Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste
De resultaten 1 tot 25 van 58 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Ocean's Twelve (SE) [DVD]

    Ocean's Twelve (SE) [DVD]

    Danny Ocean en zijn mannen zijn terug in het vervolg op de hitfilm uit 2001.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Hele slechte film.Verhaal is kei slecht vol gaten,erg rommelig.Verhaal is dus erg matig,en de acteurs lopen maar een beetje te hangen in mooie locaties.In de bioscoop viel dit dus erg tegen,en de aandacht viel er moeilijk bij te houden.
    Nu zie ik de extra's zie,dat moet dan al helemaal slecht zijn.Verwijderde scenes plus een cliche HBO ''wat was het leuk'' docu.

  3. #3

    Standaard

    Ik sluit me helemaal bij LethalKees aan. Het is jammer dat er een super "cast" staat en dat het zo heeft uit gepakt.

  4. #4

    Standaard

    Ik vind het best een vermakelijke film, inhoudelijk is het natuurlijk helemaal niets. Ik zal hem dan ook never op dvd kopen, maar visueel heeft Soderbergh de film een erg europees tintje gegeven, het doet meer denken aan een arthouse film (ik heb het hier puur over uiterlijk) dan aan de nieuwste Hollywood blockbuster. Om alle stompzinnige grapjes heb ik best moeten lachen.

    Heel erg leeg, maar eigenlijk best leuk.

  5. #5

    Standaard

    vond dit ook niet echt een goede film, zal dan ook niet in mijn collectie komen....
    Remember the posters that said "Today is the first day of the rest of your life"? Well, that's true of every day but one - the day you die.
    (American beauty)

    Mijn Collectie

  6. #6
    rveldhuizen
    Guest

    Standaard

    zeker teleurstellend, maar zal hem toch wel aanschaffen. Dit is een van die films die aardig zijn om af en toe te bekijken; leuke acteurs, amsterdam als belangrijke locatie, tja...

  7. #7

    Standaard

    Oef! Ik had de film nog niet gezien en heb er ook weinig over gelezen. Nu merk ik pas dat het eigenlijk helemaal geen interessante film is. Laat ik deze dan maar 'ns een keertje huren en de aanschaf laten voor wat ie is.
    Philadelphia Phillies: World Series Champions 2008, National League Champions 2009 & 2022 en National League East Champions 2010 & 2011

  8. #8

    Standaard

    Veel mensen dachten eenzelfde film als Ocean's Eleven te zien, maar dat was natuurlijk niet zo. Dat was blijkbaar een reden om de film een beetje af te zeiken. Ik vond hem in ieder geval fantastisch. Heerlijk om naar te kijken, en vooral de "chemistry" tussen de acteurs was super! Ik ga hem meteen aanschaffen!

  9. #9

    Standaard

    De film heeft niet veel om het lijf en scoort qua inhoud dan ook niet erg hoog op mijn persoonlijke MDB. Desalniettemin wist de stijl van filmen en de setting (Amsterdam) me toch te bekoren. Ga daarom volledig mee met de beoordeling van collega Marcel, een 6. Zal 'm ooit toevoegen aan de collectie.

  10. #10

    Standaard

    Tis niet veel aparts, wel leuk om n keer te kijken, maar niet echt 20 euro waard. als ik warner een beetje ken zal de 384kb/s bitrate van de DD5.1 ook wel weer onnodig zijn, aangezien er nog wel een gigabyte ongebruikt zal zijn. maar goed, ik ben aan het zeuren :wink:
    We stand alone together...Preciousss...And like that, he's gone...
    My Website Mijn verkoopthread

  11. #11

    Standaard

    Ik vind dit wel een leuke film! Misschien niet vanwege de inhoud maar de acteurs zijn gewoon erg fijn om te bekijken.

  12. #12

    Standaard

    Jammer van de zwakke release ( 2-disc S.E. pfffffff ), want met veel en interessante extra's was het misschien de moeite waard geweest.

  13. #13

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Tim k
    Jammer van de zwakke release ( 2-disc S.E. pfffffff ), want met veel en interessante extra's was het misschien de moeite waard geweest.
    Inderdaad een zwakke release. Wederom een goed voorbeeld van een DVD die naam Special Edition niet waardig is.

  14. #14

    Standaard

    Goedkope uitgave, met weinig aandacht voor beeld- en geluidskwaliteit.
    Inhoudelijk ook een stompzinnige film, slechtste film van de laatste jaren. Foei, en dat met zo'n zware cast! :x
    Zou willen dat DVD m'n enige verslaving was!

  15. #15

    Standaard

    Ik vind het een zwaar matige film.
    Deze film heb ik in de bioscoop gezien zonde van m'n geld.

    Deze komt niet in huis

  16. #16

    Standaard

    Zal best aardig zijn, maar waarom wéér een 2disc editie met extra's die even gemakkelijk op de eerste disc hadden gepast? Slappe uitbuiterij.

    Ik zal de film ooit eens huren...tegen de tijd dat het een weekfilm is ofzo.

    Grt. Deweb

  17. #17

    Standaard

    Stompzinnigheid troef. Een goed voorbeeld van een film die onder druk van te hoge verwachtingen (en gezien het resultaat tevens om tig andere redenen) compleet de plank misslaat. Vooral de [spoiler:8a85cc5a09] Julia Roberts look-a-like [/spoiler:8a85cc5a09] verhaallijn was tenenkrommend slecht. Jammer dat het Godfather II en Lord of the Rings Two Towers principe (namelijk: het vervolg kan ook beter) 9 van de 10 keer totaal geen opgeld doet, met misbaksels als Be Cool en Ocean's Twelve als resultaat. (wat wel vrij vreemd blijft aangezien het hier toch niet bepaald direct-to-video vervolgen betreft )

    P.S. die foto onder het kopje dvd.nl feature had ook wel een mooie dvd cover opgeleverd. En dan te bedenken dat Michael Douglas al sexverslaafd was voordat ie Catherine leerde kennen.

  18. #18

    Standaard

    Had deze film geen DTS track verdiend?
    UltraStartrader
    Aantal plussen : 411!!!!

  19. #19

    Standaard

    Als ik naar de cast kijk is dit naar verhouding een van de slechtste films van de laatste tijd. Zeer slecht verhaal, saai en vaak erg flauw.
    StarTrader +41 BronzeTrader +15 DVDcollectie
    - what we do in life echoes in eternity -

  20. #20

    Standaard

    Leuke settings en mooie plaatjes maar meer is het niet helaas.
    Verhaal zit vol met plotholes en springt voortdurend van de hak op de tak waardoor er al gauw geen touw meer aan vast te knopen is. Bovendien wordt het op een gegeven ook wel erg ongeloofwaardig allemaal en hierdoor onbedoeld lachwekkend.

    Nee, ondanks de sterrencast een misbaksel van jewelste!
    "This is not about revenge, this is punishment..." -> Tom Jane - The Punisher

  21. #21

    Standaard

    Dat was echt een van de grootste tegenvallers aller tijden. Wat een zeperd van een film. Een totaal niet boeiend verhaal. Een groot deel van de cast is gedurende film slechts figurant.

    En dit stoorde mij nog het meest aan de film [spoiler:1f94b39f90]Het feit dat ze Benedikt de hele film als een hete adem in de nek voelden en op het einde betalen ze hem ook nog gewoon zijn geld terug. Geen slim plot om hem toch nog te pakken te krijgen. Nee ze waren hem geld schuldig en dat wordt keurig betaald. Dat belachelijke plot doet zelfs nog afbreuk aan de eerste film[/spoiler:1f94b39f90]

  22. #22

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Digger
    Als ik naar de cast kijk is dit naar verhouding een van de slechtste films van de laatste tijd. Zeer slecht verhaal, saai en vaak erg flauw.
    Zo zie je maar: Het zijn alleen maar acteurs met mooie koppies (althans, vind het publiek) die een beetje lopen te pronken en veel geld kunnen vragen omdat ze toevallig een paar keer in een fatsoenlijke film hebben gespeeld en iedereen hun naam kent vanwege een goede agent.+

    Grt. Deweb

  23. #23

    Standaard

    wat vinden jullie van die twee amsterdamse politiemannen in pooier outfit?!?!?! te erg!!!

  24. #24

    Standaard

    wat vinden jullie van die twee amsterdamse politiemannen in pooier outfit?!?!?! te erg!!!

  25. #25
    Super Member
    Registratie datum
    Jan 2004
    Woonplaats
    Sint Odiliënberg (L)

    Standaard

    Ik vond het wel een vermakelijke film, verhaal sloeg natuurlijk nergens op maar het plezier van de acteurs straalde er vanaf. Ook de mooie locatie's zijn het bekijken waard.

    Echter ik wacht wel met aanschaffen tot ie in de 3 voor 33 bak ligt als ik de reactie's hier zo lees kan dat nooit erg lang duren .

Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •