DVD.nl Awards 2006 - De eindronde

De afgelopen twee jaar organiseerden we reeds de DVD.nl Awards waarin we de beste DVD’s van het jaar door jullie – de lezers van de website – lieten uitkiezen. Ook dit jaar gaan we door met deze traditie waarbij je als consument dé uitgelezen kans hebt om de filmmaatschappijen te laten weten welke DVD’s helemaal te gek waren, en waar je er dus graag meer van ziet.

Met het 2006 achter ons, is het nu dus weer tijd om terug te kijken op het afgelopen DVD jaar. Wat waren de beste DVD releases? Welke boxsets hebben de meeste indruk gemaakt? Welke DVD had het beste geluid? Aan welke uitgave is de meeste aandacht besteed? Welke TV serie is met de grootst mogelijke liefde aan het DVD medium toevertrouwd?

In december vroegen we jullie om titels aan te dragen die zeker genomineerd moesten worden in de verschillende categorieën en samen met de keuzes van de redactie van DVD.nl hebben we hieruit de uiteindelijke lijst samengesteld. Per categorie kan je dus kiezen uit vijf titels waarvan er uiteindelijk dus één als beste uit de bus komt.

Je kunt tot en met vrijdag 12 januari je stem uitbrengen. Het is niet verplicht om in elke categorie je stem uit te brengen. Kun je geen goede keuze maken? Sla de betreffende categorie dan gerust over.

Stemmen is niet langer mogelijk, de winaars worden op dinsdag 16 januari bekend gemaakt.

Recente artikelen

Laatste reacties

Hugo R  |  20-01-2007

De winnaars zijn al bekend hoor... :wink: waar staan die dan? http://www.dvd.nl/forum/showthread.php?t=49185
Lees meer >

kruspe  |  20-01-2007

De winnaars zijn al bekend hoor... :wink: waar staan die dan?
Lees meer >

Dennis Oosterhuis  |  20-01-2007

De winnaars zijn al bekend hoor... :wink:
Lees meer >

kruspe  |  20-01-2007

zullen we zelf maar winnaars gaan uitroepen?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina