De resultaten 1 tot 12 van 12 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Planet Terror (SE) [DVD]

    Planet Terror (SE)

    Een zombiefilm met dikke knipoog, van Robert Rodriguez.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Heerlijke film met over-the-top actie en gore. De opzettelijk beschadigde beeldkwaliteit werkte erg goed en de missing reel is geniaal. Verder is Freddy Rodriguez top als El Wray. Vele malen beter als Grindhouse film dan Death Proof.
    Sometimes nothin' can be a real cool hand.

  3. #3

    Standaard

    Echt een geweldige film, voor mij één van de leukste van vorig jaar. Robert Rodriguez is echt goed bezig de laatste tijd.

  4. #4

    Standaard

    Die audience reaction track is lachen. Wat kunnen die Amerikanen tekeer gaan.

  5. #5

    Standaard

    Ik ben niet bekend met Grinhouse cult-films maar wat heb ik genoten van deze film zeg. Verhaal mag dan niet veel voorstellen maar aan aktie,gore,rondvliegende ledematen en liters bloed is geen gebrek. De film heeft een aftandse beeldkwaliteit door de aangebrachte beschadigingen wat goed bijdraagt aan de sfeer,ook de humor in de film is heerlijk geslaagd en het vrouwelijk schoon mag er ook zeker wezen. Die ene griet met dat geweer-been is bijzonder cool om te zien en levert ook een paar heerlijke grappige momenten op. Death Proof heb ik inmiddels ook gezien en komt bij lange na niet bij deze film in de buurt.
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  6. #6

    Standaard

    Een hele nette uitgave van een briljante film met evenzo briljante extra's. Heb nog niet alles gezien/gehoord (zoals de audience track), maar ik ga ze zeker allemaal nog een keer langs.
    Welcome to... "The Family"

  7. #7

    Standaard

    Ik heb de film ook nog niet bekeken met audience track, toch maar eens doen dan.

  8. #8

    Standaard

    Hele toffe film vond ik het, heb er erg van genoten.

  9. #9

    Standaard

    Totaaal niet mijn genre, maar gisteren toch maar even bekenen. Ik moet zeggen dat ik het een erg leuke film vond/vind Wat vooral opviel was de humor zoals dat wegrijden op die minibike .

    Aanrader!
    Lost in Translation: best movie ever!

    312 +


  10. #10

    Standaard

    De film zelf vond ik ook erg leuk, alleen begon ik me toch na een tijdje wel erg te irriteren aan de toegevoegde beschadigingen (een beetje zoals in deathproof was grappig, maar ze gingen hier toch IMHO echt te ver), had graag gewild dat ze ook een normale versie hadden gereleased want die gimmick interesseert me geen bal..

  11. #11

    Standaard

    Echt hilarisch, dit zombiefestijn. De cultfactor van From Dusk Till Dawn werd IMO niet helemaal gehaald (daarvoor ontbreken de typische Tarantino dialogen), maar idd, deze ene helft van Grindhouse is een stuk beter dan Deathproof. De volgende keer moeten ze gewoon samen weer een film maken, met QT achter de tekstverwerker en voor de camera, en RR achter de camera's.
    Geweldige bijrol van Bruce Willis (die staat wel prominent op de hoes, maar toch maar even ge-spoiler-tagged). Onverstoorbaar als altijd. En QT's cameo is helemaal om je te bescheuren.
    Bij de trailer van Machete heb ik me al een dubbele hernia gelachen. Kan Rodriguez die film niet alsnog maken? In de naam van de Goede Wansmaak? Van goeie slechte films kan je er nooit genoeg hebben.
    Mom? If you were in a German Scheiße movie, you'd... you'd tell me, right? - Eric Cartman
    You are entering a world of pain, my friend - Walter Sobchak

  12. #12

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Roy Langeveld Bekijk bericht
    Bij de trailer van Machete heb ik me al een dubbele hernia gelachen. Kan Rodriguez die film niet alsnog maken? In de naam van de Goede Wansmaak? Van goeie slechte films kan je er nooit genoeg hebben.
    Dat is wel de bedoeling ja, alleen is het momenteel niet duidelijk aan welk van zijn vele lopende projecten Rodriguez eerst gaat beginnen, dus kan het misschien nog wel even duren eer de film verschijnt (of misschien geeft hij Machete door aan iemand anders).

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •