B-Motion: Ronaldinho - De glimlach van het voetbal

DE BESTE VOETBALLER VAN DE WERELD!

RONALDINHO - De glimlach van het voetbal
Inclusief BONUS DISC In de kleedkamer van Brazilië

Verkrijgbaar vanaf 11 september 2006 (2-DVD Box)

Vanavond 24 augustus 2006 vindt de loting van het Champions League Hoofdtoernooi plaats. Dan is ook bekend tegen wie Barcelona, de winnaar van vorig jaar, het op zal moeten nemen. Maandenlang zullen Nederlandse voetballiefhebbers massaal de verrichtingen van het team van deze Spaanse top voetbalclub, met Frank Rijkaard als trainer/coach, op televisie volgen. Het team met volgens velen de beste voetballer van de wereld: Ronaldinho. In zowel het seizoen 2003/2004 als 2004/2005 werd hij door de FIFA uitgeroepen tot wereldvoetballer van het jaar. In 2004/2005 mocht hij tevens de Gouden Bal in ontvangst nemen. De populariteit van Ronaldinho is mateloos groot en wordt nog versterkt door NOS uitzendingen van de Champions League met op 12 en 13 september de eerste speelronden, Barca TV op SBS6 en de Primera Division op Talpa. Ronaldinho zal ongetwijfeld in al die uitzendingen weer schitteren! Op 11 september brengt B-motion de 2 DVD Box RONALDINHO – De glimlach van het voetbal uit. Inclusief een BONUS DISC met de film In de kleedkamer van Brazilië.

Disc 1 - Gaat over Ronaldo de Assis Moreira, oftewel \'Ronaldinho\'. Hij opent de deuren van zijn huis, geeft een kijkje in zijn privé leven en blikt terug op de vele voetbalhoogtepunten van zijn nu al imposante carrière.
Op Bonus Disc 2 - staat In de kleedkamer van Brazilië. Deze film is gemaakt door een cameraman die het Braziliaanse team sinds 2002 gevolgd heeft in de kleedkamer, in bad, in de bus en voor en na alle wedstrijden. Dit levert bijzondere beelden op met een prominente rol voor Ronaldinho. Zo zag u Ronaldo, Adriano, Kaká en de rest van het team nog nooit! Een must voor iedere voetbalfan!

104 minuten - Regiovrij - PAL 4:3 – 2 x DVD 5 - Dolby Digital 2.0 – Kijkwijzer: AL
Spaans / Portugees gesproken, Nederlandse voice-over en ondertiteling
Artikelcode: BM0049. EAN: 8717306270458. Consumentenadviesprijs: € 19,99
Vanaf 11 september verkrijgbaar. Distributeur: B-motion b.v.

Recente artikelen

Laatste reacties

Newboy  |  04-09-2006

Komt beslist in mijn dvdtheek!
Lees meer >

Philippe  |  01-09-2006

Als ik het goed begrijp bevat deze dvd dus geen compilatie met technische hoogstandjes op het veld zelf. Gemiste kans want daarvoor kijk je toch naar Ronaldinh...
Lees meer >

michelvanduivenbode  |  01-09-2006

dit zijn toch die 2 specials die afgelopen zomer op de tv waren leuk.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina