Dutch Filmworks: True Romance single disc edition

Vanaf 2 december te KOOP op DVD - CAP € 14,99

TRUE ROMANCE
Single disc edition

WHO SAID ROMANCE WAS DEAD?

Ter gelegenheid van de première van Kill Bill, de nieuwe film van Quentin Tarantino, brengt Dutch FilmWorks Tarantino’s True Romance opnieuw uit in een single disc edition.

Clarence (Christian Slater) heeft de liefde van zijn leven gevonden: het ex-hoertje Alabama (Patricia Arquette). Wanneer Clarence een koffer met kleren gaat ophalen bij de ex-pooier van zijn vrouw, eindigt de confrontatie tussen de twee mannen in een gigantisch vuurgevecht. Terwijl het bloed en de kogels hem om de oren vliegen grijpt Clarence per ongeluk de verkeerde koffer. Met een gigantische partij cocaïne in hun bezit, rijden Clarence en Alabama naar Californië, op de hielen gezeten door de maffia en de politie.

In True Romance kijken Clarence en Alabama naar de drie ‘Street Fighter’ films van Martial Arts legende Sonny Chiba. Dezelfde Chiba die nu een rol speelt in Kill Bill als Hatori Hanzo. Net als Kill Bill en Pulp Fiction zit ook True Romance boordevol bloed, kogels, hilarische dialogen en verwijzingen naar de moderne popcultuur. Bovendien heeft True Romance een cast om van te watertanden: Christian Slater, Patricia Arquette, Dennis Hopper, Christopher Walken, Brad Pitt, Chris Penn en James \'The Sopranos\' Gandolfini maken één voor één hun opwachting deze door Tony Scott geregisseerde klassieker.

Specificaties True Romance

Speelduur: 120 minuten
16:9 Anamorphic Widescreen
Dolby Digital 5.1 én DTS
Engels én Franse soundtrack
Nederlands ondertiteld
Theatrical Trailer
Also Available
Genre: Actie/Thriller
Vanaf 16 jaar

Recente artikelen

Laatste reacties

Caledonians  |  06-01-2004

ik heb m nog steeds niet in de winkel gezien, maar heb m "gratis" bij DVDValley gekregen, prima blad (y) Zo heb ik hem ook gekregen. Ben er erg blij mee zeke...
Lees meer >

HiddeV  |  06-01-2004

ik koop deze misschien wel, ik heb geen CC en ik vind NL subs wel handig. ik heb m nog steeds niet in de winkel gezien, maar heb m "gratis" bij DVDValley gek...
Lees meer >

HiddeV  |  08-12-2003

ik koop deze misschien wel, ik heb geen CC en ik vind NL subs wel handig.
Lees meer >

Prem  |  08-12-2003

Iemand deze al ergens in de winkel zien liggen ??
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina