Australische miniserie Picnic at Hanging Rock nu te koop op DVD en Blu-ray

De Australische mini-serie

PICNIC AT HANGING ROCK

Picnic At Hanging Rock

nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Natalie Dormer, Lily Sullivan, Samara Weaving en Madeleine Madden vertolken hoofdrollen in de miniserie naar de roman van Joan Lindsay, eerder met veel succes verfilmd door Peter Weir.

In 1900, op Valentijnsdag, maakt een groep schoolmeisjes een dagtocht naar het donkere, broeierige Hanging Rock. Tijdens de picknick, bij de ondergaande zon verdwijnen drie meisjes en hun gouvernante in de Australische bush. Centraal in de miniserie – even meeslepend als een waar gebeurd misdaadverhaal en onderhoudend als een eigentijds drama – staat de impact van de verdwenen vrouwen op de studenten en leiding van hun school en op het dorp. Alle elementen zijn aanwezig: een pakkend mysterie, gevaarlijke geheimen, provocerende schandalen, seks en moord, liefde en dood, schoonheid en wreedheid en een gotische villa. De herkenbare personages maken een tijd van grote veranderingen door: de indrukwekkende vrouwelijke schurk, de aantrekkelijke jonge held en de rebelse jonge heldin.

Cast: Natalie Dormer (Game of Thrones, The Hunger Games, Elementary), Yael Stone (Orange Is the New Black), Lily Sullivan, Samara Weaving, Madeleine Madden, Inez Curro, Lola Beiss, Harrison Gibertson, James Hoare, e.a.
Regie: Michael Rymer, Larysa Kondracki, Amanda Brotchie

Specificaties:
Australië, 2018
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Duur: 6 x 60 min.
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Extra’s: behind the scenes, interviews met acteurs en makers
Adviesprijs: 17,99 euro / DVD en Blu-ray: 24,99 euro

Picnic At Hanging Rock still

Lumière Crime Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina