De resultaten 1 tot 6 van 6 worden weergegeven.

Discussie: Double Take [DVD]

  1. #1

    Standaard Double Take [DVD]

    Double Take [DVD]

    De eerlijke investeringsbankier Daryl Chase (Orlando Jones) wordt er tijdens een witwas-complot ingeluisd en moet hals over kop vluchten voor de FBI.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Ik heb erg genoten van deze film. Als je Eddie Griffin graag ziet acteren, dan moet je deze film zeker zien. Ook Orlando Jones vond ik heel behoorlijk.

  3. #3

    Standaard

    Het is dat ie voor een prikkie te koop lag anders had ik hem niet gehaald, maar het is wel leuk om hem te kijken. Ik heb in ieder geval geen spijt van mijn aankoop

  4. #4

    Standaard

    Heb deze film een half jaar geleden op video gezien. Vond het wel leuk voor een avondje met chips en bier, maar zeker geen film waar je geconcentreerd naar moet kijken, al is dan het verhaal soms echt niet te volgen, want de 'plotwendingen' vliegen je om de oren.

    Een film dus om een keertje te huren, niet meer dan dat

  5. #5

    Standaard

    Kan hier niets meer van herinneren,had deze eens gehuurd,maar weet nog wel dat ik deze zeer slecht vond,dat het warrig was,weet ik ook nog.

  6. #6

    Standaard

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook genoten had van deze film, enuh, 'te hoog geplaatste ondertiteling' NOT! die staat juist perfect zo, precies zoals in de bios, en tenminste niet zo afleidend half in beeld en half in het zwart..

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •