Splendid Film: Twee januari releases op DVD en Blu-ray Disc


Splendid Film presenteert:

IP Man – 2 disc Special Edition DVD & Blu-ray Disc.

Het levensverhaal van de beroemde IP Man, trainer van Bruce Lee.

coverIP Man is gebaseerd op het levensverhaal van de legendarische martial-arts meester IP Man, de trainer van Bruce Lee. IP Man is een waar meesterwerk van regisseur Wilson Yip (Dragon Tiger Gate, Killzone S.P.L). De realistische, krachtige gevechtsscènes en indringende karakterrollen prikkelen de kijker van begin tot eind.

IP Man, gespeeld door martial-arts icoon Donnie Yen (bekend van An Empress and the warriors , Killzone S.P.L en Hero), is de beroemde martial-arts kunst “Wing Tsun” - meester in het China van voor de oorlog. Als de Japanners binnenvallen en IP Man’s geboortestad met geweld innemen is hij genoodzaakt om in de mijnen te gaan werken. Als er tegenstanders worden gezocht om het gevecht met de Japanners aan te gaan in ruil voor een zak met rijst, geeft IP Man zich op. Ook een oude vriend van IP Man geeft zich op en samen gaan ze het duel aan. Het fatale martial-arts gevecht loopt dodelijk af voor IP’s goede vriend. IP Man aast op gerechtigheid en wil met zijn vechtkunsten de Japanse soldaat elimineren. Het wordt een intense strijd vol bloedstollende acties!

Regie: Wilson Yip
Cast:Donnie Yen, Simon Yam.

Lengte: 101 minuten
Extra’s: 2 disc Special Edition met 140 minuten bonusmateriaal!
Consumentenadviesprijs: DVD EUR 14,99 – Blu-ray Disc EUR 24,95

Verkrijgbaar vanaf 28 januari op het Amazia label van Splendid Film

DOGHOUSE – 2 disc Special Edition DVD & Blu-ray Disc.

Gruwelen in de steengoede zombie comedy Doghouse!

coverDoghouse: de strijd tussen de seksen zoals we deze nog niet eerder hebben gezien!  Waar Shaun of the Dead ophoudt, begint Doghouse. In Doghouse worden alle mannen, ongeacht of ze jong, oud, knap of lelijk zijn, begeerlijke wezens voor vrouwen. Het gaat de vrouwen er niet meer om hoe de mannen eruit zien, maar hoe ze smaken! Doghouse blaast alle zombie comedy’s omver!

Om Vince (Stephen Graham, bekend van Public Enemies) na zijn scheiding op te vrolijken besluiten zijn vrienden hem een weekend mee te nemen naar Moodly.  Moodly is een bijzonder dorp waar op elke mannelijke inwoner vier vrouwen wonen. Vol goede zin gaan de mannen op weg. Eenmaal aangekomen beseffen de mannen dat het vermeende pararijs feitelijk een beestachtige hel is. Alle vrouwen zijn besmet met een virus waardoor ze in walgelijke mannenvretende wilde vrouwen veranderen. Op de vlucht voor de vrouwen verschansen alle mannen zich in de plaatselijke speelgoedwinkel. De strijd tussen de verschillende seksen begint!

Regie: Jake West 
Cast:Danny Dyer, Stephen Graham, Noel Clarke.

Lengte: 86 minuten
Consumentenadviesprijs: dvd EUR 14,99 –Blu-ray Disc EUR 24,95

Verkrijgbaar vanaf 28 januari.


Recente artikelen

Laatste reacties

O.v.Dijk  |  01-04-2010

weet iemand of de verzie in nederland (Amazia) wel goed is ?
Lees meer >

Yi-Long  |  20-01-2010

Ip Man is een must-have, maar het is even afwachten hoe de kleuren bij deze versie is. Bij de UK-versie van Ip-Man hadden ze de kleuren wat aangepast t.o.v. ...
Lees meer >

Sneaker  |  15-01-2010

Voor zombies ben ik altijd te porren.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina