Buena Vista: Informatie over september releases

Buena Vista Home Entertainment presenteert:

STARSKY & HUTCH (actie / komedie)
THEY’RE THE MAN
Met: Ben Stiller, Owen Wilson, Chris Penn, Juliette Lewis, Carmen Electra, Snoop Dogg
Regie: Todd Phillips
Te KOOP op DVD vanaf 29 september 2004
Te HUUR op DVD en VIDEO vanaf 28 september

HIDALGO (actie / avontuur)

UNBRIDLED. UNBROKEN. UNBEATEN
Gebaseerd op het ongelooflijke, waargebeurde verhaal van Frank T. Hopkins,
de beste paardrijder die West-Amerika ooit gekend heeft.
Met: Viggo Mortensen, Omar Sharif, Adam Alexi-Malle
Muziek: James Newton Howard. Regie: Joe Johnston
Te KOOP op DVD vanaf 29 september 2004
Te HUUR op DVD en VIDEO vanaf 28 september

OCTANE (horror / thriller)

DRIVEN BY EVIL
Met: Madeleine Stow, Norman Reedus, Bijou Phillips,
Mischa Barton, Jonathan Rhys-Meyers. Regie: Marcus Adams
Te KOOP op DVD vanaf 29 september 2004

MIRACLE (speelfilm)

IF YOU BELIEVE ANYTHING CAN HAPPEN
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een van de grootste
momenten uit de sportgeschiedenis van Amerika.
Met: Kurt Russell, Noah Emmerich, Sean McCann, Patricia Clarkson
Muziek: Mark Isham. Regie: Gavino O’Connor
Te HUUR op DVD en VIDEO vanaf 28 september 2004

Actie, avontuur, komedie, thriller, horror en speelfilm. Alle favoriete genres presenteert Buena Vista Home Entertainment bij de release van de films die vanaf eind september op DVD en VIDEO verkrijgbaar zijn.
De succesvolle bioscoopfilms STARSKY & HUTCH en HIDALGO zijn vanaf respectievelijk 28 en 29 september te HUUR (DVD en VIDEO) en te KOOP op DVD.
De horror / thriller OCTANE is sinds eind juli reeds te HUUR. Vanaf 29 september kunnen de liefhebbers van dit genre deze spannende film ook zelf op DVD aanschaffen.
Het inspirerende en waargebeurde verhaal achter een van de grootste momenten uit de sportgeschiedenis dat verteld wordt in de film MIRACLE, is vanaf 28 september alleen te HUUR (DVD en VIDEO).


STARSKY & HUTCH (actie / komedie)

THEY’RE THE MAN
Bay City, Californië - Jaren ’70
Detective David Starsky (Ben Stiller) is de meest toegewijde undercover agent in de hoofdstraten van Bay City. Bij de minste geringste overtreding is hij erbij, om desnoods met getrokken pistool, de dader in te rekenen. Geen misdaad blijft bij hem ongestraft. Als eerste is hij ‘s ochtends op het politiebureau, waar zijn ijver geen grenzen kent. Tot in de late uren blijft hij gefocussed op het bestrijden van de misdaad, hij is nooit buiten dienst
Detevtive Ken “Hutch” Hutchinson (Owen Wilson) is uit een heel ander hout gesneden. Hij is een goede agent, maar voor hem heeft het leven meer te bieden dan achter misdadigers aan jagen. Hij brengt graag zijn uren door in het bijzijn van de mooiste vrouwen. Daarnaast deinst hij er niet voor terug om een centje bij te verdienen door snel de portefeuille leeg te halen van iedereen die om zeep gebracht is. Kortom, hij neemt het niet zo nauw met de wet.

Politiecommandant van Bay City, Dobey (Fred Williamson) ziet maar één oplossing om het beste uit beide te halen; ze te laten samenwerken en ze als team de straat op te sturen.
Eenmaal op weg in de rood-witte Ford Torino uit 1974, de trots van Starsky, vinden ze een aangespoeld lijk. Via verklikker, ritselaar en gangster Huggy Bear (Snoopy Dogg), een van de kennissen van Hutch, begrijpen ze al snel dat het hier om een afrekening gaat in het drugscircuit. De crimineel die de touwen in handen heeft blijkt Reese Feldman (Vince Vaughn) te zijn. Hij heeft een manier gevonden die coke reukloos maakt, waardoor deze nog gemakkelijker in het criminele circuit verhandeld kan worden.
Het onwaarschijnlijke duo moet alle registers van hun kunnen opentrekken, zoals hun gewiekste undercovermethoden, hun charme en hun doortraptheid. Omdat ze de zaak teveel uit de hand laten lopen raken ze zelfs hun badge kwijt. Maar Starsky & Hutch laten het er niet bijzitten. Met veel stunt en vliegwerk en een sensationele achtervolging in hun rood witte Ford Torino lukt het hen uiteindelijk de misdaad op te lossen en de criminele organisatie op te rollen.
Speciale aandacht voor de levendige soundtrack met de beste songs uit de jaren ’70.
Met: Ben Stiller (Meet the Parents, Along Came Polly, There’s Something About Mary), Owen Wilson (Shanghai Knights, I Spy, Behind Enemy Lines, Armageddon), Chris Penn (The Funeral, Reservoir Dogs), Juliette Lewis (Natural Born Killer, Cape Fear, From Dusk Till Dawn), Carmen Electra (Baywatch, Scary Movie), Snoop Dogg
Regie: Todd Phillips

BONUSMATERIAAL
• Toelichting van Todd Philips, Ben Stiller en Owen Wilson met
De code is mode voor The Bear en Kijkje op de plaats delict
• Niet eerder vertoonde scènes
• Bloopers
• Bioscooptrailer
Buena Vista Home Entertainment. Genre: actie / komedie. Speelduur: 96 minuten.
Keuring: 12 jaar, geweld
Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Italiaans. Ondertiteling: Nederlands / Frans / Italiaans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Grieks / Arabisch / Roemeens / Kroatisch / Sloveens. 2.35:1 / 16 x 9
Te KOOP op DVD vanaf 29 september. Te HUUR op DVD en VIDEO vanaf 28 september.



HIDALGO (actie / avontuur)
UNBRIDLED. UNBROKEN. UNBEATEN
Een epische actie- / avonturenfilm gebaseerd op het ongelooflijk waargebeurde verhaal van Frank T. Hopkins, de beste paardrijder die West-Amerika ooit gekend heeft.
Voor Frank T. Hopkins is Hidalgo meer dan zomaar een paard. De kleine, stevige mustang met gemengd bloed is zijn enige echte vriend. Een paard dat bovendien met de losse teugel een enorme snelheid kan ontwikkelen.
Hopkins voelt zich met zijn paard verwant. Ook hij heeft gemengd bloed. Hij is immers de zoon van een Amerikaanse cavalerist en een Indiaanse. Ooit vormde hij samen met zijn geliefde paard als winnaar van lange afstanden een levende legende. Dat is lang geleden. Na de enorme slachtpartij onder de indianen van Wounded Knee, die mede door zijn toedoen plaatsvond, voelt hij zich een outcast.

De uitnodiging om als eerste Amerikaan mee te doen aan de “Ocean of Fire”, een afmattende overlevingsrace van 3.000 mijl dwars door de verzengende Arabische woestijn, neemt hij na enige aarzeling aan. Het is een helle tocht langs de Perzische Golf en Irak, door de zandvlaktes van Syrië naar Damascus, georganiseerd door een rijke sjeik (Omar Sharif). De wedstrijd staat bekend als de Vuurzee. De winnaar wacht eeuwige roem en een fortuin. Met Hidalgo moet hij het opnemen tegen ‘s werelds beste en fijnste Arabische racers en paarden. Bij voorbaat lijkt hij kansloos.
Maar Hopkins is vastbesloten om de race te winnen. Al snel komt hij erachter dat hij niet alleen de gevaren van de natuur moet overwinnen, zoals zandstormen en een sprinkhanenplaag, maar vooral ook de valkuilen die zijn tegenstanders voor hem opzetten. Niemand gunt hem de overwinning. Hierdoor gaat het al snel bij deze gevaarlijke tocht niet meer om eer en geweten, maar wordt het een gevecht om te overleven.
Met: Viggo Mortensen (Lord of the Rings, 28 Days, Psycho, G.I. Jane), Omar Sharif (Lawrence of Arabia, Dr. Zhivago), Adam Alexi-Malle (The Peacemaker, The Man Who Wasn’t Here)
Muziek: James Newton Howard
Regie: Joe Johnston

BONUSMATERIAAL
• Zand en Celluloid
Touchstone Home Entertainment. Genre: actie / avontuur. Speelduur: 131 minuten.
Keuring: 12 jaar, geweld, angst
Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans. Dolby DTS: Engels. Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden. 2.35:1 / 16 x 9
Te KOOP op DVD vanaf 29 september. Te HUUR op DVD en VIDEO vanaf 28 september.



OCTANE (horror / thriller)

DRIVEN BY EVIL
Een angstaanjagende thriller waarin onschuld en kwaad frontaal op elkaar botsen.
Senga (Madeleine Stowe) is een gestresste en alleenstaande moeder die denkt dat haar ogen haar voor gek houden als ze langs een donkere, verlaten snelweg vreemde en onheilspellende dingen ziet. Maar dit blijkt slechts de aankondiging van een surrealistische nachtmerrie, die begint als haar rebellerende tienerdochter samen met een alternatieve lifter (Bijou Phillips) verdwijnt. Al gauw begint voor Senga een noodgedwongen, dolende zoektocht temidden van mysterieuze figuren die tijdens een stortbui langs de snelweg rondspoken op afgelegen feesten en griezelige chauffeurscafé’s.
Jonathan Rhys-Meyers speelt de dreigende leider van een bloeddorstige sekte.

Met: Madeleine Stow (We Were Soldiers, Twelve Monkeys, Last of the Mohicans), Mischa Barton (The Sixth Sense, Notting Hill), Bijou Phillips (Almost Famous, Black and White)
Muziek: Orbital
Regie: Marcus Adams

BONUSMATERIAAL
• Gesproken toelichting
• Nooit eerder vertoonde scènes
Buena Vista Home Entertainment. Genre: horror / thriller. Speelduur: 87 minuten.
Keuring: 16 jaar, geweld, grof taalgebruik
Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels. Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Hebreeuws / Spaans / Zweeds / Noors / Deens / Fins / Portugees. 2.35:1 / 16 x 9
Te KOOP op DVD vanaf 29 september. Reeds te HUUR vanaf juli.



MIRACLE (speelfilm)

IF YOU BELIEVE ANYTHING CAN HAPPEN
Het inspirerende waargebeurde verhaal vol zinderende actie en sensationele spanning over een van de grootste momenten uit de sportgeschiedenis – de triomfantelijke overwinning van het Amerikaanse ijshockeyteam op de Sovjetnie in 1980. De voor een Golden Globe genomineerde Kurt Russell speelt op briljante wijze de dynamische vastberaden coach Herb Brooks, die een onmogelijke droom had: de schijnbaar onverslaanbare Russen af te troeven.

De koude oorlog is op zijn hoogtepunt. De rente is hoog. Amerika snakt naar iets positiefs, een succes dat ze vertrouwen geeft. Uit het niets is daar de onbekende coach Herbert Brooks en zijn twintig jongens. Hij geeft niets om politiek. Alles draait om de ijshockeysport en zijn frustratie, die teruggaat tot 1960. In dat jaar werd hij het Olympische team uitgezet, dat uiteindelijk de gouden medaille zou winnen.
Met een klein groepje enthousiaste jongens gaat hij aan de slag. Het blijkt de juiste man, op het juiste tijdstip. Gedurende zeven maanden kneedt en schaaft hij aan het team, dat boven zichzelf uit zal groeien. Samen zullen ze het onmogelijke bereiken. Als door een wonder verslaan ze het ijshockeyteam van de Sovjetunie en winnen goud. De overwinning straalde af op de hele Amerikaanse natie. Het toonde dat alles mogelijk is, als je er maar in gelooft en er keihard voor werkt.
Met: Kurt Russell (Vanilla Sky, Forrest Gump, Backdraft), Noah Emmerich (Beyond Borders, Windtalkers, The Truman Show), Sean McCann (Chicago, Law of Enclosures, Possible Words), Patricia Clarkson (Dogville, The Pledge, The Green Mile)
Muziek: Mark Isham.
Regie: Gavino O’Connor

BONUSMATERIAAL
• Achtergrond reportage van Miracle – The Making of
• Bloopers
Walt Disney Pictures. Genre: speelfilm. Speelduur: 118 minuten.
Keuring: 6 jaar, geweld
Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Spaans / Portugees. Ondertiteling: Nederlands / Frans / Spaans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Zweeds / Noors / Deens / Fins / IJslands / Ests / Russisch / Servisch / Roemeens / Hebreeuws / Portugees. 2.35:1 / 16 x 9
www.miracle.movies.com
Te HUUR op DVD en VIDEO vanaf 28 september 2004

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank  |  05-09-2004

Zie stukje over Miracle: sinds wanneer speelde Kurt Russell mee in Forrest Gump? Volgens mij bedoelen ze Gary Sinise ofzo. Volgens de IMDB doet hij de stem v...
Lees meer >

T. van Keeken  |  05-09-2004

Zie stukje over Miracle: sinds wanneer speelde Kurt Russell mee in Forrest Gump? Volgens mij bedoelen ze Gary Sinise ofzo. Volgens de IMDB doet hij de stem v...
Lees meer >

Richard B.  |  04-09-2004

Zie stukje over Miracle: sinds wanneer speelde Kurt Russell mee in Forrest Gump? Volgens mij bedoelen ze Gary Sinise ofzo.
Lees meer >

Marco Dubbeldam  |  04-09-2004

Misschien Miracle verder geen interessante titels... Hier hetzelfde..
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina