Sony: Oktober releases op DVD en Blu-ray Disc


Sony Pictures Home Entertainment DVD en Blu-ray Disc releases in oktober.


The Art of War III: Retribution

Vriend of vijand?

coverIn het derde deel van The Art of War-reeks laat regisseur Gerry Lively zien hoe je een snoeiharde actiefilm maakt, zonder het verhaal uit het oog te verliezen. In The Art of War III: Retribution wordt Neil Shaw ingeschakeld voor een nieuwe missie: het verhinderen van een terroristische aanslag op een vredesbijeenkomst.
The Art of War III: Retribution
is vanaf 15 oktober verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc.  

Korte inhoud:
Als de internationale diplomatiek het laat afweten, moeten extreme maatregelen genomen worden. Het gevaarlijkste wapen van de overheid, agent Neil Shaw (hiphopper Anthony ‘Treach’ Criss), wordt ingeschakeld voor een nieuwe missie: hij moet verhinderen dat terroristen een nucleaire bom bemachtigen die ze willen ontsteken op de vredesbijeenkomst van de Verenigde Naties. Maar wanneer de wapendeal tussen de Noord-Koreaanse kopers en de aanbieders met Russische connecties in een bloedbad eindigt, komt Shaw terecht in het spervuur. Hij redt daarbij niet alleen de mooie Sun Yi (Sung Hi Lee), maar hij wordt ook valselijk beschuldigd van moord. Nu hij een gezocht man is en enkel geflankeerd wordt door zijn nieuwe, onervaren partner (Warren Derosa) en de mysterieuze Sun Yi, kan Shaw enkel rekenen op zijn martial arts skills en zijn krijgersmoraal om te overleven in de Koreaanse straten en de terroristen te vinden voordat ze de bom kunnen ontsteken…

Verkrijgbaar vanaf 15 oktober op DVD en Blu-ray Disc

Crank 2: High Voltage

De adrenalinejacht gaat door…

covercoverAls vervolg op dé cultfilm van 2006, Crank, presenteert Sony Pictures Home Entertainment nu een nieuwe en bloedstollende adrenalinejacht van Jason Statham op DVD en Blu-ray Disc: Crank 2: HighVoltage. Wanneer Chev Chelios verleidt wordt door een beeldschoon Chinees bendelid weet zij zijn hart te stelen, letterlijk en figuurlijk, en vervangt dit door een kunsthart die de regelmatige schok van elektriciteit vereist om te blijven werken. Chelios probeert, op de meest krankzinnige manieren, zichzelf elektrische schokken toe te dienen met maar één doel: overleven.

Korte inhoud:
Crank 2: High Voltage
pakt de draad op waar zijn voorganger ophield: bij de spectaculaire sprong van Chev Chelios uit een helikopter. Enkele momenten later bevind onze adrenalinejunk zich in de handen van enkele Chinese bendeleden die zijn hart stelen en vervangen door een kunsthart. Deze loopt op batterijen die de regelmatige schok van elektriciteit vereist om in werking te blijven. Voor Chev volgt een race door Los Angeles, om alles weer recht te zetten, wraak te nemen en zijn eigen hart terug te vinden.
Crank 2: High Voltage is vanaf 22 oktober verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc.

Extra op DVD:

  1. Audiocommentaar met schrijvers/regisseurs Mark Neveldine en Brian Taylor
  2. Documentaires: “Making of, Crank 2 Take 2”
  3. Trailers

Extra op Blu-ray Disc:

  • Crank'd Out Picture-in-Picture Commentary: Traditional Mode
  • Crank'd Out Picture-in-Picture Commentary: High Voltage
  • Audiocommentaar met schrijvers/regisseurs Mark Neveldine en Brian Taylor
  • Documentaires: “Making of, Crank 2 Take 2”
  • Trailers
  • Bloopers: “Wrap Party”
Verkrijgbaar vanaf 22 oktober op DVD en Blu-ray Disc


Fired Up

2 jongens en 300 meiden zorgen voor vuurwerk!

covercoverDit najaar presenteert Sony Pictures Home Entertainment de ultieme jongensdroom op DVD en Blu-ray met de komedie Fired Up. Als de populairste jongens van school besluiten op cheerleaderkamp te gaan, met een peleton aan mooie meiden, hebben zij de tijd van hun leven. Het leven als mannen in een vrouwenwereld blijkt echter toch niet zo gemakkelijk als gedacht…

Korte inhoud:
Shawn en Nick zijn twee sterspelers van hun footballteam die besluiten deel te gaan nemen aan een cheerleaderkamp in plaats van een footballkamp. Ze hebben de tijd van hun leven omdat ze door hun nieuwereputatie als begripvolle en gevoelige jongens de meiden tot van alles kunnen overhalen. Totdat Nick stapelverliefd wordt op Carly (Sarah Roemer), die hun motieven niet helemaal vertrouwt.
Fired Up is vanaf 22 oktober verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc.

Extra op DVD/Blu-ray Disc:

  • Audiocommentaar van regisseur Will Gluck, Nicholas D’Agosto en Eric Christian Olsen
  • Documentaires: “This is Not a Cheerleading Movie: The Making of Fired Up!”, “Double Duty” en “Fired Up! Press Junket”
  • Bloopers
  • Trailers
  • Unrated Scenes

Verkrijgbaar vanaf 22 oktober op DVD en Blu-ray Disc

Obsessed

Hoe ver ga jij om je bezittingen te beschermen?

covercoverBeyoncé Knowles, Ali Larter en Idris Elba laten de gemoederen gevaarlijk hoog oplopen in de nieuwste release van Sony Pictures Home Entertainment: Obsessed. Onder het wakend oog van regisseur Steve Shill zien we een sexy maar dodelijk kat-en-muis spel waarbij niets of niemand gespaard wordt. De film sleurt de kijker mee in intriges, leugens en het verraad dat een gelukkig echtpaar moet doorstaan.
Obsessed is vanaf 22 oktober verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc.  

Korte inhoud:
Derek Charles heeft een goede baan, een beeldschone vrouw en een jong zoontje. Zijn perfecte leventje wordt echter bedreigd als Derek een nieuwe assistente, Lisa, krijgt. Wat begint als een simpele flirt op de werkvloer, wordt al snel een gevaarlijk spel tussen Lisa, Derek en zijn vrouw Sharon waarbij leugens en verleidingen uiteindelijk eindigen in pure obsessie.

Extra op DVD/Blu-ray Disc

  • Documentaires: “Playing Together Nicely”, “Girl Fight”, “Obsessed: Dressed to Kill”.
  • Trailers

Verkrijgbaar vanaf 22 oktober op DVD en Blu-ray Disc

The Lazarus Project

Met één been uit het graf

coverMet The Lazarus Project heeft John Glenn een ijzingwekkende thriller gemaakt. Als Ben Gravey een fatale injectie krijgt toegediend maar daarna weer wakker wordt en terecht komt in een psychiatrisch zoektocht, gaat hij op zoek naar de waarheid achter deze bizarre gebeurtenis. Deze blijkt echter nog gruwelijker dan hij zelf had gedacht…
The Lazarus Project is vanaf 22 oktober verkijgbaar op DVD en Blu-ray Disc.

Korte inhoud:
Ben Gravey (Paul Walker) staat op het punt om zijn criminele verleden voorgoed achter zich te laten. Hij heeft een liefhebbend gezin, een goede baan en het einde van zijn proeftijd is in zicht. Maar wanneer hij plots zijn baan verliest, laat hij zich door zijn broer overtuigen om mee te doen aan een overval. Deze eenmalige terugval in de misdaad loopt helemaal mis wanneer een bewaker, Ben’s broer en hun derde bondgenoot gedood worden. Ben moet opdraaien voor de drie moorden en krijgt de doodstraf. Vreemd genoeg wordt Ben na zijn dodelijk injectie weer wakker en werkt hij als conciërge voor Eerwaarde Ezra (Bob Gunton) in een psychiatrisch ziekenhuis. De priester legt hem uit dat hij een tweede kans heeft gekregen en hij zijn vorige leven achter zich moet laten. Hij mag onder geen beding het domein verlaten, anders sterft hij alsnog. Ben kan zijn vrouw en dochter niet uit zijn hoofd zetten en stelt zich al gauw vragen bij de vreemde situatie waarin hij verzeild is geraakt. Kan hij de waarheid achterhalen?

Extra op DVD/Blu-ray Disc

  • Verwijderde scènes
  • Trailers

Verkrijgbaar vanaf 22 oktober op DVD en Blu-ray Disc

Recente artikelen

Laatste reacties

TheGodfather  |  15-10-2009

Pompen met Crank 2 komt er zeker in :D +1
Lees meer >

Dennis Kuijper  |  14-10-2009

The Lazarus Project heb ik gezien en heeft me zeker verrast in positieve zin, wil ik nog wel aanschaffen.
Lees meer >

Coen P.  |  06-10-2009

mhm, ik houdt de creditcard en pinpas op zak...wat een bagger!
Lees meer >

bart22  |  05-10-2009

Crank 2 lijkt me ook nog wel leuk. De rest lijkt me niet veel soeps te zijn.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina