De resultaten 1 tot 7 van 7 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Fanny & Alexander [Blu-ray Disc]

    Fanny & Alexander

    Fraaie HD uitgave van hoogtepunt uit Ingmar Bergmans oeuvre.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Ik heb de erg mooie Criterion al, maar tzt gaat deze er zeker ook komen. Het is wel een wat zwaarmoedige productie (ja, verrassend voor een Ingmar Bergman-film ) maar het is daarom juist ook een film waar een hoop uit te halen valt. En visueel is het sowieso een plaatje.

  3. #3

    Standaard

    Had wat aarzeling bij de transfer, zo te lezen niks mis mee voor een iets oudere film.
    Gaat in de collectie komen.

  4. #4

    Standaard

    Ik heb het echt een paar keer geprobeerd, maar deze is niet voor mij. Die zwaarmoedigheid trek ik niet. In dat opzicht is de film dus aardig gelukt. Wellicht over een jaar of 10 weer eens proberen
    Vous au moins, vous ne risquez pas d'être un légume, puisque même un artichaut a du cœur... [Amélie Poulain]

  5. #5

    Standaard

    Inderdaad, d'r valt weinig te lachen...
    Maar ik vind het wel een van de meest benaderbare Bergmans, ik heb 'm lang geleden als serie gezien en was onder de indruk...
    Geheel tegen mijn gewoonte in heb ik 'm meteen bij Bol besteld- 24,99 valt best mee gezien de lange speelduur!

  6. #6

    Standaard

    Op basis van informatie van uitgever Lumière heb ik een paar kleine aanpassingen gedaan bij het onderdeel Beeldkwaliteit. Lumière liet ons weten dat de lange versie van de film dit jaar gerestaureerd wordt en later ook op DVD en BD uitgebracht gaat worden.

  7. #7

    Standaard

    Ik heb hem inmiddels en wow, wat ziet deze film er mooi uit in HD. Vooral de kleuren tijdens de kerstscenes zijn echt oogverblindend mooi. De beeldscherpte is ook voortreffelijk: wat me nu pas opvalt is hoe diep het beeld is dat Bergman heeft weten te creëren. Let maar eens op de scenes in het huis van de Ekdahl's wanneer er zowel op de voorgrond als op de achtergrond dingen te zien zijn die beiden volkmaakt scherp zijn.

    Deze BD heeft m'n waardering voor de film nog eens een aantal keren vergroot. Visueel ziet alles er zo perfect uit en het verhaal boeit me nu eigenlijk meer dan de eerste keer dan ik F&A zag. Dat laatste heeft misschien ook wat te maken met het feit dat het hier gaat om de kortere versie. Ik begin me af te vragen of de TV-versie niet iets te ver is uitgesponnen.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •