A-Film: DVD en Blu-ray Disc releases in mei 2009

A-Film nieuwsbrief mei

BRIDE FLIGHT OP DVD EN BLU-RAY

Releasedatum: 01-05-2009

Met 360.000 bezoekers heeft Bride Flight de makers van De Tweeling opnieuw een grote hit bezorgd. De film trok een breed publiek, maar zal tevens een ideaal moederdagcadeau zijn. De DVD verschijnt in een luxe boekeditie met extra informatie en uniek beeldmateriaal, en op Blu-ray. Naast interviews en een making of zijn ook originele Polygoonbeelden van de bruidsvlucht en de videoclip van Ilse DeLange’s nummer één hit ‘Miracle’ als extra opgenomen.

Bride Flight vertelt het verhaal van de drie jonge bruiden Ada, Marjorie en Esther en de ongebonden, ambitieuze Frank. Ze ontmoeten elkaar tijdens de beroemde luchtrace van Londen naar Nieuw-Zeeland in 1953. Vol hoop en verwachting beginnen ze aan hun nieuwe leven. Ze weten niet dat door de ontmoeting op deze vlucht, de ‘Bride Flight’, hun levens voor altijd verbonden zullen blijven.

Regisseur Ben Sombogaart
Cast Willeke van Ammelrooy, Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Rutger Hauer, Pleuni Touw, Petra Laseur, Anna Drijver, Elise Schaap

Speelduur 130 min
Label DVD / Blu-ray
Geluid/Taal Nederlands AUDIO-DESCRIPTIE (5.1) Nederlands DOLBY 5.1 / DTS -HD MASTER (5.1)
Ondertiteling Nederlands (doven) Engels
Beeldformaat Anamorphic 16:9 (2,35) / 1080p HD Anamorphic 16:9 - 2.35
Disc formaat DVD 9 / BD- 50
Extra\'s Trailer Teaser Making Of (+/- 24 min) Interview met Rutger Hauer (+/- 4 min) Interview met Marieke van der Pol (+/- 5 min) Verwijderde Scènes (+/- 7 min) Videoclip: Ilse DeLange - "Miracle" (+/- 4 min) Polygoonfragmenten (+/- 40 min)

MILK OP DVD EN BLU-RAY

Releasedatum: 22-05-2009

Sean Penn werd onderscheiden met de Oscar voor Beste Acteur dankzij zijn fenomenale acteerprestatie als homo-activist- en politicus Harvey Milk. De DVD en Blu-ray zullen verschijnen aan de vooravond van Milk’s verjaardag.
De extra’s op de DVD en Blu-ray zullen vanzelfsprekend dieper ingaan op deze bijzondere man en deze bijzondere film.

Het leven van Harvey Milk laat zien dat bevlogenheid en idealen de wereld daadwerkelijk beter kunnen maken. Milk was de eerste openlijk homoseksuele politicus in Amerika die verkozen werd in een publieke functie. De Oscarwinnende vertolking van Sean Penn toont hoe de schuchtere Milk naar San Francisco trekt, de liefde vindt, maar ook alles op het spel zet om zijn doel te bereiken. Vrienden en sympathisanten laten zich door Milk inspireren. Samen gaan ze de gevestigde orde te lijf.

Regisseur Gus van Sant
Cast Sean Penn, Josh Brolin, Emile Hirsch, Diego Luna, James Franco

Speelduur 128 min
Label DVD / Blu-ray
Geluid/Taal Engels DOLBY 5.1 / DTS-HD MASTER 5.1
Ondertiteling Nederlands
Beeldformaat Anamorphic 16:9 (1.85) / 1080p HD Anamorphic 16:9 -1.85
Disc formaat DVD 9 / BD- 50
Extra\'s Deleted Scenes (+/- 4 min) Remembering Harvey (+/- 13 min) Hollywood Comes to San Fracisco (+/- 15 min) Marching for Equality (+/- 8 min)

DER BAADER MEINHOF KOMPLEX OP DVD EN BLU-RAY

Releasedatum: 14-04-2009

Der Baader Meinhof Komplex laat op indringende wijze één van de schokkendste hoofdstukken uit de naoorlogse Europese geschiedenis zien: Het terrorisme van de RAF. De film zal een spectaculaire release op 2 disc DVD en 2 disc Blu-ray krijgen waarbij de historische achtergronden van de film uitgebreid aan bod komen. De Blu-ray extra’s zullen in full HD zijn.

Duitsland in de jaren zeventig. Bomaanslagen, terrorisme en angst bedreigen de grondvesten van de Duitse democratie.De geradicaliseerde naoorlogse generatie, geleid door Andreas Baader, Ulrike Meinhof en Gudrun Ensslin bestrijden het nieuwe fascisme: het Amerikaanse imperialisme, gesteund door de Duitse gevestigde orde. Baader, Meinhof en Ensslin vormen der Rote Armee Fraktion (RAF), en streven naar een menselijker samenleving. Gebrek aan succes doet hun streven omslaan in terrorisme. Verliezen ze hun eigen menselijkheid?

Regisseur Uli Edel
Cast Moritz Bleibtreu, Martina Gedeck, Bruno Ganz, Nadja Uhl, Susanne Bormann, Alexandra Maria Lara, Hannah Herzsprung, Johanna Wokalek, Karoline Herfurth

Speelduur 150 min
Label DVD/ Blu -ray
Geluid/Taal Duits DOLBY 5.1 / DTS HD-MASTER 5.1 Frans DOLBY 5.1 / DTS HD-MASTER 5.1
Ondertiteling Nederlands Frans
Beeldformaat Anamorphic 16:9 (1.85) / 1080i HD Anamorphic 16:9
Disc formaat DVD 9 / BD -50
Extra\'s Making of (+- 29 min.) Portret van regisseur Uli Edel (+- 13 min) Producent Bernd Eichinger over de dramaturgie (+- 10 min) Producent Bernd Eichinger over de benadering (+- 15 min) Interviews met schrijver Stefan Aust (+- 42 min) De acteurs en hun personages (+-38 min) Over de muziek (+- 12 min) Over authenticiteit (+- 21 min)

LEONERA

Releasedatum: 14-05-2009

Julia wordt wakker in haar appartement, omgeven door de bloedende lichamen van Ramiro en Nahuel. Beiden waren de geliefden van Julia en één van hen is de vader van het kind waarvan Julia zwanger is. Julia komt terecht in een vrouwengevangenis. Furieus en angstig ondergaat ze haar detentie. Maar naarmate de tijd verstrijkt past ze zich aan het gevangenisleven aan. Uiteindelijk bevalt ze van een jongetje, Tomas. Niemand kan Julia ervan weerhouden haar zoontje zelf op te voeden.

Regisseur Pablo Trapero
Cast Martina Gusman, Elli Medeiros, Laura Garcia

Speelduur 113 min

THE ABANDONED

Releasedatum: 01-05-2009

Death never runs out of time..

Na de dood van een familielid reist de Amerikaanse filmproducente Marie terug naar haar vroegere vaderland Rusland. Ze heeft het (voor)ouderlijk huis geërfd, een afgelegen en inmiddels vervallen bouwwerk. Eenmaal daar aangekomen vinden er vreemde gebeurtenissen plaats. Ter plaatse duikt er een man op, die haar tweelingbroer Nicolai blijkt te zijn. Samen komen ze na meer dan veertig jaar mysterie oog in oog te staan met de spoken uit hun verleden...

Regisseur Nacho Cerdá
Cast Anastasia Hille, Karel Roden

Geluid/Taal Engels DOLBY 5. 1
Ondertiteling Frans Nederlands
Beeldformaat Anamorphic 16:9 (2,35)
Disc formaat DVD 9
Extra\'s Trailer

THE PROMOTION

Releasedatum: 01-05-2009

Two guys. One job. No rules…

Doug (Seann William Scott) en Richard (John C. Reilly) zijn assistent managers bij een supermarkt en vechten beiden voor de functie van filiaalmanager bij een nieuwe vestiging van de supermarktketen. Voor beide mannen hangt er veel van de promotie af. Al snel blijkt dat ze meedogenloos te werk moeten gaan en alles voor de nieuwe functie over hebben. Hun botsende persoonlijkheden maken de strijd nog heftiger. En hilarischer!

Regisseur Steve Conrad
Cast John C. Reilly, Seann William Scott

Geluid/Taal Frans DOLBY 5.1 Engels DOLBY 5.1
Ondertiteling Frans Nederlands
Beeldformaat Anamorphic 16:9 (2,35)
Disc formaat DVD 9
Extra\'s Trailer Making Of (+/- 18 min)

INSIDE THE MUSIC

A-Film komt 14 mei weer met een aantal nieuwe titels in het muziek-documentaire label Inside the Music.

Chronicles of Junior M.A.F.I.A.
Chronicles Of Junior M.A.F.I.A. beantwoordt alle vragen die al jaren in de gedachten van fans van Notorious B.I.G. rondspoken.

Screaming Masterpiece
Een registratie van het Iceland Airwaves-festival.

Jazz is my Religion
Deze documentaire biedt een zeer persoonlijke ontmoeting met schrijver, speedgebruiker, up-tempo dichter en jazz-DJ Jules Deelder.

Lightning In A Bottle
In februari 2003 verzamelden zich duizenden muziekfans in de Radio City Music Hall in New York voor een concert ter ere van de blijvende nalatenschap van de blues, Lightning In A Bottle is hiervan een mooie registratie.

Recente artikelen

Laatste reacties

TheGodfather  |  11-04-2009

Der Bader meinhof komplex en Milk voor mij ( de dvd`s) En serieus: The Chronicles of Junior M.A.F.I.A.?? :mrgreen: :mrgreen: wel cool
Lees meer >

Werner  |  07-04-2009

Waarom nu wel BD-50 uitgaves? Vorige maand was het nog te duur... :? Exactly my thoughts. Doet me een beetje denken aan die keer dat Fox 10 jaar geleden per ...
Lees meer >

Sander D.  |  07-04-2009

Op termijn worden Bride Flight, Milk en Der Baader Meinhof Komplex zeker aan de verzameling toegevoegd !
Lees meer >

Jeroen Trapman  |  06-04-2009

ik denk dat ik Bride Flight haal en ik weet zeker dat ik Milk haal :)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina