Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 31 van 31 worden weergegeven.

Discussie: Game, The [DVD]

  1. #26

    Standaard

    Aardig filmpje, leuk om een keer gezien te hebben maar voor mij absoluut geen aanschaf waard.

  2. #27

    Standaard Re: Geen mening

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Tossie
    Is ie niet goed ofzo?
    Ik moet hem namelijk nog zien en ben benieuwd naar reacties.
    Ik vind het toch een goeie film! Het plot is al met al toch verassend te noemen...

  3. #28

    Standaard

    UIteraard eerder gezien, maar wel heel lang geleden en nog nooit op dvd. Nog steeds is de sfeer goed net als het idee. Maar ook al is het lang geleden, de verrassing aan het eind vergeet je niet snel meer en dat gaat vooral ten kosten van het einde op zich en de scheidslijn tussen realiteit en fictie (in dit geval fictie als spel). Dat laatste is eerder en later weer gedaan door filmmakers (recent nog gezien bij 2 andere films: Total Recall, eXistenZ) en dat op zich is altijd wel een leuk element. Bij The Game heb ik het wel gezien iig na de 2e keer, want het verhaal zelf is redelijk, maar nu de verrassing er niet is en je gaat letten of het inhoudelijk ook een beetje OK in elkaar zit, merk je toch dat het plot zeker niet foutloos is. Natuurlijk is het fictie, maar bij de maker van Seven en Fight Club mag je de lat wel wat hoger leggen en daarom geen 3e keer meer voor mij. Deze gaat de collectie uit.

    7.3

  4. #29

    Standaard

    Dat gevoel had ik ook heel sterk bij de 2e keer kijken. De plot is bijzonder ongeloofwaardig en verre van realistisch. Welke idioot neemt nu dit soort risico's? Dit zou om zich niet zo erg zijn, ware het niet dat de film zichzelf erg serieus neemt en dan is het dodelijk.

  5. #30

    Standaard

    Persoonlijk vind ik dit de beste film van David Fincher en behoort het tot mijn top 5 met favoriete films.

  6. #31

    Standaard

    The Game (1997)
    Nicholas Van Orton is een rijke zakenman die eigenlijk alles heeft wat z,n hartje begeert. Maar z,n succes heeft hem wel z,n huwelijk gekost en een koude en harteloze man van hem gemaakt die alleen nog maar met zich zelf bezig is en weinig bekommerd om anderen. Z,n jonger broertje Conrad waar hij al een tijd niets van gehoord heeft duikt ineens op om hem voor z,n 48ste verjaardag wel een heel bijzonder cadeau te geven dat zijn hele leven maar ook zijn houding voorgoed zal doen veranderen.

    Deze psychologische triller van Davind Fincher waarvan je het idee het beste kan omschrijven als een reality game waarin je een role-playing personage speelt. Aan de ene kant heel sterk en origineel verzonnen,maar aan de andere kant is na de eerste keer het verrassings effect weg. Na meerdere kijk beurten gaan de toevalligheden wel het meeste opvallen. Ook al weet je net als Fincher,s film Seven het einde al,het blijft een erg onderhoudende en sfeervolle film. 7.5/10
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •