Universal Pictures: oktober releases op DVD en Blu-ray Disc



Universal oktober releases op DVD en Blu-ray Disc.



coverFast & Furious 4 (DVD en Blu-ray Disc)
Regie Justin Lin.

Deze vierde actiethriller in de serie verenigt de sterren uit de eerste Fast & Furious:  Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez en Jordana Brewster zijn opnieuw te zien in het nieuwste vierde deel dat de bioscopen deed ronken.
De voortvluchtige ex-bajesklant Dom Toretto (VIN DIESEL) wordt opnieuw geconfronteerd met agent Brian O’Conner (PAUL WALKER). Ze gaan terug naar de straten waar het allemaal is begonnen. In dit deel van THE FAST AND THE FURIOUS worden Dom en Brian gedwongen om samen te werken: ze krijgen te maken met een gezamenlijke vijand. Ze moeten een gevaarlijke deal sluiten om deze te slim af te zijn.  Wat leidt tot spectaculaire achtervolgingen en gevaarlijke stunts. Uiteindelijk vinden die twee vroegere tegenstanders de enige juiste manier om wraak te nemen…

Releasedatum: 24 september


coverGladiator (Blu-ray Disc)
2 Disc Collectors Edition

Voor het eerst op Blu Ray. Met exclusief  5 uur gloednieuw bonusmateriaal.
Ridley Scott regisseerde een ware sterrencast: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Richard Harris, Connie Nielsen en Djimon Hounsou.

Marcus Aurelius krijgt in de laatste dagen van zijn rijk strijd met zijn machtbeluste zoon Commodus. Hij heeft er namelijk voor gekozen om voor zijn trouwe generaal Maximus te kiezen als troonopvolger. Commodus ruimt zijn vader uit de weg en beveelt  dat Maximus en zijn familie gedood moet worden. Maar Maximus  weet aan de dood te ontsnappen keer wraak zinnend als  gevierd zwaardvechter terug naar Rome…

De Blu Ray van deze met 5 Oscars bekroonde film bevat 2 discs met daarop de bioscoopversie, de extended versie en daarnaast een schat aan nieuw – maar liefst 5 uur durend - bonusmateriaal. De disk bevat in totaal meer dan 11 uur bonus materiaal met veel achtergrondinformatie over dit klassieke meesterwerk.

Releasedatum: 1 oktober



coverState of Play (DVD en Blu-ray Disc )
Spannende thriller van regisseur Kevin MacDonald met een ware sterrencast: Russell Crowe, Ben Affleck, Rachel MacAdams, Helen Mirren, Robin Wright Penn, Jason Batemen en Jeff Daniels.

Het goed uitziende, onverstoorbare Congreslid Stephen Collins (Ben Affleck) is de hoop van zijn politieke partij. Alle ogen zijn gericht op deze opkomende ster als partijkandidaat voor de naderende race om het presidentschap.
Tot zijn onderzoeksassistente/minnares op brute wijze wordt vermoord en het ene geheim na het andere uit de kast rolt. Cal McCaffrey (Russell Crowe) heeft het twijfelachtige genoegen bevriend te zijn met zowel Collins als met de spijkerharde uitgever Cameron Lynne (Helen Mirren), die hem op onderzoek uitstuurt. Bij zijn zoektocht met zijn partner Della (Rachel MacAdams) naar de moordenaar stuit McCaffrey op een doofpot-operatie die de totale machtsstructuur van het land dreigt te ontwrichten.

Releasedatum: 8 oktober


coverCoraline  (DVD en Blu-ray Disc)
(Nederlandse titel: Coraline en de Geheime Deur)
Coraline komt zowel als DVD (2 disc MET SPECIALE 3-D VERSIE) als Blu-ray Disc met 3D versie inclusief 4 brillen uit.

Coraline loopt door een geheime deur in haar nieuwe huis en ontdekt een alternatieve versie van haar eigen leven. Op het eerste gezicht lijkt deze parallelle werkelijkheid wel akelig veel op haar echte leven - alleen veel beter. Maar wanneer Coralines nep-andere-moeder (Teri Hatcher) haar voor altijd bij zich wil houden moet Coraline vertrouwen op haar moed, haar buren en een pratende zwarte kat om haar echte ouders te redden en weer thuis te komen.

Coraline is van dezelfde regisseur als The Nightmare Before Christmas. Henry Selick verfilmde ook het boek James and the Giant Peach van Roald Dahl. Coraline is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Neil Gaiman en is de eerste high definition stopmotion animatiefilm die in 3D gefilmd is.

Met in de originele versie stemmen van Dakota Fanning, Teri Hatcher, Ian McShane, Keith David en Jennifer Saunders.
In de Nederlands nagesynchroniseerde versie horen we o.a. Isabel Loef, Monic Hendrickx, Joost Buitenweg,  Dré Hazes en Marjan Luif.

Releasedatum: 8 oktober

coverFlash of Genius  (DVD)
Waar gebeurd verhaal geregisseerd door Marc Abraham met onder ondere Greg Kinnear, Lauren Graham en Dermot Mulroney.

Een aangrijpend waar gebeurd verhaal over professor en part-time uitvinder Bob Kearns (Greg Kinnear) en zijn jaren lange gevecht tegen de auto-industrie.  In de jaren 60 leeft Kearns een gelukkig leven met zijn vrouw en 6 kinderen. Hij werkt hard en probeert zijn Amerikaanse droom te realiseren met een geweldige uitvinding. De autofabrikanten verraden Kearns echter en hij ontvangt geen cent voor zijn geniale uitvinding. Een lange en bittere strijd volgt en Bob raakt geobsedeerd door het onrecht wat hem wordt aangedaan.

Releasedatum: 15 oktober


coverLast House on the Left  (DVD en Blu-ray Disc )
De remake van Wes Cravens horrorklassieker uit 1972 werd geregisseerd door Dennis Lliadis. In de hoofdrollen Tony Goldwyn, Monica Potter, Martha MacIsaac, Garret Dillahunt, Micheal Bowen en Sara Paxton.

De avond dat John (Tony Goldwyn) en Emma (Monica Potter) aankomen bij het vakantiehuis in de bossen worden hun dochter Mari (Sara Paxton) en vriendin Paige  (Martha Maclsaac) gekidnapt door een ontsnapte gevangene en zijn handlangers. Zij denken dat Mari dood is en laten haar achter bij het water. Als haar ouders achter de gruwelijke waarheid komen, blijken ze tot alles in staat. Een bloedstollend verhaal wat je van het begin tot het eind op het puntje van de stoel houdt…

Releasedatum: 22 oktober

November releases:

Bring It  On - Fight To The Finish (DVD) - 5 november
Fighting (DVD en Blu-ray Disc) - 11 november
Brüno (DVD en Blu-ray Disc)
- 12 november (DVD) 26 november (Blu-ray Disc)
Public Enemies (DVD en Blu-ray Disc)
- 26 november

Recente artikelen

Laatste reacties

Nico Mos  |  26-09-2009

State of Play vond ik eveneens tegenvallen in de bios en al ik (voorlopig)links laten liggen. Public Enemy daarentegen vond ik een dijk van een film. Keihard me...
Lees meer >

Sneaker  |  20-09-2009

Interesse in Fast & Furious 4, State of Play, Coraline, Last House on the Left en Public Enemies.
Lees meer >

Jeroen Trapman  |  20-09-2009

Bij mij komen Coraline en State of Play er zeker in. Denk dat ik Coraline gelijk koop, en als ik nog geld over heb ook State of Play maar die heeft niet heel ve...
Lees meer >

wolverine  |  20-09-2009

Heeeeeeeel misschien Fast and Furious (bij MM Arnhem 12 euro). State of Play vond ik wel redelijk, maar niet de moeite om te kopen, daarvoor vond ik hem wat.......
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina