Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
De resultaten 26 tot 50 van 53 worden weergegeven.
  1. #26

    Standaard Je eigen mening

    Het is prima dat je je eigen mening hebt ThazOne.

    Maar...ik vind dat je wel snel tevreden bent voor het geld dat je besteedt hebt. Jij mag als consument heus wel de markt sturen en wanneer je niet tevreden bent dat ook laten merken!

    Ik heb dan ook geen twijfel dat je genoten hebt van Atlantis..maar het had o zo beter kunnen zijn...

  2. #27

    Standaard

    vraagje die aankoopsticker die er bedoeld wordt voor die gratis disney dvd, is dat de sticker die voorop op de doos zit, of een sticker die je bij de kassa krijgt? bij mij zat alleen die coversticker erbij en geen sticker bij de kassa.

    Greets Hans

  3. #28

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door SpaceWolve
    vraagje die aankoopsticker die er bedoeld wordt voor die gratis disney dvd, is dat de sticker die voorop op de doos zit, of een sticker die je bij de kassa krijgt? bij mij zat alleen die coversticker erbij en geen sticker bij de kassa.
    Je hebt ook nog een (bestel)bon nodig bij mijn weten, maar die heb je al?
    De sticker op de voorkant van de DVD lijkt me aannemelijk. Is trouwens wel behoorlijk link, want dan kan ieder halve zool een bon en een sticker meesjouwen, zonder Atlantis echt te kopen.
    <Zucht>
    Er is dus duidelijk niet over nagedacht door BV. Wat des te meer bevestigd, dat deze actie een doekje voor het bloeden is...
    Want het kan volgens mij niet vaak genoeg gezegd woren, maar deze BV (Buena Vista, of ook wel Bijzonder Vervelende) uitgave ZUIGT!
    Mijn begrotingstekort
    Co-Star Trader
    Safe Trader

  4. #29

    Standaard

    Hmm ben ik effe blij dat ik toch nog deze thread heb bekeken, want ik was bijna van plan em te kopen bij de blokker (Is daar goedkoper met die dukaten), maar alsie alleen maar in dat schijt 1.33 is dan laat maar hangen...

  5. #30

    Standaard Foutje in recensie....

    Ook heeft Disney voor het eerst sinds Doornroosje weer een tekenfilm in het zeer brede 2.35:1 bioscoopformaat gemaakt
    Dit is niet helemaal juist.

    Atlantis is de VIERDE film die in 2.35:1 is gemaakt:
    [list=1][*]Lady and the Tramp (zowel geschoten op 2.35:1 als op 1.37:1!!)[*]Sleeping Beauty[*]The Black Cauldron (1985, deze miste je waarschijnlijk)[*]Atlantis[/list=1]

    Verder inderdaad een bijzonder slechte Nederlandse uitgave. Gelukkig had ik de UK versie al besteld.

  6. #31

    Standaard Special Collector's Edition

    Ik ben zo'n "gelukkige" S.C.E. eigenaar (widescreen 2.35:1) en nu ik jullie reacties op de "gewone" uitvoering lees ben ik blij dat ik voor deze gekozen heb. Beeld en geluid beiden van geweldige kwaliteit, geen keuze voor Nederlandse ondertiteling, but who needs it !! dat leidt alleen maar af.

    Ik vind de film geweldig, mooie scenes, leuke personages en de humor is fantastisch.
    Disc 2 geeft veel informatie en achter de schermen beelden van hoe de film tot stand is gekomen, character design, deleted scenes en de stemmen achter de personages. Echt een must voor de echte Disney fan!!

    Ik begrijp sowieso niet dat iemand de Nederlands gesproken versie zou willen hebben, (ik vind dat alleen maar knullig en het zijn zo vaak dezelfde stemmen) het is namelijk absoluut geen kinderfilm.

  7. #32

    Standaard

    voor de echte liefhebbers dinsdag de engelse (veel beter nl. 2:35 en DTS!!!! ((niet vermeld op de hoes )) versie bij de Makro a'dam zien staan ik heb helaas niet op de prijs gelet ik heb hem n.l. al

  8. #33

    Standaard Extra Features

    En het bonusmateriaal stelt (zoals bijna altijd op dvd's) ook helemaal niks voor, drie keer niks !!!!!!
    Waarom nog langer dit onzinnige materiaal op dvd's ???
    Mij gaat het om de film, en nergens anders om.
    Zelden voegt bonusmateriaal echts iets toe.
    En de reclame voor andere producties vooraf...................zou eigenlijk verboden moeten worden........
    CUL8R

  9. #34
    CescoAiel
    Guest

    Standaard Re: Disney's Pan & Scan

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Martin Zuidervliet
    Jongens, jullie moeten niet zo zeuren.
    De markt hier in nederland voor disney-tekenfilms is veel te klein om die uit te brengen in een formaat waar het gros van de kopers (ouders voor kleine kinderen) toch niet in is geïntreseerd. Dus als je als volwassen liefhebber, perse de ws- of cs-versie wilt hebben koop je toch gewoon de import.
    Kan aan mij liggen, maar als die markt zo klein is, waarom doen ze dan moeite om hem in een afwijkend formaat aan te bieden? Dan was de bestaande format bewaren en alleen de juiste audio-tracks en ondertiteling toevoegen IMHO simpeler en goedkoper geweest... :-/

    My €0.02 worth...

  10. #35
    Super Member
    Registratie datum
    Jul 2002
    Woonplaats
    De Cirkel in Badhoevedorp

    Standaard

    Ik heb de Special Collector's edition waar ik best tevreden mee ben ondanks dat er geen Nederlandse sountrack op zit en ook niet nederlands ondertiteld is. Ik heb trouwens die film op VHS gehad met wel de nederlanse uitvoering maar die heb ik verkocht

  11. #36

    Standaard

    Dat verkeerde beeldformaat is natuurlijk schandalig maar voor de rest is het wel een 'aardige' release. Niets bijzonders verder.

    Wat betreft de film: het is gewoon *geen* Disney dit. Het verhaal en de karakters wijken teveel af om het een echte 'Disney Classic' te maken. Te ingewikkeld, te serieus en te futuristisch. Ik heb verder wel genoten van de film (de animatie is zeker heel mooi) maar echt warme gevoelens zal ik niet zo snel ontwikkelen voor deze film. Een buitenbeentje is dit, alhoewel ik verwacht dat ie binnen de familie der Disney's binnenkort wel gezelschap krijgt van Piratenplaneet waarvan ik de indruk heb dat die stylistisch en verhalend wel wat weg heeft van Atlantis.

  12. #37

    Standaard Re: Re: Disney's Pan & Scan

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Werner Peeters
    Die markt is voor diezelfde Buena Vista wel groot genoeg om drie verschillende versies van Pearl Harbor uit te brengen. En hoeveel versies van The Fifth Element zijn er intussen al weer? Vier? Vijf?
    Goede stelling. Maar het bewijst nog maar eens dat Europa en tekemfilms nog steeds geen serieuze relatie hebben.
    Eerlijkheid is het belangrijkste in een relatie. Als je daarover kan liegen, zit je gebeiteld
    "Bother," said Pooh, as the "cop killers" pierced his kevlar jacket.

  13. #38

    Standaard

    Ik heb de australische special edition al bijna een jaar in huis, maar had hem nog steeds niet gekeken, tot afgelopen week. Deze flim heeft me blij verrast Ik ben een disney liefhebber en had naar alle verhalen die ik over deze film had gehoord, het idee dat deze film enorm tegen zou vallen. Echter ik vindt deze film zeer geslaagd! Maar inderdaad geen gebruikelijke "classic" Ik hoop dat Buena Vista zo slim is om met de release van Atlantis 2 op DVD ook deze versie uit te brengen in het orginele 2.35.1 formaat. :wink:
    Mijn DVD's
    StarTrader

  14. #39

    Standaard

    De verhaalstijl en de tekenstijl doet me eigenlijk een beetje denken aan een combinatie van Kuifje en Blake en Mortimer. Is deze soms in Belgie gemaakt ofzo?

  15. #40

    Standaard

    Ik kwam dit artikel nog tegen m.b.t. Atlantis:

    http://www.oldcrows.net/Atlantis/

    Disney lijkt weer eens andermans talent te hebben moeten gebruiken om aan een verhaal te komen. Niet de eerste keer als ik het me goed herinner.

  16. #41

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Richard Boon
    Disney lijkt weer eens andermans talent te hebben moeten gebruiken om aan een verhaal te komen. Niet de eerste keer als ik het me goed herinner.
    Yeps

    *kuch* The Lion King *kuch*

  17. #42

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Richard Boon
    Disney lijkt weer eens andermans talent te hebben moeten gebruiken om aan een verhaal te komen. Niet de eerste keer als ik het me goed herinner.
    De nieuwe film zal een adaptatie van Romeo en Julia worden met... tuinkabouters! Geen grap!

    En te bedenken dat Disney in de States met alle mogelijke middelen ijvert voor een verlenging op de copyrechten (nu 75 jaar) omdat Mickey Mouse en binnenkort ook Donald Duck koen te euh, vervallen.
    DVD-pagina - DVD Info - Facebook - SafeTrader
    Ik heb een fantasy-boek geschreven! Lees er alles over hier!

  18. #43

    Standaard

    Goed, heb ik Atlantis van de week aangeschaft, zie ik op play.com dat de 1.33:1 versie wél DTS heeft, maar de (uiteindelijk superieure) 2.35:1 versie niet!

    ...nou ja, Dolby Digital'll do

  19. #44

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Kaz van Kooten
    Goed, heb ik Atlantis van de week aangeschaft, zie ik op play.com dat de 1.33:1 versie wél DTS heeft, maar de (uiteindelijk superieure) 2.35:1 versie niet!

    ...nou ja, Dolby Digital'll do
    Mijn ervaring is dat de informatie over de technische specificaties van DVD's op webwinkels doorgaans onvolledig en vaak niet juist zijn. Zo ook bij Play, want de 2-disc Collector's Edition heeft wel degelijk DTS (en geen, zoals wordt aangegeven, Duitse audiotrack). Bovendien geeft Buena Vista ook niet altijd de juiste specificaties aan op hun DVD's, want de cover maakt totaal geen melding van DTS. Hetzelfde bij Monsters Inc. Daarbij staat ook niet dat de DVD DTS heeft, terwijl dit wel zo is (hoewel er op het schijfje van disc 1 wel het DTS-logo staat).

  20. #45

    Standaard

    Inderdaad, de 2CD collector's edition heeft wél DTS, én DD-EX.

    De CE van Monster's, Inc. bevat overigens een DTS-ES track

  21. #46

    Standaard

    Ik heb de 2DVD (met DTS) op de veiling gekocht. De widescreen is wel een vette verbetering tov de 4x3 versie zeg...

  22. #47

    Standaard

    Gisteren begonnen met kijken (eerste helft). Heb de film, zelfs als Disney-fan, jaaarenlang links laten liggen ivm de 4x3-beperking. Mooi begin, doet denken aan Piratenplaneet. Vraag me nog wel een beetje af waar het verhaal heen gaat. Denk dat er bij het onderzoeksteam een paar leden zitten met minder frisse bedoelingen.

    O ja, dit is volgens mij de eerste en enige Disney waarbij 150 doden vallen!

  23. #48

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door rkrijger
    Denk dat er bij het onderzoeksteam een paar leden zitten met minder frisse bedoelingen.
    Zou het. :wink:

  24. #49

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Frank
    Zou het. :wink:
    Ha! Ik wist het!!!
    Ik ben ook benieuwd hoe het af loopt! Ik hoop "goed"!

  25. #50

    Standaard

    Heb hem dus inmiddels gezien. Toch wel een buitenbeentje... Het verhaal wordt behoorlijk surrealistisch...

    Enneh, natuurlijk loopt het goed af!

Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •