De resultaten 1 tot 2 van 2 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Space:1999 - The Box [DVD]

    Space:1999 - The Box [DVD]

    Twee televisiefilms van de legendarische jaren ’70 sciencefiction serie Space:1999.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Jeugdsentiment, alhoewel ik het soms wel eng vond toen, maar ja was ook nog maar een pikkie van een jaar of 10 toen.........

    Ik had al meer gelezen over deze uitgave dat hij zoals gewoonlijk in Nederland een baggeruitgave is, dus niet aangeschaft, koste me moeite, maar ik had al gelezen dat er in Engeland deze maand een box uitkomt met zowel opgepoetst beeld als geluid, dus ik ga voor deze box dan heb je alle afleveringen van seizoen 1 gelijk compleet in 1 box.

    Jammer dat Nederland er altijd maar een beetje bijhangt met leuke uitgave's, maar kan ook zijn dat de serie toen alleen uitgezonden werd via de good old BRT ( Belgiesche TV ) maar dat weet ik niet meer, weet wel dat ik vroeger veel naar de BRT keek omdat daar wel veel SF werd uitgezonden.

    Maar al met al in mijn herinnering "toen" een spannende tv serie, dus ga de Engelse uitgave zeker bestellen, heb al eerder goeie ervaring gehad met Blake's 7 heb hier ook al 3 boxen van en het blijft goed, dus met deze zal het ook wel goed zitten.
    Grtz Ron

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •