Hercules introduceert 7.1 geluidskaart voor € 99

Huizen, 10 september 2002 - Hercules kondigt met trots de introductie aan van haar nieuwe DIGIFIRE 7.1 geluidskaart. De DIGIFIRE 7.1 is de nieuwste aanwinst in de reeks revolutionaire 7.1-kanaals PCI-geluidskaarten van Hercules en biedt een alles-in-één digitale upgrade, zeer snelle FireWire-aansluitingen en krachtige geluidsprestaties in games en bij het afspelen van DVD´s.

Evenals de onlangs uitgebrachte Gamesurround Fortissimo III 7.1 maakt de DIGIFIRE 7.1 gebruik van grensverleggende audiotechnologie: deze nieuwe geluidskaart is ontworpen om volledig compatibel te zijn met speakersets van 2 tot 8 speakers en om gegevens op de hoogst mogelijke snelheid te kunnen uitwisselen met de meest recente digitale FireWire-apparatuur die nu beschikbaar is.
Dankzij de flexibele 8-speaker configuratie kunnen de gebruikers van DIGIFIRE 7.1 eindelijk optimaal genieten van de perfecte aan de omgeving aangepaste geluidsweergave. Voor de eerste keer in de geschiedenis is een configuratie met 7.1 speakers beschikbaar voor een ieder thuis achter de PC. Een dergelijke configuratie is het hoogtepunt van het digitale 3D-filmgeluid dat tot nu toe alleen in de bioscoop kon worden beluisterd of met behulp van speciale hifi-apparatuur. Gebruikers kunnen genieten van een betoverende en levensechte 360° audio-ervaring bij games, DVD's en zelfs bij digitale muziek.
De drie FireWire-aansluitingen van de DIGIFIRE 7.1 werken op maximum snelheid en bieden geavanceerde computergebruikers zoals gamers de mogelijkheid om multi-player games te spelen via een FireWire netwerk.
Ook digitale videocamera gebruikers zullen de FireWire-aansluitingen weten te waarderen omdat deze gebruikt kunnen worden voor het overzetten van opnames en het maken van professionele video's met de nieuwe meegeleverde Cyberlink PowerDirector PRO 2.5 ME software.

Zoals gebruikelijk is de DIGIFIRE 7.1 absoluut gebruiksvriendelijk
ontworpen: zo bevat de unit onder meer een aparte aansluiting voor de hoofdtelefoon (de front-speakers hoeven niet meer ontkoppeld te worden om een headset te kunnen inpluggen), het speciaal ontworpen Hercules all-in-one bedieningspaneel, 10-band equalizer en een geoptimaliseerde modus voor de Mini-Disc.

De DIGIFIRE 7.1 is vanaf oktober 2002 beschikbaar voor een advies verkoopprijs van EUR 99,99.


De belangrijkste toepassingen van de DIGIFIRE 7.1:

De ultieme digitale muziektoepassing:
Elektronische musici zijn nu in staat om geluid van superieure kwaliteit te maken, te bewerken, af te leveren en te reproduceren met de 20-bit hifi-uitgangen van de DIGIFIRE 7.1.
Twee externe en een interne FireWire-aansluitingen maken het aansluiten van een harde schijf of DVD-ROM met FireWire connectie wel erg eenvoudig waardoor digitale audiobestanden zich makkelijk laten verwerken. De optische digitale uitgang is tevens ideaal voor het downloaden van een audiobron naar digitale audio-apparatuur. Bovendien is de fun-factor niet vergeten: met de meegeleverde software van Acid Xpress(tm) kunnen gebruikers hun eigen aangepaste muziek snel en gemakkelijk op de PC maken.
Dankzij de S-YXG50 wavetable SoftSynthesizer van Yamaha is DIGIFIRE 7.1 in staat het geluid van akoestische instrumenten perfect te reproduceren en is de kaart compatibel met zowel General MIDI als Yamaha XG. Met Hercules MediaStation II, een nieuw programma dat bij de kaart wordt geleverd, is het erg eenvoudig om digitale audio (MP3, WMA, enz.) en videobestanden af te spelen, of om foto's te bekijken. De PC wordt een gemakkelijke en plezierige multimedia jukebox.

Extreme gaming-prestaties:
Dankzij de extreem krachtige Crystal CS4624 DSP biedt DIGIFIRE 7.1 een ongelooflijk fraaie gaming-ervaring: de geluidskaart berekent de 3D audio-effecten hardwarematig waardoor de CPU op geen enkele wijze wordt belast. Speel multi-payer games op PC's via een FireWire netwerk: dit betekent ultrasnelle prestaties bij gaming en een absoluut ongelooflijke geluidsbelevenis, met superhelder 3D-geluid over maximaal 7.1-kanaals surround sound speakersets.

Een werkelijke unieke DVD-ervaring:
De DIGIFIRE 7.1 wordt geleverd met PowerDVD PRO EX, de bekende DVD-playback software, waardoor een perfecte compatibiliteit wordt gegarandeerd met de huidige en toekomstige DVD-technologie en de universele Dolby Digital 5.1, Dolby Digital EX 6.1 en 7.1 industriestandaarden worden ondersteund.
Een superieure DVD-audioweergave wordt gegarandeerd door het krachtige en kristalheldere geluid van de digitale processor.

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  10-09-2002

Is dit niet een herhaling van zetten? Dit bericht stond volgens mij een tijdje geleden ook al in de nieuwsrubriek. Alleen de prijs ontbrak toen nog. Voor €99 ma...
Lees meer >

Sander Haarmans  |  10-09-2002

Ik denk dat deze geluidskaart kwalitatief niet echt bijzonder kan zijn voor €99
Lees meer >

appie1985  |  10-09-2002

Ja, en nu is de vraag welke dvd's al 7.1 compatible zijn.
Lees meer >

JW v.Veen  |  10-09-2002

Het vergde mij al veel moeite om in de huiskamer 6 boxen, op elegante wijze, rondom me heen te positioneren, laat staan 8. Rond de computer lijkt het mij al hel...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina