Dutch Filmworks: Romance Box vanaf 27 januari verkrijgbaar

MOVIEPOWER IS LIKE A BOX OF CHOCOLATES...

DUTCH FILMWORKS presenteert

ROMANCE EDITION

4 FILMS in 1 BOX

MOONLIGHTING • HONEYMOON IN VEGAS
THE SKY IS FALLING • A PRICE ABOVE RUBIES


Te koop vanaf 27 januari 2004

Voor de Valentijn periode brengt Dutch FilmWorks een wel heel bijzondere DVD box uit. Het ultieme Valentijn cadeau is zonder twijfel ROMANCE EDITION met vier romantische films in 1 box tegen een zeer aantrekkelijke prijs (€ 15,99). Geniet van Moonlighting, Honeymoon in Las Vegas, The Sky is Falling en A price above Rubies, met sterren zoals Bruce Willis, Cybill Shepherd, Sarah Jessica Parker, Nicolas Cage, Jeroen Krabbé, Isabella Rossellini en Renée Zellweger.

MOONLIGHTING

Maddie Hayes (Cybill Shepherd), een voormalig rijk model, ontdekt op een ochtend dat haar bedrijfsleider al haar geld van de bank heeft gestolen. Uiteindelijk blijkt dat ze toch nog ergens wat bezittingen heeft. David Addison (Bruce Willis), eigenaar van een detectivebureau waar Maddie ook een belang in heeft, overtuigt Maddie ervan om het bedrijf niet te verkopen maar om verder te gaan. David voorspelt dat ze samen veel geld kunnen verdienen. Hij heeft hiervoor een moordzaak waarbij een mysterieus horloge en vier miljoen dollar aan gesmokkelde diamanten een hoofdrol spelen. De samenwerking tussen Maddie en David leidt tot schitterende komische taferelen.
Met: BRUCE WILLIS, CYBILL SHEPHERD

SPECIAL FEATURES

- 4:3 FULL FRAME
- DOLBY DIGITAL 2.0
- CHAPTER SELECTION
- SUBTITLES ON/OFF
Speelduur: 90 minuten. Genre: Romantische comedy. Taal: Engels gesproken / Nederlands ondertiteld. Keuring: al
.


HONEYMOON IN VEGAS

Een moeder die op sterven ligt laat haar zoon Jack (Nicolas Cage) beloven nooit te zullen trouwen. Hierdoor wil Jack zich niet binden aan zijn verloofde Betsy (Sarah Jessica Parker). Echter de knoop wordt doorgehakt en ze gaan naar Las Vegas om te trouwen. Na een slecht gespeeld pokerspelletje heeft Jack schuld bij beroepsgokker Tommy Korman (James Caan). Deze is bereid de schuld kwijt te schelden als hij één weekend mag doorbrengen met zijn verloofde. Ze gaan akkoord. Door jaloezie overvallen volgt Jack Betsy en Tommy. Dit leidt tot de meest hilarische toestanden!
Met: SARAH JESSICA PARKER, NICOLAS CAGE, JAMES CAAN
Scenario en regie: ANDREW BERGMAN

SPECIAL FEATURES

- 4:3 FULLSCREEN
- DOLBY DIGITAL 2.0
- PHOTO GALLERY
- ALSO AVAILABLE
- CHAPTER SELECTION
- SUBTITLES ON/OFF
Speelduur: 96 minuten. Genre: Romantische comedy. Taal: Engels gesproken / Nederlands ondertiteld. Keuring: al.



THE SKY IS FALLING

Een aangrijpende film over de poging van een Joodse familie om tijdens de Tweede Wereldoorlog een normaal leven te leiden. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.
Nadat de zusjes Penny en Baby hun ouders hebben verloren, worden ze in de zomer van 1943 ondergebracht bij hun oom en tante in Toscane. Daar raken de meisjes geïsoleerd van de buitenwereld waarin oorlog woedt en verschrikkingen plaatsvinden. Onder liefdevolle opvoeding van oom Wilhelm (Jeroen Krabbé) en tante Katchen (Isabella Rossellini) is de meisjes voor het eerst een echte jeugd gegund. Maar wanneer een Duiste legereenheid het Toscaanse dorp doorkruist, lijkt het lot van de joodse familie bezegeld...
Met: JEROEN KRABBÉ, ISABELLA ROSSELLINI

SPECIAL FEATURES

- WIDESCREEN
- DOLBY DIGITAL 2.0
- STILLS GALLERY
- CHAPTER SELECTION
- SUBTITLES ON/OFF
Speelduur: 94 minuten. Genre: Romantische comedy. Taal: Italiaans gesproken / Nederlands ondertiteld. Keuring: 12 jaar.



A PRICE ABOVE RUBIES

Veel keus heeft Sonia niet, ze groeit op in strenge orthodoxe Joodse kringen, waar het gezag van de ouders nog wordt gerespecteerd. Ze leeft het leven dat voor haar is uitgestippeld, trouwt met een keurig nette brave man, schenkt hem een zoon en werkt keihard in het huishouden. Maar diep in Sonia zitten andere gevoelens verstopt. Om te ontsnappen aan de wurggreep van haar beschermde wereld, moet ze wel breken met haar familie. En dat lijkt een onmogelijke opgave.
Met: RENÉE ZELLWEGER
Scenario en regie: BOAZ YAKIN

SPECIAL FEATURES

- WIDESCREEN
- DOLBY DIGITAL 2.0
- PHOTO GALLERY
- BIO & FILMOGRAPHIES
- CHAPTER SELECTION
- SUBTITLES ON/OFF
Speelduur: 116 minuten. Genre: speelfilm. Taal: Engels gesproken / Nederlands ondertiteld. Keuring: 12 jaar.


Consumentenadviesprijs: € 15,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  14-01-2004

A Price Above Rubies is een hele interessante film, maar die vind je overal voor bijna niets, daarvoor hoef je de box niet te kopen...
Lees meer >

Tom L.  |  14-01-2004

Honeymoon in Vegas, heb ik vind ik echt een fantastische film. De rest hoef ik niet ...
Lees meer >

Lesley  |  14-01-2004

Ik ben nog nooit zo'n box tegen gekomen waar titels bij zaten die ik moest hebben... vaak zaten ze met titels verpakt waar 1 interessante bij zat, die ik al in ...
Lees meer >

HiddeV  |  14-01-2004

leuke acteurs, flop films
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina