Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
De resultaten 1 tot 25 van 48 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Chronicles of Riddick, The [DVD]

    Chronicles of Riddick, The [DVD]

    Richard B. Riddick (Vin Diesel) is terug in dit vervolg op de SF/horrorfilm Pitch Black.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Heb deze film gelijk gekocht toen hij uitkwam.........en een absolute topper vond ik het, eindelijk weer eens een top SF film uitgebracht, en een waardig vervolg op Pitch Black.

    De film pakte me van begin tot eind, Vin Diesel is lekker op dreef en past helemaal in deze film, als je SF fan bent kopen die hap en van elke minuut genieten, beeld en geluid zijn top en het verhaal naar mijn idee ook.

    heb deze film een 9 gegeven...........
    Grtz Ron

  3. #3

    Standaard

    Helemaal eens met de bovenstaande recensie!! Popcornfilm, maar wel een hele mooie!!
    Prachtige plaatjes en fantastische kostuums! Eén maar aan, het is jammer dat Vin Diesel er in speelt
    Djesus, die man heeft werkelijk geen greintje acteertalent!! Semi interessant gekoekeloer in de camera met een blik van oooo, wat ben ik een slechtbips!
    Ben ik nu echt de enige die die actionhero oneliners spuugzat is???
    Never mind, toch een hele leuke film. Het soort film waarvoor het medium dvd gemaakt lijkt te zijn!
    Vet geluid trouwens ook.
    Nothing is closed to an open mind!!

  4. #4

    Standaard

    Vreselijke film...in de sneak preview gezien...met mijn punt kom ik niet verder als een 4!

  5. #5

    Standaard

    Vond er niks aan
    Een mooie verpakking, maar de inhoud is maar triestig.
    Voor de FX freaks een must, voor de film liefhebber net iets minder
    Het enige leuke stukje was [spoiler:1cafb2d9a9]waar ze weg aan het lopen waren voor die zon.[/spoiler:1cafb2d9a9] Dat was ook meteen het enige waar je een beetje kon zeggen dat het een 'based upon' Pitch Black was. Niet dat dat zo'n fantastisch film was, maar vond em wel beter dan deze.
    Ik heb trouwens enkel de DC gezien, en als die al maar, om niet te zeggen slecht was, dan wil ik deze zelfs niet proberen.

  6. #6

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Franklin Slager
    Eén maar aan, het is jammer dat Vin Diesel er in speelt
    Inderdaad, ik vind Vin Diesel ook een waardeloze acteur.

  7. #7

    Standaard

    Woohoo ... dadelijk bij uitkomen gekocht.
    Waarschijnlijk wordt dat in mei switchen met de D.C. maar ja ... een mens moet een hobby hebben hè.

    Ik vind Vin Diesel ook geen goed acteur. Vergelijk hem met pakweg Tom Cruise of Tom Hanks en hij valt serieus uit de boot. Voor hem ook nooit een oscar of golden Globe.

    Maar hij heeft wel iets. De stoere bink heeft mijn sympathie en ik koop netjes elke film van hem. En ik ben nog niet bedrogen uitgekomen.

    Dus in het kort. Science Fiction fans kopen deze film voor de science fiction. Vin Diesel fans moeten niet aarzelen.
    Totaal aantal film : teveel !
    Totaal aantal nog te bekijken film ... zucht :)

  8. #8

    Standaard

    Heb zelf geen moeite met Vin Diesel in deze film, vind hem er wel bij passen als stoere macho, en hij zal misschien geen oscar's winnen, maar om hem nu zo af te kraken vind ik wat ver gaan.

    Het is een popcorn film dus hoef je toch geen al te hoogstaand acteer geweld te verwachten, gewoon lekker genieten van de mooie plaatjes en een mooie gelegenheid om met het vette geluid het stof weer eens uit je sub te blazen :wink:
    Grtz Ron

  9. #9

    Standaard

    Goeie film!

    ps. wrom vind iedereen Vin Diesel zon slechte acteur?

  10. #10

    Standaard

    Ik vond m ook heel kick 8) Snap de ergernissen niet, maar zal wel aan mij liggen. OK, one-liners, OK, geen oscar prestaties, maar dat verwacht ik ook niet van zo'n film. Gewoon ééntje waar je lekker voor kan gaan zitten, en genieten van het geluid en de plaatjes 8) Jammer van de 384 DD, en het missen van DTS. 448 DD of halve DTS geeft NET dat beetje actie-film dynamiek. Ben blij dat de Director's Cut opweg is. Heb momenteel deze, en je merkt wel dat bepaalde dingen gecut zijn. Zo is er opeens een stuk actie, waar je geen effecten hoort, maar alleen muziek. Denk teveel R-Rated dingen erin, en dat ze door de cuts genoodzaakt waren het zo te doen. Het heeft opzich wel wat. Maar ben nu wel benieuwt naar de Uncut versie.

    Advies: het PC spel is vet bruut 8) geweldige graphics, lekker sneaken, en het verhaal voorafgaande aan Pitch Black. Beetje HL2-Doom³ graphics, speel style is iets aparts. Sneaken en killen, en opdrachten doen etc etc. *is hetzelfde als Xbox spel, alleen met meer levels, en optie om Developer's Cut te spelen, waar je info krijgt over hoe iets gemaakt is in bepaalden stukken (en uiteraard mooier beeld/betere besturing)*

    Anyway, enough about that, daar is de Games Tread voor :wink:

  11. #11

    Standaard

    Ik heb alleen de DC versie gezien en die vond ik erg leuk. Goede effecten, de muziek is nog steeds lekker en ik vind dat Riddick gewoon een coole character is en gewoon perfect bij Vin Diesel past. Pitch Black vond ik ook al erg goed. Ik hoop dat Chronicles 2 ook gewoon gemaakt gaat worden. Dat was een beetje twijfelachtig geloof ik?
    - Jeroen -
    - Mijn te koop Blu-Ray's -
    - I've never been perfect, but neither have you - LP -

  12. #12

    Standaard

    Vind ook bijna elke film met Vin Diesel tegenvallen. Durf deze dus niet te kijken.

  13. #13

    Standaard

    Ik ben zeker geen Vin Diesel-fan. In zijn laatste drie actiefilms (The Fast and the Furious, XXX en A Man Apart) kon ik hem niet uitstaan, maar in de rol van Riddick is hij toch echt goed op zijn plek. Hetzelfde verhaal bij Arnold Schwarzenegger: ik vind hem een zeer matige acteur, maar in de rol van de Terminator is-ie perfect!
    Ik ben trouwens wel benieuwd naar de director's cut. Het downloaden is hier al begonnen! 8)
    Free your mind, your ass will follow.

  14. #14

  15. #15

    Standaard

    Zeker weer een popcorn film. Ik kon de film uitzitten en dat was alweer heel wat. Vin Diesel is toch echt een verschrikkelijk acteur, nouja hij kan niet acteren dus acteur kun je hem niet noemen. Nee dit is niet mijn soort films en ik vond deze van een betreurenswaardig laag niveau.

  16. #16

    Standaard

    Hele goeie film, maar ik denk dat alleen een science-fiction liefhebber dit kan waarderen.
    Het is een vrij 'zwaar' verhaal (wat Star Wars in 6 delen verteld, wordt hier in één film gestopt, niet dat Star Wars helemaal vergelijkbaar is, maar ook hier wordt een universum uitgelegd), maar wel met zoveel actie dat een actiefan hem denk ik ook wel kan waarderen.

    Ik ben een science fiction liefhebber en ik heb de film een 9 gegeven.

  17. #17

    Standaard

    Er wordt veel uitgelegd in de film, nouja dat proberen ze. Er wordt erg doorheen geraffeld. Ik denk dat deze film meer voor de actieliefhebber is dan voor de scifi. Zelf ben ik geen liefhebber van beide genre's.

  18. #18

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Roberto Corleone
    Er wordt veel uitgelegd in de film, nouja dat proberen ze. Er wordt erg doorheen geraffeld. Ik denk dat deze film meer voor de actieliefhebber is dan voor de scifi. Zelf ben ik geen liefhebber van beide genre's.
    en ik van beide. Vond het dus een heerlijke film, heb nu de unrated directors cut in mijn bezit.
    "En dat is nu het leuke van films; iedereen heeft een eigen mening"

  19. #19

    Standaard

    Had veel van deze film verwacht ondanks dat hij overal slechte kritieken kreeg en wilde de DC eigenlijk blind aanschaffen. Echter omdat de DC hier nog niet te krijgen is heb ik hem enkele weken geleden maar eens gehuurd (de bios versie dus) en hij viel me toch ietwat tegen. Op de een of andere manier kwam ik nooit echt in de film en vond ik het nooit lang boeiend.

    Mooi gemaakt allemaal dat wel en Diesel speelde z`n rol ook weer goed als ruwe bolster Riddick maar het was toch niet mijn ding. Terwijl ik wel een aktie en SF liefhebber ben. Leuk om eens te huren meer niet en ik ga de DC dan ook niet meer aanschaffen...
    "This is not about revenge, this is punishment..." -> Tom Jane - The Punisher

  20. #20

    Standaard

    Ik vind hem zo slecht nog niet, in tegendeel, was voor dat ik hem zag niet van plan om hem aan te schaffen nu ik de film gezien heb juist wel. Totaal andere film (van opzet) dan Pitch Black maar zeker de moeite waard om op dvd te hebben.
    DVD collectie (niet actueel)- Laatste dvd: Heroes - seizoen 1 (eindelijk gekocht)

  21. #21

    Standaard

    Ik vind het wel een goede sequel geworden want er zit nu ietsjes meer humor en actie in wat deze film leuker maakt op zijn voorganger.
    Het is wel weer een echte Vin Dieselfilm natuurlijk wat ik helemaal niet erg vind. Mooie Sci-Fi scenes met een prima cast en wat ziet die Thandie Newton er toch vreselijk lekker uit..

    7,5/10
    Stuntman Mike : "Fair lady, your chariots await!"
    Death Proof

  22. #22

    Standaard

    Diesel als Riddick is OK, het is toch meer een karikatuur dan een karakter-rol .
    Ik vond deze heel anders dan Pitch Black, wat meer de Horror kant op ging, en dit kon me eigenlijk ook iets minder boeien omdat het verhaal (voor mij) wat te ver gezocht was (plotholes). Zo leek het mij niet zo logisch dat hij naar Crematoria gaat en ook die religie van de Necromongers was mij te extremistisch om geloofwaardig te zijn. Een kijk-spektakel is het wel.
    het blijkt toch weer het standaard verhaaltje van ‘goed tegen slecht’.
    Dat vind ik dan weer niet, immers Riddick is juist zelf een aarts-slechterik. Dat is nou juist hèt gegeven van deze "serie".

  23. #23

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door frankverspeek14
    foei strider :wink:
    Sue me! 8)
    Free your mind, your ass will follow.

  24. #24

    Standaard

    Keertje huren , maar geen kooptitel......
    "Ik mag er dan uitzien als een eikel, ik ben het niet!!!"

  25. #25

    Standaard

    Riddickis een hele coole film. Zeer lauw ontvangen toen ie in de bios gereleased werd. De vele positieve reacties hier vallen me wel op en ik denk dan ook dat deze film wel een nieuw leven zal vinden op DVD. Ik wil wel graag zien hoe t verder gaat met Riddick. En dat zal alleen gebeuren als de DVD aanslaat (wat ie in Amerika trouwens doet) dus let's hope. Vin Diesel is misschien niet de beste acteur maar een rol als deze staat em op t lijf geschreven. De muziek is ook top net als de SFX. Ik vond em niet zo goed als Pitch Black maar het is dan ook eigenlijk een totaal andere film. Als deze mythologie je kan boeien raad ik je zeker Chronicles Of Riddick: Escape From Butcher Bay op XBOX of PC aan wat echt een topspel is.
    .....The Only Verdict Is Vengeance, A Vendetta.....

    V (Hugo Weaving)- V For Vendetta

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •