Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 37 van 37 worden weergegeven.
  1. #26

    Standaard

    From Hell Bij het aanschaffen van deze titel had ik al een zekere achterdocht. Een verhaal over Jack the Ripper in het Londen van 1888 is een kolfje naar de hand voor de BBC. Als Hollywood zich op een dergelijke rolprent stort kan het niet veel soeps zijn. En dat blijkt... een sterrencast wordt aangestrokken: Johnny Dep, Heather Graham (Scream 2, Austin Powers) en Jason Flemyng (Lock Stock and two smoking barrels) waarin Jason zeer matig speelt. Heather Graham steelt echter de show. Haar rol als hoer speelt ze met verve.
    De prachtige combi van costuums en spooky alto beelden (ala Seven) doen bij vlagen ongeloofwaardig aan. (We hebben het hier over de armste wijken van Londen waar Jack actief was... Natuurlijk is deze film voorzien van een semi verrasend einde.

    Zucht , zelfs de verrassende eindes zijn in Hollywoodfilms voorspelbaar...

    Is er dan niets goeds aan de film? O jawel, het kijkt best lekker weg (zeker voor de acht euro die ik heb neergeteld) de tweede disc! Met veel info over Jack the Ripper is interessant.

  2. #27

    Standaard

    deze film kon mij niet echt boeien, en wat me ook opviel was dat alle hoertjer er slordig en lelijk uitzagen, behalve mary (heather graham) die zag er perfect uit...
    een beetje ongeloofwaardig..

  3. #28

    Standaard

    qua stijl en spanning is From Hell schitterend. Whitechapel is perfect nagebouwd en de donkere cinematografie grijpen je meteen bij de keel. De plt is inderdaad niet perfect maar overzichtelijk gehouden door de Hughes brothers. En Johnny Depp is uitstekend als de helderzienende inspecteur Fred Abberline en samen met Heather Graham vormt hij een mooi filmkoppel.

    Ook de extra's zijn in orde: niet elke featurette is even interresant, maar het is allemaal wel het bekijken waard.
    Wat ik wel k*t vind, is dat m'n DVD-doosje zwaar beschadigd is. Overal van die hobbels, oogt niet echt mooi in m'n collectie.
    Go ahead, make my day!!

  4. #29

    Standaard

    Ik vind dit een zeer goede dvd van een aardige film. De film kon zeker beter, maar is toch ook zeker niet slecht in mijn ogen. Depp en Graham spelen erg goed. Mijn keepcase en de slipcase hebben nergens last van... verkeren in perfecte staat gelukkig.
    Mijn DVD's
    StarTrader

  5. #30

    Standaard

    Vandaag gezien en een erg goede film. Depp is (zoals altijd) uitstekend op dreef en de rest van de cast doet het ook wel goed. De decors zijn werkelijk prachtig (neem bijvoorbeeld screenshot 4). Dit draagt erg bij aan de beklemmende en bedompte sfeer van de film.

    Wat ik wel jammer vond was het verhaal. Ze hadden beter met een open einde de film kunnen afsluiten. Het mooiste zou zelfs zijn als helemaal niet bekend gemaakt zou worden wie Jack de Ripper in de film is. Het verhaal is ook redelijk voorspelbaar maar door het goede acteerwerk (met Depp in het bijzonder), de schitterende decors en de beklemmende, bedompte sfeer is deze film zeker aan te raden.
    When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.

    Alles over de nieuwste adventure spellen @ Adventure-Island.nl

  6. #31

    Standaard

    De film boeide me maar matig, had er véél meer van verwacht..jammer.
    *For love some WiLL search the ends of the world..to possess the objects of their desire some even KiLL*
    Mijn collectie

  7. #32

    Standaard

    Goede interessante film! Mooie uitgave met leuke docu's!
    No one understands the demons world

  8. #33

    Standaard

    Zeer goede sfeer maar de film zelf vond ik maar matig.

  9. #34

    Standaard

    Aardige film, kon hem aardig verteren vanwege Johnny Depp, maar vind het niet een van zijn sterkste films, leuk om een keer te zien......

    Beeld en vooral geluid zijn top, de subwoofer heeft een zware avond gehad :wink: wat zeker bijdraagt om de film wat meer sfeer mee te geven, maar nogmaals een gemiddelde film, niks meer en niks minder.
    Grtz Ron

  10. #35

    Standaard

    Ruim 3 jaar na m'n eerste posting hier heb ik de 2-disc (voordat ie helemaal niet meer te krijgen is) eindelijk aangeschaft. Vorig jaar heb ik in London eens een 'ripper wandeling' meegemaakt en daardoor is deze film nog eens extra interessant geworden.

  11. #36

    Standaard

    Ook al eerder gezien. De 2e keer weet je van begin af aan al wie Jack the Ripper is, maar toch blijft de sfeer leuk en goed gedaan door de gebroeders Hughes. Helaas is de film na een uur niet meer heel erg leuk en blijft er alleen een sfeervolle film over. Depp is zoals altijd wel OK. Uit de collectie.

    6.5

  12. #37

    Standaard

    Vandaag gezien op blu ray. Ik ben wel een liefhebber van dit soort films. Overigens mis ik wel het commentaar van de delete scenes. Die kun je aan- en uitzetten maar ik zie/hoor geen verschil helaas. Overigens hadden ze het eind van de delete scene in de film moeten monteren. Dat was 10x beter geweest. Jammer, voor de rest ben ik onder de indruk van met name het begin van deze film, heerlijk!

    Extra's zeggen niets over Jack the Ripper. Je krijgt alleen een trailer te zien, film met of zonder commentaar, iets van 36 delete scenes, maar niets verders over de film of de echte Jack the Ripper al hebben ze die nooit gepakt.
    Laatst aangepast door pjblack : 24-05-2011 om 10:28
    Move to Movie
    UE55JS8000L 55 Samsung TV


    PANASONIC 4K PLAYER

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •