Europese release OPPO BDP-831 uitgesteld

Oppo BDP-831 uitgesteld


Oppo, wie kent het merk niet van de uitstekende DVD spelers, is al enige tijd bezig met het uitbrengen van een Blu-Ray speler; de BDP-831. In Amerika is de speler al een tijdje verkrijgbaar maar Europa blijft voorlopig helaas achter. Via de officiele site van de oppostore in het Verenigd Koninkrijk, die vandaag de lucht in zou gaan met onder andere de Europese releasegegevens, is het bericht naar buiten gebracht dat de Europese release van de BDP-831 Blu-Ray Disc speler met onbekende tijd is uitgesteld. Het officiële bericht luid als volgt:

Na het zorgvuldig evalueren van alle beschikbare bronnen is besloten dat de release van de OPPO BDP-831 Bu-Ray Disc speler in Europa met nog onbekende tijd word uitgesteld. Het is met veel spijt dat wij deze moeilijke beslissing hebben moeten nemen.
Desalniettemin vinden wij dat deze beslissing volledig in het belang is van onze klanten en kwaliteitsnormen. Klantenservice en kwaliteitsnormen zijn de hoekstenen van de kracht van OPPO en met de huidige beschikbare bronnen zijn wij niet in staat al onze Europese klanten een gelijkwaardige behandeling te geven. Taalbarrieres, verschepingsproblemen en onze mogelijkheid om snel, efficient en nauwkeurig al onze waardevolle Europese klanten te bedienen ondermijnen de kwaliteitsnormen die van OPPO verwacht worden.
Wij bieden hierbij onze excuses aan aan alle klanten welke ons steunen en geduldig wachten op de release van de OPPO BDP-831. Daarnaast hopen wij dat we snel met een betere planning kunnen komen om onze klanten de beste service te kunnen geven.

Recente artikelen

Laatste reacties

Hakker  |  28-10-2009

Het begint een beetje Europese vaporware te worden. De bedoeling was om het in de zomer al uit te brengen maar het blijft maar later en later worden.
Lees meer >

kawakees  |  28-10-2009

Op het reeds bestaan topic kun je ins and outs plus reacties over dit nieuws bekijken: Lees vanaf pagina 6 en verder; http://www.dvd.nl/forum/showthread.php...
Lees meer >

hstadman  |  27-10-2009

Wel jammer, deze speler schijnt echt erg goed te zijn en ik ben wel heel benieuwd wat hij gaat kosten. In amerika rond de 500 dollar...zal hier dan wel 500-600 ...
Lees meer >

-Jaap-  |  27-10-2009

Ze gooien hiermee hun eigen ruiten in...:-(
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina