Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
De resultaten 1 tot 25 van 37 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard From Hell (SE) [DVD]

    From Hell (SE) [DVD]

    Laat in de negentiende eeuw wordt de wijk Whitechapel in Londen opgeschrikt door een reeks brute moorden op prostituees.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Deze film heb ik ook in de bioscoop gezien en vond hem zwaar tegenvallen. Erg voorspelbaar wel jammer, want Johny en Heather wel goed spelen. Maar zij geven geen doorslag voor mij om de film aan te schaffen
    My dvdcollection
    Roos
    StarTrader

  3. #3

    Standaard

    Hmm geen beoordeling meer bij de review. Geen op- of aanmerkingen meer wat betreft beeld- en geluidskwaliteit.

    Wordt dit de nieuwe manier van reviews schrijven van dvd.nl Als we dan toch het blad moeten kopen om de review te kunnen lezen dan kan deze schijnvertoning ook maar beter achterwegen blijven (sorry hoor).

    Zal voor de geintresseerde dan maar mijn persoonlijke bevinding vermelden

    Beeldkwaliteit

    De beeldkwaliteit van deze dvd is ver boven de gemiddelde kwaliteit. De prent bevat geen beschadigingen en is vrij van ruis. De kleurverzadiging is erg goed bij zowel de subtiele alsook de volle kleuren (let hierbij vooral eens op de kleur rood). EE en andere artifacts zijn vrijwel niet aanwezig. Een solide blacklevel, met goede schaduwdetail zodat ook de scene's in de donkere steegjes goed te volgen zijn, en scherpte zorgen voor een mooi 3D-plaatje. Een zeer goede transfer dus

    Geluidskwaliteit

    De DD-track van deze film is werkelijk mooi. Een zeer dynamisch geluidsbeeld waarbij de dialogen netjes en zeer goed verstaanbaar via de center worden weergegeven. De surrounds worden voor effecten en ambiance ingezet, samen met een subtiel LFE-kanaal welke voor de extra drive zorgt, en geven hiermee een zeer ruimtelijk beeld. De muziek klinkt werkelijk zeer groots de gehele film.

    Mvrgr

    Patrick

  4. #4

  5. #5

    Standaard

    op zich vond ik het wel een aardige film, maar inderdaad werd hij te voorspelbaar en dat is iets wat bij jack the ripper juist niet moet zijn. het liefst had ik hier ook een open einde in de film gezien.

  6. #6

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Eric van Ballegoie
    Lees onderstaand nieuwsbericht voor uitleg:

    DVD.nl Magazine nummer 2 recensies beknopt online
    Ok, maar mij oude bericht is weg, jammer maar ik begrijp jullie standpunt, toch vind ik het jammer dat het blad zo duur is... in de winkel...

    PS DE FILM ZELF VIND IK ERG APPART MAAR TOCH GOED!
    StarTrader

  7. #7

    Standaard

    Niet echt een geweldige film maar de sfeer die de film uitademt is best wel aardig gedaan.

  8. #8

    Standaard

    Heb deze film in de bios gezien en daarna nog een keer gehuurd. maar ik moet toch zeggen dat ie op dvd toch wel zo zwaar tegenviel kwa sfeer en alles.

    niet dat de dvd niet goed van kwaliteit was maar in de bios had alles meer sfeer en op dvd zat ik niet echt in de film om het zo maar te zeggen. maar ben wel benieuwd naar de extra's.. en ook wel naar de releasedatum want daar heb ik nog nix over gelezen...

  9. #9
    Johan van den D.
    Guest

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Bartjuh
    Heb deze film in de bios gezien en daarna nog een keer gehuurd. maar ik moet toch zeggen dat ie op dvd toch wel zo zwaar tegenviel kwa sfeer en alles.
    misschien help een projector tegen zulke problemen
    maar goed
    de film vind ik dus opzich wel goed al had ik het wel totaal anders verwacht
    beeld en geluid zijn inderdaad van een zeer keurige kwaliteit
    al met al een goede film dus maar ik twijfel nog steeds of deze wel in mijn collectie moet komen,misschien als ie ergens voor een leuk prijsje te koop is

  10. #10

    Standaard

    From hell lijkt mij echt een van de betere films. ik ga hem absoluut aanschaffen. Een toppertje voor de collectie.
    DeNiro: "Are you Talking to me?!?" Taxi Driver.

  11. #11

    Standaard

    Ik heb 'm vandaag gekeken, maar ik kan toch niet zeggen dat ik het een slechte film vind, Depp en Graham spelen echt goed en overtuigend. Ik ben in ieder geval blij dat ik 'm gekocht heb.
    It's not like Julius Ceasar said: I came, I conquired and Boohoohoo I feel bad about it... - Spike.

  12. #12

    Standaard

    Ik zag hem destijds in de bios en vond hem goed zonder dat het een al te ambitieuze film was. Het verhaal is niet overdreven bijzonder maar de sfeer is erg goed 'gezet', er wordt aardig in geacteerd en alles is erg mooi in beeld gebracht. Ik ga deze kopen zodra ik even mijn meest directe 'prioriteiten' heb aangeschaft.

  13. #13

    Standaard

    Heb vandaag de 2 disc special edition gekocht! echt een aanrader hoor! prima film en dvd!!

  14. #14

    Standaard

    Een vermakelijke film met een beklemmende sfeer en een goede Depp. Deze film is zeer geschikt als huurfilm en voor de Depp-fans en liefhebbers van dit soort films is aanschaffen een regelrechte aanbeveling
    We all have nightmares to remind ourselves who we really are
    Leonard Shelby
    Art-House

  15. #15

    Standaard

    IK vond de sfeer in de film erg goed. En voorspelbaar? Ja dat krijg volgens mij vanzelf met een overbekend verhaal wat al 200x verfilmt is. Wat mij stoorde was dat depp meer als sherlock holmes werd neergezet dan als het historische personage (die een stuk ouder was dan depp en niet verslaafd aan de opium). Verder is depp's liefje te mooie hoer die haar werk niet uitoefent in de film (historisch behoorde zei het trouwens ook niet te overleven (zie www.casebook.org). Voor wie het nog niet wist de film is gebaseerd op de comic from hell.
    Certainty of death! Small chance of succes! What are we waiting for?
    DVD collectie

  16. #16

    Standaard

    Erg goede film met fantastisch camerawerk en kleurgebruik, en uiteraard weer zeer goed acteerwerk van Depp, maar Heather Graham acteert ronduit SLECHT.

  17. #17
    Super Member
    Registratie datum
    Oct 2002
    Woonplaats
    Zuid Holland is niet groot genoeg

    Standaard

    Vond de film (ondanks mijn verwachting van niet) toch goed.
    Voor een van mijn voorgangers die zegt dat Mary het niet heet overleefd, dat klopt en in de film ook niet (alleen is Amy die toevallig te gast was, doorgegaan voor Mary, misschien dat je daar mee in de war bent). Op zich vond ik de verhaallijn ook wel interessant het blijft natuurlijk apart dat de moorden ineens zijn gestopt. Ik heb de film inmiddels in mijn collectie.
    Beeldkwaliteit en opnames (sfeer) bijzonder goed!!

  18. #18

    Standaard

    eh ben ik nu gek? Heather Graham speelt Mary Kelly en die overleeft toch echt in de film. Terwijl historisch Mary het laatste slachtoffer is. Ik heb de film ondertussen ook gekocht dus ik ga hem nog eens zien. Als ik het mis heb zal ik hier schuld bekennen...
    Certainty of death! Small chance of succes! What are we waiting for?
    DVD collectie

  19. #19

    Standaard

    Zeker geen slechte film maar het weegt niet op tegen de gelijknamige comic van Moore en Campbell.
    Eerlijkheid is het belangrijkste in een relatie. Als je daarover kan liegen, zit je gebeiteld
    "Bother," said Pooh, as the "cop killers" pierced his kevlar jacket.

  20. #20

    Standaard

    Er werd mij ook verteld dat deze film sterk neigt naar een "Sherlock Holmes vs Jack de Ripper"-film. Weet iemand over welke film het hier gaat ?
    Eerlijkheid is het belangrijkste in een relatie. Als je daarover kan liegen, zit je gebeiteld
    "Bother," said Pooh, as the "cop killers" pierced his kevlar jacket.

  21. #21

    Standaard

    gister gekeken

    sowieso geen teleurstelling, vond het een interessante en boeiende film,

    sfeer was TOP en ook het gevoiel van London in 1888 is echt geweldig, Depp was ook weer eens heel goed, ook Top en de dvd is idd uitstekend.

    ben het er wel mee eens dat het verhaal, vooral naar het einde toe, niet bijzonder is, wel leuk maar zo gewoontjes voor zo'n film, had From Hell anders echt heel leuk gevonden, geef hem nu daarom een 7

    wat wel leuk is, is dat deze acteurs er ook inspelen in voornamelijk bijrollen:

    R Coltrane (Harry Potter)
    I Holm (LOTR)
    J Flemyng (Lock Stock)

  22. #22

    Standaard

    Veel mensen vonden deze film een teleurstelling maar ik vond de film erg vermakelijk. Ik hou van films die in de 19e eeuw afspelen dan zie je tenminste hoe het leven toen was en dat komt in deze film goed naar voren. Het verhaal is misschien een beetje voorspelbaar maar voor mij is het in ieder geval geen slechte film.
    Four-Star Trader (236)

  23. #23

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Caledonians
    Veel mensen vonden deze film een teleurstelling maar ik vond de film erg vermakelijk. Ik hou van films die in de 19e eeuw afspelen dan zie je tenminste hoe het leven toen was en dat komt in deze film goed naar voren. Het verhaal is misschien een beetje voorspelbaar maar voor mij is het in ieder geval geen slechte film.
    ben ik het wel mee eens moet ik zeggen

  24. #24

    Standaard

    Deze film vond ik niet goed en zelfs naar het saaie toe neigen. Ik weet niet waarom maar om één of andere reden vond ik het een musical. Niet dat er in gezongen werd, maar misschien omdat de decors zo karton-achtig overkwamen en het verhaal te zwakjes en te voorspelbaar was om te boeien!

    Jammer, want Jonny Depp is een goed acteur. Je kan wel zeggen dat 'Fear and loathing in Las Vegas' ook geen diepgaand plot heeft, maar die vond ik dan weer wel uitstekend. 'From Hell' wist precies niet welke richting het uit moest en bleef ter plaatse trappelen...

    Caledonians schreef:
    Veel mensen vonden deze film een teleurstelling maar ik vond de film erg vermakelijk. Ik hou van films die in de 19e eeuw afspelen dan zie je tenminste hoe het leven toen was en dat komt in deze film goed naar voren. Het verhaal is misschien een beetje voorspelbaar maar voor mij is het in ieder geval geen slechte film.
    Wat mij stoort is dat alles en iedereen er absurd proper uitziet en dat zelfs de armste drommel zich een bezoekje aan de kapper kan permiteren, terwijl dat in die tijd absoluut niet het geval was.
    "Back when I was picking beans in Guatemala, we used to make fresh coffee, right off the trees I mean. That was good. This is shit but, hey, I'm in a police station."

  25. #25

    Standaard

    Ik zag dat ie op sommige plekken al als 'ex-rental' te krijgen is. Via dat kanaal ga ik hem toch maar aanschaffen denk ik: ik vind hem NET de moeite waard om hem in mijn collectie te hebben (zie mijn eerdere opmerkingen) maar wil er toch niet teveel aan spenderen.

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •