De resultaten 1 tot 11 van 11 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Twin Peaks (Definitive Gold Box Edition) [DVD]

    Twin Peaks (Definitive Gold Box Edition)

    De volledige, baanbrekende tv-serie van David Lynch en Mark Frost in prachtige kwaliteit.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    @ Arnold

    Is het de moeite waard om de huidige r2 nl seizoenen te vervangen voor deze box? Maw, is de kwaliteit zoveel beter qua beeld, geluid en extra's?
    Royal O'Reilly Tenenbaum (1932-2001) Died Tragically Rescuing His Family From The Remains Of A Destroyed Sinking Battleship.

    My Dvd's & Blu Rays | WhatIWatch

  3. #3

    Standaard

    Zit al tijden te twijfelen om deze serie eens aan te schaffen, dus wellicht is dit een mooi moment. Alleen de prijs houdt me nog wel tegen.

  4. #4

    Standaard

    Ik heb destijds de serie op tv gevolgd en vond het toen geweldig. Later de boxen aangeschaft en nog een keer bekeken. De beeld en geluidskwaliteit is van de losse boxen al zeer goed. Alleen vond ik de serie niet meer zo geweldig. in de loop der jaren is de tijd toch wel voorbijgestreefd. De serie is achterhaald en voor mij persoonlijk totaal niet spannend meer. ook vond ik em veel minder mysterieus dan toen (zal wel met de leeftijd te maken hebben) Ook heeft deze serie totaal geen herkijk waarde.
    I always tell the truth. Even when I lie.

  5. #5

    Standaard

    Eindelijk!!!


    @ Arnold: is het waar dat de "Previously on Twin Peaks" -fragmentjes vóór iedere aflevering, zijn weggehaald??
    Tony Montana: "Me, I want what's coming to me."
    Manny: "Oh, well what's coming to you?"
    Tony Montana: "The world, chico, and everything in it."

  6. #6

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Antonio 'Tony' Montana Bekijk bericht
    Eindelijk!!!


    @ Arnold: is het waar dat de "Previously on Twin Peaks" -fragmentjes vóór iedere aflevering, zijn weggehaald??
    Klopt, de aflevering begint direct met de begintune (vogeltje in beeld). Het previously dat hier op tv aan voorafging is weggelaten. Ik heb me er niet aan gestoord omdat je de afleveringen toch in een relatief korte tijd bekijkt.

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Coen P. Bekijk bericht
    @ Arnold

    Is het de moeite waard om de huidige r2 nl seizoenen te vervangen voor deze box? Maw, is de kwaliteit zoveel beter qua beeld, geluid en extra's?
    Durf ik niet te zeggen. Beeld en geluid zijn volgens mij wel iets verbeterd, maar het gemis van de extra's van de vorige uitgave is erg jammer. Daar komen wel weer andere voor terug, maar niet zodanig dat je nu direct moet gaan vervangen.
    Gezien het feit dat de serie nu in HD is geremastered, lijkt een HD release om de hoek te liggen. Omdat het Paramount is, wordt dat dus HD DVD, maar als je de serie opnieuw wilt hebben, dan zou ik daar op wachten.

  7. #7
    Mikeymo
    Guest

    Standaard

    vanwaar eigenlijk die klassificatie "16 jaar en ouder". Goed er zitten volwassen thema's in maar er is nauwelijks bloed of seks te zien...

  8. #8

    Standaard

    ik las dit in de recensie:
    DVD-1
    Op de eerste disc heb je keuze uit de Original Version (90 min) en de International Version (86 min). Advies is om de originele Amerikaanse pilot te bekijken. De past naadloos bij de serie. De Internationale pilot aflevering heeft een ander einde en was bedoeld voor bioscooprelease. Want, let op (!), bij de Internationale pilotaflevering weet je aan het einde al wie de moordenaar van Laura Palmer is. De Internationale versie kun je ook een Alternate Ending (21 min) bekijken


    dit is toch ook gewoon op de eerdere dvd release of niet?

    de intro's van de loglady, is die ook op de eerdere dvd's te zien? ik heb ze al lang in de kast staan, maar nog niet kunnen bekijken...
    Before Elvis, there was nothing (John Lennon)

  9. #9

    Standaard

    Kzie wienig meerwaarde en ben dan ook niet van plan om deze box te kopen als aanvulling op de losse DVD boxen die ik al heb. Er stond me nog iets bij over de toevoeging van de Fire walk me film en de soundtrack, je krijgt nu alleen 12 ansichtkaartjes? Vind het artwork van deze gold box trouwens erg lelijk.

  10. #10

    Standaard

    Op de eerste disc heb je keuze uit de Original Version (90 min) en de International Version (86 min). Advies is om de originele Amerikaanse pilot te bekijken. De past naadloos bij de serie. De Internationale pilot aflevering heeft een ander einde en was bedoeld voor bioscooprelease. Want, let op (!), bij de Internationale pilotaflevering weet je aan het einde al wie de moordenaar van Laura Palmer is. De Internationale versie kun je ook een Alternate Ending (21 min) bekijken.
    Dat einde ís het einde van de Internationale Versie, die 107min duurt (86 + 21). Het is een Alternate Ending t.o.v. de Amerikaanse Pilot.
    Tony Montana: "Me, I want what's coming to me."
    Manny: "Oh, well what's coming to you?"
    Tony Montana: "The world, chico, and everything in it."

  11. #11

    Standaard

    Vandaag eíndelijk de docu "Secrets From Another Place - Creating Twin Peaks" gezien van de bonus disc. Veel te lang mee gewacht eigenlijk.
    Hierin komt goed naar voren waarom seizoen 2 op een gegeven moment instortte (toen de moordenaar van Laura Palmer pas écht bekend werd).

    Ik heb deze box nu al een paar jaar, maar zie nu pas de schandalig lage score. Want dit is de box waar de fans vele, vele jaren om hebben gesmeekt en uiteindelijk gekregen.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •