Juvat Westendorp en Holly Mae Brood maken relaties uit in eerste beelden van De Break-Up Club

 

Juvat Westendorp en Holly Mae Brood in eerste beelden van De Break-Up Club


UTRECHT - Vandaag zijn de unieke eerste beelden bekend gemaakt van De Break-Up Club. Juvat Westendorp en Holly Mae Brood spelen de hoofdrollen in deze feelgood komedie van de makers van Alles Is Zoals Het Zou Moeten ZijnKwestie van Geduld en Zwaar Verliefd!. De film gaat over het bedrijf van Dylan en zijn vriend Mike dat een wel heel unieke service aanbiedt: het uitmaken van relaties! Andere rollen zijn er o.a. voor Oscar Aerts, Sarah Bannier, Birgit Schuurman, Han Oldigs en Cynthia Abma. Dutch FilmWorks brengt De Break-Up Club op 12 september in de bioscoop.

 
 

OVER DE BREAK-UP CLUB
Wat als je je relatie wilt uitmaken, maar je durft niet of je hebt gewoon geen zin in gedoe? Dylan biedt dé oplossing voor al je problemen! Deze mooie jongen met dito mooi, onbezorgd leven en mooie praatjes leidt namelijk De Break-Up Club en is - samen met zijn beste vriend Mick - in te huren voor die final cut. De zaken lopen gesmeerd totdat Dylan wordt ingehuurd om control freak Zoë te dumpen en deze journaliste zich helemaal vastbijt in een verhaal over De Break-Up Club.

OVER DE MAKERS
De Break-Up Club wordt geregisseerd door Jonathan Elbers (De Club van Lelijke Kinderen, Only You) en het script is van Gerben Hetebrij. De film wordt geproduceerd door Tom de Mol (Tom de Mol Productions) en Marcel de Block (Interstellar Pictures). Dutch FilmWorks is verantwoordelijk voor de distributie. 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina