Pagina 3 van 3 EersteEerste 123
De resultaten 51 tot 54 van 54 worden weergegeven.
  1. #51

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Nandor
    Citaat Oorspronkelijk gepost door Swanski
    (daarom zo arrogant en ook nog eens fout reageren )
    Over arrogant gesproken... Ik heb nooit gezegd dat ik op jou reageerde, ik postte gewoon wat trivia over de film. Misschien wat moeilijk te begrijpen, maar lezen is nu eenmaal zo moeilijk, hè
    Dat is idd de enige 'logische' reactie die ik had verwacht. Hypocriet

  2. #52

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door AlexandervanDongen
    Maar wat ik me nu afvraag. Behoudt de film daardoor zijn waarde. Ik bedoel het is leuk om naar te kijken omdat je in je achterhoofd houdt dat het allemaal met stop-motion is gedaan. Als je dan hoort dat er is "valsgespeeld"
    dan is het de vraag of de waarde behouden wordt. Ook omdat het voorbeeld laat zien dat de film ook met CGI gedaan had kunnen worden. (Zo zijn de CGI konijntjes in de BunVac aangepast aan de het uiterlijk van de typische stop-motion animatie).
    Ach, in veel animatiefilms wordt 'valsgespeeld', zoals jij het wil noemen. Het gebruik van echte regen en sneeuw in Bambi, bijvoorbeeld. Of het gebruik van cg in 2D-animatie. Ook worden er in CG-films gebruik gemaakt van geschilderde matte-paintings. Moet je dat dan ook als valsspelen zien? Ik vind van niet.
    If you have a milkshake, and I have a milkshake, and I have a straw. And my straw reaches acrooooss the room and starts to drink your milkshake... I drink your milkshake!

  3. #53

    Standaard

    Prachtig film met leuke humor die zeer droog is. De film is zeer rijkelijk gedetailleerd zodat er in meerdere kijkbeurten steeds weer andere dingen opvallen. Geweldig ook om te zien in de extras met hoeveel liefde
    en geduld deze film gemaakt is. Wat ook leuk is zijn de dingen uit hun andere werkjes zoals o.a. de penguin terug te herkennen in deze film. 8/10
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  4. #54

    Standaard

    Erg leuk deze film. Het verhaal is wel wat 'serieuzer' dan dat van de eerdere W&G-filmpjes, maar dat mag de pret niet drukken. Ik geniet veel meer van deze animatiefilm dan van de Disney's en Pixars die er momenteel uitkomen.

Pagina 3 van 3 EersteEerste 123

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •