Pagina 3 van 3 EersteEerste 123
De resultaten 51 tot 52 van 52 worden weergegeven.

Discussie: Bad Santa [DVD]

  1. #51

    Standaard

    Ik heb ondertussen de (regio 1)director's cut in huis. Even wat opmerkingen die ik erover heb:

    1. De director's commentary is zeker de moeite waard om eens te luisteren, meteen ook een goede reden deze aan te schaffen als je fan bent van deze film.

    2. De film is wel erg verknipt, en soms vallen er gewoon een aantal stukken weg die niet hadden weggemoeten voor mij. Zoals ik eerder al quotte heeft Zwigoff dingen gedaan die tegen de mening van de test audience ingingen, en ik moet zeggen dat zijn beslissing helaas niet altijd de beste is. Vooral het einde is anders. Waar Thurman Merman in de theatrical cut en de unrated cut op het einde zijn vijand in de edele delen schopt, en hem daarna de rug toekeert met opgestoken middelvinger, is deze scene in de director's cut volledig vervangen. In de plaats krijgen we een scene waarin Thurman met een emmertje naar buiten loopt, en Willie's bloed van de patio begint op te kuisen. Ik was toch even in de war met dit nieuw einde.

    3. De extra's zijn helaas dezelfde als op de gewone regio 1 unrated editie, dus daar moeten we het niet voor aanschaffen, maar als je even zoekt kan je deze dvd voor onder de 10 euro thuisgezonden krijgen.

  2. #52

    Standaard

    Aan de speelduur van de film op deze dvduitgave is te zien dat het om de "Badder Santa"-cut (99mins. zonder PAL-speedup) moet gaan, die door de producenten en zonder Zwigoff ineengezet werd.

Pagina 3 van 3 EersteEerste 123

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •