Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 30 van 30 worden weergegeven.
  1. #26

    Standaard

    De muziek draagt ook bij aan de ongelooflijke creepy sfeer die gecreeerd is, met voor mij als hoogtepunten [spoiler:d371d9c516] de scene in de keuken: de huishoudelijke hulp blijkt de huishoudelijke hulp niet te zijn... [/spoiler:d371d9c516], daarnaast de scene waarin [spoiler:d371d9c516] De Niro onder de auto hangt als ze naar Cape Fear gaan [/spoiler:d371d9c516] en natuurlijk de climax. Absolute top.

  2. #27

    Standaard

    Geweldige film. Deze analyse heeft de film voor me nog beter gemaakt:
    http://www.collativelearning.com/cap...%20review.html

    Zeer interessant om eens te lezen ook op youtube is die review te bekijken in twee delen, maar dan met de beelden erbij.

  3. #28

    Standaard

    Ik vindt hem erg goed gemaakt en goed geacteerd, maar toch is het geen echte favoriet van me. Ik snap eigenlijk nog steeds niet waarom er een remake gemaakt moest worden van de originele film, en al helemaal niet waarom Scorsese die moest maken. Cape Fear bewijst dat een remake goed maar ook een tikkeltje overbodig kan zijn.

  4. #29

    Standaard

    Scorsese deed deze film op aanraden van Steven Spielberg. Als Martin deze film maakte en het een succes zou worden, zou het voor hem makkelijker worden andere projecten te financieren.
    If you have a milkshake, and I have a milkshake, and I have a straw. And my straw reaches acrooooss the room and starts to drink your milkshake... I drink your milkshake!

  5. #30

    Standaard

    Uitstekende remake van de film uit 1962, met dit keer in de hoofdrollen Robert De Niro en Nick Nolte.
    Spanning van begin tot eind met een zeer sterk acterende Robert De Niro, die je alleen al door zijn blik de schrik van je leven bezorgd.
    Let op de kleine rolletjes van Robert Mitchum en Gregory Peck, de beide hoofdolspelers uit het origineel.

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •