Pagina 3 van 3 EersteEerste 123
De resultaten 51 tot 58 van 58 worden weergegeven.
  1. #51

    Standaard

    De R1 al een behoorlijke tijd in mijn bezit en vandaag en gister heb ik hem eindelijk bekeken. dit was voor mij de eerste keer dat ik deze film niet via een tv-zender zag, maar vanaf een dvd dus. Wat een heerlijke film is het toch, beetje lang met bijna drie uur. Maar echt geweldig. Heerlijke muziek, goed acteerwerk, en wat een plaatjes, ik vind het camera werk en hoe deze film oogt echt geweldig.
    Turn around and feel the vibe.....

  2. #52
    Super Member
    Registratie datum
    May 2004
    Woonplaats
    Backalley in Sin City

    Standaard

    Moet je voor deze film ook de 2 vorige delen gezien hebben?
    Top 20
    Laatst gezien:Jackass: The Movie 3*/5

  3. #53

    Standaard

    Moet je voor deze film ook de 2 vorige delen gezien hebben?
    2 vorge delen? Als je refereert naar For A Few Dollars More en A Fistful Of Dollars is het antwoord NEEN!

    De Films vormen een trilogie, maar zijn uitstekend afzonderlijk te bekijken.
    Dit is mijn uitspraak en hiermee zult u het moeten doen!
    YMDB

  4. #54

    Standaard

    Ik heb 'm samen met Once upon a time in the West (SE),voor maar € 25.
    Binnenkort snel een avond kyken.
    forever you stay save and sound...........buried deep into the ground

  5. #55

    Standaard

    Zaterdag gezien, en tegelijkertijd de allereerste serieuze western die ik ooit gezien heb. Gelijk maar goed beginnen, dacht ik zo.

    Ik kan me zeker voorstellen dat mensen 'm cool vinden, maar ik denk dat ik niet zo gevoelig voor de film ben. Zeker mooie shots e.d., maar ik was niet laaiend enthousiast. Maar ik ga absoluut die andere films van A Fistful of Dollars en die andere film kijken.
    Mr Fairbrother: 'Is Ted here?'
    Spike: No, he's doing the whocanputhisheadinabucketofwaterthelongest-competion!

  6. #56

    Standaard

    Briljant stukje filmmaken. het verhaal is magnifiek opgebouwd en alledrie de hoofdrollen worden briljant gespeeld. De ultieme stoere-mannen-met-lange-jassen-en-pistolen film. (andere nominaties: Sin City en The Matrix. )
    laatste DVD gekocht The Big Sleep, The Fisher King, Vertigo

  7. #57

    Standaard

    Gister gekeken en wederom een meesterwerk. Maar je hebt baas boven baas en Once Upon A Time In The West blijft voor mij nog een paar treedjes hoger.

  8. #58

    Standaard

    Buono, il brutto, il cattivo, Il (1966)
    Tijdens het hoogtepunt van de Burgeroorlog doolt een meedogenloze en mysterieuze revolverheld rond in het Wilde Westen. Hij heeft geen huis, geen familie of vrienden en geen metgezellen...totdat hij twee vreemdelingen ontmoet, die net zo meedogenloos en afstandelijk zijn als hijzelf. Deze drie mannen, samengebracht door het noodlot, smeden samen een plan om een fortuin aan gestolen goud op te sporen. Het samenwerken verloopt moeizaam voor de bandieten. Al gauw komen ze er achter dat in een door oorlog verscheurd land, overleven de grootste uitdaging is.

    Eindelijk deze weer is gezien wat ik eigenlijk veel eerder had moeten doen want wat blijft dit een heerlijk avontuur. Leone overtreft z,n vorige 2 dollar films door alles nog grootser en imposanter maar vooral ook pompeuzer te brengen. Leone zou zich nog overtreffen met Once upon a time in the west waarmee hij in mijn ogen de ultieme western allertijden zou maken. Clint Eastwood is zoals we hem kennen uit de andere Dollar delen en ook Lee van Cleef zet een heerlijke schurk neer,maar het is Eli Wallach die in mijn ogen eigenlijk de film draagt met z,n geweldige performance als een schurk waar je ondanks alles toch sympathie voor blijft houden. Ook de humor wordt niet vergeten door de coole en memorabele quotes. De shoot-out op het einde is een van de beste die ik ooit in een film gezien heb,de spanning wordt geweldig opgebouwd wat voor een groot deel ook te danken is aan de prachtige muziek van Morricone die je op het puntje van je stoel met kippevel doet zitten. Het is eigenlijk overbodig om te zeggen maar iedereen die ook maar een beetje van (spagetti) westerns houdt moet deze film natuurlijk gezien en in z,n bezit hebben. 9.5/10
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

Pagina 3 van 3 EersteEerste 123

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •