal
• Achter de mode
- De groene sjaal
- Patricia Field special
- De designer – uitverkoop
- Etalages bekijken
• Deleted scenes
- Broek met zebraprint
- De onverwachte zoen
• Bloopers
• Muziek video’s

Technische specificaties
Speelduur: 104 minuten - Beeldformaat: 1080p High-Definition / 2.40:1 / 16x9
Leeftijd: AL – Genre: Komedie
Talen: Dolby Digital 5.1 Engels - DTS 5.1: Engels - PCM 5.1: Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden
Consumentenadviesprijs: €29,99

DVD
Bonusmateriaal
Deleted Scenes
Bloopers
“Stuck with each other”

Technische specificaties
Speelduur: 104 minuten - Aspect Ratio: 2.35:1 – Beeldformaat: 16 x 9
Kijkwijzer: AL – Genre: Komedie
Talen: Dolby Digital 5.1 Engels - Dolby Surround 2.0: Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden
Consumentenadviesprijs: € 19,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Inge1607  |  13-07-2009

Ik vond het echt een geweldige film, bijna net zo goed als de boeken.
Lees meer >

Joris Springer  |  20-06-2009

Je kan beter zeggen: Je gunt je vrouw toch wel een betere filmsmaak?;) Inderdaad, wat een draak van een film is dit, niet eens voor de gemiddelde vrouw is dez...
Lees meer >

-Jaap-  |  17-06-2009

Je kan beter zeggen: Je gunt je vrouw toch wel een betere filmsmaak?;)
Lees meer >

Albert Kostwinder  |  17-06-2009

Je gunt je vrouw toch wel de blu ray? ;)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina