Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 50 van 50 worden weergegeven.
  1. #26
    Erwin_W
    Guest

    Standaard

    Correct me if I'm wrong maarreh.. er is toch al een dubbelbox Blu-Ray met Ice Age en Ice Age 2???

  2. #27

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Erwin_W Bekijk bericht
    Correct me if I'm wrong maarreh.. er is toch al een dubbelbox Blu-Ray met Ice Age en Ice Age 2???
    D'r was al een X-Men 3 ook en dat heeft Fox niet weerhouden om een nieuwe uit te brengen. D'r was al een Casino Royale SE en dat heeft whoever niet tegengehouden om een SSE uit te brengen. Ik hoop stiekem dat het een geupdate versie is met alle extra's toegevoegd. Anders is het natuurlijk pure geldklopperij, wat natuurlijk ook niet uitgesloten is.
    DVD-pagina - DVD Info - Facebook - SafeTrader
    Ik heb een fantasy-boek geschreven! Lees er alles over hier!

  3. #28

    Standaard

    Wat ik wel weet van X-Men 3 is dat de eerste versie op een 25 gig schijf stond en deze versie stat op een 50 gig schijf. Ik heb de eerste versie en mijn neef heeft de trilogy gekocht, dus ik zal het eens vergelijken Volgens mij zitten dezelfde 3 audio tracks erop dus misschien is de bitrate hoger van de film.

    The Good, The Bad and The Ugly heb ik vanmiddag gekocht en zal straks eens kijken hoe de kwaliteit is.

  4. #29

    Standaard

    Australia, Mirrors en The Day The Earth Stood Still voor mij.

    Verder S1 en S2 van Dead Like Me. De film twijfel ik nog over. Die vond ik heel erg tegenvallen. Vooral ook door het ontbreken van de geweldige Laura Harris als Daisy Adair en Mandy Patinkin als Rube.
    When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.

    Alles over de nieuwste adventure spellen @ Adventure-Island.nl

  5. #30

    Standaard

    Jammer dat Fox nog steeds Joy Ride 2 Dead Ahead niet uitbrengt op DVD...

    Ik kan zelfs nog geen ex-rental vinden...

  6. #31

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door pietdvd Bekijk bericht

    Maar voor € 22,00 verschil en de aparatuur die ik er minimaal voor moet aanschaffen en merk al dat ik bij dvd soms terug krabbel. Ik koop alleen wat ik leuk vind kwa film en extra's. Als het beeld minimaal een 6 krijg bij julie of dvd info ben ik al te vreden omdat ik zelf dan al snel een 7 zou geven en julie beoordelen het beeld op een breedbeeld tv. Voor geluid zou de DD 5.1 - 640 update al een voor uitgang zijn,maar daar daar Fox dus niet aan. Éen grote ergenis bij dvd is namelijk dat je de tv (en geld ook bv voor een dolby Prologic set met de rode/witte draaid) veel harder moet zetten,terwijl voor de normale tv kanalen veel harder is. Dat verschilt per dvd. Dit is ook een kwaaltje waar cd's last van hebben,het geluid word er dan niet hard genoeg op opgenomen. Het zou fijn zijn geweest als de speler er normale DD 5.1 - 640 van zou maken van een DTS of DTS-HD spoor zoals een Thd track ook doet,maar of dat technis mogelijk is,vast niet anders hadden ze wel gedaan en vandaar ook de hoop dat ze minimaal een Thd track er op zouden zetten.
    Dolby prologic was de vorige eeuw hot. Fijn dat de speler er 5.1 640 van een dts hd ma zou maken? Pfffff
    Hoe duur je set ook is, zonder een goede film is het niets waard....

  7. #32

    Standaard

    The good, The bad and The Ugly (wacht nog ff de recensie af die binnenkort op deze site verschijnt)
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  8. #33

    Standaard

    Geen haar op me hoofd die er aan denkt om When the day earth stood still te kopen. Waarschijnlijk 1 van de grootste mislukkingen van mij geweest in mijn Pathe bestaan
    Michael Scott:If I had a gun, with two bullets, and I was in a room with Hitler, Bin Laden and Toby, I would shoot Toby twice.

  9. #34

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door BrianB Bekijk bericht
    The Good, the Bad and the Ugly schijnt niet zo'n goed beeld te hebben (DNR en EE) dus daar wacht ik even de recensies af.
    Ik vond hem anders aardig goed. Niet zo goed als veel hedendaagse films, maar duidelijk beter als de eerdere DVD-releases van deze film.

  10. #35

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Frank Bekijk bericht
    Je weet duidelijk niet waar je over praat!!! Home Alone is vorig jaar in Nederland op blu-ray uitgebracht voorzien van alle extra's die op de Amerikaanse SE dvd stonden. Op dvd is de SE niet verschenen. Het bewijs (wel de moeite nemen om te scrollen!!!):

    http://www.dvd.nl/forum/showthread.php?t=63775


    X-Men op dvd bestaat uit 4 discs. X-Men op blu-ray uit 6. Het bewijs:

    http://www.dvd.nl/forum/showpost.php...8&postcount=75

    Het lijkt me in jou geval beter dat je je voortaan eerst goed laat informeren voordat je een reactie geeft.
    De datum kan wel in de Dvdhome R2 database staan maar er is geen officeel persbericht over die Home Alone release geplaatst,Frs en Bol verkochten op het moment van informatie de bluray nog niet en dan beschouw ik de datum als een datum die niet is gehaald zoals wel vaker gebeurt. Maar als het klopt zou de bluray inderdaad sinds December te koop is.

    De informatie van X-men Bluray heb ik nog van toen er nog spraken was van een 4 dvd box,want de dvd trilogy werd eerst gemeld als 3 disc dvd en overigens doet bol.com dit nog steeds.

    Ik probeer mij altijd zoveel mogelijk te informeren,maar niet alles wat je tegen komt klopt bij de uiteindelijke release en Fox maakt nog al is wat fouten en daarnaast kan door gebrek van die kennis ook wel is gebeuren niet alles specifiek kan vinden/of ga opzoeken.

    Daarnaast is er gebrek aan gebreid willige om informatie te vestrekken over bepaalde factoren van bluray door de opmerkingen dat ik dingen door elkaar haal. Dat is toch raar,want iemand heeft mij een screen shot laten zien van een bluray die van een Dolby Digital 5.1 THD track een DD 5.1 maakt en vertelde me ook dat een DTS HDMA track een gewone DTS track worden.

    Maar voor die laaste 2 dus DTS HDMA en DTS zou ik nog aparte aparatuur moeten hebben als de meeste Fox bluray wil kunnen afspelen met geluid. Simpel gezegd: Ik zoek iemand met alleen een bluray speler of playstation 3,dus zonder audio ondersteuning (= Geen receiver !!) en heeft aan gesloten op een normale (4:3) of breedbeeld (16:9) tv die hier meer over wilt vertellen. Reden hier voor is dat ik zelf twijvel over een playstation 3 of (zoals het er nu uitziet met alle verwarring) een speler + audio ondersteuning zet. Met deze vraag/antwoord hoop ik een antwoord te krijgen of eventueel alleen een playstation 3 of speler genoeg is. Want om het nog wat verwarrender te maken,ik heb ik ook gelezen dat een aantal mensen alleen een speler/playstation 3 hadden nooit gehoord over Dts track problemen,maar vermoed dat dan weer komt door hun tv die het dan weer ondersteunt. Ik ondervind maar weinig ondersteuning in mijn vraag op internet in het algemeen,in plaats van te helpen krijg ik soms een reactie van: Stap je toch niet over / deze vragen kan je toch ook wel elder vinden op internet / je vraagt te veel. Beetje lompe reacties vind ik dat omdat ik me dus juist probeer te informeren. Op deze manier probeer ik de na en voordelen af tewegen,interesse te tonen en al wat kennis heb voordat ik wat aanschaf.
    Laatst aangepast door pietdvd : 21-04-2009 om 16:43

  11. #36

    Standaard

    Als ik het goed begrijp wil je een PS3 of een losse speler direct op je TV aansluiten, zonder tussenkomst van een versterker. Correct me if I'm wrong.
    Volgens mij krijg je dan gewoon al het geluid uit je TV omdat je hem aansluit via de oude rode en witte stekkers. Dat is gewoon analoog dus kan me niet voorstellen dat er geen geluid uit je TV komt.

  12. #37

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door pietdvd Bekijk bericht
    Simpel gezegd: Ik zoek iemand met alleen een bluray speler of playstation 3,dus zonder audio ondersteuning (= Geen receiver !!) en heeft aan gesloten op een normale (4:3) of breedbeeld (16:9) tv die hier meer over wilt vertellen. Reden hier voor is dat ik zelf twijvel over een playstation 3 of (zoals het er nu uitziet met alle verwarring) een speler + audio ondersteuning zet. Met deze vraag/antwoord hoop ik een antwoord te krijgen of eventueel alleen een playstation 3 of speler genoeg is.
    Hoi Pietdvd. Ik heb een Playstation 3. En ik ga het testen. Want ik ben ook benieuwd. Normaal is mijn Playstation aan mijn receiver voor weergave van geluid en doorgave van beeld.

    DE TEST.

    De Playstation 3 is in deze test verbonden met een scart kabel rechtstreeks naar een LCD breedbeeld 16:9 TV. De scartkabel is eigenlijk een rode/witte en een gele stekker verbonden met een scartplug. Standaard wordt deze kabel en plug geleverd bij de Playstation 3.
    LET OP. De receiver is niet verbonden met de Playstation 3 en de TV.

    Het stereogeluid komt dus uit de TV.
    Test 1. Troy (DC) Dolby Digital 5.1 - Engels geselecteerd. Ik hoor geluid uit de TV
    Test 2. Troy (DC) Dolby TrueHD 5.1 - Engels geselecteerd. Ik hoor geluid uit de TV
    Test 3. The Bourne Ultimatum DTS-HD MA 5.1 - Engels geselecteerd. Ik hoor geluid uit de TV
    Test 4. Wall-E DTS-ES Matrix 6.1 - Nederlands geselecteerd. Ik hoor geluid uit de TV.

    Sorry Marcel d.H. Er komt wel degelijk geluid uit.
    Ik ga gauw mijn Playstation terugzetten naar mijn receiver. Zonder surround sound klinkt het een beetje kaal.

  13. #38

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door crocs Bekijk bericht
    Sorry Marcel d.H. Er komt wel degelijk geluid uit.
    Ja, dat zei ik toch ook...

  14. #39

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Marcel d.H. Bekijk bericht
    Als ik het goed begrijp wil je een PS3 of een losse speler direct op je TV aansluiten, zonder tussenkomst van een versterker. Correct me if I'm wrong.
    Klopt.

    Mijn huidige dvd speler werkt gewoon met scart,maar bluray heeft een scart systeem (HDMI ?) dat niet elke tv ondersteunt,dus als je geen normale scart hebt op die blueray speler lijkt mij de witte/rode/gele stekker de oplossing zoals crocs meld. Nu weet ik dat er 2 manieren zijn om dts te krijgen. Een dvdspeler met ingebouwde decorder en 6 Boxen of een echte receiver met ook 6 boxen. (vandaar ook mijn opmerking audio set.) Maar zonder dit alles,dus inderdaad direct op je tv heb je geen Dts. crocs meld dat hij wel geluid heeft bij zijn laaste 2 voorbeelden,dan moet dit echt door zijn tv komen.

    Ben bij dvd nooit verder gegaan dan de speler en de schijfjes aanschaf. Omdat DTS nooit een vaste audio track was heb ik er nooit veel om gegeven en me dolby prologic gebruik ik al om het iets beter te hebben. Behalve mijn klacht over het harde volume hoogte dan. Daarom is een speler alleen eigenlijk groten deels uitgesloten,want echt vertrouwen met hogere bitrate heb ik niet. Dus gaat het tussen een speler-receiver-boxset en playsation 3. Maar dus naast een van deze 2 wil ik een iets grotere tv. Stel ik koop een Ps3 dan hou ik € 500 over voor de tv als ik een budget neem van € 900,- Maar die tv moet dan wel de dts door geven voor met name die Fox/Universal Bluray's. Als een speler-receiver-boxset neem die al gauw € 600,- kost hou ik € 300 over voor een tv. Maar eigenlijk prefer ik dus een Ps3 ( of speler-receiver-boxset) met me huidige 4:3 tv totdat ik dus wel behoefte / ruimte heb voor een grotere tv. Nu een Ps3 ook Bluray speler is,denk ik dat ik misschien wel leuk vinden om daarnaast is een keer te gamen (met name dan om Ps2 spellen spelen die ik nog ken van de tijd dat ik die speelde op me neef zijn Ps2.). De game toevoeging zie dan als een toevoeging bij het film kijken dan,omdat ik soms bij dvd al het gevoel heb er te weining mee doe/deed.
    Laatst aangepast door pietdvd : 21-04-2009 om 22:33

  15. #40

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door pietdvd Bekijk bericht
    De datum kan wel in de Dvdhome R2 database staan maar er is geen officeel persbericht over die Home Alone release geplaatst,Frs en Bol verkochten op het moment van informatie de bluray nog niet en dan beschouw ik de datum als een datum die niet is gehaald zoals wel vaker gebeurt. Maar als het klopt zou de bluray inderdaad sinds December te koop is.
    Het klopt, want ik heb de blu-ray op de releasedatum gekocht bij de Media Markt in Eindhoven.

  16. #41

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door pietdvd Bekijk bericht
    Klopt.

    Mijn huidige dvd speler werkt......het gevoel heb er te weining mee doe/deed.
    Als je ergens vragen over hebt, stel ze dan niet hier, maar in het daarvoor bestemde topic.
    LG OLED55E6V || Anthem MRX 720 || OPPO UDP-203 || Sony PS4 || Nvidia Shield

  17. #42

    Standaard

    Zet hem eens op LPCM out, dan kun je ook DTS gewoon via je aansluiting beluisteren. Verder snap ik weinig van je al je betogen. Klopt niet veel van.

    Zitten interessante titels tussen. Jammer dat Fox banger lijkt te worden om specs vrij te geven. Als dat - in samenhang met de "mindere" titels - maar geen voorbode is.
    "I don't have a gambling problem. I have a financial problem." - Dan Mahowny (Philip Seymour Hoffman)

  18. #43

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door pietdvd Bekijk bericht
    De datum kan wel in de Dvdhome R2 database staan maar er is geen officeel persbericht over die Home Alone release geplaatst,Frs en Bol verkochten op het moment van informatie de bluray nog niet en dan beschouw ik de datum als een datum die niet is gehaald zoals wel vaker gebeurt. Maar als het klopt zou de bluray inderdaad sinds December te koop is.

    De informatie van X-men Bluray heb ik nog van toen er nog spraken was van een 4 dvd box,want de dvd trilogy werd eerst gemeld als 3 disc dvd en overigens doet bol.com dit nog steeds.

    Ik probeer mij altijd zoveel mogelijk te informeren,maar niet alles wat je tegen komt klopt bij de uiteindelijke release en Fox maakt nog al is wat fouten en daarnaast kan door gebrek van die kennis ook wel is gebeuren niet alles specifiek kan vinden/of ga opzoeken.

    Daarnaast is er gebrek aan gebreid willige om informatie te vestrekken over bepaalde factoren van bluray door de opmerkingen dat ik dingen door elkaar haal. Dat is toch raar,want iemand heeft mij een screen shot laten zien van een bluray die van een Dolby Digital 5.1 THD track een DD 5.1 maakt en vertelde me ook dat een DTS HDMA track een gewone DTS track worden.

    Maar voor die laaste 2 dus DTS HDMA en DTS zou ik nog aparte aparatuur moeten hebben als de meeste Fox bluray wil kunnen afspelen met geluid. Simpel gezegd: Ik zoek iemand met alleen een bluray speler of playstation 3,dus zonder audio ondersteuning (= Geen receiver !!) en heeft aan gesloten op een normale (4:3) of breedbeeld (16:9) tv die hier meer over wilt vertellen. Reden hier voor is dat ik zelf twijvel over een playstation 3 of (zoals het er nu uitziet met alle verwarring) een speler + audio ondersteuning zet. Met deze vraag/antwoord hoop ik een antwoord te krijgen of eventueel alleen een playstation 3 of speler genoeg is. Want om het nog wat verwarrender te maken,ik heb ik ook gelezen dat een aantal mensen alleen een speler/playstation 3 hadden nooit gehoord over Dts track problemen,maar vermoed dat dan weer komt door hun tv die het dan weer ondersteunt. Ik ondervind maar weinig ondersteuning in mijn vraag op internet in het algemeen,in plaats van te helpen krijg ik soms een reactie van: Stap je toch niet over / deze vragen kan je toch ook wel elder vinden op internet / je vraagt te veel. Beetje lompe reacties vind ik dat omdat ik me dus juist probeer te informeren. Op deze manier probeer ik de na en voordelen af tewegen,interesse te tonen en al wat kennis heb voordat ik wat aanschaf.
    Als je een ps3 via hdmi op een lcd / plasma aansluit heb je gewoon geluid. Mijn dochter heeft haar ps3 via hdmi in haar tv en vanuit de tv, tv out geluid naar haar 2.1 setje lopen. Op deze manier kan ze of A - geluid alleen via de tv luisteren of B - via het 2.1 setje of C beide tegelijk. Klinkt opvallend goed hoor, ondanks dat je enkel de core of 2.0 kunt luisteren... Haar xbox360 is ook zo aangesloten met een hdmi. Grappig, zou volgens Saturn niet kunnen omdat die bij hoog en bij laag bleef beweren dat hdmi alleen maar beeld door geeft....
    Laatst aangepast door Albert Kostwinder : 22-04-2009 om 10:19
    Hoe duur je set ook is, zonder een goede film is het niets waard....

  19. #44

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Richard B. Bekijk bericht
    Ik vond hem anders aardig goed. Niet zo goed als veel hedendaagse films, maar duidelijk beter als de eerdere DVD-releases van deze film.
    Puur op de screenshots afgaand vind ik hem er totaal niet goed uitzien. Veel te soft (DNR waarschijnlijk), er zit amper grain in (wat wel aanwezig moet zijn bij een film opgenomen in Techniscope) en ik zie ook nog eens edge enhancement. 'Beter dan dvd' vind ik eigenlijk niet meer dan vanzelfsprekend, maar ik wil echt een blu-ray die de film zo dicht mogelijk benaderd.
    If you have a milkshake, and I have a milkshake, and I have a straw. And my straw reaches acrooooss the room and starts to drink your milkshake... I drink your milkshake!

  20. #45

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Werner Peeters Bekijk bericht
    Maar laat ons dan hopen dat ze niet hetzelfde geintje uithalen als met Silence Of The Lambs...
    Ik denk persoonlijk dat zoiets niet snel meer zal gebeuren bij Fox. Probleem bij Silence of the Lambs was dat hij gepland was voor de een van de eerste batches in 2007. Al die titels hebben nagenoeg geen hoofdmenu en extra's. Silence of the Lambs was daar één van. De titels die ze nu uitbrengen zijn wel een stuk beter: extra's, MPEG4 AVC Codec, mooi hoofdmenu,...

    Gewoon jammer eigenlijk dat ze hem zo nog hebben uitgebracht, ze hadden beter een nieuwe blu-ray laten maken, de masters waren er toch. Maar ja.

    Dus normaal zal het niet meer gebeuren denk ik. But you now: "Never say Never"
    Persoonlijke DVD-Website met gedetailleerde informatie van de films (niet de laatste updates)!
    Samsung LE40A656 | Epson TW-700 Projector met BD speler via PC | Harman Kardon AVR 335 | JBL 5.1 SCS speakers | JVC XV-N33 | Panasonic EH57 | Blu-Ray speler: Panasonic BD-55

    DVD: 1392 | Blu-ray: 279 [oa: Lost S1-S5 | Prison Break Collection | The Hangover | The Proposal ]

  21. #46

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door nmbs Bekijk bericht
    Ik denk persoonlijk dat zoiets niet snel meer zal gebeuren bij Fox. Probleem bij Silence of the Lambs was dat hij gepland was voor de een van de eerste batches in 2007. Al die titels hebben nagenoeg geen hoofdmenu en extra's. Silence of the Lambs was daar één van. De titels die ze nu uitbrengen zijn wel een stuk beter: extra's, MPEG4 AVC Codec, mooi hoofdmenu,...

    Gewoon jammer eigenlijk dat ze hem zo nog hebben uitgebracht, ze hadden beter een nieuwe blu-ray laten maken, de masters waren er toch. Maar ja.

    Dus normaal zal het niet meer gebeuren denk ik. But you now: "Never say Never"
    De Regio A versie heeft wel gewoon extra's. Overigens hoeft de codec niet per se slecht te zijn. Er zijn genoeg voorbeelden te vinden waarbij het verschil te verwaarlozen is, of niet eens te zien is.
    If you have a milkshake, and I have a milkshake, and I have a straw. And my straw reaches acrooooss the room and starts to drink your milkshake... I drink your milkshake!

  22. #47

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door M-EX(treem) Bekijk bericht
    Krijg nou wat My Name Is Earl Seizoen 2!!!!!
    Nu nog de overige seizoen van Arrested Development, Futurama en Dark Angel.....
    Dat was ook mijn eerste reactie. Top dat deze geweldige serie verder wordt uitgebracht op DVD. Nooit verwacht dat ze toch verder zouden gaan. Leuk!

  23. #48

    Standaard

    Heeft er iemand Dead Like Me al gezien en wat vond je ervan? Lijkt me een leuke, sarcastische serie
    Mijn collectie: http://www.dvdcollectie.be/collection/kencoenen
    Ook een eigen pagina of gewoon mee discussieren over films? Registreer je op http://www.dvdcollectie.be/!

  24. #49

    Standaard

    Ik vond de serie erg leuk, maar de film had van mij niet gehoeven. Twee acteurs keerden niet meer terug en dit brak de film op.
    When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.

    Alles over de nieuwste adventure spellen @ Adventure-Island.nl

  25. #50

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Sneaker Bekijk bericht
    Ik vond de serie erg leuk, maar de film had van mij niet gehoeven. Twee acteurs keerden niet meer terug en dit brak de film op.
    Misschien dat ik hem wel eens aanschaf. Het lijkt me inderdaad een leuke serie.
    Mijn collectie: http://www.dvdcollectie.be/collection/kencoenen
    Ook een eigen pagina of gewoon mee discussieren over films? Registreer je op http://www.dvdcollectie.be/!

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •