De resultaten 1 tot 5 van 5 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Young Sherlock Holmes [DVD]

    Young Sherlock Holmes [DVD]

    Een jeugdige Sherlock Holmes en zijn studievriend John Watson in hun eerste moordzaak.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Prima DVD-release van een leuke film.

    Als je bij het starten van de DVD overigens op Engels drukt dan heeft de filmopening en het menu wel de titel Young Sherlock Holmes. Kies je Nederlands dan heeft de filmopening, zoals de recensie aangeeft, de titel Pyramid of Fear en het menu Young Sherlock Holmes and the Pyramid of Fear.

  3. #3

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Frank
    <knip> Kies je Nederlands dan heeft de filmopening, zoals de recensie aangeeft, de titel Pyramid of Fear en het menu Young Sherlock Holmes and the Pyramid of Fear.
    Dat komt omdat destijds de film onder die titel hier werd uitgebracht. Mijn eerste gedachte bij dit review was ook: "zou dit ... and the pyramid of fear zijn?"

    Destijds vond ik het een zeer spannende film. Ik ben benieuwd of hij me nu nog weet te boeien. Die scene met die ridder kwam destijds in de TV-recensie (ik geloof zelfs nog van Simon van Collem) als zwaar revolutionair naar voren..... Ach ja, ik word oud :wink:

  4. #4

    Standaard

    Prima recentie. Het blijf een toppertje voor mij... Een hele leuke en vermakelijke verfilming van de meesterwerken van Doyle. Alleen moet daarbij worden opgemerkt beste Arnold dat de 'enkele snufjes' van Harry Potter ontleend zijn aan deze film en niet andersom!

    p.s. Okay okay, het is geen verfilming van boeken van Sir Arthur Conan Doyle, maar gebaseerd op...

  5. #5

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door edewolf
    Alleen moet daarbij worden opgemerkt beste Arnold dat de 'enkele snufjes' van Harry Potter ontleend zijn aan deze film en niet andersom!
    Chronologisch gezien heb je zeker gelijk, ik bedoel maar te zeggen dat de hand van Chris Columbus hierin duidelijk herkenbaar is.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •