Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 27 van 27 worden weergegeven.
  1. #26

    Standaard

    Ha ik hoorde het, direkt nog 100 stuks bij me bestelling doorgevoerd. Scheelt me zowat 50% van de prijs op spindle-basis! Dan maar voorraadje inslaan, en inderdaad die heffing op cdr is nu niks meer van over. Maar ik vind het nog belachelijker dat ik als -R branderaar word genaaid met me 1 euro. Zowiezo koop ik wat ik goed vind origineel, maar de 'blinde aankopen' zijn bij mij weg. Tellen we daar nog eens bij op hoeveel films ik gekocht heb na het zien van de divx/vcd variant kan ik nog een 50 titels doen.

    Uitgevers klaagden ALTIJD over copieren, vroeger toen ik nog de Now Dance! van veronica (toen nog) kosste een cd'tje ook 42,50 HFL. En toen was er nog geen hond met een cdbrander. Nu iedereen een fikker heeft hebben ze wat te huilen, pech gehad! Niks kapot maken van de markt, het uitbuiten van hun kant maakt het verhaaltje helemaal rond!

  2. #27

    Standaard

    Als de verhoging er is vanwege het illegaal kopieren dan wordt er straks dus eigenlijk betaald voor een kopie. Is het dan nog wel helemaal illegaal kun je je afvragen. Bovendien als je alleen DVD's maakt van je eigen home video's dan heb je niets illegaals gedaan.
    DVDProfiler Movie Collector
    LG OLED65C8PLA, Oppo UDP-203, Panasonic DP-UB824,Pioneer BDP LX88, Toshiba HD-XE1, Onkyo TX NR 5010, Velodyne DD15, Canton Vento 890, Q-Acoustics i7000, XBox360
    "Penguins mate for life. That doesn't surprise me much because they all look alike. It's not like they're going to meet a really new, great looking penguin someday."

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •