Harry Potter and the Deadly Hallows - part 1 is vanaf 8 april verkrijgbaar!

 

Warner Home Video presenteert:



HARRY POTTER AND THE DEADLY HALLOWS - Part 1

vanaf 8 april verkrijgbaar op DVD, Blu-ray Disc en VOD

covercoverDit is het moment waarop iedereen heeft gewacht. Vanaf 8 april ligt, enkele dagen voor de wereldwijde release, Harry Potter and the Deathly Hallows™ – Part 1, het eerste deel van het epische slotstuk, in de Nederlandse winkels als Blu-ray Disc: 2-disc Special Edition en DVD: 2-disc Special Edition. Daarnaast is de film vanaf 8 april te bekijken via Video On Demand. En dan is het alleen nog wachten op de langverwachte filmpremière van ‘Harry Potter and the Deathly Hallows™ - Part 2’. Deze zomer maakt de complete cast opnieuw zijn opwachting in dit niet te missen slotstuk van de razendpopulaire filmreeks die gebaseerd is op de wereldberoemde boeken van J.K. Rowling.


Korte inhoud:
Harry, Ron en Hermelien beginnen aan een levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid 'de Gruzielementen' te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn nu aan hun lot overgelaten zonder de begeleiding van hun professors en de bescherming van Professor Perkamentus. Ze moeten nu meer dan ooit op elkaar vertrouwen maar er zijn Duistere Krachten onder hen die hen uit elkaar dreigen te drijven. Intussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden voor alle vijanden van de Heer Van Het Duister. De lang gevreesde strijd is losgebarsten en Voldemorts Dooddoeners bezetten het Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein, waar ze iedereen terroriseren en arresteren die hen tegenwerkt. De enige trofee die ze nog niet in handen hebben en die Voldemort het liefste van allemaal te pakken wil krijgen, is Harry Potter. De Uitverkorene is nu de prooi waar de Dooddoeners op jagen, en ze hebben de opdracht gekregen Harry naar Voldemort te brengen... levend.

Regisseur:

David Yates (Harry Potter jaar 5 t/m 7)

Acteurs: 

Daniel Radcliffe (Harry Potter jaar 1 t/m 7 – Part 1)

 

Rupert Grint (Harry Potter jaar 1 t/m 7 – Part 1)

 

Emma Watson (Harry Potter jaar 1 t/m 7 – Part 1)

 

Ralph Fiennes (Clash of the Titans, The English Patient)

 

Helena Bonham Carter (The Kings’s Speech, Sweeney Todd)

 

Imelda Staunton (Vera Drake)

 

Alan Rickman (Sweeney Todd, Love Actually)

 

Michael Gambon (The Good Shepherd, Gosford Park)

 

Bill Nighy (The Constant Gardener, Love Actually)

Genre: Familie
Speelduur: Circa 146 minuten

Extra’s op de Blu-ray Disc – 2 disc special edition

  1. BD-Live: met daarop een exclusieve Sneak Peek van een scène uit “Harry Potter and the Deathly Hallows - part 2”!
  2. Maximum Movie Mode – Prepare for the Final Battle: Jason Isaacs (Lucius Malfidus) en andere leden van de cast en crew nemen je mee op een interactieve rondleiding door de film. Je krijgt ook een overzicht van alle belangrijke momenten in de voorgaande Harry Potter films, die geleid hebben tot de finale strijd in “Harry Potter and the Deathly Hallows - part 2”.
  3. Dan, Rupert and Emma’s Running Competition: hilarische extra over de (letterlijk) “running gag” op de set, waarbij de drie hoofdrolspelers er hun eigen competitie op nahouden, met commentaar van David Yates
  4. The Seven Harrys: zie hoe Daniël Radcliffe de persoonlijkheid van de verschillende Harrys creëert in de ondertussen legendarische Ligusterlaan scène.
  5. On the Green with Rupert, Tom, Oliver and James: Vergezel de boezemvrienden Rupert Grint (Ron Wemel), Tom Felton (Draco Malfidus), Oliver Phelps (George Wemel) en James Phelps (Fred Wemel) voor een rondje golf.
  6. Harry Potter and the Deathly Hallows - part 1™” : Behind the soundtrack.
  7. Additional Scenes
  8. Digitale kopie van de film

 

Extra’s op de DVD – 2 disc special edition

  • Additional Scenes
  • The Seven Harrys: zie hoe Daniël Radcliffe de persoonlijkheid van de verschillende Harrys creëert in de ondertussen legendarische Ligusterlaan scène.
  • On the Green with Rupert, Tom, Oliver and James: Vergezel de boezemvrienden Rupert Grint (Ron Wemel), Tom Felton (Draco Malfidus), Oliver Phelps (George Wemel) en James Phelps (Fred Wemel) voor een rondje golf.
  • Dan, Rupert and Emma’s Running Competition: hilarische extra over de (letterlijk) “running gag” op de set, waarbij de drie hoofdrolspelers er hun eigen competitie op nahouden, met commentaar van David Yates
  • Gallery of mini documentaires inclusief The Frozen Lake en The Harry and Nagini Battle.
  • “Harry Potter and the Deathly Hallows - part 1 ™” : Behind the soundtrack.
  • Digitale kopie van de film

Consumentenadviesprijs Blu-ray Disc: € 24,99
Consumentenadviesprijs DVD: € 19,99
Consumentenadviesprijs Video On Demand: € 4,99

Release datum: 08/04/2011

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  17-02-2011

Ah gelukkig komt er een 2-DVD versie uit. Jammer alleen dat ik daardoor niet gebruik heb gemaakt van de pre-order actie bij de FRS (waar de 1-DVD ook vervangen ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina