De resultaten 1 tot 4 van 4 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Bullet in the Head (Platinum Edition) [DVD]

    Bullet in the Head (Platinum Edition) [DVD]

    Één van John Woo’s beste films in een uitgave die de film verdient.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    nog niet gezien maar lijkt me wel de moeite waard
    achteraan in de kudde stapt men in de stront

  3. #3

    Standaard

    Dijk van een film,dit word vaak de Aziaatse Deer hunter genoemd,en terecht,dit is een van de beste John Woo films die hij gemaakt hij vind ik.
    Ik heb zelf nog de een disc versie,misschien dat ik hem met de tijd nog eens vervang voor deze.Regelrechte aanrader die je minstens een keer gezien moet hebben.
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  4. #4

    Standaard

    Meesterlijke film !!! Maar ik weet niet of het John Woo´s beste film is. The Killer & Hard Boiled (HKL breng deze eens uit) zijn ook niet mis. Maar dat Tony Lueng (was ook geniaal in Infernal Affairs) een topprestatie neerzet en een veel betere actuer is dan Chow Yun Fat dat is wel duidelijk. Alle ingredienten die John Woo later zo beroemd zouden maken zitten in deze film verwerkt. Ik had niet het idee dat de transfer zo goed was. Kwa beeld had ik op zich niet zo veel te klagen, maar het geluid liet wel degelijk te wensen over. En viel meestal gewoon echt tegen. En dat terwijl een film als deze heel wat extre dimensie kan halen door de ondersteuning van goed geluid. JAMMER !!! Echter wordt dit grotendeels goedgemaakt door de uitstekend uitgevoerde extra´s.

    Kijk reikhalzend uit naar de volgende HLK releases. De Chinese/Cantonese cinema is toch wel inderdaad veel te goed en interessant om zomaar aan je voorbij te laten gaan.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •