Bridge: DVD release van Material Girls met Hilary en Haylie Duff

BRIDGE ENTERTAINMENT GROUP presenteert

MATERIAL GIRLS
Een komedie over liefde, geld en de juiste huidcrème, met Hilary Duff, Haylie Duff en Anjelica Huston

Hilary Duff behoeft nauwelijks introductie. Zowel als actrice (Lizzy McGuire) als zangeres (vorig jaar nog een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall) is ze inmiddels razend populair en uitgegroeid tot een echte tienerster. Samen met haar zus Haylie Duff schittert ze in de hartverwarmende en geestige komedie MATERIAL GIRLS, een film van Martha Coolidge bekend van enkele afleveringen van de TVserie’s Sex and the City en de films The Prince & Me en Out to Sea. Andere rollen zijn weggelegd voor Anjelica Huston, Brent Spiner en Lukas Haas.

Korte inhoud
De twee schatrijke zusjes Ava en Tanzie Marchetta leiden een jetsetleven vol feestjes, knappe jongens en dure kleren. Als erfgenamen van hun vaders cosmeticabedrijf, een multinational, hoeven ze alleen maar af en toe een directievergadering bij te wonen. De volwassenen doen de rest. Maar als Ava en Tanzie door een schandaal hun huis, hun auto en hun geld verliezen, moeten ze zich opeens staande houden in de echte wereld. Daardoor ontdekken ze dat ze veel meer kunnen dan ze zelf dachten.

Vanaf 14 april is MATERIAL GIRLS op DVD verkrijgbaar.

Technische gegevens
Speelduur: Ca. 96 minuten – Taal: Engels – Ondertiteling: Nederlands – Beeldformaat: 16x9 – Audio: DTS 5.1 – Verpakking: Amaray met luxe O-card - Consumentenadviesprijs: € 9,95

Recente artikelen

Laatste reacties

hstadman  |  14-03-2007

Wat is een luxe O-card? Maar goed, lijkt me niet echt bijzonder. Zal wel zo'n foto zijn.
Lees meer >

Sneaker  |  13-03-2007

Wat is een luxe O-card? Maar goed, lijkt me niet echt bijzonder.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina