Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 29 van 29 worden weergegeven.
  1. #26

    Standaard

    Ik vind Friends als sitcom toch wel duidelijk boven het gemiddelde uitsteken. Series als 'That 70's show' en 'Will & Grace' zijn mijn echte toppers maar Friends zie ik ook graag. Btw: dat betekend niet dat ik van elk van die series de dvd's zou willen bezitten. Daarvoor zijn ze me een beetje te vaak op tv..

  2. #27
    pahendriks
    Guest

    Standaard geluidskwaliteit box 9

    Ik vind de geluidskwaliteit van serie 9 erg slecht! Ik heb een hele goede hifi set en daardoor hoor je echt dat deze serie niet goed klinkt.

  3. #28

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door freaky Bekijk bericht
    Ik heb seizoen 1 box gekocht, en ik kijk er graag naar, maar heb wel nog niet erg moeten lachen, vind de grappen beetje sucken in seizoen 1, hopelijk worden ze beter, anders is het voor ik een miskoop
    Uit nieuwsgierigheid dit topic nog eens bekeken en zag een bericht terug van mezelf van 7 jaar geleden. Een correctie dat ik moet rechtzetten, Friends was totaal geen miskoop (trouwens al een double dip gedaan met deze serie) en de grappen van Seizoen 1 sucken totaal niet. Ben de serie nu voor de 3de keer opnieuw aan het zien (zit aan Seizoen 9 nu) en voor mij blijft dit één van de allerleukste series met personages die je door je jaren heen ziet volwassen worden ook al komen ze inderdaad soms kinderachtig uit de hoek.


    Citaat Oorspronkelijk gepost door Werner Bekijk bericht
    Ieder zijn zin natuurlijk. Ik heb het niet hoog op met dit soort Amerikaanse comedy, ik krijg het er zelfs redelijk van op mijn zenuwen. Met name heb ik iets tegen zo'n lachband (of het nu echt publiek is of niet, is mij om het even), alsof we zelf niet intelligent genoeg zijn om te weten wanneer we moeten lachen. En ik beeld me altijd in dat iemand die een hele avond naar zoiets als Friends heeft gekeken, denkt dat hij heel hard gelachen heeft, terwijl het feitelijk de lach-track was. Ik weet het, het is niet netjes van mij ,
    Vanavond 4 episodes bekeken en moet zeggen dat ik toch enorm gelachen heb en niet door de lachband.
    BD (1243) What i Watch

  4. #29

    Standaard

    Nou , ik heb de hele serie eerst gekocht in een "speciale" doos , en had hem in 1 week gekeken. Ja , ik had die week niets gepland , dus dan is het lekker doorkijken , en het leuke is dat er alleen losjes een verhaal-lijn in zit , niet zoals sommige series die strict een verhaal vertellen , met een paar extra scenes , die ze dan later weer voor het verhaal gebruiken.

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •