De Comedy Collection van de BBC heeft vanaf september nieuwe titels

De Comedy Collection van de BBC heeft nieuwe titels!

Warner Home Video brengt met ingang van deze maand 24 nieuwe comedy titels uit op DVD, onder andere GAVIN & STACEY, LITTLE BRITAIN ABROAD, LITTLE BRITAIN LIVE en LIVE AND TIMES OF VIVIENNE VYLE. Ter ere van het 2-jarige bestaan van de Comedy Collection van de BBC bevinden zich in elke verpakking van de nieuwe comedy titels twee unieke onderzetters. Elke onderzetter bevat een bekend gezicht uit de Comedy Collection van de BBC. In totaal zijn er tien onderzetters te sparen.

Gavin & Stacey - release 10 september
Gavin is een heel gewone jongen uit Essex, Stacey is een heel gewoon meisje uit Barry in Zuid-Wales. Hoewel ze elkaar dagelijks via de telefoon hebben gesproken, terwijl ze op hun werk zaten, hebben ze elkaar nog nooit ontmoet…tot nu toe. Doordat we kennis maken met hun vrienden, hun familie en de verschillen tussen Gavin en Stacey, komen we er al snel achter dat “gewoon” eigenlijk niet bestaat!

Gavin and Stacey is een populaire romantische komedie van de BBC met Alison Steadman, Rob Brydon, Larry Lamb, Joanna Page, Mathew Horne, Melanie Walters en James Corden.

Little Britain Abroad - release 10 september
Little Britain gaat naar het vasteland en we nemen een kijkje bij de favoriete personages uit het programma tijdens hun reizen...
• Lou en Andy vliegen naar Disneyland – totdat Andy een rondleiding in de cockpit krijgt.
• Dafydd bezoekt het Griekse eiland Mykanos. Hij moet folders uitdelen voor de opening van Myfanwy’s homobar.
• Vicky Pollard is in een Thaise cel beland – maar daar is vast wel een goede verklaring voor?
• Carol Beer is het vriendelijke gezicht van het reisbureau voor zonliefhebbers in Mallorca waar de ‘Computadore Dice Que No’.

Little Britain Live - release 15 oktober
Na drie bekroonde televisieseries reisden Matt Lucas en David Walliams met Little Britain de theaters langs. Tijdens de grootste comedytour uit de geschiedenis speelden ze in meer dan 200 uitverkochte shows voor in totaal bijna een miljoen mensen en brachten ze zowel de critici als het publiek in vervoering. De succesvolle tour bereikte een hoogtepunt met dit overdonderende optreden in het Blackpool Opera House in mei 2006. In deze show keerden gastacteurs Anthony Head en Ruth Jones terug, naast alle favoriete personages uit Little Britain, waaronder Lou en Andy, Vicky Pollard, Marjorie Dawes, Dafydd, Sebastian en Michael, Carol en vele anderen.

Live and Times of Vivienne Vyle - release 19 november
The Vivienne Vyle Show: een combinatie van Ricky Lake, Jerry Springer met een knipoog naar Oprah. Vivienne Vyle (Jennifer Saunders uit Absolutely Fabulous) bespreekt met scherpe tong de problemen van psychoten, terminale patiënten of simpelweg idioten die van haar in de studio precies te horen krijgen waar het op staat. Soms is deze ‘Vyle treatment’ teveel voor haar gasten en loopt de spanning te hoog op… Deze satirische komedie over een eigentijdse beroemdheid onthult hoe Vivienne’s show mensen gebruikt en belachelijk maakt, maar is eigenlijk een kijkje in haar persoonlijke leven.

Recente artikelen

Laatste reacties

twiggertje  |  30-09-2008

Komisch ?? Bij de nieuwe releases in deze reeks heeft WB nog een 'extra' niet te skippen intro toegevoegd. Ga maar rustig ondertussen de krant lezen als je...
Lees meer >

Herman ter Lingen  |  24-09-2008

Komisch ?? Bij de nieuwe releases in deze reeks heeft WB nog een 'extra' niet te skippen intro toegevoegd. Ga maar rustig ondertussen de krant lezen als je ...
Lees meer >

Herman ter Lingen  |  19-09-2008

Komisch ?? Bij de nieuwe releases in deze reeks heeft WB nog een 'extra' niet te skippen intro toegevoegd. Ga maar rustig ondertussen de krant lezen als je...
Lees meer >

Gerben van der Leun  |  18-09-2008

Lastig allemaal, je moet goed opletten! Voor je het weet draait in je dvd-speler een onderzetten en staat je kop koffie op een dvd.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina