De resultaten 1 tot 5 van 5 worden weergegeven.

Discussie: Eye 2, The [DVD]

  1. #1

    Standaard Eye 2, The [DVD]

    Eye 2, The [DVD]

    Het vervolg op de succesvolle film uit 2002 mag een teleurstelling genoemd worden.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Leuk genre die aziatische horror/thrillers. Altijd leuk om te kijken. Mn favorieten zijn nog steeds de Ju-On The Grudge films. The eye vond ik erg leuk dus geef ik deze ook een kans. Shu Qi is in elk geval een plaatje. A-Film geeft de films aardig uit onder het label asia mania. Altijd orginele track gelukkig. In de buurt van de hong kong legends komen ze niet. Jammer dat ze niet meer in nederland worden gereleased.

  3. #3

    Standaard

    ik vond deze zwaar minder dan deel 1

  4. #4

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door bobby
    ik vond deze zwaar minder dan deel 1
    Ik ben het roerend (zonder lepel) met je eens!

    De 'ghosts' zijn niet eng, er zijn bijna geen schrikmomenten (of ze zijn gewoon cheesy) en het hoofdpersonage is veel te panisch. Ze gaat volkomen onlogisch en chaotisch met de situatie om. Natuurlijk is er niks natuurlijks aan het zien van doden, maar wanneer je erachter komt hoe-of-wat weet je hopenlijk toch wel beter te reageren dan deze zenuwpees.

    De kijk op reincarnatie vond ik wel weer origineel gevonden.
    Leland Gaunt: "The young carpenter from Nazareth? I know him well. Promising young man. He died badly."

  5. #5

    Standaard

    Een vrouw genaamd Joey is depressief en besluit zelfmoord te plegen omdat haar vriend Sam hun relatie verbroken heeft en geen contact meer met haar wil hebben. Ze word echter gevonden en naar het ziekenhuis gebracht en overleefd het,echter gebeuren er nu vreemde dingen want ze ziet geesten en word met name door een vrouwelijke geest achtervolgd. Ze komt er ook achter dat ze zwanger is van haar ex-vriend Sam en krijgt steeds meer het vermoeden dat de geest het op haar ongeboren kind heeft voorzien.

    Na het succesvolle eerste deel van de Pang Brothers komt deze film waarvan je zou denken door de titel dat het een vervolg is,dit is echter niet het geval,sterker nog,de films hebben helemaal niets met elkaar te maken. De film mist gewoon ook bijna alles wat deel 1 een succes maakte en lijkt me ook meer uit commercieel oogpunt gemaakt te zijn dan wat anders. Hier en daar is er een leuke vondst en heeft het enkele scary schrik momenten,toch is het me allemaal wat te rommelig en aan de saaie kant. Voor een ieder die van deel 1 genoten heeft en met deze film hetzelfe verwacht zal van een koude kermis thuis komen. 6/10
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •